The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2010, 22:14
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
PZPN musi wywierać presję na kluby, żeby inwestowały w infrastrukture. Postraszenie takiej np. Pogoni cz ŁKSu, że grają o pietruszkę, bo bez konkretnego stadionu i tak ich w ekstraklasie nikt nie będzie chciał, bo sami będą się w niej czuli ze
Presje na kluby, jeśli już coś to na miasta bo gdyby nie one to nadal bujalibyśmy się na starych śmieciach a parchy na swoim torze kolarskim.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 20.11.2010, 22:22
masterlag napisał(a):Wyświetl post
*Antystenes*- Naprawdę wolisz beznadziejną (kolejny sezon) Craxe w Eklasie niż dobrze grający np. ŁKS? o.O Tylko dlatego, że Cracovia ma nowy stadion? Przecież to głupoty jakich mało!
"Głupota" to jest, owszem, ale tylko patrząc z kibicowskiego punktu widzenia..Wiadomo Wisła- kosa -Cracovia.
Patrząc na ligę jako produkt, to strata takiego obiektu była by bardzo odczuwalna. To tak jak byś z auta wymontowała sobie fotele Recaro i wymieniła na jakieś szroty, bo..no właśnie? Odpowiedzią jest jedynie subiektywne odczucie twojej osoby do tej firmy (vide Cracovia), co nie ma logicznego, ekonomicznego i prestiżowego wytłumaczenia.Wymieniłaś lepsze na gorsze. Mówię tu zarówno o stadionie jak i o poziomie sportowym. To, że parchate słabo grają to nie znaczy, że mają słabych piłkarzy i że się wreszcie nie przebudzą. Mają ekipę na pierwszą 10 w tabeli, a że grają na razie piach...no cóż. Wyżej jak 14 miejsce w tabeli im nie życzę, ale 15 -16go także.
Takie moje zdanie, którego nie musisz akceptować. EOT z mojej strony. Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.11.2010, 22:28
Cytat:
To, że parchate słabo grają to nie znaczy, że mają słabych piłkarzy
Tekst roku!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.11.2010, 22:31
Swoją droga to są jakieś powtórki pokazujące kto kopnął tą drugą piłkę?Bo mimo sympatii dla Śląska, jak dla mnie to się o walkower ociera, gdyby to ktoś z zespołu zrobił.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
scofield
Member

Od: 08.2010

Stary 20.11.2010, 22:35
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
"Wymieniłaś lepsze na gorsze. Mówię tu zarówno o stadionie jak i o poziomie sportowym. To, że parchate słabo grają to nie znaczy, że mają słabych piłkarzy i że się wreszcie nie przebudzą.
Hmmm... tylko trudno znależć słabszy klub od cracovi, i ten poziom sportowy chyba nie jest za wysoki jezeli jedyne zwycięstwo odnoszą dzięki pomocy sędziego ( Arka- parchy)
''Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki''
H. Reyman
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 20.11.2010, 22:41
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Swoją droga to są jakieś powtórki pokazujące kto kopnął tą drugą piłkę?Bo mimo sympatii dla Śląska, jak dla mnie to się o walkower ociera, gdyby to ktoś z zespołu zrobił.
Chyba Sotirovic.
Odpowiedz cytując
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.11.2010, 22:55
Myślałem, że z trybun rzucono. Przecież to skrajny idiotyzm ze strony Sotirovica, jest coś w przepisach na temat konsekwencji jakie może ponieść Śląsk?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 20.11.2010, 23:15
Cerber napisał(a):Wyświetl post
W tym sezonie wszystko wygląda jak pod Legł... Legię. Cuda się dzieją!
Chcesz pożyczyć kawałek ściany do pogryzienia czy masz jeszcze własną?

A teraz merytorycznie:

- brak dwóch karnych na Ruchu
- brak dodatkowego karnego w Lubinie
- brak uznania prawidłowego gola na Widzewie
- karny z dupy na Wiśle

[nie płaczę, stwierdzam fakty - które mnie nie bolą, o czym pisałem wielokrotnie, bo gdyby sędzia w tych przypadkach zachował się właściwie to Legia miałaby ze 3 pkt więcej i wypaczony zostałby obraz słabej gry naszego klubu, natomiast 'nie zniesę', gdy ktoś pomija fakty, żeby sobie ulżyć]

Owszem my również korzystamy na kuriozalnych pomyłkach - Cracovia, Arka. Mniej moim zdaniem na Jagiellonii, bo faul byl nie do wychwycenia przez sędziego, a na Koronie karny jednak był. Statystyka raczej świadczy o skali pomyłek sędziowskich. Teraz jak to piszę to pamiętam jeszcze z 10 innych w meczach innych drużyn (Wisła - Lechia, jakieś kuriozum było, ze bramkarz Arki nie wyłapał czerwonej za faul poza polem karnym etc). To jest patologia.

Natomiast pokemonowe pisanie o 'ległej' i o tym, że wszystko pod nas, w sytuacji gdy

a) czasami jest to prawda, ale czasami jest skrajnie odwrotnie
b) Wisełka również była beneficjentem sędziowskiej kiły

jest zwykła frustracją wynikającą albo z kompleksów albo z niedoinformowania. Klasyczny przykład zapamiętywania tego gdy nas się krzywdzi i tego gdy pomaga się rywalom. Nigdy odwrotnie.

Ale z tego się wyrasta

mic napisał(a):Wyświetl post
kreseq: a jak na Waszym forum tydzien temu byl placz o faul na Kirmie, to juz nie bylo to tak smieszne, nie ? Wiec racz laskawie nie wyjezdzac z obiektywizmem, bo to hipokryzja, a Ty sam wystawiasz sie na posmiewisko
Ale po meczu z Arką chyba nie ma jednego wpisu, że karny ok.

neq. napisał(a):Wyświetl post
ej i po co tyle tego płaczu?! Po to żeby potem mieli satyskakcje z naszego płaczu na forum?
Nie psuj zabawy
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 20.11.2010 o godz. 23:17.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 20.11.2010, 23:18
O co chodzi z tym Sotiroviciem i Slaskiem?
Odpowiedz cytując
Nitrox
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.11.2010, 23:21
grzechu1991 napisał(a):Wyświetl post

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...egowki,1560738

Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 20.11.2010, 23:26
Dzieki wielkie. No to parchy chyba sie polacza ze swoja sądecką zgodą, bo szanse na ich utrzymanie są marne. Szkoda farocla, który wpadł dla Lecha, mogli stracić ze 2 punkty...
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.11.2010, 23:26
grzechu1991 napisał(a):Wyświetl post
O to, że akcja na 2:2 nie doszła do skutku:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...zeszkadza.html
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 20.11.2010, 23:35
emj10 napisał(a):Wyświetl post
O to, że akcja na 2:2 nie doszła do skutku:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...zeszkadza.html
To według Ciebie była kontra na 2:2?
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.11.2010, 23:40
Krissu napisał(a):Wyświetl post
To według Ciebie była kontra na 2:2?
A nie ?

Na karze finansowej pewnie się skończy...
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.11.2010, 00:15
Ogladalem ta sytuacje. Choc wrzucenie pilki uwazam za skandal i kara (pewnie tylko finansowa) powinna byc dosyc wysoka jako ze to bylo niesportowe zachowanie; to ta kontra byla kontra raczej tylko z nazwy, bo widzac uklad sil na boisku po "wjechaniu" w polowe Slaska zawodnicy Ruchu nie stworzyli sytuacji gdzie strzelenie bramki byloby formalnoscia. Zawodnik z pilka stal po prawej stronie, reszta byla dosyc kryta wiec mowienie ze to byla akcja ktora dala by 2:2 jest chyba naduzyciem; choc oczywiscie samo zachowanie skandaliczne i godne potepienia.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.11.2010, 01:21
Sotirovic się wytłumaczy, że wrzucił piłkę bo kolega leżał na boisku, a sędzia nie reagował
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 21.11.2010, 01:29
Ale gdzie jest jakieś info że to Sotirović? Bo na C+ mówili że nie mają tego nigdzie na żadnej kamerze.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 21.11.2010, 10:06
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Sotirovic się wytłumaczy, że wrzucił piłkę bo kolega leżał na boisku, a sędzia nie reagował
jak faktycznie to on zrobił, to mam nadzieje że zostanie zawieszony na co najmniej kilka meczów, debilne zachowanie którego nawet w A-klasie nie widziałem
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.11.2010, 12:19
Żeby nie było, ja nie wiem czy to on... kopiuję bezmyślnie info z poprzednich postów
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 21.11.2010, 12:21
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Chcesz pożyczyć kawałek ściany do pogryzienia czy masz jeszcze własną?

A teraz merytorycznie:

- brak dwóch karnych na Ruchu
- brak dodatkowego karnego w Lubinie
- brak uznania prawidłowego gola na Widzewie
- karny z dupy na Wiśle

[nie płaczę, stwierdzam fakty - które mnie nie bolą, o czym pisałem wielokrotnie, bo gdyby sędzia w tych przypadkach zachował się właściwie to Legia miałaby ze 3 pkt więcej i wypaczony zostałby obraz słabej gry naszego klubu, natomiast 'nie zniesę', gdy ktoś pomija fakty, żeby sobie ulżyć]

Owszem my również korzystamy na kuriozalnych pomyłkach - Cracovia, Arka. Mniej moim zdaniem na Jagiellonii, bo faul byl nie do wychwycenia przez sędziego, a na Koronie karny jednak był. Statystyka raczej świadczy o skali pomyłek sędziowskich. Teraz jak to piszę to pamiętam jeszcze z 10 innych w meczach innych drużyn (Wisła - Lechia, jakieś kuriozum było, ze bramkarz Arki nie wyłapał czerwonej za faul poza polem karnym etc). To jest patologia.

Natomiast pokemonowe pisanie o 'ległej' i o tym, że wszystko pod nas, w sytuacji gdy

a) czasami jest to prawda, ale czasami jest skrajnie odwrotnie
b) Wisełka również była beneficjentem sędziowskiej kiły

jest zwykła frustracją wynikającą albo z kompleksów albo z niedoinformowania. Klasyczny przykład zapamiętywania tego gdy nas się krzywdzi i tego gdy pomaga się rywalom. Nigdy odwrotnie.

Ale z tego się wyrasta

Ale po meczu z Arką chyba nie ma jednego wpisu, że karny ok.

Nie psuj zabawy
Że tak powiem, nie tłumaczcie się aż tak bardzo, kiedyś z tego was wyleczą inni, bo na wolnym rynku, stare numery nie przejdą a pępkiem świata nad Wisłą nie jesteście od dawna. Rozśmieszają mnie klimaty o kompleksach, gdyż od kilkunastu lat np. dla mnie jesteście wyróżniająco zabawni i nic więcej. Lubię się pośmiać z waszych napinek i tutaj i na waszych stronkach, gdyż tacy jak "Spidey" właśnie chyba wszyscy jesteście i warto abyście sobie to uświadomili wreszcie.
Jednak jeśli taka wasza wola, to żyjcie sobie dalej w swoim świecie, tylko nie pisczie nam już więcej o kpmpleksach, bo to już jest żałosne, gdy krąży abstrakcja typu : Cracovia to Pany a mistrzem Polski jest Legia lub żałosne standardy typu : Lech to nie Amica i odwrotnie, Pasy na zwasze do Ekstraklasy oraz oddajcie nam mistrza z 93 - obowiązują w każdym roku, niezależnie od pogody i faktów w drugim już dziesięcioleciu i nawet wtedy, jeśli nawiedzą nas wspomnienia o 2 lidze, które tylko czynią nas zdrowszymi i silniejszymi lub samokrytyka, której wam brakuje, po kolejnej w naszym przypadku Levadii.

Ps. jak to mawiał wasz trener Jan Urban - są bardziej utytułowane kluby w Polsce a syndrom wyższości Legii jest bardziej chorobliwie propagandowy, niż oparty na faktach - nie róbmy jaj za przeproszeniem - cytując dokładnie wypowiedź byłego trenera Legii
Ostatnio edytowane przez kot : 21.11.2010 o godz. 12:33.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
3żyk
Member

Od: 07.2008

Stary 21.11.2010, 12:46
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Owszem my również korzystamy na kuriozalnych pomyłkach
Problem polega na tym, że każdemu zdarza się korzystać, ale dziwnym trafem to te na waszą korzyść są szalenie kuriozalne. Porównywanie karnego z meczu Wisła - Legia, gdzie po kilku powtórkach można dopiero stwierdzić, że go raczej nie było, do karnego po rzekomym faulu piłkarza przetarganego kilka metrów za kołnierz, jest "zwykła frustracją wynikającą albo z kompleksów albo z niedoinformowania". Fajnie by było, gdyby to był najbardziej rażący przykład, a nie jest. Prawdziwym dramatem jest, że sędziowie ratują Waszej karykaturze lewego obrońcy dupę przez TRZY MECZE POD RZĄD. To daleko wykracza poza granice zwykłego przypadku.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 21.11.2010, 12:50
kot - Kazdy ma swoje zdanie. Mnie bawia te ciagle pieprzenie jak to Legii kazdy pomaga a Wisle ciagle ktos gnoi. To jak to nazwac? Frustracja? Syndrom niedopieszczenia?

Wiem ze w tym czy tamtym meczu upieklo sie nam, ale w kilku meczach tez nam dali po dupie. U Was podobnie. Nie wiem tylko czemu akurat na tym forum jest najwiecej placzy jak ktos pomyli sie na korzysc Legii czy Lecha. Patrzylem i na nasze i na forum Lechai - tam takiego placzu po prostu nie ma. Owszem, strona jedna sie po meczu pojawi ale to norma. Tutaj placz przez ile? 10 stron?
Mozesz z tym polemizowac ale takie sa fakty. Moze jeszcze forum KSP ale to norma.
Przyczepiles sie do Spideya - sprawa z nim jest wyjasniona. Czemu nie wspomnisz o pisaniu na tym forum obrazliwe o nie jednym klubie ? Czemu nie wspomnisz o postach ktore polecialy a byly tak samo obrazliwe? U Nas post Spideya polecial,u Was leci tez wiele postow. Moze o tym chcialbys tez porozmawiac?
Moze wreszcie ( mniej konkretny przypadek ) wczorajsze przypieprzenie sie do mnie jakiegos Pana ze smiem smiac sie z Blaszczykowskiego, ktory zaliczyl chyba najwiekszego babola w Bundeslidze w tym roku. Gdy stwierdzilem ze mam prawo sie smiac, to byl zaraz wyjety z *** tekst o tym ze w przeciwienstwie do Legii nic nikt Blaszczykowskiemu nie dal ? To sa detale, ale wychwyciwszy je czlowiek sie zastanawia o co tutaj chodzi.
Dla mnie Legia bedzie ZAWSZE najlepszym klubem i Ty jako kibic Wisly, ktora dla Ciebie zawsze bedzie najlepsza powinienes to zrozumiec.
Albo chcecie by na tym forum kulturalnie wymieniali poglady kibice roznych lubow, albo dajcie do zrozumienia ze wolicie wzajemnie sie klepac po glowach i nikt nie ma prawa krytycznie napisac ani slowa.
Przekomarzamy sie, przedrzezniamy ale kulturalnie i bez celowej napinki. 022 wyrazil swoje zdanie, trzeba go odrazu atakowac bo nie prezentuje postawy " Jaka ta Wisla pokrzywdzona przez los" ?

PS: Post nad moim to wlasnie przyklad tego o czym mowie Legia po prostu ma monopol na korzystanie z pomylek...Rece opadaja. Widzisz co chcesz widziec. Nie bede tego nazywal dosadniej. Naprawde.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 21.11.2010 o godz. 13:44.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Stary 21.11.2010, 13:02
Cytat:
gdzie po kilku powtórkach można dopiero stwierdzić, że go raczej nie było
Co ty pierd..zielisz?

Bramkarz nie dotknal Kirma, a w dodatku trafil w pilke. I jeszcze ten upadek Kirma - wiekszej symulki dawno nie widzialem.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 21.11.2010, 13:02
kreseq napisał(a):Wyświetl post
kot - Kazdy ma swoje zdanie. Mnie bawia te ciagle pieprzenie jak to Legii kazdy pomaga a Wisle ciagle ktos gnoi. To jak to nazwac? Frustracja? Syndrom niedopieszczenia?
Mówisz jakby tylko Wiślacy widzeli że Legii każdy sędzia pomaga. Prawda jest taka że to Legie cały czas próbuje się dopieszczać sędziowie, telewizja i w całej Polsce ludzie to widzą.
A Wisłę ciągle gonili bo to ona zdominowała Polski football przez ostatnie killkanaście lat i wielu osobom się to nie podoba/ Ostatnio na szczeście trochę odpuscili Wiśle bo uwaga skupiła się na Lechu
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 21.11.2010, 13:03
Sedziowie sie myla...tak jest na calym swiecie, a dodajac do tego, ze u nas wyczyszczono cale srodowisko, to sedziuja poprostu slabi(chyba to jednak lepiej od przekupionych?).
Mozna byloby mowic takie rzeczy(o stronniczosci na korzysc Legii), ale pod jednym warunkiem...gdyby sedziowie nie mylili sie tez na nasza korzysc, a takich sytuacji w tym sezonie bylo juz kilka(np. arbiter meczu z Lechia uratowal nam 4 litery, kiedy nie gwizdnal ewidentnego karnego dla zespolu z Gdanska).
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 21.11.2010, 13:07
Chwila, to juz nie Lecha chca wszyscy dopieszczac? No przeciez to nad Lechem sie spuszczali. Wiec jak to jest? Moze nie chodzi nad kim ale nad kim nie ? Wroga zawsze mozna sobie poszukac prawda ?

Zeby bylo jasne : Widze bledy tam gdzie one sa. Niektore sa naprawde kuriozalne, ale nie widze mega kurewskich akcji z krzywdzeniem Wisly, czy mega walkow z pomaganiem czy to Legii czy komukolwiek.
Widze te same bledy ktore byly od zawsze. Raz sa wieksze, raz mniejsze.
Nie popadajmy w paranoje bo wtedy wychodzi na to ze nawet Japonce cos od Nas dostali albo im na wejsciu centrala kazala tak czy inaczej gwizdac.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 21.11.2010 o godz. 13:10.

Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 21.11.2010, 13:10
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Sedziowie sie myla...tak jest na calym swiecie, a dodajac do tego, ze u nas wyczyszczono cale srodowisko, to sedziuja poprostu slabi(chyba to jednak lepiej od przekupionych?).
Mozna byloby mowic takie rzeczy(o stronniczosci na korzysc Legii), ale pod jednym warunkiem...gdyby sedziowie nie mylili sie tez na nasza korzysc, a takich sytuacji w tym sezonie bylo juz kilka(np. arbiter meczu z Lechia uratowal nam 4 litery, kiedy nie gwizdnal ewidentnego karnego dla zespolu z Gdanska).
Chyba żartujesz z tym wyczyszczeniem. I dlatego żaden z nich nie podpisał glejtu na przepadek kasy gdyby okazało się, że jednak coś tam brał. Rozumiem, że np. taki Borski to jest czysty jak łza, Małek też itp. ?
Odpowiedz cytując
3żyk
Member

Od: 07.2008

Stary 21.11.2010, 13:15
kreseq napisał(a):Wyświetl post
PS: Post nad moim to wlasnie przyklad tego o czym mowie Legia po prostu ma monopol na korzystanie z pomylek...Rece opadaja. Widzisz co chcesz widziec. Nie bede tego nazywal dosadniej. Naprawde.
Brak mi słów. Jeżeli czytasz: "każdemu zdarza się korzystać" i rozumiesz "Legia ma monopol na korzystanie", to ta dyskusja nie ma sensu, bo jesteś mi gotów wmówić absolutnie wszystko.

Filippo123321: To może inaczej. Z perspektywy trybun wyglądało mi na karny. Z pierwszej powtórki jaką zobaczyłem też. W drugiej, z innego kąta, widać było, że bramkarz dotknął piłkę i karny się nie należał.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 21.11.2010, 13:18
Jak cytujesz swoje posty to w calosci. "Kazdemu zdarza sie korzystac, ale dziwnym trafem wasze..." Ja Tobie niczego nie wmawiam, ja widze caly post i po prostu traktuje go takim jakim go widze, ot cala filozofia.

Co oznacza ten "dziwny traf" ? Po cholere o nim wspominales skoro "kazdemu sie zdarza" ? Tutaj to mi brak slow Jeszcze na koniec o jakims "przekraczaniu" No czlowieku teraz to dodales do pieca Moze porozmawiamy jak uratowali dupe karykaturze defensywnego pomocnika ?
Ostatnio edytowane przez kreseq : 21.11.2010 o godz. 13:22.

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 21.11.2010, 13:21
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Chyba żartujesz z tym wyczyszczeniem. I dlatego żaden z nich nie podpisał glejtu na przepadek kasy gdyby okazało się, że jednak coś tam brał. Rozumiem, że np. taki Borski to jest czysty jak łza, Małek też itp. ?
Nalezalo wziac w pewien nawias moja wypowiedz ...ale faktem jest, ze sporo sedziow odsunieto, a inni maja sprawy w sadzie. O Malku, czy Borskim nie bede sie wypowiadal, bo nie mam na ten temat wiedzy(w sensie procesowym). Domyslam sie, ze ty tez nie masz dostepu do akt prokuratorskich? Ja bym sie wstrzymal z sugerowaniem, czy ktos jest winny, czy nie...ale oczywiscie kraza plotki o Malku(o czym sam pisalem) i nie tylko.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów