The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2010, 17:46
Skończcie już oftopować - Wisła raz miała na prawdę mocną kadrę(choć nie całą) i było to właśnie w 2002/3 roku.Potem już 'gorszy pieniądz wypierał lepszy', aż do dziś.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 12.11.2010, 17:50
Co jak co ale ten temat jest o Meczu Wisła - Legia a nie o przeszłości i innych dupe szretach....
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Dawidka
Member

Od: 10.2010

Stary 12.11.2010, 18:17
Co jak co ale na mecz trzeba jechać !
Dlatego milgo oglądania w TV życzę , idęk wspierać naszych swoją obecnośćią na stadionie, bo o to też chyba chodzi
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.11.2010, 18:25
Wypadalo by wkoncu w lidze na R22 wygrac, wiec po ciezkim meczu 1:0 dla Legii

mlody_ale_wierny napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/b...ualny_1024.jpg
ale boisko pięknie wykoszone ;D
Co to jest to nad "I" i "S"? Miejsce na telebim? A jak mam racje to czemu telebimu tam nie ma?
Ostatnio edytowane przez killzone : 12.11.2010 o godz. 18:28.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 12.11.2010, 18:27
killzone napisał(a):Wyświetl post
Po ciezkim meczu 1:0 dla Legii

Co to jest to nad "I" i "S"? Miejsce na telebim? A jak mam racje to czemu telebimu tam nie ma?
Monument Majchroskiego
Odpowiedz cytując
lysy9055
Member

Stary 12.11.2010, 18:27
UP: Chyba miejsce na telebim xd
Odpowiedz cytując
Robek
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.11.2010, 18:30
killzone napisał(a):Wyświetl post
Wypadalo by wkoncu w lidze na R22 wygrac, wiec po ciezkim meczu 1:0 dla Legii

tak miejsce na telebim a go niema bo nasze wladze miasta najpirw zamontowaly ramy a teraz niema chetnego co by telebim do tego dopasował wtakiej cenie jak to sobie miasto wymysliło

A Wybory tuż tuz
Ostatnio edytowane przez Robek : 12.11.2010 o godz. 18:33.
Odpowiedz cytując
HOOLIGANSWISŁANH
Member

Od: 10.2010

Stary 12.11.2010, 18:44
Niemamy wyjścia musimy wygrać DO BOJU!!
TYLKO WISŁA ABG WIERNOŚĆ TSW
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Stary 12.11.2010, 18:49
Robek napisał(a):Wyświetl post
tak miejsce na telebim a go niema bo nasze wladze miasta najpirw zamontowaly ramy a teraz niema chetnego co by telebim do tego dopasował wtakiej cenie jak to sobie miasto wymysliło

A Wybory tuż tuz
Domyslam sie za najlepszą opcją byloby za "Bóg zapłać"

Dobra koniec off'a, czas najwyzszy poszukac odpoiwedniego streama coby nie ścinało
Odpowiedz cytując
jc2007
Junior Member

Od: 12.2006

Stary 12.11.2010, 19:03
Skład:
Pawełek - Cikos, Chavez, Bunoza, Paljić - Sobolewski - Małecki, Garguła, Jirsak, Kirm - Paweł Brożek

Jirsak? Już wolę Boukhariego albo Riosa :/
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 12.11.2010, 19:03
Pawełek - Cikos, Chavez, Bunoza, Paljić - Sobolewski - Małecki, Garguła, Jirsak, Kirm - Paweł Brożek

o kurde Jirsak w pierwszym skladzie

Odpowiedz cytując
Robcio
Member

Od: 03.2008

Stary 12.11.2010, 19:05
łohohoho no to trenejro zaszalał ze składem
Nie ma co, musimy wygrać, porażka nie wchodzi w grę, Legia aż tak dobrze nie gra, więc nie jest aż takim faworytem jak to ujął Maaskant.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 12.11.2010, 19:05
Trener zaszokował.. z tego co widzę po karnym w meczu z Lechem Czarek Wilk nie powącha murawy przez dłuższy czas.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 12.11.2010, 19:11
Garguła na skrzydle czy Jirsak? Czy może Garguła - Jirsak w linii a Sobol za nimi? Kirm - Małecki skrzydła? Zobaczymy, ciekawie sie zapowiada.

Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.11.2010, 19:12
jc2007 napisał(a):Wyświetl post
Skład:

Wolisz Boukhariego? Zastanów się co ty gadasz, chyba że oglądasz co 5 mecz Wisły. Ja liczyłem że zagrają 4-4-2 ale trudno. Znowu Brożek będzie osamotniony.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 12.11.2010, 19:19
Niepokoi mnie, że Maaskant wciąż wyraźnie nie ma pomysłu na sensowne wykorzystanie najlepiej technicznie wyszkolonego piłkarza Wisły, którym bez wątpienia jest Rios.

Pomysł z wystawieniem Jirsaka pozostawię bez komentarza. Kolejny eksperyment w ważnym meczu. W dodatku Czech zawsze był jednym z najsłabszych ogniw zespołu.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.11.2010, 19:21
Technicznie może i dobry jest ale co z tego, skoro gra pod siebie nic z tego nie wynika dla zespolu. Jedna asysta z Koroną i tyle.
..
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Stary 12.11.2010, 19:25
Hmm, troche szokuje Jirsak w pierwszej "11". Zawodnik, ktory ostatnio siedzial na lawce na ciezki mecz wychodzi grac od pierwszej minuty, jeden defensywny pomocnik i reszta ofensywnych..... Troche szok, mowiac szczerze. I znow Rios zamiast Maleckiego, ja rozumiem ze Argentynczyk moze miec jakies braki ale gorzej chyba niz Malecki z Cracovia by nie zagral..... Zobaczymy. Oby bylo dobrze! I tak troche dziwi fakt ze znalazl miejsce Maaskant dla Jirsaka a dla Riosa nie.... W czym Czech jest lepszy od Argentynczyka?
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
lysy9055
Member

Stary 12.11.2010, 19:32
Skoro Jirsak się załapał do pierwszego skłądu to może oznaczać, że jest w formie. Coś czuję, że dobry będzie miał występ. Formację widziałbym swoją:

Pawełek: 3 obrońców (Bunoza/Cikos, Chavez, Branco) przed nimi defensywny pomocnik Sobolewski/Wilk w środku Jirsak i Kirm, a przed nimi ofensywny Garguła i w ataku trzech piłkarzy (Brożek, Małecki, Rios/Żurawski) gdzie Rios byłby trochę cofnięty. Gra skupiona w środku pola, bez skrzydeł, a dlatego że nie mamy dobrych skrzydłowych, a przeciętnych.
Byłoby to ciekawe rozwiązanie (nie wiem czy gorsze czy lepsze) ale na pewno gra wyglądałaby lepiej niż ta dotychczas. Byśmy mięli przewagę do szybkiego odebrania piłki rywalom, ataki środkiem pola. Szybkie zgrania, jak najwięcej podań z pierwszej piłki, z klepki. No cóż ale to moje myślenie. Zobaczymy jak potoczy się ten mecz. Boje się ale jednoczesnie wierzę, że zagramy dobry mecz.
Ostatnio edytowane przez lysy9055 : 12.11.2010 o godz. 19:37.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 12.11.2010, 19:37
Maaskant jest niesamowity - on w ogóle ma rozeznanie w możłiwościach piłkarzy? Najpierw Guła poza 18, potem nagły wskok do pierszej 11, teraz to samo z Jirsakiem. Nie rozumiem.
Oby dzisiaj było zwycięstwo
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
grzesiek9000
Member

Od: 03.2010

Stary 12.11.2010, 19:38
Coś mi się wydaję, że i remis Maaskanta ucieszy sądząc po wypowiedziach przedmeczowych. Legia ma tą przewagę, że Skorża zna umiejętności naszych kluczowych zawodników (Brożek, Sobolewski, Małecki) i to jakiś atut na pewno jest + do tego słaba obrona. Ehh będzie ciężko, stawiam na remis ale licze oczywiście na zwycięstwo Wisełki.
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 12.11.2010, 19:45
jc2007 napisał(a):Wyświetl post
A kiedy ty żeś ostatnio Jirsaka w meczu widział. Skoro Maaskant wolał jego od paru innych piłkarzy to widocznie coś ta treningach sobą prezentował.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 12.11.2010, 19:50
Oceniajcie Jirsaka po meczu nie przed meczem ja pie.... zobaczymy co to będzie , mam mieszane uczucia.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.11.2010, 19:51
Słyszeliście wywiad z Maaskantem,
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
leszekpw
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.11.2010, 19:56
Bardzo dobrze....napewno skłąd Wisły jest choć trochę zaskoczeniem dla Skorży czyli Jirsak w pierwszej jedenastce...takimi decyzjami się wygrywa mecze...... element zaskoczenia Panowie
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.11.2010, 19:57
Po skladzie widac wyraznie, ze Maaskant chyba odbyl rozmowe z prezesem . Trzeba koniecznie jakies punkty zdobyc, stad Jirsak, Sobolewski i Gargula w srodku.
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 12.11.2010, 19:59
Nie sądzę od razu , że Jirsak nie będzie pasował do tej koncepcji , zawodnik który potrafi grać piłką i puścić niezłą prostopadłą piłkę . Ale tak nie potrafi wziąć nie raz ciężaru gry na siebie , głównie tego za co jest odpowiedzialny czyli rozegranie. Podoba mi się u niego również to ,że zawsze stara się wychodzić do piłki , pokazywać kolegom do grania , nie ucieka od tego , tylko sam zgłasza się aby grać przez niego piłę. Także zobaczymy ale jak mówię nie widzę tu powodu do większego narzekania.
Już czuć presję meczową , także mam nadzieję , że obegramy Legię !
Ale będzie ciężko. Nie jestem pewien nawet remisu , lecz wierzę !
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
krowczax
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.11.2010, 20:02
oo Heniu na trybunach
Odpowiedz cytując
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 12.11.2010, 20:05
już żałuje że nie zdobyłem kasy na bilet... :( a teraz JAZDA JAZDA JAZDA
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.11.2010, 20:07
Wygramy wygramy wygramy .................
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów