|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|||
![]()
Następne pytanie mam nadzieję, że i tu pomożecie bo również związane z wodą tym razem chciałbym się dowiedzieć jaką długość ma pętla dookoła Zalewu w Nowej Hucie, może ktoś biega/ biegał i zmierzył. P.s mapy na google prowadzą mnie ulicą a tak nie chce Pozdrawiam !! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie mogę zrobić koszulkę z dowolnym nadrukiem/rysunkiem kolorowym (przykładowo z pliku z komputera) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam. Mam takie pytanie, wybieram się jutro po bilety i chciałbym zapytać, czy za bilety można płacić kartą czy jedynie gotówka wchodzi w grę? Pozdrawiam
![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
tylko gotówka
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Mozna kartą. Ostatnio widzilem ze ktos tak kupowal
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to mętlik
Może ktoś inny potwierdzić?![]()
Moje Sety klubowe
NOWY SET! Buldus Hit Mix Vol 1! http://buldus.przeklej.pl//
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=8739 Jak z tego samo mp3 wyciągnąć ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
siema
Mogę po adresie IP sprawdzić skąd ktoś pisze? co w przypadk gdy ktoś ma neostradę? jest możliwe zlokalizowanie gościa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Panowie jakby każdy płacił kartą, to by tam zwariowali
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jeśli na froum jest jakis barman to prosiłbym na Priv bo mam pare pytań
![]() ![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam pytanko do ludzi siedzących w prawie lub dobrze znających ustawę konsumencką.
Potrzebuję,wymienić towar, spodnie, na inny rozmiar. Mam paragon i wydruk z terminala (płatność kartą) czy muszę posiadać fizycznie, przy sobie ową kartę płatniczą? Ostatnio zdarzyła mi się taka sytuacja, że kupiłem sweter, był uszkodzony więc na następny dzień chciałem go wymienić i pani poprosiła o paragony, wydruk z terminala i kartę płatniczą. Kartę akurat posiadałem to nie było problemu. Natomiast teraz karty nie mam, bo nie ja robiłem zakupy. Stąd pytanie ![]() Proud: Narzędzia dla zwykłego szarego człowieka, pozwalają na określenie przybliżonej lokalizacji po adresie IP, najczęściej jest to miasto a u dobrych dostawców internetu nawet dzielnica. Jednak w przypadku 'masowych' dostawców jak np neostrada pokazuje na ogół Warszawę, bo tam mają serwery. Jeśli jednak korzysta ktoś z rodzimego operatora, to jest możliwość uzyskania bardziej dokładnych danych. Natomiast policja i inne służby bez problemu są w stanie takie delikwenta zlokalizować. E: Pracuje ktoś może w Erze? Mam jeszcze jedno pytanie ![]()
Ostatnio edytowane przez David. : 16.11.2010 o godz. 14:16.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaką pojemność ma młyn Legii ?
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Panowie i Panie;
mam do zrobienia zadanie na uczelni, tj pójść do KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWNICZEGO i wziąć info o jakiejś krakowskiej spółkce. Wszystkie tane, tj kapitał zakładowy, data rejestracji spółki, nazwiska członków zarządu, nazwisko prezesa itd... Jako, że nie chce mi się po prostu jechać na Mogilskie po to i stać w kolejce, może ktoś ma info takie nt. Wisły Kraków S.A. ? http://www.krs-online.com.pl/wisla-k...rs-124430.html znalazłem tyle, może ktoś ma więcej info ? |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pełne info będziesz miał na wyciągu, na necie wszystkiego nie podają.
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ok dzięki.
a powiedzcie mi proszę jaki jest NUMER ROZLICZENIOWY BANKU ING ? Potrzebuje zrobić dodać konto bankowe na moneybookers i dzwonię do ING to mi za każdym razem podają inny kod ! Na forum gdzieś podawali 1050 i następne 4 cyfry z rachunku ale mam ....a taki mętlik w głowie, że nie wiem w końcu co podać |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś z was konto mbanku? Jak tak to ile czekaliście na nową kartę przed końcem ważności?Moja kończy się w Styczniu nowego roku.Jest szansa,że dostanę ją w Grudniu?Owszem mógłbym zadzwonić i prosić na nowo,ale w lecie straciłem hasło zmieniłem id. i nie chcę teraz dzwonić psuć sobie nerwów
![]() z góry thx ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Masz pecha, bo świeta to okres przeciązeń na poczcie, na grudzień nie licz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Działa Wam gadu gadu ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Sorry ze dopiero teraz odpisuje ![]() Jeszcze jedno zdanie do przetlumaczenia, gdyby ktos mogl: Nach dem Essen ruht er sich aus: Er liest Zeitung und hort Nachrichten im Radio. ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ale czemu nie chcesz zadzwonić? Wejdz sobie najpierw na konto internetowe , tam ustal nowe hasło na mlinie i dzwon. Nie potrzebujesz do tego starego hasła do mlini.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|