|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Przydałoby się kupić Sandomierskiego ( ale to raczej nie realne, więc jakiegoś GK z zagranicy), Wołąkiewicza,Grosickiego i do tego lewego i prawego obrońcę i skład mamy tak:
Sandomierski(Pawełek) Nowy prawy obrońca(Cikos), Chavez(Bunoza),Wołąkiewicz(włączyć do składu Nalepe),Nowy lewy obrońca(Pajlic) Grosicki(Małecki), Sobolewski(Wilk), Kirm(Piotr Brożek ) Rios(Chrapek) Garguła(Mączyński) Paweł Brożek(Żurawski,Boguski) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
co do wojciechowskieg jest to porywczy człowiek i jak lech wygra z Polonią i w wekend przegraja to moze skład poloni zaczac sie sypac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak Jirsaka bym wypozyczył bo ma on nadal potencjał ale musi regularnie grac moze do Śląska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
To, co napisałeś jest tak głupie, że przez chwilę zastanawiałem się, czy w ogóle polemizować. No, ale dobrze - Tomas nie ma żadnego potencjału. On od czterech sezonów po prostu zawodzi. Nie radzi sobie na boisku. Widocznie również na treningach, skoro kolejni trenerzy nie widzą dla niego miejsca w podstawowej jedenastce. |
|
|
|
Banita
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Gdzieś czytałem, że Legia chce w zimie prowadzić negocjacje z Arboledą, aby w lecie przyszedł do nich za darmo. Może my byśmy się nim zainteresowali? Może i płaczek , może i udaje, ale jednak to bardzo dobry na nasze warunki obrońca, a patrząc na naszą obronę, to mógłby się sprawdzić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Stanowcze nie dla tego pajaca-pamiętam mecz z Lubinem jak "zabawnie" pajacował na R22. Nigdy więcej Svitliców i tym podobnych Arboledów w Wiśle.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
tylko 500 baniek sam sobie odpowiedz na pytanie czy to dużo czy mało ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
I teraz: nie jestem pewien ile kosztowały Legię wynalazki typu Kneżewic czy Vrdoljak ale jeśli faktycznie 1 mln Euro to zakładając trzyletni kontrakt po powiedzy 200k Euro rocznie to wychodzi że ich koszt jest na poziomie tego co chce Manu za trzyletni kontrakt. Wszystko to oczywiście przy założeniu że nie płaci się nic za podpis czy prowizję dla managera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kowalczyk byłby niezły na obronę chociaż to nie jest klasyczny lewy obrońca. To bardziej taki Branco. Podpisałbym z nim kontrakt, a z Branco rozwiązać i problem rozwiązany
Zeby zachować proporcje Polacy-obcokrajowcy to lepszego Polaka chyba nie znajdziemy![]() Lewego obrońcę chciałbym żeby ściągneli z Ameryki Południowej Wogóle wydaje mi się, że w Ameryce Południowej łatwo by dla nas było znaleźć tanich świetnych graczy do obrony i może ataku. Bo pomoc to bardziej wierzę w europejczykow.Zobaczymy co zrobi Valckx bo wydaje mi się, że Holandia owszem jak się kogoś dobrego da wyciągnąć, a poza tym to będziemy napewno dużo szukać gdzie indziej.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 11.11.2010 o godz. 08:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Raczej współczucie i politowanie. Gra bardzo ostro, a jak sam zostanie sfaulowany to płacze jakby mu lizaka zabrali. Oprócz tego, jest fałszywy w swoich zachowaniach i wypowiedziach. Daleko mu do miana fair play.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czego nie rozumiesz w słowie: "moją"?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32284,t...b3aa&_ticrsn=5
wp.pl napisał(a):
Ciekaw jestem jaka jest szansa na wyciągnięcie Go z Polonii?
Ostatnio edytowane przez Ikki : 12.11.2010 o godz. 09:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Akurat Arboleda jest najlepszym obecnie obrońca, a Mierzejwski playmakerem, więc gdyby zasilili Legię byliby jej wzmocnieniem.
Właściciele Legii zrozumieli, że bez transferów w dzisiejszej piłce nie można się obejść. Musi się jeszcze Cupiał obudzić |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Skorża może sobie chcieć. Tylko ciekawe skąd kase wezmą na tych grajków. Mierzejewski pewnie wyceniony na 2 miliony euro, Małecki podobnie, kontrakt dla marmolady lekką ręką pół miliona. Musieliby wydać ponad możliwości a i tak ci piłkarze są przeciętni w skali europejskiej.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
-Jest najlepszym zawodnikiem Polonii i jeśli odejdzie to za granicę; -Ma bardzo wysoki kontrakt; -Jest bardzo drogi; -Wojciechowski go nie sprzeda, a to co piszą gazety to psucie atmosfery w Polonii, bo niestety większość Warszawskich dziennikarzy jest za Legią; |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wskaż zdanie w którym Ikki w jakiś sposób politykę Legii krytykuje bo ja takowego znaleźć nie mogę, jeśli Tobie też się to nie uda to trochę wyluzuj.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
a niech sobie walcza o Mierzejewskiego i zwłaszcza o Arboledę, który początek sezonu miał fatalny i dla mnie to pachnie tym, że on sie w końcu skończy i nie będzie taki pewny, jak chcą za 31-latka dawać 2 miliony złotych to prosze bardzo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Arboleda to pajac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Czemu tak uważasz ? Według mnie Arboleda to dobry obrońca , jeden z lepszych w naszej lidze. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
To ma do rzeczy że koleś powiedział że Arboleda to pajac i chciałem się dowiedzieć czemu tak myśli. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Piłkarz który nie przywiązuje się do klubów,a dla $ zmieni zespół na najbardziej znienawidzony, nie zasługuje by grac w Wiśle. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|