The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.11.2010, 21:42
a czemu ? sedzia to powietrze.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.11.2010, 21:43
O co chodzi z tym Chavezem?Jest gdzieś filmik?

A co do meczu - 3 mecz pod rząd bez straty gola, tego się nie spodziewałem a jakby mi ktoś powiedział przed Lechią że będziemy mieli 4 wygrane w 5 meczach to bym go wyśmiał

Mecz pokazał to co wiemy, nadal nie potrafimy grac z zespołami które barykadują się na swojej połowie, tak więc 3 punkty tym bardziej cieszą
Zapowiada się ciekawy mecz w Warszawie.Fajnie by było zwolnić Janasa
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 21.11.2010, 21:49
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
albo sytuacja w której piłka odbiła się od sędziego i zamiast akcji Wisły zrobiła się akcja Zagłębia i wywalczony z tego korner

nic o tym że gra powinna zostać przerwana...
łot? od kiedy istnieje taki przepis?bo do dzisiaj takowego nie było
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 21.11.2010, 21:55
jak nie ma to sorry, się zagalopowałem
ja wiem że takie sytuacje są, tylko nie fair to wygląda jak zmienia diametralnie sytuację na boisku, czyli z akcji jednej drużyny robi się akcja drużyny przeciwnej
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 21.11.2010, 21:56

Jak ściągnąć plik: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 21.11.2010, 22:09
Nie wiem czemu sie wkurzacie na dziennikazy C+, rola programu ktory prowadza jest analizowanie wydarzen w kazdej kolejce. Nie jest ich wina, ze Chavez nastapil na przeciwnika oni tylko to zrelacjonowali. Komisja ligi decyduje czy to sie kwalifikuje na kare czy nie. Inna sprawa jest, ze ta komisja stracila morlane prawo do ukarania kogolwiek po kompromitacji z Komorowskim.

Wydaje mi sie ze w tym sezonie zdobedziemy mistrza, jestesmy uparci i zaczynamy miec farta. W poprzednich sezonach zauwazylem, ze mistrz zawsze potrafi wydrzec punkty nawet kiedy nie idzie.
Ostatnio edytowane przez As : 21.11.2010 o godz. 22:11.
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.11.2010, 22:20
Ja mam pytanie, jak w telewizji wyglądała sytuacja, gdy Chavez został powalony ciosem karate? Czy zawodnik rywali przypadkowo tak wysoko podniósł nogę?
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 21.11.2010, 22:25
To niech analizują wszystkich a nie tylko tych, których sobie wybiorą. To że komisja decyduje nie ma znacznienia, C+ jest od tego żeby ich sprowokować do podjęcia decyzji w tym przypadku zawieszenia Chaveza. Wiadomo, gdyby nie było o tym słowa to by nic nie było, a tak będą o tym gadać gadać aż komisja (L)igi się ugnie.

Smokowski bredził o Chavezie?
kiedyś był z nim wywiad, między wierszami było "sprawa spowodowana była tylko sympatią do Legii.."
widzą co się dzieje, widzą że Chavez może przebić Arboledę a przed nami dwa trudne wyjazdy
Odpowiedz cytując
Xalax
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 21.11.2010, 22:39
wojtala8 napisał(a):Wyświetl post
W mojej subiektywnej ocenie powinno się skończyć głaskać po główce co chwile "mega gwiazdę" Brożka i Małeckiego.. to co robił "Brozio" jest kpiną, kompletny brak ambicji, chęci, umiejętności.. Poprostu wyszedł na mecz bo w sumie wypadało.. Ten człowiek to jest piłkarskie dno już od dwóch lat( mecz z Legią i jego dwie bramki nic nie znaczą bo w tym meczu oprócz bramek to nic nie grał). Czy nikt z decyzyjnych w Wiśle tego nie widzi ile jeszcze ma poniżać nas swoją grą ile jeszcze media i kibice ( którzy chyba oglądają inne mecze niż Wisły) będą się nim zachwycać i robić na siłę z niego gwiazdę Kolejny zawodnik to Małecki..On w przeciwieństwie do Brozia ma przynajmniej ambicje.. Umiejętności zero, żyła i showman jednym słowem gość który myśli że jak ma poparcie kibiców to jemu się należy gra w pierwszym składzie..dla mnie żenada..i ci dwaj zawodnicy dla mnie powinni wchodzić z ławki bo to są ich szczyty możliwości. Kirm to nie tylko bramka..to bezkonkurencyjnie razem z Sobolewskim najlepszy zawodnik na boisku w tym meczu jak i w trzech poprzednich.. Kirm szacun!

Moja subiektywna ocena TYLKO WISŁA

Tak dno wez ty sie ....a w leb .......nij z legia ze strzelil 2 bramki (1 z karnego) to jest dno irytujesz mnie
Odpowiedz cytując
mrawczu
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 21.11.2010, 22:46
tu jest filmik z konferencji prasowej: http://kiks.tv/2010/11/maaskant-bylismy-lepsza-druzyna/

no i z dopingiem: http://kiks.tv/2010/11/bez-komentarz...aglebie-lubin/
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
Odpowiedz cytując
wislak.kw
Member

Od: 04.2009

Stary 21.11.2010, 22:49
Wedlug mnie Chavez dzis zagral dobry mecz . Napewno tez cieszy postawa Pawelka ,ktory z meczu na mecz jest coraz lepszy . Wynik juz nie taki wysoki jak z Legia ale wazne 3pkt . Reakcja na trybunach po strzeleniu gola bezcenna.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 21.11.2010, 22:57
Panowie, po Małeckim nie ma co jechać. Słowa, że można się na niego wkur*** za to, jak on pudłuje i się denerwuje są co najmniej żałosne.
Chłopak chce dobrze a się po nim jedzie. Nie mówię tu o tym, że czasem za długo trzyma piłkę, albo nie podaje, ale właśnie choćby o tym co powyżej.

Bardzo dobrze, że wsparliśmy Małego i Piotrka Brożka. Szczególnie ten drugi- nie wiem jak tam dziś Draganowi wyszedł mecz, ogólnie do chłopa nic nie mam, ale jak to było powiedziane "lepszy Polak [...]". A treneiro Roberto wystawił Pietie na derby, na nie jego pozycji i co, po tym stwierdził, że słaby? Mam nadzieję, że nikomu w tym klubie nie przyjdzie do łba go sprzedawać!

Mecz, coś tam co dojrzałam , słaby, bez jakiś okazji wielkich, ale najważniejsze, że ostatecznie wygrany. Doping poniósł naszych piłkarzy i o to chodzi. Nie zawsze będzie pięknie jak z Legią, ale chodzi o to, żeby wygrywać. Choćby w beznadziejnym stylu, po beznadziejnym meczu. Jeśli się chce być Mistrzem Polski to nie ma bata, punkty najważniejsze. To już nie te czasy. . .

O Canal+ się nie będę wypowiadać, bo mnie wkurzają w tej Lidze+[Extra], że głowa mała, a nie chcę się denerwować. Zobaczymy jak o będzie z Maaskantem w studiu x)
Do komisji (l)igi mam jeszcze gorszy stosunek, więc też sobie daruje, bo przeklinać nie chce, a bez tego się nie obejdzie.

Za tydzień do Warszawy. Moje nadzieje na ten mecz: Gliwa w bramce i zwycięstwo! A Janas niech sobie siedzi tam jeszcze na trenerskim stołeczku. Bo jak nie on to pewnie przyjdzie Zieliński i będzie robił pewnie lepsze wyniki od pana Pawła.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Stary 21.11.2010, 23:02
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Panowie, po Małeckim nie ma co jechać. Słowa, że można się na niego wkur*** za to, jak on pudłuje i się denerwuje są co najmniej żałosne.
Chłopak chce dobrze a się po nim jedzie. Nie mówię tu o tym, że czasem za długo trzyma piłkę, albo nie podaje, ale właśnie choćby o tym co powyżej.
żaden argument.dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane.on bierze pieniądze za grę,a nie za chęci.jak gra dobrze należy chwalić,gra źle należy ganić.i tyczy się to każdego.Mały nie jest tu wyjątkiem.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
TeeS88
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 21.11.2010, 23:07
Ludzie wyluzujcie, to w Lidze + Ekstra pokazano faul Komorowskiego i to w tej samej Lidze + Ekstra kiedy komisja uznała, że nic się nie stało, powiedzieli, że to skandal.
Tak samo jest w przypadku Chaveza, oni to pokazali ten faul, mieli wątpliwości czy zrobił to celowo czy nie, a i tak komisja to rozstrzygnie, więc wyluzujcie. Bo śmieszne się to robi.
Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Od: 04.2008

Stary 21.11.2010, 23:16
picasso napisał(a):Wyświetl post
żaden argument.dobrymi chęciami jest piekło wybrukowane.on bierze pieniądze za grę,a nie za chęci.jak gra dobrze należy chwalić,gra źle należy ganić.i tyczy się to każdego.Mały nie jest tu wyjątkiem.
Zgadzam sie z kolegą w 100% bo oglądałem L+ jak była ta akcja z Komorowskim. Przetańcie narzekać na C+ bo lige robi bardzo dobrze. Mam ogromną nadzieje że w kolejnych sezonach nie dowie sie do tego polsat lun n bo wtedy to będzie dramat.
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.11.2010, 23:16
cieszyc może postawa obrony w dzisiejszym meczu, widac że sie chłopaki co raz lepiej rozumieją.Jeśli chodzi o ofensywe to już jest znacznie gorzej, brakowało sytuacji bramkowych, wygranych pojkedynków jeden na jeden a to zaraz stwarza przewage.Na lige obecny skład powinien starczyc na bycie w czołowce ale na puchary to może byc za mało...
Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Od: 04.2008

Stary 21.11.2010, 23:17
Zgadzam sie z kolegą w 100% bo oglądałem L+ jak była ta akcja z Komorowskim. Przetańcie narzekać na C+ bo lige robi bardzo dobrze. Mam ogromną nadzieje że w kolejnych sezonach nie dowie sie do tego polsat lun n bo wtedy to będzie dramat.

edit. sory coś mi sie pojeb... poprzednio z cytowaniem. nie o to mi chodziło
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
matti123
Senior Member

Stary 21.11.2010, 23:34
Ja też widzę gołym okiem zachowanie towarzystwa C+, szkoda bo kiedyś komentarz był naprawdę profesjonalny.
Jak można powiedzieć że obrona zagrała słabo. Jak dla mnie Bunoza i Chavez razem jeden z najlepszych meczów w sezonie. Martwi mnie tylko to że Chavez w każdym meczu popełnia 2-3 kiksy nie trafiając w piłkę, oby robił to przy braku pressingu. Podobały mi się wyjścia i wyprzedzenia Buznozy, robiły wrażenie.
Osobiście postawiłbym na Riosa za Żurawskiego i Pietie za Małeckigo, bo wprowadzani zawodnicy nie dają drużynie tyle ile powinni. Kirm od początku się wyróżniał. Środek nie zagrał tak źle. Paweł ewidentnie miał dziś dzień.
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
Odpowiedz cytując
aviatorGK
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 21.11.2010, 23:37
Takie pytanie mam! Powie mi ktoś co to za nuta leciała tuż przed hymnem na wejściu. Wyglądało mi na jakiś chórek w stylu Gregorian a leciało mniej więcej tak: tu tu tu tu tu tu - takie spokojne XD. Będe bardzo wdzięczny za pomoc. Brawo Wisła, Brawo Kirm -
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 21.11.2010, 23:39
Vangelis - Conquests of Paradise
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 21.11.2010, 23:41
aviatorGK napisał(a):Wyświetl post
Takie pytanie mam! Powie mi ktoś co to za nuta leciała tuż przed hymnem na wejściu. Wyglądało mi na jakiś chórek w stylu Gregorian a leciało mniej więcej tak: tu tu tu tu tu tu - takie spokojne XD. Będe bardzo wdzięczny za pomoc. Brawo Wisła, Brawo Kirm -
chyba Ci o to chodziło
http://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 21.11.2010, 23:41
ślimak napisał(a):Wyświetl post
Zagranie Chaveza wyglądało niestety na celowe... Ale mam nadzieję, że ktoś wklei skróta z tego zajścia i udowodni że jestem w błędzie.
Wygląda to na jakiś pojebany nawyk wyniesiony może z poprzedniej ligi, z którym - sądząc po reakcji - walczy ale jeszcze ten odruch pozostaje silniejszy.
tez tak to niestety widze, Chavez stal na jednej nodze i nie probowal tego uniknac.po pierwszym razie jeszcze uwierzylem, ale po dzisiejszym juz tak bym murem za nim nie stanal w tej sytuacji.Szkoda by bylo bo zaczyna sie naprawde solidnie prezentowac.
Ostatnio edytowane przez nh79 : 21.11.2010 o godz. 23:44.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.11.2010, 23:43
Mecz cieniutki ,jakbym siedzial i ogladal go w tv to bym usnał,ale naszczecie bycie na R22 i doping zapewnily mi dobra zabawe cale 90 minut

oborna coraz lepiej,Chavez widac ze robi postepy i sie aklimatyzuje,Cikos i Bunoza tez jakby zrobili krok do przodu w stosunku np do ich gry w sierpniu.

Reszta formacjii zagala cienutko ,ale szuka bylo wygrac ,choc gdyby nie obronca Zaglebia ktory ta pilke pownien wybic a w nia nie trafia i mamy 3pkt
wice lidera naprawde sie nie spodziewalem,za duzo jak na jakosc gry ale i ta musi przyjsc po zimie
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Stary 22.11.2010, 00:00
TeeS88 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie wyluzujcie, to w Lidze + Ekstra pokazano faul Komorowskiego i to w tej samej Lidze + Ekstra kiedy komisja uznała, że nic się nie stało, powiedzieli, że to skandal.
Tak samo jest w przypadku Chaveza, oni to pokazali ten faul, mieli wątpliwości czy zrobił to celowo czy nie, a i tak komisja to rozstrzygnie, więc wyluzujcie. Bo śmieszne się to robi.
Spokojnie, po meczu Wisła - Legia, popisów Komorowskiego nie pokazywali chociaż Mielcarski z kolegą widzieli powtórkę i nawet jeknęli jak zobaczyli jak drwal chciał Kirmowi nogę urwać. Nie chodzi o bronienie Chaveza, a równe traktowanie. Albo przepisy będą jasne i kary jednakowe albo zrobi się nam konkurs łyżwiarstwa figurowego, gdzie będą decydować odczucia i $$$ a nie fakty.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Stary 22.11.2010, 00:24
jedyny pozytyw to ze znowu potrafimy wciskac szmaty przy słabej grze tak jak to było jeszcze pare lat temu gdy mistrzostwa produkowaliśmy taśmowo za Skorży tego nie było jak nie szło to nie szło a jeszcze głupio coś nam wpadało za kołnierz
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 22.11.2010, 00:31
Podsumowując ten mecz posiłkował bym sie jednym z forumowiczów. który napisał mn. tak: Ucieszy mnie jutro chociażby pół bramki i 3 punkty (pozdrowienia dla Autora) Przepraszam że niedokładnie.
Najważniejsze żeby dotrzymać do rundy jakos grając. W okienku 3 transfery ( Pan Stan pewnie już cos ma) i pierwsze 4 kolejki bedą dla jagi zabójcze ( GKS , Lechia, lech , Wisła) podczas gdy my: Ruch Widzew Polonia B i jaga
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.11.2010, 00:50
Przestańcie gadać o Riosie, jak nie widzieliście na oczy, jak się ostatnio prezentuje... W derbach MESY zagrał na mizernym poziomie (na tle nastolatków). Nie wychodziły mu dryblingi, nie trafił z głowy z 4 metrów do "pustej" bramki. Podawał do przeciwników itp. W poprzednich meczach nie wyglądało to lepiej...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 22.11.2010, 00:51

Jak ściągnąć plik: Zjeżdżamy na dół strony. Po prawej klikamy "Pobieranie plików" następnie przepisujemy kod. Czekamy parę sekund, i klikamy na Wolne pobieranie. Które nie jest takie wolne
Ostatnio edytowane przez nero : 22.11.2010 o godz. 10:19.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
mrawczu
Senior Member

Stary 22.11.2010, 00:59
tu jest relacja z meczu: http://kiks.tv/2010/11/wisla-wraca-d...o-mistrzostwo/
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.11.2010, 01:01
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Przestańcie gadać o Riosie, jak nie widzieliście na oczy, jak się ostatnio prezentuje... W derbach MESY zagrał na mizernym poziomie (na tle nastolatków). Nie wychodziły mu dryblingi, nie trafił z głowy z 4 metrów do "pustej" bramki. Podawał do przeciwników itp. W poprzednich meczach nie wyglądało to lepiej...
dokładnie, moim zdaniem już sobie go odpuścili, ponieważ żeby dać za zawodnika 1,3mln euro on powinien u nas przy każdym kontakcie z piłką powodować wrzawę na trybunach i poprawienie jakości gry Wisły o 2 klasy. A jak narazie to... skomentujcie sami
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów