|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No właśnie, ktoś potrafi zrozumieć ?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
No ale los nam to oddał w 94 minucie ostatniego meczu. Ta kara dla Lecha to jakaś kpina, nam by co najmniej trybunę zamknęli. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To że my gramy bardzo słabo to raz ale specjalnie ten mecz zacząłem oglądać i jak dla mnie to Amika gra całkiem inaczej, gdyby nam nam tyle luzu zostawili to wynik pewnie byłby podobny
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
przydaly by sie jakies kartki i ewentualnie jedna kontuzja w amice
juz w sobote maja Lechie |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Teraz kuchenki już lepiej grają, ale przez pierwsze 25-30 minut nie mogli z połowy wyjść.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
tak tak Gancarczyk ty w bajki wierzysz że sie obudzicie i strzelicie dwie bramki a jak szczęście da to 3, ładnie bujną mają wyobraźnie
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Gancarczyk to jednak jest pala. "Przeciwnik mnie uderzyl i to byla przypadkowa reka i nie powinno byc karnego" Co za ciolek. Nie dosc ze byla walka w powietrzu i nikt go nie uderzyl, to jeszcze trafia reka w pilke, zmienia jej tor lotu, ale to nic zlego. Na koniec mowi ze sie obudza i strzela 2 a moze 3
Ostatnio edytowane przez kreseq : 10.11.2010 o godz. 19:44.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gancarczykowi wystarczy się na twarz spojrzeć i wdać, że jest coś nie ten tego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Gancarczyk z Arboleda I Sowa, tfu Peszkiem, to absolutne top 3 najbardziej irytujacych piłkarzy w ekstraklasie! Dobrze tak Kuchenkom, niech spadają, Pasy, nie będą same w 1 lidze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Otóż to... mam takie same spostrzeżenia. I nie ma co zwalać na to, że z nami super szybko wyrównali, bo w tamtym meczu gonili jakby mieli silniczki w du***ach i chcieli naszych zagryźć na murawie. A tutaj (i z Ruchem i z kilkoma innymi drużynami) - pełen luzik i spokój. Tak czy inaczej z Polonią będzie ciężko w Wawie... pzdrw |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
czyżby "najjlepsi" kibice gwizdali na swoich piłkarzy już w przerwie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Amika i Pejsy w I lidze PIĘKNIE
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
wydawalo mi sie, ze slysze cos takiego: "szanuj kibica, kolejorz szanuj kibica"
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
oni się spinają tylko na największe marki :
- Juventus - Wisła - Manchester ![]() dobrze się ogląda meczyk |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Będę się szalenie cieszył jeśli umocnią się na 15 miejscu, aby mogli sobie zaśpiewać: Brat - brata w potrzebie nie zostawia.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
No to teraz Lech już jest na miejscu spadkowym bezsprzecznie , bo nie wierzę aby wyrównali , mogli jeszcze dostać na 3 : 0. Czyli dwie zaprzyjaźnione ekipy zamykają tabele , no przyznam ,że bardzo ciekawie to wygląda. I co teraz zrobi Bakero
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
no i Lech goni
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Groclin nie wyszedł na II połowę, widać wyje*** na wszystko Janasa daje o sobie znać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ocho , to nie za bardzo coś im wróżę , ale jeszcze mecz się nie skończył , ale akcja im wyszła , trzeba przyznać
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
ten Wieszczycki czyżby miał całą kuchnię z amicii że tak liże im dupska?
a tak a propo jak długo zespół Amicii będzie grał w Poznaniu ?
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 10.11.2010 o godz. 20:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Żeby tylko Polonia nie straciła punktów przez nieskuteczność Sobiecha. Lech zaatakuje, wszystko teraz możliwe.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Faktycznie, jeśli Amika dzisiaj wygra Sobiech będzie pod ostrzałem mediów. I Wojciechowskiego. Nie po to płaci się za napastnika 1 mln €, żeby marnował stuprocentowe sytuacje.
Wydawało mi się przed sezonem, że Sobiech to wielki talent i Wojciechowski tylko troszkę przepłacił. Bo inwestycja raczej mu się zwróci. Cóż, chyba się myliłem. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Szkoda, że Polonia nie przybiła tego Lecha w pierwszej połowie jak miała okzaje. :/
No, ale zobaczymy jak się to dalej potoczy. Oby Lech przegrał, ew. remis. Btw. Mógłby mi ktoś zapodać jakiś filmik z tym faulem Komorowskiego z meczu z Jagą? ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...zak__2_0_.html 0:59 sekunda, w prawym dolnym rogu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24225 prosze bardzo Masterlag
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No i proszę 2:2.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wykrakałem? 20 minut do końca, prędzej lodówki trafią niż stracą...
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Wilk ...
I najlepiej zeby remis zostal Lech nie przeskoczy w tabeli Slaska a Polonia nie przeskoczy nas |
|
|