|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie ma chyba nigdzie na świecie gorszych komentatorów od tych którzy są w Polsce.
Oni powinni komentowac mecz i mówić kto aktualnie jest przy piłce a nie serwować widzom jakąś pseudofilozoficzną papkę na temat futbolu. Poza tym gdy gra reprezentacja to nigdy nie mówią po imieniu kto popełnia błąd - tylko "teraz groźna strataaaaa" zamiast powiedzieć "Wojtkowiak koszmarny błąd!!!!!!!"
Ostatnio edytowane przez Hanys : 19.11.2010 o godz. 22:49.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak to ten sam Japończyk.
Podbijam w sumie, bo wg. mnie raczej nie, z tego powodu, że Korona zremisowała z nami na wyjeździe 2-2 i ma tak jakby więcej goli strzelonych na wyjeździe bo my u nich jeszcze nie graliśmy, ma to jakieś znaczenie Pytam z ciekawości po prostu ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Taki mały ps. moja żona którą zmusiłem do (chwilowego)) oglądania meczu - zobaczyła xxxx i zadała pytanie: Kto to jest taki dziwny z Legii? ja się pytam : Który? Odpowiedź: No taki jeden z Legii wygląda jak mumin. Ja: Jak mumin? To pewnie Radovic? Odp: Taaak Radovic )))))))) ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Sędzia wypaczył wynik, resztę dokończył Witkowski. Mecz słaby, fajna oprawa Legii.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ciesz się, że nie grał Wawrzyniak. Dziewczyna miałaby traumę do końca życia.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie no Wawrzyniaka juz zna - ale to jest już "waga ciężka" ))) Inna sprawa że może i mumin ale lepiej mówi po naszemu niż trener kadry narodowej ![]() Wspaniali kibice Arki (na już pustym stadionie - szacun za doping ))))) najpierw "pozdrowili" Legię a następnie nas. Kuwa zarazili się już kompleksami na maksa od swojej obrzezanej zgody.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 19.11.2010 o godz. 22:13.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jedno jest pewne, ciężko będzie w Gdyni i do tego jeszcze na sztucznej trawie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
A mi tam po tym meczu nie do śmiechu. Patrząc na zachowanie sędziego, Witkowskiego oraz muru Arki przy trzeciej bramce przypominaja sie stare czasy - przekrecony mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czemu ale mam odruch wymiotny kiedy słysze nazwiska Legionistów: Rzeźniczak, Wawrzyniak, Kiełowicz, Radovic, Borysiuk, Antolovic, a gwoźdź do trumny to Komorowski.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Nie za bardzo myślę dziś ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W ramach wymiany międzyplanetarnej powinno się wysłać leśnych ludków z PZPN-u na Marsa, bilet w jedną stronę. Ściągają jakieś japońskie pokemony, przyzwyczajone do własnej ligi i kultury, gdzie pokrzywdzony piłkarz podchodzi do rywala i mówi " przepraszam że boli Cię noga po kopnięciu mnie w głowę", a kibice dziękują z oklaskami na stojąco własnej drużynie po przegranej 0:7... Normalnie matrix jakiś, zagadaj takiego to i tak nie zrozumie i zółtko jak w banku..
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A bydło z gdyni na stadionie Legii przed kamerami Canal + śpiewa Wisła to stara k***. Widać, że przydupasy Amiki ten sam poziom prezentują.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jeśli Wisła wygra to wskoczy na drugie miejsce, bo zdobyła 4 punkty z Legią i Koroną, Legia 3,a Korona 1.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
właśnie zobaczyłem ten karny ...
absolutnie nie dziwie sie osobom które po tym wyłączyły tv , sam bym wyłączył tego nawet skandalem nie można nazwać |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ja pierdzielę jaki przekręt
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...jak__1_0_.html Na wyspach Radovic by po takim show zapewne spory ban dostał ale u nas... ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
" Karny podyktowany przez sędziego z Japonii, pewnie wykorzystał kapitan Legii Ivica Vrdoljak. Słusznie podyktowana jedenastka za boiskową bezmyślność zawodnika Arki była wielkim prezentem dla podopiecznych Macieja Skorży. " źródło oficjalka Legii... no k***a sorry ! no cóż trzeba się przyzwyczaić do " standardów " naszej ligii... Wisła i tak będzie Mistrzem !
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A co do karnego to mi się skojarzyło z meczem PAO-Wisła.Ten był jeszcze bardziej z dupy ale zasada była podobna
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 19.11.2010 o godz. 22:41.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
mimo całej naszej niechęci do Legii nie zawadzi przyznać, że oprócz ostatniego meczu u nas to wielkiej różnicy między nami a nimi nie ma. Tu i tu do tej pory piach. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Kto 'jesteście'
Rozpierdala mnie zawsze jak jeden czy drugi coś napisze a idzie kontra jakby cała Wisła czy choćby jej jakaś znaczna cześć tak myślała Byli już tacy mistrzowie co zgodę z Lechią chcieli zrywać bo się ich forum po meczu z nami naczytali Tak więc hanysie ochłoń "Przecież dyskusja ma swoją historię i chyba można się domyślić komu odpowiadałem. Mam nadzieję, że o to pytałeś. Ja tylko nie rozumiem tej nienawiści między kibicami. Zapewne jest dużo takich oprychów co przychodzą na mecze tylko po to aby wszczynać awantury i dokładać ognia do pieca. Przynajmniej taką mają opinię. Ja np. nienawidząc Realu Madryt nienawidzę klubu jako drużyny, a do jego kibiców nic nie mam, to tylko widownia która składa się z ludzi inteligentnych, ludzi normalnych którzy nikomu nie szkodzą, oraz przygłupów. Nie ma sensu ich wszystkich wrzucać do jednego wora. Podobnie jest z kibicami Amiki, Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zaraz po Legii pozdrawiali nas. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Najpierw na Legie a później na Wisłę.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Najpierw na Legię potem na Wisłę jak nie wiesz to sam za przeproszeniem nie pier**!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak sie bierze do sedziowania capa co mrózy oczy, to pozniej takie kwiatki rosną.
Ja tam bez cisnienia do tego podchodze. Nie zapominajcie kogo kreca. Areczka i Parchatkovia. Hanys, nie oprzytomniales jeszcze na ostatnich wakacjach ? ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
na Wisłe też...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ano stąd:
No ale żeby nie było to coś o ekstaraklasiePL, to ja np. nienawidzę Cracovii od jej prezesa do sprzątaczki tam pracującej, nienawidzę nawet piłek którymi trenują, krzesełek na których siedzą , piłkarzy i kibiców i każdej rzeczy która jej jest. Edit:
OK. Masz racje,to wątek ekstraklasowo-sportowy , kibicowskiego forum ( na którym panują pewne nieformalne zwyczaje), a MY piszemy na temat. Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Mahazel888 : 19.11.2010 o godz. 23:19.
|
|
|