|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co sądzicie o LG KP501? Mam ofertę, dostać go za 10 zł. albo 100 zł. w abonamencie 29zł/mc . Umowa na 2 lata (100zł.) lub 2.5 roku (10zł.) . Warto?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mnie jakoś sam telefon nie przypadł do gustu, wole jednak telefony z normalną klawiaturą, a nie dotykowe. Pisanie smsa tym rysikiem zajmuje dwa razy więcej czasu moim zdaniem
![]()
When you touch my face
When you call my name I`m burn with desire... http://www.youtube.com/watch?v=fW4Y867Oh6s |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Który telefon polecacie: NOKIA E51 czy NOKIA C3 ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czy jest szansa na skopiowanie kontaktów z telefonu w sytuacji gdy rozwaliłem wyświetlacz ? Nie mam zamiaru go naprawiać, chce tylko skopiować listę i ją przerzucić na kompa/kartę/drugi telefon.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam. Poszukuje telefonu (najlepiej Sony Ericssona), a moje wymagania to :
- Dobre głośniki (dobre niekoniecznie oznacza bardzo głośne - najlepiej Stereo, ale jeżeli mono, to żeby ładnie grały..) - Dosyć dużego ekranu (min 2,4" ) - w sumie wolałbym niedotykowy, ale dotykowy też może być. - Stabilności (żeby nie wieszał się przy słuchaniu muzyki i jednoczesnym pisaniu SMSów) - Dobrego aparatu (Niekoniecznie ilości MPix, ale dobrej jakości zdjęć - 2 MPix to minimum) - HSDPA - Dosyć dobrej baterii (zazwyczaj ładuje codziennie, ale żeby nie padała przy katowaniu po dwóch godzinach - myśle że ok 8-10h przy katowaniu nie używając GPS to - Slotu kart pamięci - Rozdziałka min. 240 x 320 - ewentualnie WiFi W zasadzie myślałem najbardziej nad Sony Ericssonem Aino, ale dosyć ciężko znaleźć za ok. 600 zł (tyle mniej więcej będę miał do wydania). Jeżeli ktoś ma jakieś propozycje, to proszę pisać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mam HTC Diamond, i ostatnio się nagrzewa w 2 minuty tak ze ekran miga i nie da się go uzywac dluzej niz wspomniane 2 min. Sprawdzałem baterię i to raczej nie jej wina, nagrzewa się coś pomiędzy nią a systemem ładowania. Dałem to komisu i w 1 powiedzieli mi że to wina baterii / ładowarki ale ich diagnoza okazała się nie sprawdzona. Spotkał się ktoś z czymś takim, szukać dalej kogoś kto się nim zajmie czy już po telefonie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A nie masz włączonego wifi? Mój się grzeje jak jest włączony, ale żeby zaczynał migać to tego nie miałem. Jak to wygląda. Grzeje się po podłączeniu ładowarki?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie, wszystko wyłączone, nawet kupiłem ładowarkę specjalnie z możliwością ładowania baterii osobno. Jak podłączałem do ładowania go to wydawało mi się że jakieś spięcie było, i jak jest ładowany normalnie to grzeje się jak diabli, bateria to zamiast się ładować się rozładowuje.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanko do speców od komórek, mam Nokię E90 z której przez dwa lata byłem bardzo zadowolony, szukam następcy tego genialnego telefonu.
Po głowie chodzi mi ta nowa Nokia E7, z wymagań- fajna przeglądarka, sensowna obsługa maila, dobra nawigacja, a do tego dobrze by było, żeby ten telefon był CIĘŻKI i porządnie wykonany ![]() Jest coś takiego w ogóle na rynku teraz? Bo obstawiam, że telefonów z dwoma ekranami to już nie robią (a może się mylę?) ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo ogólnie mocne grzanie się Diamoda w dolnej części to normalka przy np włączonym wifi, nawigacji itp ale twoje objawy to coś więcej, ja podobną sytuację miałem raz, gdy w wakacje pojechałem z nawigacją, podłączoną ładowarką na przedniej szybie. Tak się nagrzał że nie mogłem go w ręce utrzymać, ale wrócił do normy.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 09.11.2010 o godz. 15:40.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ta dzie, roma zmieniałem, bo mi z orange nie pasowało i się coś bawiłem ale pare miesięcy wszystko chodziło elegancko do ostatniego feralnego podłączenia do ładowarki. a teraz za nim bym zmienił roma to się chyba komórka stopi, może w lodówce to zrobię xd. wydaje mi się zresztą że to raczej coś mechanicznego, bo pamiętam że coś dziwnie trzasnęło jak podłączyłem ładowarkę.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ale jak miałbym cokolwiek polecać to: - Właśnie Nokia E7 -> 176g, Symbian ^3 - Nokia N900 -> 181g, Linux Maemo 5 (wiem, że oprócz Maemo można coś dograć, chyba Debiana , ale nie jestem pewien musiałbyś poszukać) - Motorola Milestone -> 169g , ma dostać do końca roku aktualizacje do Androida 2.2 - Ewentualnie jak chcesz poczekać aż wyjdzie to jej młodszy brat (Siostra? ) - Motorola Milestone 2 - jednak z tego co wiem, to beda sie roznic pamięcią wbudowaną i RAM. Waga taka sama jak w jedynce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jednak mimo wszystko W995 mnie jakoś nie przekonuje... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeniesienie numeru między Plusem a Playem, ile to kosztuje? Odchodzę z Plusa ide do Play.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jaki polecacie telefon taki do 1000 zł... chodzi mi przede wszystkim bajery
w sensie aparat dobry, odtwarzacz MP3, dobry dostep do neta, w sensie najlepiej WiFi... no i w miare duzy wyswietlacz...? i jeszcze zeby bateria w miare dobrze trzymała... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ciężko będzie znaleźć takiego co będzie bateria po kilka dni trzymala. Codzienne-co dwa dni ładowanie będzie konieczne. Jeżeli chodzi o propozycje to te co podawałem komuś + Samsung Wave |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Moze LG GT500
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z lektury internetowej wynika że dobrze trzyma bateria w Samsungu Galaxy Spica, ale na ile to prawdziwe to nie wiem bo go w rekach nie mialem.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Od kwietnia używam Omnii 2 ( i8000) i mimo początkowo sceptycznego podejścia ( ekran dotykowy) mogę w 100% polecić, ten model po prostu ma wszystko co u góry wymieniłeś a nawet znacznie więcej. - 8 gb wbudowanej pamięci ( dokupiłem jeszcze 8 i w sumie mam więcej niż dysk w moim pierwszym kompie ;-) ) - internet śmiga super i na wifi i na orange intenet a przeglądanie stron w operze na 3,7 cala to bajka - mam do niego władowane pare giga bajek i puszcza synowi np w samochodzie - obraz świetnej jakości ( AMOLED) - bateria trzyma długo, standardowo słucham dziennie przez 1,5 h radia lub mp3 przeglądam strony przez 0,5 h i wytrzymuje z takim obciązeniem 3,4 dni. jakbym go używał tylko do rozmów to myśle że spokojnie 5 dni by wytrzuymał bez ładowania ( kiedyś uśpiłem się z włączonym filmem i rano dalej leciał a bateria była jeszcze w 40 % pełna) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
A ja poecę pewien telefon który mam od jakiegoś czasu. Przeszedłem ostatnio parę modeli od Nokii E52, poprzez LG Swift, Samsunga Avilę, LG Arena ale tak naprawdę dopiero Nokia C5 spełniła moje oczekiwania i zostanę przy niej na dłużej.
Jeśli ktoś szuka telefonu głównie do dzwonienia i sms-owania o bardzo dobrym trzymaniu zasięgu, rewelacyjnej baterii 5-6 dni bez problemu, solidnej obudowie i dodatkowo bezproblemowo działającym GPS a jest w stanie pominąć że dźwięk nie jest tak dobry jak w muzycznym telefonie i brak WIFI- to śmiało polecam Nokię C5. To taka E52 bez WIFI ale lepiej wykonana obudowa. A i jeszcze całkiem niezły aparat fot. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Posiadam Spicę. Bateria - zależy od użytkowania. Jeśli wykorzystujemy internet multimedia itp to kilkanaście godzin (w sensie żeby się nie stresować - na noc podłączam ładowarkę i spokojnie mi styka na cały dzień zabawy, więc dla mnei to nie problem). Same smsy i kilka rozmów dzienne - do 4 dni (przynajmniej na moim modelu).
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Potrzebuję kupić jakiś używany telefon w przystępnej cenie. Nie chodzi mi o jakiś bardzo dobry model. Jak coś to proszę o PW.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szukam gier/tapet,motywów na telefon Nokia X2 sypnie ktoś linkami?
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Panowie posiada ktos HTC Desire HD ? Jakies opinie inne niz googlowate ?
![]() Ew, co jest na czasie teraz, oprocz Iphone'a 4 ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Samsung galaxy S jest jeszcze ciekawy
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A co myślicie o takich modelach
- Nokia 5230 - Nokia 5530 XM - Nokia 5800 XM Możecie również podać wasze typy. Chodzi mi w szczególności o komórki z dotykowym ekranem w rozsądnych cenach z w miarę dobrym aparatem... Od razu mówię że LG Cookie odpada bo to szajs jak dla mnie. Moja mama go ma i nie widzę w nim nic dobrego ... Czekam na wasze opinie tu lub PRIV .. |
|
|