The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Poul1983
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.11.2010, 11:02
Ostatni mecz Wisełki w domu wiec pewnie będzie komplet ;D
Ja już swój mam.
A tak na marginesie jak wszystko pójdzie OK to po raz pierwszy pęknie 100 tyś kibiców na kolejkę!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Stary 18.11.2010, 19:13
NA WISŁĘ MŁODZI WEJDĄ ZA PÓŁDARMO na Mecz z Zagłębiem L
http://naszsport.iq24.pl/default.asp...91280&nr_str=1

W konicu pomyśleli o portfelach młodziezy którym czasami brak kasy na mecz
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 18.11.2010, 19:23
taaa ale np. ja i tak kupiłem bilet na g bo fajnie, że taka zniżka jest no ale d to jest najbardziej piknikowy sektor i z nim jest problem żeby go zapełnić, a młodzież to raczej woli spiewać we młynie...
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.11.2010, 19:23
http://www.youtube.com/watch?v=0vXRoernVmg
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 18.11.2010, 19:57
fajny filmik Wracamy do Gry
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.11.2010, 22:46
Jastrzębski nam sędziuje.Mam taką nadzieję, że Pan Jastrzębski weźmie ze sobą zegarek zapasowy
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 18.11.2010, 23:06
[QUOTE=Poul1983;1013082]Ostatni mecz Wisełki w domu wiec pewnie będzie komplet ;D
Ja już swój mam.
A tak na marginesie jak wszystko pójdzie OK to po raz pierwszy pęknie 100 tyś kibiców na kolejkę!!!!!!!!!!!!![/QUOTE

Nie ma szans, żeby przyszło więcej niż 100000 kibiców w tej kolejce, będzie ok 92000-95000max
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 18.11.2010, 23:34
Mecz trzeba oczywiscie wygrac i trzymac do zimy jak najmniejszą strate do lidera.
Zaglebie moze nie gra tej pilki co pare kolejek temu kiedy fajnie pykneli Amike w Poznaniu ale maja paru dobrych zawodnikow ,i do tego szybkich.
Spodziewam sie ze beda sie murowac do utraty bramki i tu bedzie nam najtrudniej strzelic a jak sie uda to to juz poleci

wszytscy na stadion
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 19.11.2010, 09:55
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Mecz trzeba oczywiscie wygrac i trzymac do zimy jak najmniejszą strate do lidera.
Zaglebie moze nie gra tej pilki co pare kolejek temu kiedy fajnie pykneli Amike w Poznaniu ale maja paru dobrych zawodnikow ,i do tego szybkich.
Spodziewam sie ze beda sie murowac do utraty bramki i tu bedzie nam najtrudniej strzelic a jak sie uda to to juz poleci

wszytscy na stadion
Dokladnie. Bajorowi ponoc pali sie pod tylkiem wiec moze nastawic sie na jakakolwiek zdobycz za kazda cene. To z kolei moze skutkowac postawieniem autobusu w ich polu karnym i czekanie na jakies kontry. Ja osobiscie uwazam ze w tym meczu trzeba od poczatku siasc na nich tak jak z Legia i czym predzej wbic jakas bramke plus odciac ich skrzydla a powinno byc latwiej. O srodek pola bede spokojny jesli Sobol zagra tak jak w meczu z Legia. Tak czy owak trzeba byc ostroznym przed dopisywaniem NAm juz 3 punktow ale licze ze jednak tak bedzie.
Odpowiedz cytując
tomsts
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.11.2010, 10:17
neq. napisał(a):Wyświetl post
taaa ale np. ja i tak kupiłem bilet na g bo fajnie, że taka zniżka jest no ale d to jest najbardziej piknikowy sektor i z nim jest problem żeby go zapełnić, a młodzież to raczej woli spiewać we młynie...
kolego, z całym szacunkiem, ale jeśli sektor D nazywasz "najbardziej piknikowym" to serdecznie zapraszam nań :]
nie będę się wykłócał jakoś specjalnie, ale szzerze mówiąc - gorszy doping niż na D jest na przylegającym do młyna narożniku F, i NIE pisze tego dla sciemy. Idac na D pierwszy raz myślałem że będzie ciężko, okazało się że żywiołowy doping trwa tam caluteńki mecz. Poza tym ten narożnik cierpi bo: raz, że jest osamotniony (obok pusta trybuna) dwa - jest slabo widoczny (np w TV widac taka ciemnicę tam Poza tym ostatnio na Legii siedziałem obok starszego pana z wnukiem i okazało się że moja obawa co do dopingu znowu była bezzasadna. Dawał radę, razem z wnukiem. Jedynie nie skandowali przyspiewek w stylu 'dobij tą k*rwę' czy 'je*ac pzpn'.
Poza tym doping wygląda tam dobrze chociaż brakuje kogos kto czasem zacznie rowno pryspiewke i wychodzi czasem mały delay :] pozdro!
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Stary 19.11.2010, 12:26
no jeżeli tak jest to przepraszam
bo mówię jak to wygląda z perspektywy g, zwłaszcza że tam tylko chyba na Legi był komplet i na Koronie na początku. Na f raz byłem i faktycznie jest słabo, ale to i tak wszystko się zmieni jak młyn wróci na swoje miejsce, a na d napewno się kiedyś pojawię więc dziekuje za zaproszenie

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.11.2010, 16:27
Buno i Sobol zagrożeni przed ciężkimi wyjazdami.
..
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 19.11.2010, 16:43
jak patrzę na tabelę to mogę śmiało powiedzieć że gramy z nożem na karku. Jeśli nie wygramy tego meczu sytuacja może się mocno skomplikować a tak mamy szanse na bardzo dobre zakończenie tej rundy. PS. Ostatnio przed meczem z Legią śniło mi się że wygramy 4-0 i serio tak było. Po meczu sam nie mogłem uwierzyć. Wczoraj miałem sen że teraz wygramy 5-0.
Odpowiedz cytując
spinna
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 19.11.2010, 17:44
przedmeczowa konferencja prasowa:
http://kiks.tv/2010/11/maaskant-zbyt...w-stracilismy/
Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.11.2010, 18:29
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
jak patrzę na tabelę to mogę śmiało powiedzieć że gramy z nożem na karku. Jeśli nie wygramy tego meczu sytuacja może się mocno skomplikować a tak mamy szanse na bardzo dobre zakończenie tej rundy. PS. Ostatnio przed meczem z Legią śniło mi się że wygramy 4-0 i serio tak było. Po meczu sam nie mogłem uwierzyć. Wczoraj miałem sen że teraz wygramy 5-0.
Do tej pory Wisła straciła 15 bramek, a Zagłębie 14. Nie spodziewałbym się wielkiej strzelaniny. Ale wolałbym, żeby Twój sen się spełnił
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.11.2010, 21:42
Korona przegrywa 0 -2 czyli prawdopodobnie zagramy w niedziele o wicelidera Ten mecz muszą Wiślacyy wygrać jesli chcą na stale być w czolowce...
Groundhopper
Odpowiedz cytując
grzybek69
Member

Od: 09.2010

Stary 20.11.2010, 09:07
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

hmm... to chyba nie wróży dobrze na dwa dni przed meczem!!
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.11.2010, 09:50
Imho to jest jakis smierdzacy kit. Artykul wyssany z dupy dziennikarza.

Tekst o tym 4:0 jest skopiowany z komentarza C+ do zeszlotygodniowego meczu Wisła - Legia. Potem na naszym forum ktos to dementowal jako plotke. W wewnetrznej gierce w tygodniu przed meczem bylo 2:1 dla drugiego skladu.

Przeglad Sportowy znany jest z tego, ze zmysla.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.11.2010, 10:10
grzybek69 napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

hmm... to chyba nie wróży dobrze na dwa dni przed meczem!!
To jest już drugi raz, było także przed meczem z Legią.Według mnie, dziennikarze szukają dziury w całym i kiedy Wisła zaczęła wygrywać i atmosfera zaczęła się robić dobra trzeba ją popsuć...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.11.2010, 10:32
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Imho to jest jakis smierdzacy kit. Artykul wyssany z dupy dziennikarza.

Przeglad Sportowy znany jest z tego, ze zmysla.
Duzy artykuł przedmeczowy o podobnej treści i tytule "Maaskant nakrzyczał na piłkarzy" ukazał się w dzisiejszym Dzienniku Polskim. Podobno Maaskant krzyczał tak głosno, że było go słychać w całej okolicy.

Co w tym nieprawdopodobnego ? Bo to pierwszy raz nasze gwiazdki uwierzyły, że są genialne ?
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 20.11.2010, 10:45
Nie wazne czy to zmyslony artykul czy faktycznie tak bylo. Jedno jest pewne, trzeba jutro wyjsc i siegnac po 3 punkty. Jesli Bunoza lub Sobol zarobia kartki to na Poloni moze byc ciezko, zwlaszcza bez Sobola wiec dobrze by bylo jakby tym razem Sobol nie dostal glupiej kartki, bo za walke to zawsze sie wybaczy.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Stary 20.11.2010, 11:19
śmieszny ten tekst a to:"- Motywowanie piłkarzy to moja praca, zawodnicy każdego dnia muszą się pokazywać z jak najlepszej strony. Wygraliśmy dwa bardzo ważne mecze (z Cracovią 1:0 i Legią 4:0 - przyp. red.), ale musimy pamiętać, że straciliśmy jesienią za dużo punktów. Na więcej nie możemy sobie pozwolić - stwierdził trener." to przecież jest jego wypowiedź z konferencji przed meczem a nie z treningu hahah.
nie ma to jak PS....

Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 20.11.2010, 11:30
Następnym razem Maaskant powinien jednemu jebnąć dla przykładu.

Ucieszy mnie jutro nawet pół bramki, byle było za to 3 pkt.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.11.2010, 12:58
3:0 i niech wracaja skad przyjechali.Jak walczymy o mistrza to takie mecze trzeba zdecydowanie wygrywac a nie siac niepotrzebnej paniki.
Jak tylko zagramy jedna dobra polowe to o wynik jestem spokojny.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 20.11.2010, 13:14
Korona przewaliła i teraz nie pozostaje nam nic innego jak zrównać się z nimi punktami. Muszą wyjść skoncentrowani jak na Legię. Zobaczymy czy ostatni wynik nie był przypadkiem
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 20.11.2010, 17:54
Jeżeli wśród piłkarzy jest taki błogostan jak wśród forumowiczów w temacie meczowym, to mocno obawiam się o jutrzejszy komplet punktów.

Kluczem do uzyskania trzech punktów w tym meczu będzie właściwie do niego podejście.
Zawodnicy muszą być przeświadczeni, że żeby wygrać z Zagłębiem to trzeba zagrać 200 % tego co w drugiej połowie z Legią.

Tyle i aż tyle.
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 20.11.2010, 18:48
ladek1989 napisał(a):Wyświetl post
Poul1983 napisał(a):Wyświetl post
Ostatni mecz Wisełki w domu wiec pewnie będzie komplet ;D
Ja już swój mam.
A tak na marginesie jak wszystko pójdzie OK to po raz pierwszy pęknie 100 tyś kibiców na kolejkę!!!!!!!!!!!!!
Nie ma szans, żeby przyszło więcej niż 100000 kibiców w tej kolejce, będzie ok 92000-95000max
Na meczu Pucharowym w środku tygodnia z Widzewem bylo 8500 wiec na Zagłebiu na bank bedzie znacznie wiecej... mysle ze bedzie ok 12,000 osob
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 20.11.2010, 19:04
Mila napisał(a):Wyświetl post
Na meczu Pucharowym w środku tygodnia z Widzewem bylo 8500 wiec na Zagłebiu na bank bedzie znacznie wiecej... mysle ze bedzie ok 12,000 osob
Przeczytaj uwaznie o co chodzilo koledze
Odpowiedz cytując
Cannavaro
Member

Stary 20.11.2010, 19:10
hahaha tak to jest jak się nie umie czytać ze zrozumieniem...

Ktoś pisał wczoraj, że sprzedano 15000 biletów. Myślę, że będzie komplet.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.11.2010, 20:47
Jagiellonia deklasuje Cracovie. Legia, Lech szczęśliwie wygrywają. Lechia pokonuje 3;1 Widzew.
Czołówka wygrywa, jedynie Korona przegrywa, więc można skoczyć na 2 miejsce w tabeli. Wystarczy pokonać tylko przeciętne Zagłębie, które zastosuje obronę Częstochowy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów