|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ale .......isz. Do EURO 2012 możemy grać tylko i wyłącznie mecze towarzyskie, które są punktowane znacznie niżej, niż choćby te eliminacyjne. Nie mieliśmy absolutnie żadnych szans na awans w rankingu FIFA, a kadrę Smuda przejął w momencie, gdy byliśmy bodajże w okolicach czterdziestego miejsca. Jedyną naszą szansą na utrzymanie się tam było granie tylko i wyłącznie z przeciwnikami pokroju Izraela, Szwajcarii i wygrywanie tych meczów.
|
|
|
|
Guest
|
|
Nie łapmy się na bełkot Smudy, że rankingi g.wno warte bo spadanie na pysk w tym rankingu jest głównie dlatego, że dostajemy w d.pę od prawie każdego, a nie bo ktoś nas nie lubi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wyjściowy skład Polski na mecz z WKS wg TVP Sport: Fabiański - Sadlok, Wojtkowiak, Jodłowiec, Piszczek - Matuszczyk, Murawski, Obraniak, Mierzejewski, Błaszczykowski - Lewandowski
zenada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
mam nadzieję że Brożek w ogóle nie wyjdzie na boisko bo jeszcze by się połamał i dopiero byłby problem... a repra... a kij z reprą ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sadlok, Wojtkowiak, Jodłowiec?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda słów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To moze powiedz kogo innego widzisz teraz w kadrze? Glika, Pietrasiaka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Sadlok, Wojtkowiak i Jodlowiec "zasluzyli" sobie na powolania super forma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panowie i Panie.
Akurat na mecze naszej reprezentacji i Wisły wchodzą mi typy dokładnych wyników. Zatem wróżbita Krzysztof (nie mylić z Maciejem) przewiduje 4 do jaja dla WKS-u. 2 bramki Din Dane Zokora Toure (nie widziałem czy miał we śnie Yaya czy też nie) Amen. Powód: zaiste Drogba i Kalou mnie wy***jali...
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 17.11.2010 o godz. 16:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Ja na reprezentację już dawno położyłem lachę. Mam ich gdzieś. Nie interesuje mnie to ani trochę. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Amen. Ja widziałbym reprezentacje w takim zestawieniu w defensywie. ![]()
Ostatnio edytowane przez Titto : 17.11.2010 o godz. 16:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Titto czegoś Ty się najadł? Wołąkiewicz, Bąk?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może nie od razu tu i teraz, ale po wyleczeniu wszystkich urazów można by sklecić taką obronę:
Lewa strona : Boenisch Środek : Głowacki, Bosacki Prawa : Piszczek |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Bosacki za stary na repre, nie mam drugiego kandydata tutaj, szkoda też że Glowa czesto ma kontuzje, przynajmniej ostatnio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zna ktoś skład WKS ?
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Tylko pytanie czy stary, wciąż szybki Bosacki nie jest lepszy od Glika czy Sadloka?
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Panowie, mecze naszych grajków można obstawiać w ciemno na korzyść naszych rywali. Jaki by ten przeciwnik nie był, kasę można kosić równo.
Czytałem posty Pana_Premiera w dziale bukmacherki i już wiem trochę więcej o bukmacherach i o tym jak zarabiają. Ale mimo wszystko kurs 2.80 na wygraną Polski i AŻ 2.40 na WKS - to można nieźle zarobić na obstawieniu murzynów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gol, niesamowite.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Lewandowskiemu przygotowanie fizyczne w Borussii służy, udaje mu się nawet odzyskać piłkę na połowie rywala i nie przewraca się już tak często jak miał w zwyczaju. Niemcy umieją ciosać polskie drewno.
![]() Smuda powinien Kloppa całować po rękach, że mu Piszczka, Błaszczykowskiego i Lewandowskiego tak przygotował. Bez nich byśmy w ogóle w tej kadrze nikogo nie mieli.
Ostatnio edytowane przez 63624 : 17.11.2010 o godz. 21:08.
![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@Filippo
Widzisz, mówiłem że to zestawienie obrony to pomyłka. Jodłowiec, Sadlok, Wojtkowiak grają fatalnie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
63624: dokładnie, teraz Lewandowski potrafi porządnie zastawić sie i juz go tak łatwo nie przewracaja... narazie obiecująco wygląda...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i Sadlok...
Co ten kiepski kopacz robi w reprezentacji? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeb*ny Szpakowski przed końcowym gwizdkiem pie*doli, że prowadzimy do przerwy. Pomyślałem sobie "nie mów hop dziadu". I co? Gervinho
![]() Powód: SMUDA WYPIERDALAJ!
Ostatnio edytowane przez Kamson : 17.11.2010 o godz. 21:19.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze to ostatni mecz Wojtkowiaka w kadrze.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Drużyny Smudy od lat mają tak samo, grać w obronie nie umieją. Ostatnia minuta to potwierdziła. W ataku to jeszcze jako tako wygląda, ale defensywa to jest dramat. Chyba tylko szarże w stylu polskiej husarii coś tam na EURO nam dadzą, bo jak nie mamy piłki to jest chaos i popłoch.
![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Szpakowski znów mnie rozpierdala z tym swoim tygodnikiem kibica
Dobre było też z tą atmosferą a potem z nowymi stadionami porównując je do filharmonii, filharmonia to całkiem co innego od tego co jest na stadionie w Poznaniu Panie Darku co do meczu to gol z dupy, po zdecydowanej dominacji WKS, WKS po golu momentalnie przydzumiony z pytaniem w głowach "Polska nam gola strzeliła?
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.11.2010 o godz. 21:27.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lewandowski to dalej drewno, nie ma sie co podniecac ![]() Czy to czasem nie pan Smuda mówił, że u niego bedą grali tylko Ci którzy grają w klubie ? |
||
|

|
||||||
![]() |
|
|