|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez PANDEM0NIUM : 15.11.2010 o godz. 22:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jestem przekonany że z Zagłębiem wygramy.
Nie przewiduje powtórki z Legła ,legła Warszawa, ale jakieś skromne 1-0 biorę w ciemno. Byle tylko wygrać i zapisać 3 pkt. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
1-0 nie będzie.2 mecze bez straty gola to więcej szczęścia niż umiejętności więc pewnie coś w końcu stracimy
To będzie ciężki ale też bardzo ciekawy mecz.Serce podpowiada że pójdziemy za ciosem, logika że będzie to droga przez mękę. Generalnie to ten mecz coś wyjaśni.Czy nasi mają rezerwy, które po Legii zostaną odblokowane i mając ten psychologiczny luz - zagramy dobry mecz, czy też mamy jedynie przebłyski a realna wartość zespołu na dziś jest nadal kiepska ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie mecz pokaze czy poklady ambicjii i determniacjii zostaly juz wyczerpne czy jednak ten zespol interesuje walka w tym roku o Puchary ,ew MP
niby zwykly mecz a cos pokaze i to waznego ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja jestem pewny że z przodu coś wpadnie, a jak wpadnie jedno to wpadnie i drugie. Byle tylko z tyłu na zero
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mi w tej chwili przypomniał się mecz, kiedy Wisła pokonała Zagłebie 2-1 , a bramkę bodajże w 93 minucie po podaniu Kosy z rzutu wolnego strzelił Marek Zieńczuk. Horror był. Ja mam nadzieję, że będą trzy punkty i tym razem
![]() ![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
A ja jestem ciekaw jak się zaprezentują trybuny - ostatni mecz w roku, niedziela, pasuje by znowu przyszedł komplet publiczności, bo inaczej to będzie słąby prognostyk na wiosne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
oooo wlasnie. Wyjscie innym skladem niz w meczu z Legia to bedzie co najmniej jakies dziwactwo.
A z Wilkiem nie przesadzajmy, to jest pilkarski klon Radka Sobolewskiego, waleczny, silny, bardzo utalentowany DEFENSYWNY pomocnik, lepszy na dzien dzisiejszy chocby w celnosci wslizgow (nie chodzi mi o mecz z Lechem , to wyjatek), slabszy jezeli chodzi o cechy przwodcze, byc moze ze wzgledu na wiek. Poza tym zawodnicy rownorzedni i slabsi w rozgrywaniu niz Tomek czy Nourdin.![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
mam nadzieje, ze psychicznie Wislacy sa na fali i podejrzewam, ze gdyby runda byla dluzsza rozjechaliby reszte do konca.
OBY. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
W tym sezonie to jest ich najskuteczniejszy zawodnik.![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jirsak jest tego dobrym przykladem, nie miescil sie nawet na lawke rezerwowych w jednym meczu a w drugim zalicza b.dobry mecz i asystuje. ![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jeżeli na mecz z Legią wyszliśmy z jednym defensywnym pomocnikiem to jaki jest sens wychodzić dwoma w meczu z Zagłębiem.
Stare przysłowie mówi, że zwycięskiego składu się nie zmienia i ja bym nie wprowadzał większych roszad. Chyba, że ktoś naprawdę błyśnie na treningach i będzie sie wyróżniał. ![]() Na marginesie trzeba pamiętać, że Bunoza I Sobol są zagrożeni kartkami. Przynajmniej do meczu z Polonią pasowałoby, żeby obydwaj mogli zagrać. |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Takie pytanie z innej beczki ... orientuje się ktoś ile zostało wejściówek ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak kupowałem dziś to mówili że jeszcze dużo
![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Objasniena: *) Zastrzega sie iz w przypadku kontuzji lub czasowej niedyspozycji gracza, zaleca sie trenerowi nie wystawianie go, nawet w przypadku efektownego zwyciestwa nad Legia. ![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Z Zagłebiem wygramy spokojnie, ono nie jest w jakiejś wielkiej formie żeby się ich bać, no chyba że będą się murowali cały mecz to może być lipa , ale jeśli tylko będą chcieli coś ugrać to myśle że dostaną lanie . Wyrównany mecz będzie tylko do pierwszej bramki dla Wisły.
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie chce zle wrozyc, ale Gornik, Lech czy Slask tez nie byli w formie... a punkty tracilismy.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wiecie czy stronę Wisły można uruchamiać w komórce? Czy ma odpowiednik wap ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wlasnie czytam i odpowiadam z komorki. Dziala bez problemow forum, wislakrakow.com oraz glowna.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale format i rozmiar strony przystosowany jest do wielkości wyświetlacza komórki, czy taką wielką stronę rozwala na mały ekranik?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ale jemu chodzi o to czy jest mobilna strona, a nie czy da się oglądać, bo tak to każdą stronę mozna oglądać w Operze Mini...
Nie ma póki co takiej strony. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z wywiadu z Maaskantem z oficjalnej wynika, ze jesli Brozek zagra dzis pelne spotkanie to moze nie zagrac z Zaglebiem.Mowi tez, ze Zurawski jest w swietnej formie i swietnie sie prezentuje na treningu.Zastanawiam sie czy rzeczywiscie tak jest czy nasz trener jest po prostu swietnym psychologiem i takimi wypowiedziamu podbudowuje pilkarzy, ktorzy po prostu pokazuja wiecej w meczu czujac poparcie trenera tak jak ma to miejsce z Pawelkiem.
Powód: bledy
Ostatnio edytowane przez nh79 : 17.11.2010 o godz. 15:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Beenhaker też cmokał jak widział Żurawia na treningach, a ten w meczach pokazywał jedno wielkie nic
Oby trener nie wpadł w tę pułapkę.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bilety się już kończą na wszystkie sektory -- szkoda, że przynajmniej jeszcze jedna trybuna nie jest otwarta. A miał być już cały stadion...Ale cóż wybory już w niedzielę i trzeba o tym pamietać
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie filozujmy, tylko idźmy na mecz i kibicujmy. Ja miałem ochotę się wybrać, olać wybory w swojej mieścinie, ale cóż pewnie wyjdzie na to, że wróce z Krakowa do siebie. Także kibicujcie ile się da!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ale że wybory są w niedziele czy że bilety sie kończą?
Na G już nie ma! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|