|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No a spójrzcie na Lecha, tam to, jaka ta liga jest dziwna w tym roku widać jeszcze dobitniej, niby są na spadkowym miejscu w tym momencie, ale wygrywając wyjazd z Ruchem i u siebie z Polonią w ciągu najbliższych 3 dni wskakuje punkt za nas i ma nawet jako-taki kontakt z czołówką.
Tak czy siak punkty pewnie jakieś zdobędą, a to stawia w kiepskiej sytuacji Craxę, która do bezpiecznego miejsca będzie już traciła 10 pkt ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Masakra z tą ligą. Między 1. a 15. zespołem jest teraz 14 pkt różnicy. A jeśli Lech wygra (oby nie) będzie 12 :] Ciekawe czy wykrystalizuje się jakaś stabilna czołówka 2-4 zespołów, które od mniej więcej 20-22 kolejki będą się tłuc między sobą i ścigać jeden drugiego, czy taki młyn jak teraz się utrzyma do końca. Bo tak prawdę mówiąc, to każdy prócz pasiastych może jeszcze być mistrzem
Fajnie, że Lechia wygrywa z Polonią, widać, że zapowiedzi przed sezonem Wojciechowskiego, były tylko wymachiwaniem szabelką. Nic nie grają, choć na pewno ten mecz ogląda się lepiej niż ostatnie Derby na Plaży :] EDIT: O proszę 1:1, no to zaczynamy od nowa ![]()
Ostatnio edytowane przez Bialix : 07.11.2010 o godz. 15:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Janas już może się pakować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
No proszę, reprezentant Pietrasiak. Panie Smuda niech pan więcej nie raczy nas takimi powołaniami.
Cieszę się, że pogonią to Disco, bo może w końcu wyjdzie Wojciechowski ze swoim cyrkiem i zaczną jako Polonia od okręgówki. Pogoń tak zaczynała i nie musi się niczego wstydzić. Nie sprzedała się za garść srebrników. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Titto, myślisz, że Wojciechowski serio chce przytulić Zielińskiego?
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Kanalowcy dostaja po dupie od Lechii
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Lechia prowadzi w Warszawie z Polonią 1-2 a w Chorzowie przed meczem zadyma...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zadyma z policją czy między sobą?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ogarnij swój podpis.
Lechia prowadzi, doskonale! Oby to utrzymali. A Janas niech w tej Polonii siedzi jak najdłużej ![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Sorry za offtop ale padlem na ryj po tym komencie. Dopiero zauwazylem co ma Titto w podpisie ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Juz nie kusi, ale tez sie przewrocilem, jak to zobaczylem.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
DarekK_11, nawet jeśli Wojciechowski wymyśli, żeby zamienić Janasa na Zielińskiego to i tak zostawi tego pierwszego w klubie, choćby w roli nadtrenera, który będzie czuwał i meldował o wszystkim co Zieliński roli z klubem. Zwyczajnie panowie J. i W. się lubią, a prezes kapusty Janasowi nie pożałuje - byle tylko był.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podzielcie sie co z tym podpisem, bo mnie ominelo :(
Ed: Dzieki, ![]()
Ostatnio edytowane przez mic : 07.11.2010 o godz. 16:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mic, miał odwrotny wynik ostatnich derbów w podpisie
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No i super. Inaczej jeszcze jakieś szaleniec zaprosiłby go tutaj. A chyba nikt nie będzie tak porypany, żeby wysunąć propo Janasowi, tfu tfu.
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez kreseq : 07.11.2010 o godz. 16:28.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ten Titto to chyba jakiś cichy wielbiciel innej drużyny. Takiej, której pierwszą literą jest C...
Brawo Disco. Brawo Wojciechowski. Brawo Janas. Tak należy grać. Aż zapodam sobie jakąś Shazze Hehe Leśne dziadki dalej na koniec relacji ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 07.11.2010 o godz. 16:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Powiedziałby ktoś temu Brzęczkowi, że piłkarze Lechii to lechiści a nie lechici...
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
A tu z forum Lecha / Amiki
--- Wszystkie osoby, które posiadają zdjęcia, filmiki lub inne materiały, które mogą być dowodami w sprawie zachowania ochrony na stadionie Ruchu proszone są o kontakt. Prosimy także o przesyłanie relacji z dzisiejszego zdarzenia. Kontakt do Marcelego. --- Oj oj. Kali ukraść krowę dobrze. Kalemu ukraść - bardzo źle. pzdrw tees |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ŚWL - 9pkt w tej kolejce i o to chodzi
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
TeeS - Chodzi o to ze w tym wypadku dupy dal kto inny. Kibice doszli pierwsi na stadion to juz sa kibolami i ogolnie wybic ich.
Tutaj przyklad kurestwa prasowego : http://www.igol.pl/article,27989.htm...5%82karskie%29 Baranie lby, nic wiecej. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kapitalnie się ogląda grę Lechii. Poezja.
Traore świetny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Kreseq - ja jestem ogólnie anty zadymowy i nie toleruję dymów w żadnej postaci. Ale to że Lech płacze o niewłaściwe zachowanie ochrony w kilka dni po meczu z Wisłą, gdzie wiadomo co się działo - to taki ironiczny uśmieszek losu
![]() pozdrawiam |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Wiemy jak jest w tych sprawach
Lecha nie trawie od ich cateringu po sprzataczki i dyrektorow ale tym razem maja sporo racji. Jak to jest ze Kibic z biletem przychodzi wczesniej na stadion i takie cos sie dzieje? To tylko u Nas Ogolnie zadyma niepotrzeba ale skoro tak sie "transportuje" kibicow przyjezdych to tego typu akcje sa tylko kwestia czasu. Oby wtopil Leszek, tam to juz bylaby zaloba totalna ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To ja wzorem kresqa z zeszłego tygodnia.
kawa + ciasto + forum Polonii Oszukali mnie! Miala być Liga Mistrzów na Narodowym w przyszlym sezonie :( ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Luu... : 07.11.2010 o godz. 18:12.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
jak na razie hipokryci spod znaku zdezelowanej kuchenki remisuja...
a tak a propo w duuupie mam tę kibicowską więź .. niech ich tam zagazują spałują i jeszcze poodbierają z tego filmy.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja jestem ciekawy co po meczu z Lechią będzie miał do powiedzenia USER, "Polonia Duma Stolicy"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
A Legia spadnie. ![]()
Legionista