|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
3322 metry ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() Okazało się, że nie zainstalowałem dwóch sterowników, które znajdowały się w modemie. Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
@nero
Impreza powinna być w Mok-u ok. 21 (płatnie i ogólnie nudne chyba, że teraz kogoś przyprowadzą ciekawego) następnie koło 22 zaczyna się tak do 2 – 3 impreza koło mok-u (w plenerze więc darmowa) dokładniej jakiś zespół na scena itp. ;] o 24 niezłe fajerwerki na stadionie i przejście pod urząd (50m) na przemowę prezydenta. W tym roku może być różnie przez te wybory, na razie możesz obserwować te stronki: http://zawiercie.eu/ http://www.mok.pl/kategorie/galeria Tu jeszcze Ci znalazłem: Plan z zeszłego roku - http://www.kultura.zawiercie.eu/aktualnosci/1232 i zdjęcia z Moku i kilka stadionowych i plenerowych http://www.mok.pl/kategorie/zawierci...lwestrowa_2009 Jeżeli czegoś chciałbyś się jeszcze dowiedzieć, zapytać pisz na pw ^^ Miło by było zobaczyć kogoś kochającego Wisłę jako, ze o Zawierciu kibicowskim nie wspominam bo nie ma o czym ;] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
kojarzy ktoś punkt ksero gdzie mógłbym coś wydrukować w pobliżu Placu Bohaterów Getta ?
Powód: "Pacu" - > "Placu"
Ostatnio edytowane przez bunny : 11.11.2010 o godz. 18:28.
![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
PILNE !
mam netbooka samsunga ( ale chyba marka nie jest tutaj ważna ). Gdy oglądam film - to po bodaj 3 minutach bezczyności ( czyli nie ruszania myszką, klawiaturą itd ) lekko mi się ściemna obraz. I nie jest to wygaszacz ekranu, tylko jakieś przyciemnienie obrazu. Szukałem w panelu sterowania ale nie mogę tego znaleźć i wyłączyć. Co to za dziadostwo ? Dziękuje Ps. ekran ściemnia się niezależnie od tego czy bateria jet naładowana w 100 % czy w 10.
Ostatnio edytowane przez nbp : 11.11.2010 o godz. 22:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A masz włączone jakieś pedalskie oszczędzanie energi?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
K-TSW dziękuje za wyczerpującą odpowiedz.
Do Sylwestra jeszcze trochę czasu, więc gdy pojawią się jakieś wątpliwości uderzę do Ciebie na PW. Dzięki raz jeszcze ![]() Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Jak najlepiej dojechać z Kleparza do szpitala Jana Pawła?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Z Kleparza to najlepiej chyba autobusami każdym, który jedzie przez przystanek ul.Zdrowa, bo tak to się chyba nazywa bodaj zaraz za skrzyżowaniem obok szpitala: 164, 132,137,247, 297, 115. Jeżeli chodzi o dziś to MPK jeździ wg rozkładu sobotniego. www.jakdojade.pl ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jaka pogoda w Krakowie? Mocno leje czy raczej będzie zanosiło się na przejaśnienie?
![]()
Częstochowa, Częstochowa - WISEŁKA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Jak na razie to pogoda bez rewelacji deszczu wielkiego nie ma ale co chwilę mży.Do meczu jeszcze sporo czasu więc jakaś szansa na poprawę pogody jest.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Witam,
gdzie w Zakopcu można obejrzeć dzisiejszy mecz Wisła-Legia? W miarę możliwości proszę o podanie konkretnego miejsca. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprawa jest taka, 1 października zamówiłem w sklepie internetowym pewną rzecz na wartość 215 złotych. Zero kontaktu ze sklepem, zarówno poprzez email jak i telefon. Olałem sprawę i zamówiłem to samo u konkurencji. Wszystko przebiegło sprawnie, po dwóch dniach paczka była w domu. Jakie było moje zdziwienie gdy dzisiaj do drzwi zapukał kurier z paczką z tego pierwszego sklepu!!! Oczywiście odmówiłem przyjęcia paczki. Teraz powiedzcie mi czy może to dalej jakoś się przeciągnąć (tzn. na pewno będę miał z tą sprawą styczność) ale jak może ona się rozstrzygnąć ? próbowałem się dodzwonić do nich, nikt nie odbierał więc ich olałem. Miał ktoś podobną sytuację?
E: Dzięki Donson
Ostatnio edytowane przez tomo : 12.11.2010 o godz. 13:47.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie martw się. Nie Twój problem. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam, gdzie jutro (rynek, okolice) mozna zobaczyc mecz Juve-Roma ?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Na jakiej stronie sprawdzę pogodę wstecz
![]() Zapomniałem dodać, że to nie chodzi o dzień lub dwa tylko miesiące wstecz konkretnie czerwiec 2010 ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 12.11.2010 o godz. 13:09.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
![]() Ale pamiętam jak tam byłem parę lat temu to gdzieś na Krupówkach jakiś mały Telebim był i puszczali mecz Pucharu Narodów Afryki , a w jakimś lokalu też te mecze leciały. Radzę się jeszcze pokręcić po tejże ulicy i na pewno myślę coś znajdziesz ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W restauracji SIOUX na rynku mają canal+ i są transmisje u góry mają duży ekran ostatnio oglądałem tam mecz ligi angielskiej(ale różne ligi są transmitowane) jutro sobota więc dużo ludzi będzie więc możesz zadzwonić zarezerwować sobie miejsce i upewnić się czy będzieu nich akurat ten mecz jutro.Jedzenie jest dobre grilowane i ceny też ok ja tam lubię chodzić
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
@ KaSzTaN - dzięki. Pomogło.
Czy ja coś przeoczyłem , zakład bukmacherski Fortuna nie prowadzi w ogóle w swojej ofercie meczy ekstraklasy polskiej ? Mają I ligę, II zachód i wschód, ale ekstraklasy coś nie widzę. Wiem, że oficjalnie jest wprowadzona ustawa antyhazardowa ale...STS na przykład ma mecze w ofercie takie |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ma ktoś coś takiego jak książka "Problemy współczesnej patologii społecznej" autor Urban B. ?
ebook, skan, pdf, cokolwiek. Byłbym wdzięczny ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
||
Mogę wiedzieć w którym punkcie na terenie Krakowa są przyjmowane takie zakłady na ekstraklasę w STS Z głównej strony sts.pl Cytat:
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 12.11.2010 o godz. 14:02.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
||
|