|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Na pewno ma słabą psychikę. Możliwe jednak, że sama myśl popełnienia przez niego błędu nie będzie skutkowała sytuacją rywala tylko jeszcze za nim jest Sobolewski. Być może Jirsak potrzebował takiego komfortu psychicznego jakiego wcześniej nie dostawał przy ustawieniu 4-4-2. Czas jednak pokarze czy to był jednorazowy wyskok czy może Maaskant do niego jakoś jednak dotarł.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Piękny mecz, zajebisty doping, nic dodać nic ująć! no i Chavi się konkretnie rozkręca, Cikos też świetny mecz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła Kraków: oby takie mecze grali co tydzień, a nie od święta
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...e-od,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Generalnie, niezdrowe jest myslenie idealistyczne, ale idąc Twoim tokiem rozumowania, cała drużyna powinna siedziec na ławie... Tak krawiec kraje, jak mu materiału staje. Obecnie Mały jest jednym z lepszych, ot co. pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielne popołudnie ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sorry za minispam, ale teraz spostrzeglem ten post. - w pełni się zgadzam. Poza tym Mały może czuć się dobrze u boku Pawła, który potrafi się zastawić, utrzymać przy piłce. Zresztą Mały odkąd poprawcował na siłowni też sie pod tym względem prezentuje niezgorzej :] Przykład - rajd i bramka Wilka na 4:0. Potrafił się utrzymać przy piłcve a w koncowej fazie akcji przepchnąć bodajże Radovica i sie uwolnic. Daleki jestem od hurra optymizmu ale Mały w ataku może się sprawdzić. Jest bramkostrzelny, po prostu skuteczny. pzdr!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Jak dla mnie to Mały jest przede wszystkim... przebojowy. Średni strzał, kiepska wrzuta, przegląd pola. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Alvarezow? Widze ze mit dalej rozpowszechniany.
Alvarez był średnim obrońca, niegodnym wykupienia przez Wisłe Kraków. Pomijając balony które starał się wrzucić, średnią defensywę i szybkość (vide Radzewicz i jego pościg) mit powstał gdyż Pablo był sympatycznym człowiekiem i na zdjęciu zatrzymał Kakę. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy będzie można gdzieś obejrzeć mecz MESA Legia-Wisła na zywo
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W PS w "11" kolejki Pajlic i Bunoza, czyli wg naszego forum dwóch najgorszych graczy meczu
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Do czego zmierzam: "PS" kiedyś był słaby, teraz jest żałosny. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W nszrocie Cikos Pajlic,Bunoza,Mały i Brozio a czego nie ma Pawełka?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A czego nie ma Chaveza?
Widzieliście już kulisy meczu Wisła Legia? http://legia.com/www/index.php?akt=18923 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Przecież Paljic to jest pomocnik ! Nie oczekujcie od niego że w każdym meczu będzie najlepszym obrońcą Wisły.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Ale materiał.fajny, zwłaszcza ścieżka dźwiękowa. Ktoś wie co to za muzyka, która zaczyna się.od mniej więcej 02:22?
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Bunoza zagral poprawnie ale Pajlic to nie ma nic oprócz szybkosci. Apropos meczu -wdac ze caly tydzien pracowali i byli zdeterminowani na tego jednego konkretnego przeciwnika,bo prestiz ,itd mozna sie tez pokazac ,wypromowac to tez ale teraz przyjdzie nastepna kolejka i zobaczymy czy beda tak samo gryzli trawe ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czyego Wy chcecie, ale Pajilic gra na lewej obronie co najmniej dobrze. Nie popełnił jeszcze ani jednego błędu, bierze aktywnie udział w akcjach ofensywnych.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
co do dymu na g4 byłem niestety w samym środeczku...dwie sprawy jak jeżdze na Wisełke od 1994 to byłem dwa razy swiadkiem jak sie Wislacy na sektorze bili między sobą i co powiem ...dwa razy to były te same osoby...(oczywiście po jednej stronie)kolesie koło 35 lat mówiący o sobie stara Wisła i to ta waleczna Wisła(zero barw aczkolwiek chłopaki śpiewali)...nad nimi stało około 10 osób z rabki zdrój w tym jeden koleś na bombiony i starsznie 'ważny'(niby barwy miał niby śpiewał)Gniazdowy kazał podnieś ręce i powiedział kto nie podnosi to zwrócic mu uwage no i chłopak z rabki zwrócli uwage jednemu z tym kolesi(temu który był z nich najstarszy i pozornie wygladał jak piknik)no i zaczli coś tam pyskowac do siebie...i pewnie by nic nie było ale koles hojrak z rabki nagle z nienacka wypłacił albo spróbował wypałcic temu starszemu kolesiowi gonga no i sie zaczeła jadka jak cholera kolsie rzucili sie na hojraka i zaczeli mu normalnie po głowie skakać chlopaki z rabki solidarnie chcieli pomóc koledze i cos tam próbowali go ratować ale te kolesie starsze to są naprawde kabany zaprawione w bojach...pojawił sie inny koleś i zaczoł ich uspokajać(przynajmniej tez był nabity)ale też zaczeli sie z nim lać, że to chyba był ktoś ważny to zaraz zleciało sie sporo obecnej naszej ekipy i uspokojili wszystkich(strzególnie jeden wparowal i robił czystki nawet z tymi klockami...ogólnie sytuacja nie za ciekawa bo wszyscy jesteśmy Wislakami
swoja droga chłopaki którzy krzyczeli 'my jestesmy stara Wisła'są chyba starsznie nadpobudliwi bo z 10 lat temu na X pobili sie skolesiem o miejsce(wbili na mecz 5 minut przed rozpoczenciem a zajeli miejsca jkaby mieli rezerwacje ktoś im zwórcił uwage no i zaczeli go lać... teraz mi sie wydaje że to chlopak z rabki zawalił ale na 100% nie jestem pewien...fakt że nadpobudliwi przeginają lejąc swojch...to taki mały skrót wydarzeń dla ciekawskich najlepeij jakby ktos z rabki coś napisał....![]()
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ZAWSZE JA KOCHAM CIE W SERCU MOIM WISŁA I NA DOBRE I NA ZŁE!!!
MYSŁOWICE WIERNE WISLE!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jedenstaka Kolejki według Przeglądu Sportowego:
Łukasz Sapela - Dragon Paljić, Gordan Bunoza, Piotr Celeban, Erik Cikos - Patryk Małecki, Semir Stilić, Przemysław Kaźmierczak, Jakub Wilk - Paweł Brożek, Artur Sobiech Jednak pierwszy raz przeczytałem się, że gra u nas niejaki Paljić Dragon. To jakiś brat Dragana Paljicia? To nie mówj bląd tylko info stąd http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Jed...088,1,997.html Powód: uzupełnienie
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 16.11.2010 o godz. 10:39.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Wymieniłbym Bunoze na Chaveza i mogłoby być.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
aha
to co ma Piotr Brożek jak nawet szybkości nie ma? JrQ napisał(a):
JrQ napisał(a):
Ja wiem że bieganie fajnie wygląda, ale rozliczajmy piłkarzy za grę w piłkę. Wypominanie braków ofensywnych Paljiciowi w porównaniu do Cikosa zakrawa na kpinę, w porównaniu do Alvareza wywołuje uśmiech politowania. Singlar w pierwszym meczu po kontuzji z Odrą zanotował asystę, więcej niż Alvarez przez rundę. |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=B0QxC...layer_embedded
lepsze niż wypociny Legii![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
witam.nigdzie nie moge znalezc w sieci konferencji pomeczowej.bylbym wdzieczny jakby ktos mial, albo jakiegos linka mogl przeslac.konferencja przedmeczowa jest a pomeczowej za cholere nigdzie nie moge znalezc co jest dla mnie conajmniej dziwne jesli chodzi o taki mecz.z gory dziekuje za pomoc pozdrawiam
chodzi mi o wypowiedz maaskanta bo skorzy znalazlem
Ostatnio edytowane przez nh79 : 16.11.2010 o godz. 17:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Jak to nie ma? Na oficjalnej stronie: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...e_konferencje/
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|