|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ogólnie za facetem nie przepadam. Jak można na litość boską podsumowywać mecz przed zakończeniem (w tym wypadku pierwszą połowe)? Co on, mało doświadczony jest?
![]() Tylko w przypadku pożegnania Franusia ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() Pisałem o przygotowaniu fizycznym, a nie nauce dryblingu. ![]() Czytać ze zrozumieniem! ![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
franek to wiele rzeczy gadał
pewnie zmiany beda kolo 80 minuty jeszcze brakuje zeby Glik wszedl na srodek dobrze ze Drogby i Kalou nie ma... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Polska jest jak Wisła raz gra bez bramkarza a raz gra bez obrony ^^
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Witam, jestem tu nowy.
Trochę długo czekałem na aktywację ale się udało. Z góry zaznaczam że nie kibicuję żadnemu polskiemu klubowi, jestem widzem albo kibicem sukcesu - kibicuję kazdemu polskiemu zespołowi który dobrze się prezentuje w pucharach. Szpakowski niestety drażni i zgodzę się tu z tymi którzy go krytykują - on ma komentować mecz, a polscy komentatorzy zamiast gadać kto jest przy piłce i zamiast gadać na głos kto robi błąd to serwują nam jakieś puste monologi których się nie da słuchać. Wojtkowiak, Jodłowiec i Sadlok - trzy drewna postawić na środku obrony - jak żałosnym trzeba być trenerem aby uparcie stawiać na tych amatorów? Już lepiej chyba gra JOP mimo tego że czasem strzela do własnej bramki. Nie dostrzegam też wybitnych umiejętności Murawskiego - w jego miejsce dałbym Kiełba - wydaje mi się że ten gracz będzie kiedyś gwiazdą, o ile będzie nad sobą pracował. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Straszna siara, że sponsoruje nas "Biedronka".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
A ja bym chciał żeby nasi przegrali. Wysoko. Wtedy szanse na zwolnienie tego kolesia co ma czelność nazywać się selekcjonerem rosną.
Przepraszam go zwolnić nie można...: http://www.youtube.com/watch?v=r6wWx3x49c0 |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Co do Biedronki to oni dysponuja ogromna kasa...To nie rodzima firma, radze sprawdzic ich przychody z ostatnich 5-6 lat
Nie mamy obrony...w tak duzym kraju nie ma 3-4 obroncow na pewnym poziomie :/ ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ta mgła wygląda tragicznie. Co mecz na tym molochu to mgła. Mam nadzieje,że jak skończą narodowy w Warszawie to tam będą oreły grać, no i może fajnie by było jakby ktoś tam o czymś taim jak cyrkulacja powietrza pomyślał przed ME,bo gra w takiej mgle to żenada. I niech mi nikt nie mówi,że to kwestia temperatury,bo ostatnio Szachtar grał z Arsenalem i to na większym stadionie i żadnej mgły nie było.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako obiektywny widz napiszę co moim zdaniem jest zmorą każdego polskiego zespołu - brak obrony. To od niej zaczyna się budować drużynę. Na co obrońcy którzy jedyne co potrafią to wybijać "na aferę"? Na takie długie podania mogą sobie pozwolić tacy gracze jak Pique a nie nasi, bo nie mają takich umiejętności. Czy oni tak kopiąc zdają sobie sprawę że szansa na to iż pilka spadnie akurat pod nogę Lewandowskiego jest mniejsza niż 1/200?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Szpakowski to jest w ogóle prze gość.
"Zwalniamy grę żeby uspokoić" a prawda jest taka ze po prostu zawodnik z piłką nie ma do kogo grac wiec wraca piłkę do obrońców. "zagranie na pamięć" (to jest mój hit). Koleś potrafi wytłumaczyć jak nasi kopacze pozbywają się piłki wykopując ją na oślep. Podsumowując pierwsza polowe mowi ze najbardziej cieszy prowadzenie i ze gra sie nam sie układa i w tym momencie dostajemy bramke która pokazuja jak wygladala ta pierwsza polowa w wykonaniu naszych "obrońców". Ciekawe ile jeszcze kwiatków będzie do końca tego meczu w jego wykonaniu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. Każdy błąd piłkarza komentator powinien krytykować, bo jak ich chwali to krytykować też powinien. Powinien bez skrupułów powiedzieć "fatalny bląd Wojtkowiaka - po tym błędzie Franciszek Smuda powinien zastanowić się przed kolejnym meczem na kogo stawia w defensywie".
Ja naszych pochwalę za grę ofensywną, ale defensywa to porażka. 2:1 do naszych, ale to jest tylko mecz o pietruszkę z rezerwowym atakiem WKS. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Broziu! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gol Obraniaka ładny.
Nawet bardzo ładny.![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nie i Smuda sciaga jednego z lepszych grajków - Mierzejewskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W moim mniemaniu Mierzejewski słabo zagrał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To fakt, ale nie gorzej niż Murawski w pierwszej połowie. Miał kilka dobrych dośrodkowań i jest to jeden z naszych któremu piłka nie odskakuje na 2 metry kiedy ma okazję ją przyjąć.
Ostatnio edytowane przez Hanys : 17.11.2010 o godz. 22:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No teraz ładna akcja była i skuteczna.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
"mamy problem ze środkiem obrony, tak więc albo dać obywatelstwo Arboledzie (uwajaj uwajaj!!) albo Cionkowi..." bardzo mądra myśl Szpaka, coooo zaaa człowiek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Jak usłyszałem słowa szpaka, o środku obrony: "albo dajmy obywatelstwo Arboledzie, albo porozmawiajmy z..." to mało się nie porzygałem.
Może przekupmy Hiszpanie, żebym nam odstąpiła MŚ i tytułujmy się mistrzami? ....a... A mecz całkiem nie zły... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W POZnan*iu postawili nie stadion, a sanktuarium. Takie cuda tam się dzieją, że kana galilejska to pikuś...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolega wyżej opisał. Grać tam reprą jak najczęściej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Cieszy że Lewandowski w końcu strzelał do bramki nie w bramkarza tak jak ostatnio
Najwyższa Pora ich zgrywać bo lepiej to wygląda niż Ostatnio no ale jeszcze jest dużo rzeczy do poprawy nie będę wymieniał co bo każdy chyba widział mecz. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Dlatego wolę debila Smude no i jeszcze lokalny patriotyzm.Zawsze może Bossowi strzelić do łba by go na Reymonta sprowadzićA Franio faktycznie powinien mieć zakaz wypowiedzi bo co ruszy ustami to wylatuje jakaś bzdura.Ciekaw jestem jak to z Arboledą będzie.Ta repra to już i tak jest reprezentacją dziwaków ale jeszcze są tacy co dziwakami nie są a ją dopingują.Po Arboledzie to już chyba nawet najwierniejsi się wykruszą. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cionka z Arboledą nie ma co porównywać, ten pierwszy ma faktycznie jakieś korzenie polskie, ze strony ojca, więc nie będzie zupełnie naturalizowany.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|