|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Oby to był żart,niech przejrzą na oczy to nie problemem jest trener tylko piłkarze i czas!!!
My tworzymy nową Wisłę,Maskant potrzebuje czasu i transferów lepszych piłkarzy. Maskant 1906% poparcia,przynajmniej na razie ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() Nie wydaje mi się żeby po niecałej rundzie już mieli Maaskantowi dziękować. Po kilku słabych meczach na wiosne już prędzej ale teraz ? Nie wydaje mi się.
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 07.11.2010 o godz. 19:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Żeby Zieliński osiągnął dobry wynik z Wisłą, trenować konkurentów powinien Kasperczak.
Mam tylko nadzieję, że ten cyrk nie okaże się prawdą. Zatrudnienie teraz jakiegokolwiek wolnego polskiego szkoleniowca jest bezsensem. Maaskant nie jest może wielkim trenerem, ale swojej misji jeszcze nie spełnił. Powinno mu się dać okazję przygotować zespół do sezonu, bo widać, że letnie przygotowania zostały spieprzone dzięki trenerowi, ale zarząd dorzucił swoje kilka groszy. Albo inaczej, przez nie dorzucenie grosza nie można było przygotować całej drużyny. Chcę, żeby Maaskant pozostał na swoim stanowisku. Chyba, że zarząd ma przygotowanego w zanadrzu Dumbledore'a. Może być też Petrescu. Byle nie przedstawiciel PMS. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
a na chwilę obecną mamy 2 środkowych obrońców, z czego jeden zaraz będzie wykartkowany i jak nie wróci Kowalski to znowu będzie trzeba kombinować
na szpicy mamy wybór pomiędzy Brożkiem a Małeckim, który "robi wiatr" do tego w środku stary Sobolewski, Graguła , który przez ostanie 1,5 roku mało grał bo się leczył, i Boukhariego, który może i ma umiejętności, ale w formie nie jest co do boków, to wystarczy porównać umiejętności piłkarzy, którzy grali kiedyś a grają teraz... PS. Maaskant pracuje dopiero 2,5 miesiąca! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Swiete slowa na temat Maleckiego. To jest paranoja, zeby 22letni pilkarz ....owal na 34 letniego zasluzonego Wislaka jakim jest Zurawski czy Sobol. Kiedy Żuraw strzelał gole w Lazio czy Schalke, Malecki chodzil do podstawowki, nie wiedzac ile jest 2 razy 2 a teraz jebie na wszystkich pilkarzy. Paranoja wg mnie
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
ewentualnie Wójcik ![]()
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Może Bobo przyjdzie do nas, prawie na zimę w czapce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ehh jeżeli prawda że Maaskant jest na wylocie to ten klub nie potrafi dać czasu na zbudowanie czegoś fajnego...
Maaskant pracuje raptem 2,5 miecha a wszyscy go od czci i wiry odsądzają...ja wierzę że wygra z Ległą w piątek i nie da podstaw do zwolnienia go. Ten klub potrzebuje stabilizacji, nowego patrzenia, nowych metod, Kirm cały mecz biegał jakby go łańcuchami powiązali -> daję im wycisk na treningach i tak wygląda praca w profesjonalnym zespole. A zwycięstwa takie budują drużyny i wiarę w siebie. Zieliński co on zrobi...bez transferów->niewiele JA JESTEM ZA MAASKANTEEM!!! BO CHŁOPU TRZA DAĆ CAŁĄ OKRES PRZYGOTOWAWCZY ŁAPY PRECZ OD MAASKANTA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Chyba przydało by się jakieś wotum zaufania dla Maaskanta jak za Skorży. Skandowanie nazwiska przez cały stadion (no, prawie cały
)ED - szczepan - no właśnie, a przydałoby się. Chyba że ktoś woli Zielińskiego, Bobo, Czesia albo nie daj boże Majewskiego...
Ostatnio edytowane przez kolarz90 : 07.11.2010 o godz. 20:39.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakoś nie widzę żelaznego poparcia ze strony kibiców...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie po prostu Maaskant jest sam sobie winien.
Jak do nas przychodził to mógł mówić. Jetem młody, zdolny, a w Holandii jest inny piłkarski świat niż w Polsce, duża konkurencja to nie miałem się jak wybić. No i Basałaj z Cupiałem mogli się dać nabrać. Tymczasem Maaskant to jest trener który w Holandii trenował kluby 2 ligowe i teraz niestety to widać. Ktoś w klubie powiedział sprawdzam i okazało się że 2 ligowy trener niestety ale sobie nie radzi. Więc mnie wcale nie dziwią sygnały o tym że chcą się go pozbyć. Ja czekam do meczu z Legią. Jak Maaskant go przegra to niestety ale trener leci. Sezon już będzie stracony. Mistrzostwa nie będzie. Tymczasem my dostaniemy trochę czasu na szukanie nowego trenera i szukanie zawodników na wzmocnienia. Cała przyszła runda to będzie selekcja a po sezonie znów transfery i kolejna przebudowa. Tak aby w przyszłym roku bić się już o mistrza. Co do nowego trenera. Jak by tak stworzyć duet Nawałka, Jurek Kowalik to ja uważam że Wisła nie grała by gorzej niż za Maaskanta. A dodatkowo Nawałka lubi wprowadzać młodych do składu.
Ostatnio edytowane przez wwf : 07.11.2010 o godz. 20:39.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Robert to dobry trener, który może osiągnąć coś z tą drużyną niektórzy chyba tego nie rozumieją mam nadzieje że nasz zarząd mu zaufa nie chcę w Wiśle oglądać żadnego Zielińskiego albo Michniewicza bo ch*j wie co z tego będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
nie no jaja sobie robicie, nie wierze ze znow sie zacznie. jesli by tak bylo oznacza to ze komus w zarzadzie ''sufit sie na leb spadl''. I to w dodatku Zielinski, prosze was, spojrzcie na kluby z jakimi odnosil sukcesy, ze tak powiem szemrane towarzycho, jakies Gorniki Leczne, Korony Kielce, lata tez zblizone do tych szemranych lat. Nic nie sugeruje
![]() ![]()
czy świat sie zmieni gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w....ieni?!?!
Imagine there's no countries. It isn't hard to do. Nothing to kill or die for and no religion too. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Cupiała nie stać na dobrego trenera z zagranicy to należy postawić na swojego zaufanego człowieka, Wiślaka - Adama Nawałkę.
Dobrze on sobie radzi w Górniku, lubi stawiać na młodych (to on postawił kiedyś na Brożków w Wiśle). Już kiedyś w Wiśle trenował i miał sukcesy. Na pewno wymagałby od Cupiała wzmocnień, bo kiedyś zrezygnował po tym jak usłyszał że transferów nie będzie a on z tym składem co ma nie jest pewny co do sukcesów w europejskich pucharach. Ja myslę że to byłby dobry trener jak dla nas na te złe czasy. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
oby z Zielińskim była tylko plotka , bo nawet w obecnej sytuacji były by to dwa kroki wstecz
poza tym jeśli Cupiał wytrzymał zeszłoroczne porażki z Cracovią i Legią to kiepski styl nie powinien byc wykładnikiem zwolnienia Maaskanta . Wygramy w piątek z Legią i byle do przodu ;] nie mniej jednak w tym klubie nic nie powinno nas zdziwić PS. Nawałka juz ostatnio pokazał , jak wyciągnął Wisłę z kryzysu to skończyli ligę na 8 miejscu . A przed samą rundą oświadczył że nie potrzebuje żadnych wzmocnień bo ma super piłkarzy których stać na mistrzostwo Polski .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 07.11.2010 o godz. 20:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Trzymajcie mnie... Niektórzy to na jakieś cuda liczą, dwa lata graliśmy gówno, ma przyjść Robert z Holandii i odmienić nas zespół w 2 miesiące ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przede wszystkim okres przygotowawczy!!! tam chłop robi swoją szkołę ma ich cały czas. Testuje i pokazuje.
popatrzmy na zasoby : dramat, nie ma co najmniej 4 zawodników którzy powinni być A teraz odniosę się delikatnie do Bunozy i Chaveza-> powiem Wam że nie wiem jak Wy ale oni zagrali jeden z lepszych meczów w barwach Wisły. Popatrzcie jak zawodnicyi się ustawiają i poruszają po boisku-> mecz z pejsami pokazał ze każda wybita piłka spadała pod nogi wiślaka... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
I jak tam,oglądałeś dzisiejszą Ligę + Extra
....?Znajomośc ,życia i Wisły kolego...![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Niech idzie, szkoda, żeby sie tu marnował jak go i tak w zimie w chuja zrobią. A Wiśle bedzie po staremu, półśrodki i dalsze oszukiwanie się. Tylko neich się Cupiał nie zdziwi, jak w końcu s.......imy się z ligi, a na mecze bedzie chodzilo po tysiac osób. Na czym wtedy zarobi ?
Ostatnio edytowane przez tofik : 07.11.2010 o godz. 21:05.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tofik ja i tak myślę że wpływy z biletów to małe piwo w porównaniu z tym co sam Cupiał mógłby przeznaczacz. Więc go to nie ruszy jak nie będzie frekwencji.
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
Trenerem który juz kiedys trenował Wisłe, miał sukcesy i jest zaufanym wiślakiem jest A. Musiał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
weźmy Jacka Gmocha
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
1. Jej, naprawdę? To niesamowite, przyszedł aż 2 miesiące temu (z drobnym hakiem) do drużyny, która w okresie przygotowawczym była totalnie rozbita a piłkarze zjeżdżali się przez cały czas poświęcony na pracę. I jeszcze nie ma wyników, a styl nie jest powalający, ponieważ oni są zwyczajnie SŁABYMI PIŁKARZAMI. Ale i tak SKANDAL!!!!!!!!! 2. Popatrz, niżej napisałaś, że to sami obcokrajowcy cieszyli się w owej "kupie". Od razu widać, że zwycięstwo było im ZUPEŁNIE OBOJĘTNE. 3. Lech jest na przedostatnim miejscu. Wygrywa w lidze europejskiej, ale obawiam się, że nie są to wyniki wymierne, chociaż szacunek i tak im się należy. Jednak popatrz, zajmują przedostatnie miejsce. To Jacek Zieliński, którego wszyscy znamy, odpowiada za taki stan rzeczy. Wątpię, aby były to sprawy kondycji itp., tam jest naprawdę mocny skład. Moim zdaniem to kwestia psychiki. Zaprawdę doskonale na nich wpłynął, skoro tak sobie olewają ekstraklasę, a mobilizują ich tylko mecze z poważniejszymi rywalami. Już widzę, jak taki trener OGARNIA MAŁECKIEGO. Nie rozumiem czego Wy oczekujecie po Maaskancie. Koleś robi błędy, owszem, ale w ostatnich derbach to jego "błąd" (namiętnie wypominany przez pół forum) dał nam 3 punkty. Nie mówcie, że każdy by to strzelił, bo sytuacja Brożka pokazała co innego. Nie chcę nawet słyszeć o Zielińskim w Wiśle. Wolę, aby, w razie czegoś, zespół prowadził Tomek Kulawik. Chociaż żaden oszroniony WFista nie będzie w panteonie trenerów. AMEN.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 07.11.2010 o godz. 21:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
speedfashion wódki mu dać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie my możemy sobie dyskutować, a bardzo mozliwe że już pewne decyzje zostały podjęte.
Maaskant też ostatnio sprawia wrażenie jakby mu mniej zależało. ![]()
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Ale to off top. Moja teoria jest prosta jak konstrukcja cepa i aż dziw bierze, że Cupiał na to nie wpadł ![]() Odejść może każdy, piłkarz, trener, prezes, masażysta, kosiarz trawnika... istotne jest, aby w to miejsce przyszedł ktoś co najmniej równorzędny lub (lepiej, wiadomo), znacznie lepszy. Tak jest w sporcie, tak jest w biznesie, nawet żona może odejść jak przyjdzie lepsza ![]() Tymczasem nasi sprzedali w sroc piłkarzy nie dokupiwszy nikogo, kto choćby trochę.zbliżył się do nich poziomem. Tak więc jeśli chcą.wywalić Maaskanta - proszę.bardzo, ale tylko pod warunkiem zatrudnienia 2 x lepszego trenera. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|