|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
a to ciekawe, bo wejdź na www.sts.pl i po prawej stronie zobacz jakie mecze masz. Co prawda to wyniki na żywo, ale jakaś dziwna sytuacja jest.
Bo jeszcze z miesiąc temu mogłem obstawiać polską ekstraklasę na tomasza w sts-ie. Tylko że te mecze nie były w rubryce PIŁKA NOŻNA -> EKSTRKALASA, tylko jakiś MECZE EXTRA , czy jakaś taka inna nazwa. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
'' na jakich zakładach firma (zagraniczna nazwa, nie pamiętam ) przegra ze swoim klientami'' - i tu były wypisane mecze ekstraklasy, STS znalazł sposób za pewne chwilowy, żeby obejść chore stawki jakich żądała Ekstraklasa S.A. Mówię chwilowy bo w tej rundzie nie jest to kontynuowane i mecze ekstraklasy zostały wycofane u bukmacherów, nie mówię o zakładach internetowych tylko naziemnych. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Najpierw wyciagnij karte sim z telefonu, a poem go wylacz. wloz karte i wlacz teleon.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak się nazywa nuta z tego filmiku?
http://www.youtube.com/watch?v=Koq-Q4lJHMI |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
potrzebowalbym zdj z pierwszych derbów na Kaluzy po dlugiej przerwie mianowicie chodzi mi o transparent "nigdy nie ufaj żydówce" z góry dziękować
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Znacie może jakieś dobre serwisy z ogłoszeniami typu gumtree?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wzięło mnie na sentymenty i ściągnąłem starego dobrego Quake III Arena. Sprawa jest taka że w 3 plikach .rar po rozpakowaniu znajdują się takie oto pliki:
http://img585.imageshack.us/i/screen...113131621.jpg/ oraz jako crack tylko to: http://img219.imageshack.us/i/screen...113131653.jpg/ Próbowałem te pliki z pierwszego screena połączyć hjspitem. Nic to nie dało kompletnie. Ma ktoś pomysł jak temu zaradzić ? ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jak ustawić sterowanie w Fifie 2011 na klawiaturze żeby było W, A , S, D, E ?
dzięki za pomoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
123456
nieaktualne
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 13.11.2010 o godz. 17:43.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
dziękujemy za pierwszy mecz, na skończonym stadionie !" http://www.sk../gallery/supporters/705/IMG_4725.JPG ![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
@.:MEDALIK:.: Carry albo Reserved.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy może korty Wawelu są jeszcze czynne ? (w sensie czy nie zamknęli już na zimę)
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś namiary na sklep (najlepiej internetowy) który zajmuje się sprzedażą strojów dla drużyn piłkarskich? Potrzebuję coś na amatorski turniej. Nie chodzi o jakieś Nike czy Addidas, ale o coś w rozsądnej cenie. Przeglądałem Allegro, ale może ktoś z was już coś takiego kupował?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
czy w carefour czyzyny jest jakis sklep zoologiczny ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Odwiedź Kraksport. Pomogą Ci
![]() Hrabia - jest. Wejście od Jyska.
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 13.11.2010 o godz. 17:36.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 13.11.2010 o godz. 17:43.
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam gorącą prośbę - czy mógłby ktoś wskazać mi knajpę w Warszawie, gdzie w miarę bezpiecznie można obejrzeć mecz Wisły? Kobita wymyśliła sobie wycieczkę akurat za tydzień :/
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak wyłączyć auto-zapis w FIFIE 11
I którtm przyciskiem się przełącza zawodników w czasie meczu ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja mam pytanie dotyczace Chaveza. Jak wyglada jego umowa jest wypozyczony na rok z opcja przedluzenia?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na jakim materiale sa pisane spreyem transparenty np te co byly przed stadione wywieszone w piatek na meczu z Legia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Pytanie z dziedziny informatyki , a konkretnie z Worda
jak wstawić odstęp między liniami w całym tekście ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie wiem jaką masz wersje Worda, ale ogółem szukasz i wchodzisz w kartę Układ strony, tam znajdujesz Akapit. W tabeli masz możliwość korekty odstępu.
![]() "Naród, który traci pamięć, traci sumienie"
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Panowie, przyznaje bez bicia - temat szampanów jest mi obcy.
Chciałem sobie na Sylwestra kupić jakiś konkretny szampan (nie syf z marketu za 20 złotych Co możecie polecić? z jakich nazw szukać? Mile widziane nazwy szampanów "markowych" (tak jak w świecie ciuchów jest adidas, nike, puma, reebok, umbro irp.) Z góry dziękuje ![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Te pierwsze za 20 zł to nie szampany tylko Wina musujące Szampany są tylko z Szampanii I są bardzo drogie ;PNie lepiej kupić "szampana" z ruską etykietką ? Będzie taniej![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie polecił by ktoś sauny, czy też łaźni gdzieś w Krakowie? Ważne, żeby cena nie była jakaś odstraszająca i żeby była "sprawdzona".
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|