|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ostatni mecz tej rudny i oczywiście wypadałoby wygrać.
Polonia zawodni po świetnym początku wylądowała na 8 miejscu. Obecnie traci do nas 4 punkty i 9 do liderującej Jagi. Jeśli to wygramy możemy zbliżyć się punktowo do lidera. Chciałbym abyśmy zagrali w tym spotkaniu w takim zestawieniu Pawełek - Cikos, Chavez(jeśli komisja go nie wykluczy) Bunoza, Paljić - Kirm, Sobolewski, Garguła, Rios - Paweł Brożek, Żurawski . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pawelek-Cikos,Bunoza, Chavez, Paljic - Sobolewski, Gargula, Wilk - Rios, Brozek, Kirm
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przedostatni mecz tej rundy, jeszcze wyjazd do Gdyni na mecz z Arką
Jeśli Jaga by straciła choć raz punkty w tych 2 meczach, a my wygralibyśmy te dwa to możemy mieć lidera na koniec rundy, czego bym bardzo chciał Według mnie Wisła zagra w tym samym ustawieniu co dzisiaj |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wpisy z forum Polonii na temat meczu Polonia - Wisła http://www.wielkapolonia.pl/forum/vi...hp?f=1&t=12586 Nie za optymistycznie są nastawieni ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pytanie czy zobaczymy Wisłe z meczu z Legią czy tą co dzisiaj męczyła sie z Zagłębiem.Ja mam nadzieje że tą pierwszą i gładko wygramy aczkolwiek Polonia ma bardzo mocny personalnie skład jak na naszą lige i może byc cięzko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Z Polonia będzie grało się łatwiej niż z Lubinem ponieważ Polonia będzie atakować , a nie tak jak Zagłębie które starało się wywalczyć remis i nic poza tym. Będzie wiecej miejsca na boisku i trzeba to wykorzystać.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Polonia będzie chciała wygrać. Obrona a szczególnie jej środek gra dość solidnie. Może pare razy skontrujemy i coś wpadnie. Tylko, żeby Komisja ligi nie pomogła Warszawie.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ayala - Pewnie to nie będzie ani ta ani ta Wisła.Ja się boję że to będzie Wisła z Poznania czyli że damy się stłamsić.Tego się boję, natomiast mam nadzieje że zagramy lepiej.Przeciwnik nie będzie się barykadował na własnej obronie więc nic tylko z tego skorzystać.Z drugiej strony nadal kiepska obrona nie będzie miała takiego luzu jak dziś bo zaatakuje ją 2 x tyle przeciwników. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
u na zagrożeni są: Bunoza, Kirm, Cikosz, i chyba jeszcze jeden zawodnik trzeba zagrać solidnie bez kombinowania, żadne granie na remis czy atak na "hurra" ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Sobolewski
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Co oni się tak k...a uparli na tą 14:45 w Niedziele?!
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Ja sie wlasnie obawiam powtorki i wyniku podobnego do tego z Lechem...Janas ma noz na gardle i jesli nie bedzie 6 pkt., to pewnie wyleci w zimie. My dalej jestesmy w duzym kryzysie, wiec moze byc niezbyt wesolo.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
ja tylko mam nadzieje, ze w tym meczu Maleckiego zastapi Rios i juz na dobre zagosci w pierwszej 11. Przeciez on zagral juz kilka meczy, za kazdym razem byl najlepszy na boisku (no moze oprocz 1 meczu) - dlaczego Maaskant go nagle posadzil? Malecki nic soba nie prezentuje, ze strzelil tych pare goli to chwala mu za to, ale gdyby nie szczesliwy rajd z legia i asysta przy golu Wilka, to jego ostatnie wystepy nie wygladalyby szczegolnie dobrze. Czasem mu sie cos uda, ale co z tego, jak traci 2/3 pilek, bo postanawia kiwac sie z cala druzyna
no i mam nadzieje, ze ktos tez zmieni Jirsaka - juz sie nagral chlopak, nie mam nic do niego, bo wydaje sie sympatyczny, ale w ogole go nie widac na boisku |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
cholera jasna, kolejny temat meczowy załozony przez Titto.
Ile razy on zakładał temat przegrywaliśmy |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Trza wywalic temat w kosmos i Titto tez. Paragraf sie znajdzie.
Np. obrazliwy podpis. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Polonia lepiej czuje się w meczach, gdy kontruje, nie potrafia zbyt grać ataku pozycyjnego.
Mam nadzieję, że nie damy się zaskoczyc... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czeka Nas mecz z gatunku nikt nic nie wie. My nie wiemy co zagarmy, Polonia nie wie co zagra, My nie wiemy co Oni zagraja a Oni nie wiedza co My
![]() A tak na powaznie to bedzie ciezko. Tak jak ktos tu napisal Oni beda grac z nozem na gardle. Wojciechowski juz tam pewnie kreci bat na Janasa i zawodnikow wiec beda sie sprezac. My jak widac dalej mamy sinusoide Naszej gry i teraz nie wiadomo jaka Wisle zobaczymy w Warszawaie. Obawiam sie tez ze skoncza sie minuty bez straty gola u Nas a z przodu sa poki co problemy z kreowaniem akcji na gola. Do tego ta dziwna godzina meczowa.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
||
Jak nikt nie podejmie się rozgrywania, to będzie jak zwykle czyli przebijanka na aferę i wygra sprytniejszy. Lub mający w danym dniu wiecej "szczęścia"
Jak dla mnie przy tak czestych zmianach trenerów to zawodnicy już mają to w dupie kto ich trenuje w tym czy następnym tygodniu i o żadnym sprężeniu u nich nie może być mowy. A czy z Janasa taki super motywator ? Chyba nie bardzo. Bardziej się boją o wypłaty. Tutaj zgoda Zamrozi im na święta i nie będzie za co szaleć.
Ja obstawiam brzydki remis w tym meczu.
Ostatnio edytowane przez tofik : 22.11.2010 o godz. 11:15.
![]()
.
. |
|||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Tak na poważnie to ten mecz będzie ciężki. Jeśli grajki nie zepną pośladków tak jak na Legię to ten mecz w najlepszym wypadku zremisujemy. Mam jednak nadzieje, że Małecki w ten mecz rozpocznie na ławce, bo w meczu z Zagłębiem irytował samolubną grą i próba okiwania 4 zawodników. Taki kubeł zimnej wody na pewno mu się przyda. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
![]()
![]()
Obrona na mój gust spisywała się bardzo słabo. Para Jodłowiec, Pietrasiak miała zajebiście dużo błędów dzięki którym Polonia traciła bramki. Jodłowca, który pauzuje za czerwoną kartkę zastąpi jeszcze gorszy Dziewicki. Obrona to najsłabsza formacja w Polonii. |
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Kominek napisał, że NASZA obrona spisuje się dość solidnie. A nie Polonii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wygramy bo... wygramy wszystko do końca roku. I koniec.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Małecki musi rozpocząć ten mecz na ławie i powinno być dobrze...
Nie pisze tego dlatego że np. Małego nie lubie czy tam coś ale pisze to dlatego żeby w końcu on sam zrozumiał swoje błedy i zaczał grać jak na niego przystało... Może taka sytuacja wplynie pozytywanie na Patryka i pokarze wreszcie calej Polsce kto jest najlepszym pilkarzem ekstraklasy ![]() Do Warszawy tylko po 3pkt! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
![]() Tak więc trzymaj kciuki |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Polonia gra dość ofensywny i otwarty futbol. Dlatego jestem gotów postawić na zwycięstwo Wisły.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|