|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
dupa tam, dalej 0-0 :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pewnie wróżbita Maciej dorabia w livescore skoro mają wyniki wcześniej niż w tv
![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
jest mecz Lechi a public sporcie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Brawa dla Śląska. Jak narazie to średnia z 4 meczów to 3 bramki. W 4 meczach padło 14 bramek
![]() PS. Peszko chyba wczoraj oglądał jak Kirm pada i chciał podobnie ![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ty gnojek...zluzuj i jak masz jakieś omamy to są od tego specjaliści.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Ile Lechii w Poznaniu? Caly czas ich słychać w TV
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
2 tysiace kibicow z Gdańska
![]() Powód: za dużo zer:D
Ostatnio edytowane przez matkur : 13.11.2010 o godz. 18:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zbastuj chłopcze, Bunoza strzelił w słupek i nawet jakby nie było faulu, nie byłoby gola, gdyż obrońcy Legii na pewno wybiliby piłkę, bo nikt z naszych nie miał jak dobić. Także zanim weźmiesz się za obrażanie innych, szanowanych na tym forum userów, to sprawdź dobrze, czy aby na pewno to co piszesz pokrywa się z rzeczywistością
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Synek wyluzuj, bo wyraźnie zagotowała Ci się mózgownica.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
cytat w czacie koło transmisji na DrHTV:
"stadion fajny, kibice fajni, a to wszystko na licencji Amici Wronki" padłem |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz coś z serii obczyzna - polszczyzna według onetu " Do przerwy bez bramek, ale przy Bułgarskiej na razie bezbramkowy remis."
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No ja sobie dzisiaj oglądałem wczorajszy mecz (nagrywałem - coby obiektywnie dyskutować w poniedziałek - wiadomo na stadionie nie widać wszystkiego )))) i też coś o golu było mówione przez komentatorów. Poza tym za faul na Kirmie co najmniej żółta, to fakt. Natomiast oglądałem tą sytuację z karnym chyba 15 razy i kuwa nie jestem przekonany że go nie było. Opinie z C+ z założenia mnie nie przekonują. Nie wiem, może i nie było ale ja go chyba widziałem ))) Niby bramkarz lekko musnął piłkę ale co z tego jak ta piłka została w zasięgu Kirma - teoretycznie mógł nawet strzelać na bramkę, nie mówiąc o podaniu.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 13.11.2010 o godz. 19:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Machnowski musnął piłkę i to jest najważniejsze, karnego nie było. Sęk w tym, że ciężko było tę sytuację ocenić z punktu widzenia jakiejkolwiek powtórki, a co dopiero z murawy, zatem sędzia się wytłumaczy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
No dobrze ale jeżeli bramkarz tak dotyka piłkę że w zasadzie nie przeszkadza to atakującemu to chyba skupiamy się na tym czy przeszkodził nieprawidłowo napastnikowi czy nie? Nie upieram się przy swoim zdaniu - tak sobie spekuluję )) Natomiast prawda taka, że to byłoby zagwizdane w 90% przypadków więc pretensje Legionistów zupełnie nieuprawnione - zwłaszcza w obliczu tego co było gwizdane na ich korzyść podczas ich wcześniejszych meczów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Niestety 1:0 :/
Już 2 :/
Ostatnio edytowane przez fialo : 13.11.2010 o godz. 19:35.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
juz 2-0 ;/
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
po ptokach :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a Groclin przegrywa z Ruchem 0:1
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Lechijka nie gra nawet w połowie tak dobrze jak z nami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na razie wszystkie wyniki pod Wisełkę
![]() ps. Kuchenki idą na majstra, w sumie to strata do odrobienia ;p ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
Wchodzę brutalnie, trafiam w piłkę, a następnie w nogi przeciwnika...faul ewidentny, co mnie obchodzi ze trafił w piłkę najpierw. Tak samo bramkarz, przypuśćmy ze odbija końcami palców piłkę w lewo, napastnik mógłby wtedy skręcić i dojść do niej, ale bramkarz przy okazji kasuje też jego...to w moim odczuciu też ewidentny karny. W meczu z Legią takiego czegoś oczywiście nie było bo widać że Kirm nastawił się na to by upaść, ale już w meczu z Lechią bramkarz ewidentnie nie pozwoliłby dobiec do piłki Kirmowi bo go powalił gdy musnął piłkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ruch prowadzi z DiscoPolo hehehe kolejka na razie idealnie nam leży!!!trochę szkoda Lechii ale porównujac mecz z Nami to graja gorzej!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mowilem, ze Lech bedzie walczyl o europejskie puchary. Za duzo kolejek zostalo i za mala strata punktowa do 3 miejsca...teraz to bedzie zaledwie 6 pkt do nas i Legii. Zobaczymy, jak poukladaja sie inne spotkania, ale po remisie jutro sprawa MP bedzie otwarta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nawet jak Jagiellonia jutro wygra sprawa mistrzostwa będzie otwarta... Wątpię żeby utrzymali taki poziom przez cały sezon
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Obiektywnie Lechia z meczu na mecz gra gorzej. Z cała sympatia do Lechii ale tak jak przypuszczałem - środek tabeli max. Ciągle słychać jak ładnie kombinacyjnie grają itd a ja widzę jedno - obronę a właściwie jej brak.
|
|
|