|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
tiaa, od czego by tu zacząć? Wysoka wygrana, styl całkiem całkiem. Pozwolę sobie byc troche krytycznym i zrzucę to na słabą Legie, najwyżej odszczekam w następnej kolejce, mimo wszystko skok jakosciowy wydaje mi sie zbyt duzy. Fakt, że w meczu z Cracovią nasi wygladali już jakby lepiej fizycznie, zwłaszcza Paweł Brożek rzucał się w oczy... poczekajmy z huraoptymizmem jeszcze z dwa mecze. Na plus w tym meczu jak dla mnie to napewno:
-skład wyjsciowej jedenastki wydaje sie optymalny, można by tu wymienić myślę, bez straty jakości Sobola z Wilkiem -Cikos, pierwsze trzy, cztery spotkania zawalił, sam byłem za Branco, usiadł na ławe i widiac dobrze mu to zrobiło -Garguła, jego forma przypomina sinusoide, w piatek było na plus -Pawełek, przechodzi samego siebie, talent miał zawsze. czy to nowy trener bramkarzy postawił go do pionu? - poza tym Kirm, Małecki, Chavez -a no i Wilk za wypowiedzi po meczowe, mozna by go podstawiac pod kamera po każdym meczu bo naprawdę potrafi się chłopak sensownie i mądrze wypowiedziec. ![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A ja się cieszę, że tak a nie inaczej wypowiadają się po meczu. Przecież to nie są jednak kompletni idioci i tak na prawdę dobrze wiedzą jak ten mecz wyglądał. Te wypowiedzi są efektem że ich bardzo boli i tyle!
Niech sobie mówią co chcą - mam ich w d... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja jeszcze dodam:
http://www.youtube.com/watch?v=qIEv5...layer_embedded - radosc po bramkach http://www.youtube.com/watch?v=6I5Au6ry7J4 - doping http://www.youtube.com/watch?v=sWTobQ9Fajs -oprawa Panie, panowie: ROZ.PIER.DOL był niesamowity, świetnie wyszła oprawa, wszyscy byli na czerwono. Szkoda tylko że E dopiero po meczu pokazało na co ich stać ( po podejściu piłkarzy i Jazda Jazda) |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wygraliscie i brawo za determinacje, ktorej Legia nie miala - byliscie uwazam bardziej zmotywowani. Po za tym psioczyliscie na Komorowskiego i 'chody' Legii, a sedzia przy 'karnej' sytuacji był blisko - karnego nie było. Ciekawej dla ligi bedzie generalnie. No i uwazam, ze meczy byl bardziej wyrównany niz sugeruje wynik. gratulacje
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
pzdr bez napinki |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja to się tylko zastanawiam, czy szanowna komisja zajmie się faulem Komorowskiego na Kirmie (z 42 minuty). Swoją drogą ciekawe, czy pokażą tą sytuację w kontrowersjach w L+ Ekstra.
![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jesli sie nie myle to Komisja Ligi nie moze go zawiesic, bo gra zostala przerwana i sedzia widzial ten faul.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
EDIT: oglądałem przed chwilą powtórkę. Sędzia faulu się nie dopatrzył.
Ostatnio edytowane przez murray : 14.11.2010 o godz. 12:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Filippo123321 - niewiem, czy sędzia widział ten faul, ale gra nie została przerwana. Nie znalazłem żadnego filmiku z tą sytuacją (pomoże ktoś
![]() ![]()
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie mam pytanie do tych co byli na meczu.. bo mi znajomy opowiadał że jakaś bijatyka mała była na młynie..
i co to za transparent był po meczu wywieszony "kto z Warszawy ten niech wrzuci na oprawy" czy jakoś tak.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Chyba najlepszy mecz w wykonaniu Wisły w obecnym sezonie.Co prawda oglądałem w tv jednak czuć było niesamowity doping i atmosferę na R22.Legia coś tam szarpała jednak to Wisła była zespołem dyktujacym grę.
Karny troche dyskusyjny ( w sumie bramkarz wybił piłkę) ale taka jest piłka i sędziowanie ,na bank nie było wcześniejszego spalonego.Mam nadzieję ,że w końcu Wisła się otrząśnie z tego wcześniejszego marazmu i zacznie liczyć w walce o majstra. Obietnice Majchera o oddaniu trybun jak zwykle bez pokrycia,ale po tym człowieku chyba każdy sie tego spodziewał więc dalszy komentarz zbyteczny....
Ostatnio edytowane przez philips kr : 14.11.2010 o godz. 12:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
"jeśli jesteś kibicem Legii i Warszawy nie wrzucaj na oprawy", mniej więcej tak to szło
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
rafil dzięki za odp
tak mi kumpel coś mówił widocznie źle przeczytał heeha z tą akcją na młynie? mówił mi że tam oklepali kogoś, szybka akcja była ponoć ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
![]() Może o to chodziło Twojemu znajomemu. pzdrw |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mi też kolega mówił , że coś się działo na G4
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cos sie napewno dzialo i nie byla to walka o pilke
Nie mam pojecia o co chodzilo ale bylo widac jak ludzie przeskakiwali przez pleksi z mlyna na sektor obok i ktos tam dostal reprymende ale za co ? jaka ? nie mam pojecia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Po prostu alternatywny świat..... ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
FC z Przemyśla zauważyl kogoś z Czuwaju...dalej wiadomo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ja byłem na G3 prze pleksie z G4 i rzeczywiście była szarpanina a nawet coś więcej ale o co chodziło to zabardzo nie wiem. chyba raczej nie była to piłka wykopana na trybuny koło mnie goście już po akcji mówili że ktoś nie śpiewał i została mu zwrócona uwaga i dalej to już poszło, a druga wersja to że ktoś komuś krzyczał prosto w uszy (na złośc) bo ten na śpiewał. W każdym razie przyczyną było raczej właśnie śpiewanie.
A tak nawiasem mówiąc to na G4 kątem oka widziałem gości którzy: a - nie mieli czerwonych koszulek b - nie śpiewali c - nie bawili się przez cały mecz(nawet po bramkach) d - nie mieli szalów!!! no sorry ale idąc na G to wypadało by te 4 punkty spełniać. Jeśli dostał po ryju za to że nie śpiewał to bardzo dobrze, koniec kropka |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
rozdupcaja mnie tutaj wpisy typu "kolo mnie stali kibice Legii" i co ....a patrzyliscie sie na nich jak szpak w cipe zamiast w morde lac , pare stron .......enia o niczym ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
nie żale się i nie chwale tylko zwracam uwagę że na G jest dalej dużo przypadkowych osób i tyle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy już było,ale kiedy ostatnio sklepaliśmy Legię 4:0?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
U siebie w 1949 roku...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
uuuu to wielka zasługa dla Maaskanta!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Zagłębie 1;1 Bełchatów - wyniki układają się dla nas bajecznie
![]() Jeszcze tylko remis - wygrana Korony |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Swoją.drogą, jak słuchałem pana Antoniego w liga + extra, to myślałem, że walnę popielniczką w telewizor. Wyszło na to, że Legia grała zajeb....e, a Wisła miała megafuksa, że wygrała. I oczywiście karny, który wypaczył wynik meczu, bo przecież przy 0:2 Legia by się.na 100% podniosła i wyciągnęła na 2:3... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ma ktoś link do całego meczu na necie -> chętnie na spokojnie i po emocjach bym sobie oglądnął ..
z góry dzięki ![]() ABG!!! |
|
|
|
Banita
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mecz chyba z dedykacją dla ludzi, którzy nie mają pojęcia o czym piszą a wyrokują przed pierwszym gwizdkiem!
Ile to już razy forumowicze jechali po kimś w trakcie meczu i okazało się, że musieli odszczekać swoje wyroki Ku przestrodze zacytuję pewną wypowiedź:
Wpierw Robert M. wystawiał notorycznie Żurawskiego by po kilku spotkaniach zrozumieć, że jego gra nie wygląda najlepiej i najlepszym miejscem dla Maćka jest ŁAWKA, tak też się stało. Potem Branco, dwa beznadziejne mecze i wskoczył Cikos. Następny Bukhari na środku, grał do momentu wyczerpania limitu i usiadł na ławie. Dla naszego trenera jedynym pewniakiem w środku jest Sobol, który zresztą był MVP piątkowego spotkania (nie żaden Brożek, czy Patryk). Trener próbował różnych wariantów w środku by wybrać ten optymalny, z pejsami zagrał niby Piotrek..(średni pomysł, ale by mogł zagrać Irsak wcześniej właśnei grali Bukhari i inni) Holender wyraźnie mówił, że bacznie obserwował piłkarzy w tym tygodniu i zagrają Ci którzy prezentują NAJWYŻSZĄ formę, stąd min. Irsak. Nie jesteśmy w klubie na co dzień, nie jesteśmy na każdym treningu, nie wiemy jak kto wykonuje polecenia i co sobą reprezentuje w każdym dniu, dlatego nie rozumiem, przedczesnych wyroków i zdziwienia/oburzenia dlaczegho ten i ten gra.... Dlatego na raz następny proponuję milczeć zanim napisze się bezmyślnego posta parenaście minut przed pierwszym gwizdkiem!
Ostatnio edytowane przez jagoda : 14.11.2010 o godz. 20:39.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|