|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
yessport.pl |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dzięki Domino Forza
![]() jednak do pirata zmiana cracka wystarczyla. A z oryginalną to się skontaktuje ze sprzedawcą |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
a ja dołączam swoje pytanie; przed chwilą mówili w wiadomościach sportowych na jedynce, o tym że Jurek Dudek, Cristiano Ronaldo i Ikar Casillas mają pomóc Polskiej reprezentacji (?) i że szczegóły mają ogłosić w sobotę. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Po podłączeniu telefonu do ładowarki wibracje i dźwięki w aplikacjach są niedostępne ( tzn. brak wibracji i dźwięku) chociaż w ustawieniach zaznaczone są jako włączone, problem pojawił się na dniach przedtem nie było takiego problemu ktoś wie co może być przyczyną
p.s jak dzwoni albo przychodzi sms wszystko gra ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdzie i z czym trzeba sie udać aby wyrobić KKM? S.......iła mi sie legitka studencka i wole już wyrobić KKM niz chodzić z podaniami do dziekanatu o duplikat :/
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
||
Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
pn.-pt. od 7.00 do 19.00 ul. Mogilska 15 a pn.-pt. od 7.00 do 19.00 ul. Polonijna 1 (os. Na Kozłówce) pn.-pt. od 7.00 do 19.00 ul. Podwale 3/5 pn.-pt. od 7.00 do 19.00 w pierwszą i ostatnią sobotę miesiąca od 7.00 do 14.00 Pętla tramwajowa Krowodrza Górka pn.-pt. od 7.00 do 19.00 os. Centrum D bl.7 (Nowa Huta) pn.-pt. od 7.00 do 19.00 ![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Może ktoś na pw wysłać przyśpiewkę w której jest "nasza wiara niezachwiana" i "moja jedyna miłość"
Dzięki z góry ![]() ![]()
Częstochowa, Częstochowa - WISEŁKA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię groszek Wasabi?
Najlepiej Podgórze/Prokocim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=eVkdlslybs0 - nagranie "moja jedyna miłość": http://www.youtube.com/watch?v=s0ECiff4cA4 - nagranie http://www.youtube.com/watch?v=jT0LrJP4xQ0 - z meczu |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
zobacz w Almie w Galerii Kazimierz oni tam maja taki asortyment
![]()
.....
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czy zna ktoś tytuły lub może naprowadzić na piosenki, które idą zawsze podczas rozgrzewki przed meczem na piłce? Ewentualną odpowiedź proszę na priv. Dzięki
![]() ![]() "Naród, który traci pamięć, traci sumienie"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Co zrobić żeby mikrofon zadziałał? Nie jest wyciszony, na innym komputerze działa bez zarzutu...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Sterowniki ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
są jakieś pakiety w Orange na GPRS ?
jest Pakiet Orange World ale można śmigać tylko po Orange world...Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Dziwne pytanie. Ma ktoś w Was taki twór jak Deawoo?Czemu są takie tanie, produkują to jeszcze? i jak z dostępnością części. Przeglądam ogłoszenia z samochodami to co rusz wyskakuje mi koreańskie marzenie z ceną skandalicznie niską.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Moi rodzice mają espero. Autko jest z 1997 roku. W tym momencie największe problemy stanowi blacharka ( to jest chyba najsłabszy punkt tego auta) Rdza- zaczęła atakować nadkola i progi. Bardzo mała awaryjność. Jeżeli idzie o dostępność części to mało było okazji żeby czegoś potrzebować ale z tym nie ma problemu. Silnik dalej chodzi idealnie- chyba nie do zdarcia. Bardzo wygodne, ogromny bagażnik. Samochód typowo rodzinny.
Natomiast moja ciotka miała Matiza... i to był dramat albo ona źle trafiła. Co chwile oddawany do naprawy- nie pamiętam już co się psuło. Szybko pozbyła się tego auta. pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Może to był FSO Matiz, które są bardzo awaryjne. Pierwszego Matiza mieliśmy w robocie, nic się nie psuło.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
U mnie kuzynka ma Lanosa,wcześniej miał go wujek,więc auto od nowości w rodzinie.Oprócz bieżących napraw,nie było w nim żadnych poważnych awarii,na minus może tylko to że Lanos jest dość benzynożerny,ale zawsze można wsadzić do niego gaz
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jak załatwić sobie badania do pracy na wysokości(powyżej 3m)? (i ew ile to kosztuje)?
mam się zapisać do lekarza pierwszego kontaktu? czy iść odrazu do jakieś specjalnej placówki? |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Zacząłem szukać i nie ma tego nigdzie, nie wiem, najlepiej zadzonić na infolinie i tam spytać. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Takie pytanie do osób które chodzą na trybune E
Co tam mozna zjesc? pytam z czystej ciekawosci ![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Powiedz jaki model Cię interesuje, i jaki przebieg robisz rocznie a wszystko Ci powiem ![]() Samochody są tanie bo części w tych samochodach są słabe jakościowo. Z dostępnością nie ma problemu, ceny za części są małe. Jak masz pytania, pytaj. Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest średnio chłodna kiełbasa, są kanapki, są precle, chipsy, paluszki, batony.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Hej, to mój pierwszy post na forum. Witam serdecznie wszystkich fascynatów Białej Gwiazdy. Interesuje się internetem i blogowaniem
Zacząłem nawet coś tam pisać ale tekst to nie to samo co zdjęcia. Dlatego mam pytanie do wszystkich zorientowanych - czy wrzucając na swoją stronę zdjęcia z oficjalnej strony Wisły robię to zgodnie z prawem?![]()
Hej hoo! Blog Wisła Kraków by się czytało!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
tak, tylko nie mozesz edytowac zdjecia i musisz w podpisie podac zrodlo (www.wisla.krakow.pl)
|
|
|