Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków-Zagłębie Lubin godz. 14.45,21.XI (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7724)

matkur 12.11.2010 23:15

Wisła Kraków-Zagłębie Lubin godz. 14.45,21.XI

Nie pozostaje nic innego jak po wysokim zwycięstwie nad Legią wygrać i zdobyć 3 punkty z Zagłębiem Lubin.

ciesla1991 12.11.2010 23:24

i zapełnić stadion jak z legią! :D

Bielau 12.11.2010 23:35

Baaardzo dobrze, że po meczu z Legią znów gramy na własnym stadionie bo szanse na zwycięstwo rosną i myśle że jeśłi wygramy z Zagłębiem to chłopaki jeszcze się podbudują i w tym roku wygramy już wszystko!

kolarz90 12.11.2010 23:51

Myśle, ze po tym dzisiejszym meczu wygramy pewnie i wysoko. Wiadomo że na Legie była inna mobilizacja, ale Zagłębie nie gra za dobrze w tym sezonie, podobno Bajor na wylocie więc nienajlepiej się u nich dzieje.
Jest duża szansa wygrania wszystkiego do końca rundy i trzeba to zrobić, najgorszych rywali mamy już za sobą.
W składzie nie zmieniał bym nic, zagrali dzisiaj bardzo dobrze i tak powinni wyjść na Zagłębie.

Wypadało by zmienic troche nazwe tematu...

Bialix 13.11.2010 00:11

Może być różnie z Zagłębiem. Drużyny lubią się spinać na Wisłę i w tym sezonie niektórym jako tako to wychodzi. Ale jestem spokojny o wynik, żeby tylko zaangażowanie było tak jak z Legią ;)

Dołączam się do prośby o zmianę nazwy tematu, bo wygląda jakby był pisany po kwasach :]

AYALA 13.11.2010 00:20

Lubin potrafił wygrac w Poznaniu,ograli u siebie z Legią.Chyba sie spinają na silnych rywali

mIcHaL666 13.11.2010 00:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1010212)
Lubin potrafił wygrac w Poznaniu,ograli u siebie z Legią.Chyba sie spinają na silnych rywali

W Poznaniu to "chyba" tylko Wisła nie wygrała :/.

JrQ- 13.11.2010 00:54

Trzeba uważać na Pawłowskiego, Traore, Plizgę.

szprotson 13.11.2010 01:06

trzeba uważać na strzały życia Bartczaka, bo Mario takiego kołnierza to lubi puścić, a od jakiegos czasu ustabilizował formę...

armani199 13.11.2010 10:22

Najważniejszym zadaniem Maaskanta przed tym meczem będzie zahamowanie nastroju triumfu i hurraoptymizmu w głowach piłkarzy po wygranej z Ległą i sprowadzenie ich na ziemie że do Wielkiej Wisły ich droga jeszcze daleka a nia praca, praca i jeszcze raz praca. O tej wygranej z Ległą maja już dzisiaj zapomnieć i z pokorą podejść do swych obowiązków pamietając że mecz ich kolejny jest najważniejszy na świecie!

Titto 13.11.2010 11:25

Nie wydaje mi się abyśmy mieli jakieś większe problemy z Zagłębiem ale trzeba uważać na ich bardzo dobrze funkcjonujące skrzydła. Zagłębie to trochę taki nieprzewidywalny zespół.

P.S.Mam nadzieje, że zrobimy jakąś oprawę i doping dla Clebera w tym meczu.

matkur 13.11.2010 12:03

no edytowałem ale nazwa zostaje nadal tak samo napisana. tylko nad pierwszym moim postem zmieniła się.

sportnh 13.11.2010 15:38

Slaba godzina meczu..

Teqcontroller 13.11.2010 16:07

Mecz za 2 tygodnie dużo czasu na ćwiczenia taktyczne i treningi , myślę że z Zagłębiem nie będzie lekko więc 2 tyg to dobry czas na rozpracowanie przeciwnika i najważniejsze żeby nasi zagrali tak jak z Legła gra na jeden kontakt dużo ruchu bez piłki tak jak to było na wczorajszym meczu. Napewno nasz Trenejro wyleję trochę zimnej wódy na głowy naszych piłkarzy po tym wczorajszym meczu żeby się nie poczuli jak gwiazdy tylko zapierdalać i wygrać ostatnie mecze.

sorin320 13.11.2010 16:08

no chyba nie bardzo bo zostalo 8dni... panie kolego

grogoriogreg 13.11.2010 16:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Teqcontroller (Post 1010644)
Mecz za 2 tygodnie dużo czasu na ćwiczenia taktyczne i treningi , myślę że z Zagłębiem nie będzie lekko więc 2 tyg to dobry czas na rozpracowanie przeciwnika i najważniejsze żeby nasi zagrali tak jak z Legła gra na jeden kontakt dużo ruchu bez piłki tak jak to było na wczorajszym meczu. Napewno nasz Trenejro wyleję trochę zimnej wódy na głowy naszych piłkarzy po tym wczorajszym meczu żeby się nie poczuli jak gwiazdy tylko zapierdalać i wygrać ostatnie mecze.

do meczu jest 8 dni...

Teqcontroller 13.11.2010 16:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sorin320 (Post 1010645)
no chyba nie bardzo bo zostalo 8dni... panie kolego

sorry mój błąd :-) to przez tego kaca człowiek nie myśli :lol:

xanti1906 13.11.2010 16:39

Te tematy to są chyba zakładane na zasadzie: kto pierwszy ten lepszy. Założone na 'odwal się', tuż po meczu, bez żadnej atmosfery meczowej...

@topic
Też uważam, że wiele zależy od Maaskanta. Chłopaki pokazali, że potrafią grać, a trener musi ich zmusić do takiego samego grania jak z legią.

tofik 13.11.2010 16:42

Będzie to zupełnie inne spotkanie jak z Legią. Bo ZL przyjedzie zamurowane z nastawieniem przede wszystkim nie przegrac.
Jak nam bedzie siedzial atak pozycyjny to wystarczy, ze strzelimy bramke, a wtedy powinno pojść z górki.
Nie wiem czy po stracie gola oni wyjdą wyżej ? Na pewno zespół z ambicją by to zrobił, ale czy ZL to druzyna ambitna ? :) Mam wątpliwości.

Z pozostałych 3 meczy ten postrzegam jako najprostszy. Na pewno trudniejsze spotkanie czeka nas w Gdyni na sztucznej murawie, czy z Polonia, która moze slaba, ale sklad ma mocny personalnie.
Jedno jest pewne. Frajerstwem byłoby po dobrym meczu z L stracić punkty u siebie z Zagłębiem. Bo to by praktycznie przekreslilo dobry wystep.

Sylwek1906 13.11.2010 17:50

No i wypada godnie pożegnać nasz stadion na zime!! To ostatni mecz w tej rundzie na swoim, więc pełna mobilizacja, po wygranej z pasiastymi oraz z krawatami myśle że ludzie sie nakręcają tak więc czerwona koszulka, szal w reke i na Reymonta, zamiast na obiad do rodzinki :D!!!!!!!!

Bialix 13.11.2010 22:26

Z ciekawości sprawdziłem i jeśli ktoś jest zainteresowany, to transmisja będzie na Canal+ Sport.
Szkoda, że o takiej dziwnej godzinie, ale przynajmniej będzie wiadomy wcześniej powód do wieczornego napicia się :]

Filippo 14.11.2010 00:57

Na rozpedzie rozwalą miedziaków. Skonczy sie na piątce i zmianie trenera w Lubinie.;)

Dean 14.11.2010 01:05

Jutro niech Zagłębie ogra Bełchatów, a potem my ich stukniemy.:)

BRTS39 14.11.2010 10:59

Zazwyczaj to tak jest ze po dobrym meczu inna druzyna sie mobilizuje i może być ciężko. Ale najważniejsze sa 3 punkty w obojetnie jakim stylu. A w tych 3 meczach musi byc conajmniej 7 punktów. Bo na wiosne jest seria 4 kolejek i możemy byc liderem.

christof20 14.11.2010 14:10

Liczę, ze meczem z Legią nasi ostatecznie się przełamali i zaczną teraz wygrywać. Gramy z miedziakami u siebie, co powinno być naszym atutem. Zagłębie może i wygrało z Lechem w Poznaniu, ale też przegrywało mecze w Bytomiu czy Wrocławiu. Przegrali też na wyjeźdie z Jagiellonią.

Zienczuk8 14.11.2010 14:18

Wiślacy są na fali i jeśli nie podejdą do tego meczu z przekonaniem, że wygra się sam to powinno być dobrze. Bez zmian mam nadzieje personalnych zagramy i powinno wszystko zagrać. Kibice też mam nadzieje się sprężą i przyjdą, bo to w końcu niedziela no i pewna euforia zapanowała po wygranej z Legią. W dodatku to pożegnanie stadionu na zimę. Można pewnie liczyć na te 16-18tys.

blanco 14.11.2010 14:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Filippo (Post 1011004)
Na rozpedzie rozwalą miedziaków. Skonczy sie na piątce i zmianie trenera w Lubinie.;)

Boże jak mnie w....iają takie posty. Tak mistrzu wdeptamy ich w murawę !
A jak nie będzie 5:0 tylko 4:0 to wyjebać Maaskanta bo i tak na farcie jedzie i sędziowie mu pomagają.

PotiWisla 14.11.2010 14:49

To będzie mecz do 1 gola dla nas , wtedy "zamurowane" Zagłębie będzie musiało się otworzyć. Stawiam na 2 albo 3:0 dla naszych.

Marcinnno 14.11.2010 17:10

Orientuje się ktoś może czy obowiązuje promocja dla studentów na ten mecz ? Jest news o biletach, ale nie ma informacji http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...aglebiem_8693/

Filippo 14.11.2010 19:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blanco (Post 1011182)
Boże jak mnie w....iają takie posty. Tak mistrzu wdeptamy ich w murawę !
A jak nie będzie 5:0 tylko 4:0 to wyjebać Maaskanta bo i tak na farcie jedzie i sędziowie mu pomagają.

Wypij herbatkę ziołową to poziom agresji Ci spadnie, koniecznie z melisą, a Pana Boga w to nie mieszaj.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl