The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2010, 22:18
Titto napisał(a):Wyświetl post
Wilk w spotkaniu z Koroną pamiętał miał też obowiązki gry do przodu i to mu słabo wychodziło tzn. miał dużo strat poza tym potrzebujemy zawodnika który potrafi zagrać prostopadłą piłkę do napastnika Wilk tej umiejętności nie posiada.
Oceniam jego umiejętności bardzo wysoko ma naprawdę spory potencjał i duże ambicje w przyszłości będzie z niego najlepszy defensywny pomocnik ligi.
Podczas gry w Koronie był chwalony wielokrotnie między innymi za grę do przodu. Może rzeczywiście nie jest wirtuozem jeśli chodzi o rozdzielanie piłek do napastników, z tym się zgodzę ale posiada dalekie celne podanie co pokazał w Koronie oraz namiastkę tego w Wisełce. Przed chwilą czytałem jego bografie na wiki i tam jest napisane że rzekomo w wieku juniorskim często grał z rocznikami starszymi co nie pozostało bez wpływu na jego dalsze ukształtowanie jako zawodnika. To by tłumaczyło jego twardą grę w odbiorze. Tym mi zaimponował. Nie oszczędza się, pomimo tego że wygląda podobnie jak Justin Bieber jednak na boisku gra jak młody Sobolewskii. Zresztą Sobol ostatnio powiedział że jak był w jego wieku to nie był taki dobry jak Cezary aktualnie. Ja będe z zainteresowaniem śledził jego występy, licze na niego jak na mało którego zawodnika Wisły. Moim zdaniem powinien znacznie częściej przebywac na boisku. Przecież on ma już 24 lata. To już jest w pełni ukształtowany zawodnik.
Ostatnio edytowane przez PANDEM0NIUM : 15.11.2010 o godz. 22:24.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 15.11.2010, 23:31
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Podczas gry w Koronie był chwalony wielokrotnie między innymi za grę do przodu. Może rzeczywiście nie jest wirtuozem jeśli chodzi o rozdzielanie piłek do napastników, z tym się zgodzę ale posiada dalekie celne podanie co pokazał w Koronie oraz namiastkę tego w Wisełce. Przed chwilą czytałem jego bografie na wiki i tam jest napisane że rzekomo w wieku juniorskim często grał z rocznikami starszymi co nie pozostało bez wpływu na jego dalsze ukształtowanie jako zawodnika. To by tłumaczyło jego twardą grę w odbiorze. Tym mi zaimponował. Nie oszczędza się, pomimo tego że wygląda podobnie jak Justin Bieber jednak na boisku gra jak młody Sobolewskii. Zresztą Sobol ostatnio powiedział że jak był w jego wieku to nie był taki dobry jak Cezary aktualnie. Ja będe z zainteresowaniem śledził jego występy, licze na niego jak na mało którego zawodnika Wisły. Moim zdaniem powinien znacznie częściej przebywac na boisku. Przecież on ma już 24 lata. To już jest w pełni ukształtowany zawodnik.
Jirsak zagrał z Legią dobry mecz w ofensywie zaliczył asystę. Wilk dał dobrą zmianę wszedł aby wzmocnić naszą defensywę. Na boisku powinni się pojawić dwaj nominalni rozgrywający czyli Garguła i Jirsak. Na to, że Sobola wygryzie ze składu nie ma szans, bo sam Maaskant mówi że to właśnie od Radka zaczyna ustalenie składu potrafi zmotywować ew. opier*olić kolegów z drużyny ma tak zwane "zdolności przywódcze" których nie ma Wilk.
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 15.11.2010, 23:38
Jestem przekonany że z Zagłębiem wygramy.

Nie przewiduje powtórki z Legła ,legła Warszawa, ale jakieś skromne 1-0 biorę w ciemno. Byle tylko wygrać i zapisać 3 pkt.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.11.2010, 23:47
1-0 nie będzie.2 mecze bez straty gola to więcej szczęścia niż umiejętności więc pewnie coś w końcu stracimy
To będzie ciężki ale też bardzo ciekawy mecz.Serce podpowiada że pójdziemy za ciosem, logika że będzie to droga przez mękę.

Generalnie to ten mecz coś wyjaśni.Czy nasi mają rezerwy, które po Legii zostaną odblokowane i mając ten psychologiczny luz - zagramy dobry mecz, czy też mamy jedynie przebłyski a realna wartość zespołu na dziś jest nadal kiepska
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 16.11.2010, 00:34
Jak dla mnie mecz pokaze czy poklady ambicjii i determniacjii zostaly juz wyczerpne czy jednak ten zespol interesuje walka w tym roku o Puchary ,ew MP

niby zwykly mecz a cos pokaze i to waznego
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 16.11.2010, 00:37
Ja jestem pewny że z przodu coś wpadnie, a jak wpadnie jedno to wpadnie i drugie. Byle tylko z tyłu na zero
Odpowiedz cytując
canarinhos
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 16.11.2010, 00:44
Mi w tej chwili przypomniał się mecz, kiedy Wisła pokonała Zagłebie 2-1 , a bramkę bodajże w 93 minucie po podaniu Kosy z rzutu wolnego strzelił Marek Zieńczuk. Horror był. Ja mam nadzieję, że będą trzy punkty i tym razem
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
Odpowiedz cytując
Christofor
Member

Od: 02.2009

Stary 16.11.2010, 00:45
A ja jestem ciekaw jak się zaprezentują trybuny - ostatni mecz w roku, niedziela, pasuje by znowu przyszedł komplet publiczności, bo inaczej to będzie słąby prognostyk na wiosne...
Odpowiedz cytując
WIELKI_CZŁOWIEK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 16.11.2010, 05:31
Kris Dee napisał(a):Wyświetl post
Nie kombinujmy. Zwycięskiego składu się nie zmienia.
oooo wlasnie. Wyjscie innym skladem niz w meczu z Legia to bedzie co najmniej jakies dziwactwo.

A z Wilkiem nie przesadzajmy, to jest pilkarski klon Radka Sobolewskiego, waleczny, silny, bardzo utalentowany DEFENSYWNY pomocnik, lepszy na dzien dzisiejszy chocby w celnosci wslizgow (nie chodzi mi o mecz z Lechem , to wyjatek), slabszy jezeli chodzi o cechy przwodcze, byc moze ze wzgledu na wiek. Poza tym zawodnicy rownorzedni i slabsi w rozgrywaniu niz Tomek czy Nourdin.
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too.
Odpowiedz cytując
zet
Member

Od: 01.2009

Stary 16.11.2010, 12:04
mam nadzieje, ze psychicznie Wislacy sa na fali i podejrzewam, ze gdyby runda byla dluzsza rozjechaliby reszte do konca.
OBY.
Odpowiedz cytując
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 16.11.2010, 12:14
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Ja jestem pewny że z przodu coś wpadnie, a jak wpadnie jedno to wpadnie i drugie. Byle tylko z tyłu na zero
Jeśli tylko Bartczakowi nie wyjdzie znowu "strzał życia", to powinno być dobrze W tym sezonie to jest ich najskuteczniejszy zawodnik.
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.11.2010, 12:21
WIELKI_CZŁOWIEK napisał(a):Wyświetl post
oooo wlasnie. Wyjscie innym skladem niz w meczu z Legia to bedzie co najmniej jakies dziwactwo.
Ta a moze np jak Gargula nie bedzie cie dobrze czul tego dnia tez go wystawisz. Trener ma zestawic najsilniejszy sklad tego dnia a nie z zeszlego tygodnia.

Jirsak jest tego dobrym przykladem, nie miescil sie nawet na lawke rezerwowych w jednym meczu a w drugim zalicza b.dobry mecz i asystuje.
,
Odpowiedz cytując
lucas1906
Member

Od: 05.2010

Stary 16.11.2010, 12:30
Jeżeli na mecz z Legią wyszliśmy z jednym defensywnym pomocnikiem to jaki jest sens wychodzić dwoma w meczu z Zagłębiem.
Stare przysłowie mówi, że zwycięskiego składu się nie zmienia i ja bym nie wprowadzał większych roszad.
Chyba, że ktoś naprawdę błyśnie na treningach i będzie sie wyróżniał.

Na marginesie trzeba pamiętać, że Bunoza I Sobol są zagrożeni kartkami. Przynajmniej do meczu z Polonią pasowałoby, żeby obydwaj mogli zagrać.
Odpowiedz cytując
wieczor
Member

Od: 09.2010

Stary 16.11.2010, 21:51
Takie pytanie z innej beczki ... orientuje się ktoś ile zostało wejściówek ?
Odpowiedz cytując
h3po4
Senior Member

Stary 16.11.2010, 21:57
jak kupowałem dziś to mówili że jeszcze dużo
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą
Trochę zemsty, trochę krwi
Worek z forsą mieć pod głową
Wtedy ma się piękne sny
Odpowiedz cytując
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 16.11.2010, 22:06
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_na_sektor_g/
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując
WIELKI_CZŁOWIEK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 17.11.2010, 04:56
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Ta a moze np jak Gargula nie bedzie cie dobrze czul tego dnia tez go wystawisz. Trener ma zestawic najsilniejszy sklad tego dnia a nie z zeszlego tygodnia.

Jirsak jest tego dobrym przykladem, nie miescil sie nawet na lawke rezerwowych w jednym meczu a w drugim zalicza b.dobry mecz i asystuje.
Tiaaaa, dokladnie o to mi chodzilo, jak Gargula spadnie z drabiny podczas domowych remontow to G. mnie to obchodzi ze bedzie caly polamany, ma wyjsc w meczu z Zaglebiem poniewaz dobrze zagral z Legia, jak bedzie mial biegunke lub atak serca ''i don,t care''. Pomysl prosze zanim odpiszesz w niezupelnie madry sposob. Maaskant powiedzial, ze nie jest trenerem ktory lubi roszady w skladzie ale caly czas szuka optymalnego zestawienia. Po cudach z Piotrkiem Brozkiem w srodku, mysle ze ten wlasnie sklad jest optymalny, z reszta chyba nie tylko ja tak mysle. Co do wyjscia z dwoma defensywnymi mecz z Lechem byl swietnym przykladem jak to dziala. *1)

Objasniena:
*) Zastrzega sie iz w przypadku kontuzji lub czasowej niedyspozycji gracza, zaleca sie trenerowi nie wystawianie go, nawet w przypadku efektownego zwyciestwa nad Legia.
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too.
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.11.2010, 06:31
Z Zagłebiem wygramy spokojnie, ono nie jest w jakiejś wielkiej formie żeby się ich bać, no chyba że będą się murowali cały mecz to może być lipa , ale jeśli tylko będą chcieli coś ugrać to myśle że dostaną lanie . Wyrównany mecz będzie tylko do pierwszej bramki dla Wisły.
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 17.11.2010, 07:08
Nie chce zle wrozyc, ale Gornik, Lech czy Slask tez nie byli w formie... a punkty tracilismy.
Odpowiedz cytując
mobik88
Member

Stary 17.11.2010, 09:12
Wiecie czy stronę Wisły można uruchamiać w komórce? Czy ma odpowiednik wap ?
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 17.11.2010, 09:38
Wlasnie czytam i odpowiadam z komorki. Dziala bez problemow forum, wislakrakow.com oraz glowna.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
mobik88
Member

Stary 17.11.2010, 10:10
Ale format i rozmiar strony przystosowany jest do wielkości wyświetlacza komórki, czy taką wielką stronę rozwala na mały ekranik?
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 17.11.2010, 10:33
mobik88 napisał(a):Wyświetl post
Ale format i rozmiar strony przystosowany jest do wielkości wyświetlacza komórki, czy taką wielką stronę rozwala na mały ekranik?
Pisze tego posta z komórki. Możesz sobie zrobić stronę taką wielką ale również możesz sobie ustawić taką która jest przystosowana do wielkości wyświetlacza. Ściągasz po prostu Opere mini i jazda
Odpowiedz cytując
KrasnalFN
Member

Od: 04.2007

Stary 17.11.2010, 14:13
Ale jemu chodzi o to czy jest mobilna strona, a nie czy da się oglądać, bo tak to każdą stronę mozna oglądać w Operze Mini...

Nie ma póki co takiej strony.
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Stary 17.11.2010, 15:14
z wywiadu z Maaskantem z oficjalnej wynika, ze jesli Brozek zagra dzis pelne spotkanie to moze nie zagrac z Zaglebiem.Mowi tez, ze Zurawski jest w swietnej formie i swietnie sie prezentuje na treningu.Zastanawiam sie czy rzeczywiscie tak jest czy nasz trener jest po prostu swietnym psychologiem i takimi wypowiedziamu podbudowuje pilkarzy, ktorzy po prostu pokazuja wiecej w meczu czujac poparcie trenera tak jak ma to miejsce z Pawelkiem.
Powód: bledy
Ostatnio edytowane przez nh79 : 17.11.2010 o godz. 15:14.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.11.2010, 18:19
Beenhaker też cmokał jak widział Żurawia na treningach, a ten w meczach pokazywał jedno wielkie nic Oby trener nie wpadł w tę pułapkę.
..
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.11.2010, 21:11
Bilety się już kończą na wszystkie sektory -- szkoda, że przynajmniej jeszcze jedna trybuna nie jest otwarta. A miał być już cały stadion...Ale cóż wybory już w niedzielę i trzeba o tym pamietać
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.11.2010, 21:26
Nie filozujmy, tylko idźmy na mecz i kibicujmy. Ja miałem ochotę się wybrać, olać wybory w swojej mieścinie, ale cóż pewnie wyjdzie na to, że wróce z Krakowa do siebie. Także kibicujcie ile się da!
Odpowiedz cytując
wieczor
Member

Stary 17.11.2010, 22:42
orm napisał(a):Wyświetl post
Bilety się już kończą na wszystkie sektory -- szkoda, że przynajmniej jeszcze jedna trybuna nie jest otwarta. A miał być już cały stadion...Ale cóż wybory już w niedzielę i trzeba o tym pamietać

Skąd masz takie info ?
Odpowiedz cytując
mobik88
Member

Stary 18.11.2010, 09:51
wieczor napisał(a):Wyświetl post
Skąd masz takie info ?
Ale że wybory są w niedziele czy że bilety sie kończą?

Na G już nie ma!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów