The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Hanys
Senior Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2010, 22:04
Nie ma chyba nigdzie na świecie gorszych komentatorów od tych którzy są w Polsce.
Oni powinni komentowac mecz i mówić kto aktualnie jest przy piłce a nie serwować widzom jakąś pseudofilozoficzną papkę na temat futbolu.
Poza tym gdy gra reprezentacja to nigdy nie mówią po imieniu kto popełnia błąd - tylko "teraz groźna strataaaaa" zamiast powiedzieć "Wojtkowiak koszmarny błąd!!!!!!!"
Ostatnio edytowane przez Hanys : 19.11.2010 o godz. 22:49.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 19.11.2010, 22:05
Emenems81 napisał(a):Wyświetl post
to ten sam co sedziowal Lecha z Lechia i Polske z WKS?

Tak to ten sam Japończyk.

sportnh napisał(a):Wyświetl post
JUTRO ?

jak w niedziele wygramy to wskakujemy juz na 2 miejsce jesli dobrze widze ;> ?

Podbijam w sumie, bo wg. mnie raczej nie, z tego powodu, że Korona zremisowała z nami na wyjeździe 2-2 i ma tak jakby więcej goli strzelonych na wyjeździe bo my u nich jeszcze nie graliśmy, ma to jakieś znaczenie

Pytam z ciekawości po prostu
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

gigant napisał(a):Wyświetl post
To akurat Przytuła powiedział bardziej jako ironię, przynajmniej ja tak to odebrałem.

Ten bramkarz o twarzy Kurskiego, mam nadzieję na zawsze przejał "bronienie" naszego Mario.
Też odebrałem to jako ironię. Zresztą akurat dzisiaj komentarz był obiektywny. Może nie wyżyny elokwencji ale przynajmniej bez faworyzowania kogokolwiek.

Taki mały ps. moja żona którą zmusiłem do (chwilowego)) oglądania meczu - zobaczyła xxxx i zadała pytanie: Kto to jest taki dziwny z Legii? ja się pytam : Który? Odpowiedź: No taki jeden z Legii wygląda jak mumin. Ja: Jak mumin? To pewnie Radovic? Odp: Taaak Radovic ))))))))
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Sędzia wypaczył wynik, resztę dokończył Witkowski. Mecz słaby, fajna oprawa Legii.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.11.2010, 22:07
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Podbijam w sumie, bo wg. mnie raczej nie, z tego powodu, że Korona zremisowała z nami na wyjeździe 2-2 i ma tak jakby więcej goli strzelonych na wyjeździe bo my u nich jeszcze nie graliśmy, ma to jakieś znaczenie

Pytam z ciekawości po prostu
Nie, bo Legia ma tyle samo punktów i liczy się bilans meczów między wszystkimi zainteresowanymi ekipami
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 19.11.2010, 22:07
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Taki mały ps. moja żona którą zmusiłem do (chwilowego)) oglądania meczu - zobaczyła xxxx i zadała pytanie: Kto to jest taki dziwny z Legii? ja się pytam : Który? Odpowiedź: No taki jeden z Legii wygląda jak mumin. Ja: Jak mumin? To pewnie Radovic? Odp: Taaak Radovic ))))))))
Ciesz się, że nie grał Wawrzyniak. Dziewczyna miałaby traumę do końca życia.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 19.11.2010, 22:10
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Ciesz się, że nie grał Wawrzyniak. Dziewczyna miałaby traumę do końca życia.

Nie no Wawrzyniaka juz zna - ale to jest już "waga ciężka" )))

Inna sprawa że może i mumin ale lepiej mówi po naszemu niż trener kadry narodowej

Wspaniali kibice Arki (na już pustym stadionie - szacun za doping ))))) najpierw "pozdrowili" Legię a następnie nas. Kuwa zarazili się już kompleksami na maksa od swojej obrzezanej zgody.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 19.11.2010 o godz. 22:13.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 19.11.2010, 22:10
Jedno jest pewne, ciężko będzie w Gdyni i do tego jeszcze na sztucznej trawie.
Odpowiedz cytując
kotyrek
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 19.11.2010, 22:11
A mi tam po tym meczu nie do śmiechu. Patrząc na zachowanie sędziego, Witkowskiego oraz muru Arki przy trzeciej bramce przypominaja sie stare czasy - przekrecony mecz.
Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 19.11.2010, 22:13
gigant napisał(a):Wyświetl post
To akurat Przytuła powiedział bardziej jako ironię, przynajmniej ja tak to odebrałem.
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Też odebrałem to jako ironię. Zresztą akurat dzisiaj komentarz był obiektywny. Może nie wyżyny elokwencji ale przynajmniej bez faworyzowania kogokolwiek.
Chyba w takim razie jestem na nich uczulony
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Stary 19.11.2010, 22:13
Nie wiem czemu ale mam odruch wymiotny kiedy słysze nazwiska Legionistów: Rzeźniczak, Wawrzyniak, Kiełowicz, Radovic, Borysiuk, Antolovic, a gwoźdź do trumny to Komorowski.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 19.11.2010, 22:14
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Nie, bo Legia ma tyle samo punktów i liczy się bilans meczów między wszystkimi zainteresowanymi ekipami
czyli wyjdziemy na 2 w takim razie bo zdobyliśmy 4 punkty w meczach z Koroną i Legią
Nie za bardzo myślę dziś
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.11.2010, 22:15
W ramach wymiany międzyplanetarnej powinno się wysłać leśnych ludków z PZPN-u na Marsa, bilet w jedną stronę. Ściągają jakieś japońskie pokemony, przyzwyczajone do własnej ligi i kultury, gdzie pokrzywdzony piłkarz podchodzi do rywala i mówi " przepraszam że boli Cię noga po kopnięciu mnie w głowę", a kibice dziękują z oklaskami na stojąco własnej drużynie po przegranej 0:7... Normalnie matrix jakiś, zagadaj takiego to i tak nie zrozumie i zółtko jak w banku..
Odpowiedz cytując
Undertaker
Banita

Od: 10.2010

Stary 19.11.2010, 22:15
A bydło z gdyni na stadionie Legii przed kamerami Canal + śpiewa Wisła to stara k***. Widać, że przydupasy Amiki ten sam poziom prezentują.
Odpowiedz cytując
Undertaker
Banita

Stary 19.11.2010, 22:17
Jeśli Wisła wygra to wskoczy na drugie miejsce, bo zdobyła 4 punkty z Legią i Koroną, Legia 3,a Korona 1.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 19.11.2010, 22:19
właśnie zobaczyłem ten karny ...

absolutnie nie dziwie sie osobom które po tym wyłączyły tv , sam bym wyłączył

tego nawet skandalem nie można nazwać
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 19.11.2010, 22:26
Ja pierdzielę jaki przekręt

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...jak__1_0_.html

Na wyspach Radovic by po takim show zapewne spory ban dostał ale u nas...
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
szczepek19
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 19.11.2010, 22:35
" Karny podyktowany przez sędziego z Japonii, pewnie wykorzystał kapitan Legii Ivica Vrdoljak. Słusznie podyktowana jedenastka za boiskową bezmyślność zawodnika Arki była wielkim prezentem dla podopiecznych Macieja Skorży. " źródło oficjalka Legii... no k***a sorry ! no cóż trzeba się przyzwyczaić do " standardów " naszej ligii... Wisła i tak będzie Mistrzem !
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.11.2010, 22:36
A co do karnego to mi się skojarzyło z meczem PAO-Wisła.Ten był jeszcze bardziej z dupy ale zasada była podobna
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 19.11.2010 o godz. 22:41.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 19.11.2010, 22:38
Emenems81 napisał(a):Wyświetl post
najsmutniejsze jest to, ze ta Legia nie majaca pojecia o graniu w pilke, ma tyle punktow co My, a nawet po dzisiejszym meczu wiecej..

mimo całej naszej niechęci do Legii nie zawadzi przyznać, że oprócz ostatniego meczu u nas to wielkiej różnicy między nami a nimi nie ma.
Tu i tu do tej pory piach.

Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Stary 19.11.2010, 22:43
"Kto 'jesteście'
Rozpierdala mnie zawsze jak jeden czy drugi coś napisze a idzie kontra jakby cała Wisła czy choćby jej jakaś znaczna cześć tak myślała
Byli już tacy mistrzowie co zgodę z Lechią chcieli zrywać bo się ich forum po meczu z nami naczytali
Tak więc hanysie ochłoń"

Przecież dyskusja ma swoją historię i chyba można się domyślić komu odpowiadałem. Mam nadzieję, że o to pytałeś.

Ja tylko nie rozumiem tej nienawiści między kibicami. Zapewne jest dużo takich oprychów co przychodzą na mecze tylko po to aby wszczynać awantury i dokładać ognia do pieca. Przynajmniej taką mają opinię. Ja np. nienawidząc Realu Madryt nienawidzę klubu jako drużyny, a do jego kibiców nic nie mam, to tylko widownia która składa się z ludzi inteligentnych, ludzi normalnych którzy nikomu nie szkodzą, oraz przygłupów. Nie ma sensu ich wszystkich wrzucać do jednego wora. Podobnie jest z kibicami Amiki, Wisły.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 19.11.2010, 22:45
Cytat:
A bydło z gdyni na stadionie Legii przed kamerami Canal + śpiewa Wisła to stara k***
Po co pierd.olicie glupoty? Spiewali na Legie.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 19.11.2010, 22:48
Hanys napisał(a):Wyświetl post
"Kto 'jesteście'
Rozpierdala mnie zawsze jak jeden czy drugi coś napisze a idzie kontra jakby cała Wisła czy choćby jej jakaś znaczna cześć tak myślała
Byli już tacy mistrzowie co zgodę z Lechią chcieli zrywać bo się ich forum po meczu z nami naczytali
Tak więc hanysie ochłoń"

Przecież dyskusja ma swoją historię i chyba można się domyślić komu odpowiadałem. Mam nadzieję, że o to pytałeś.

Ja tylko nie rozumiem tej nienawiści między kibicami. Zapewne jest dużo takich oprychów co przychodzą na mecze tylko po to aby wszczynać awantury i dokładać ognia do pieca. Przynajmniej taką mają opinię. Ja np. nienawidząc Realu Madryt nienawidzę klubu jako drużyny, a do jego kibiców nic nie mam, to tylko widownia która składa się z ludzi inteligentnych, ludzi normalnych którzy nikomu nie szkodzą, oraz przygłupów. Nie ma sensu ich wszystkich wrzucać do jednego wora. Podobnie jest z kibicami Amiki, Wisły.
Tylko że nie zawsze podobnie rozkłada się procentowy udział przygłupów. Są kluby, gdzie przeważa patologia, są kluby gdzie patologia ginie w tłumie.

Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Po co pierd.olicie glupoty? Spiewali na Legie.

Zaraz po Legii pozdrawiali nas.
Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Nie chce być nie miły, ale userze Hanys pomyliłeś nawet nie wątek ale forum.
Odpowiedz cytując
sztyryga
Junior Member

Od: 05.2006

Najpierw na Legie a później na Wisłę.
Odpowiedz cytując
Undertaker
Banita

Stary 19.11.2010, 22:49
Najpierw na Legię potem na Wisłę jak nie wiesz to sam za przeproszeniem nie pier**!
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 19.11.2010, 22:49
Jak sie bierze do sedziowania capa co mrózy oczy, to pozniej takie kwiatki rosną.
Ja tam bez cisnienia do tego podchodze. Nie zapominajcie kogo kreca. Areczka i Parchatkovia.

Hanys, nie oprzytomniales jeszcze na ostatnich wakacjach ?
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Hanys
Senior Member

Stary 19.11.2010, 22:51
Mahazel888 napisał(a):Wyświetl post
Nie chce być nie miły, ale userze Hanys pomyliłeś nawet nie wątek ale forum.
Skąd taki wniosek?
Odpowiedz cytując
gerardinho91
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 19.11.2010, 22:53
na Wisłe też...
Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Stary 19.11.2010, 22:59
Skąd taki wniosek?
Ano stąd:
Ja np. nienawidząc Realu Madryt nienawidzę klubu jako drużyny
No ale żeby nie było to coś o ekstaraklasiePL, to ja np. nienawidzę Cracovii od jej prezesa do sprzątaczki tam pracującej, nienawidzę nawet piłek którymi trenują, krzesełek na których siedzą , piłkarzy i kibiców i każdej rzeczy która jej jest.

Edit:
Bo? Bo napisali na murze "je*** wisłę" albo powiedzieły dwa osły do kamery i dałeś się sprowokwać? ;-)
Bo zamordowali wielu naszych znajomych i kolegów.
Dalej nie rozumiem, dlaczego niby pomyliłem fora
OK. Masz racje,to wątek ekstraklasowo-sportowy , kibicowskiego forum ( na którym panują pewne nieformalne zwyczaje), a MY piszemy na temat.
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Mahazel888 : 19.11.2010 o godz. 23:19.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów