|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
masz na pw.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
http://forum.pcformat.pl/Uzycie-tego-szkicu-plagiat-t wujek google nie bije wiec pytaj go ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ok dzięki Pany!. A tak generalnie co myślicie o blogu? Co prawda nie aktualizowany był bo miałem problemy z netem ale mam zamiar pisać na bierząco.
![]()
Hej hoo! Blog Wisła Kraków by się czytało!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś czy w Krakowie jest jakiś sklep z akcesoriami do wspinaczki np uchwyty,buty itp.Potrzebuję zakupić chwytotablicę.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Gdzie najlepiej kupić funty? Znacie jakiś kantor z dobrymi, korzystnymi kursami?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
poleci ktoś jakieś sportowe/piłkarskie puby w Krakowie?
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Czy majac karnet na sektor G3 moge wejsc bramką którą wchodzi sie np. na G1 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tak (10 znaków)
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Na nową stronę ![]() p.s 19dafi06 Wg. mnie najpierw do UM ta gdzie wyrabiałeś dowód zgłaszasz wypełniasz, dostajesz papierek o zagubieniu ważny do dnia otrzymania nowego dowodu, potem wydział komunikacji zgłaszasz zaginięcie prawa jazdy i składasz wniosek o nowe. Tam też chyba wydają jakieś zaświadczenie ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 20.11.2010 o godz. 21:58.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Na youtubie był filmik o tirowcu, który "wymuszał" pierwszeństwo pistoletem. Bodajże na Niemcu. Podrzuci ktoś linkiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dzięki, o to chodziło.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
W jakiej cenie będą te plakaty ?
http://......../news/show/5929_plaka..._na_sektorze_e |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Format plakatu to a2, cena
to jedyne 5 PLN. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moi rodzice chcą w wyborach głosować na pewnego psychopatę. Znacie jakieś sposoby na powstrzymanie ich?! :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mnie udało się odwieźć od tego pomysłu mamę jedynie, a na tate nie pomogły nawet groźby, że wyrzuce go z domu (w żartach oczywiście).
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Może ktoś wkleić czołówke strzelców z pucharu uefa z dwoch sezonów kiedy Kulawik i Żurawski byli w czołowce strzelców? z góry dziękuję.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepiej od razu caly portfel: prawko, dowodzik... i paszporcik
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uff... udało się. Mama dość szybko się zreflektowała i pod groźbą mojego samowysadzenia zdecydowała się głosować przeciwko kłamczuszkowi. Na Ojca nic nie działało, poszedłem z nim na otwartą wymianę ciosów, ale żadne argumenty go nie przekonały. Próbowałem zgodnie z waszymi radami pomóc zgubić się jego dokumentom, ale spryciula trzymała portfel przy sobie. Nie pozostało mi nic innego jak ugoda - po kilkunastu minutach udało mi się przekonać tatusia że przecież to banda złodziei jest i w efekcie zrezygnował z głosowania.
P.S. Wy też bądźcie bohaterami swojego domu!!
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 21.11.2010 o godz. 14:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Witam!
Czy orientuje się ktoś jakimi kablami połączyć laptopo z telewizorem LED ? Zaznaczę że oba produkty firmy samsung oraz , że laptop ma wyjście hdmi z góry wielkie dzięki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak chcesz dźwięk też, to kabel jack-jack powinien być w porządku.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|