|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Pytanie: Czy po tej kolejce Smuda powołuje zawodników na kadrę? |
|
|
|
Banita
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Arka 2-1 prowadzi ;] Wynik dla nas dobry, przynajmniej nadrobimy coś do Korony. Tabela się coś spłaszcza, nie licząc jakiegoś nędznego klubu, który wyraźnie odstaje, ale jak wiadomo to od dwóch lat klub 1 ligowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kurde jeszcze możemy dostac od tej Arki w pałę. Nie będzie to spacerek. Bardziej biore pod uwage strate punktow tam niż z Legią
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
O w mordę, C+ zauważył faul bez piłki zawodnika Legii. Przed meczem z Wisłą. Ciekawe co na to Skorża
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
O kogo i o jaką sytuację chodzi bo nie miałem możliwości oglądnięcia meczu ?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ochocho, redaktorki C+ wyłapali brutalne kopnięcie bez piłki wykonane przez jednego z legionistów, którego sędzia nie zauważył. Czekam niecierpliwie na decyzje komisji ligi i przypominam panom z tejże komisji przypadek Boguskiego przed meczem z Legią 3 lata temu.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez gigant : 06.11.2010 o godz. 21:17.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
O jakiego zawodnika chodzi?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zdaje się ze o Komorowskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
No to zapowiada się kolejny skandal, już w czwartek. Jestem dziwnie przekonany, że temat nawet nie zostanie poruszony więc radzę się nie nakręcać.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Haha to żeście się rzucili jak szczerbaty na suchary.
Zapomnieliście, że PZPN jest za Legią, więc nic nam nie zrobią ![]() P.S. Nie no poważnie to Komorowski gamoń, ogólnie to ja tam żadnego karnego nie widziałem, ale powinien odpokutować za to kopnięcie, choć mam nadzieję że tak się nie stanie.
Ostatnio edytowane przez spidey : 06.11.2010 o godz. 21:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W czwartek jest święto, leśne dziadki mają wczasy.
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
ja pindole , gramy taaaaaką kaszanę, a mamy tylko 7 pkt do lidera.....
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Komor za buractwo musi odpoczac... Licze ze go posadza.
Gramy bez Rzezniczaka i pewnie bez Komora. Ciekawa sie obrona szykuje... Komor gral ostatnio solidnie, a Rzeznik tak czy siak cos tam tez gral mimo ze jego wybicia pilki sa katastrofalne. Oby Rybu$ nie zagral ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nic dodać nic ująć ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Już to widzę jak chętnie zabierają się do roboty 11 Listopada. Nie posądzam ich też o zbytni zapał, aby spotkanie odbyć 10 czy 12. Również ten Amico-Lech pewnie nie zostaje ukarany teraz. Najbliższe posiedzenie 18 listopada i do tego czasu wszystko rozejdzie się po kościach i dostaną jakieś śmieszne kary typu 5 tyś zł, a Komorowskim się nawet nie zajmą. Gdyby chodziło o Wislę to nawet specjalnie o 10 rano 24 grudnia przyjechaliby i po 10 minutach "obrad" byłby gotowy werdykt - Winny.
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 06.11.2010 o godz. 23:31.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ja pierdzielę.. już jest widzę płacz.
to jak by wyszły pełne składy bez kontuzji i kartek i kar to Wisłą nie miałaby szans z Legią? i teraz zaczyna się czekanie na wyroki wspaniałej Komisji Ligi bo "może jakieś kary będą i Legia będzie słabsza"? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S. Uwielbiam te Wasze spiski i wieczne pokrzywdzenie ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A czy w ostatnim czasie ta komisja nie anulowała kartki jakiemuś piłkarzowi Wisły? Tak, przypominam sobie taką sytuację- Marcelo.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jestem może trochę nie w temacie, ale mam jedno małe pytanie - dlaczego w zeszły czwartek Komisja Ligi nie ukarała Lecha za ostatni mecz z nami ? Proszę o czystą informację( bez zbędnej napiny, szczególnie w wykonaniu bulwiastych którzy kochają się napinać )
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Fakt, zupełnie o tym zapomniałem. Ma ktoś potwierdzone info, że zbiorą się w środę?
Wybiórczość. Chodziło mi o to by się nie napalać że Komorowski dostanie kartkę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o pokrzywdzenie, ale o sprawiedliwe traktowanie wszystkich. Skoro zawsze ochoczo zbierają się do karania naszych zawodników to powinni tak robić z każdym, a tego nie robią. O to nam chodzi, ale ty chyba tego nie potrafisz zrozumieć.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S. Normalne pytanie bez kompleksów - da się ![]() EDIT: Phantom - przypomnij jak się zebrali 'jak zawsze' do ukarania Marcelo, bo chciałbym się pośmiać. I jeszcze najlepsze - dyrektorem wykonawczym za czasów 'skandalu' z Boguskim był Wasz aktualny prezes. Tradycyjną cechą kibiców wiecznie pokrzywdzonych jest to, że pamiętają tylko własne krzywdy, a nie pamiętają sytuacji gdy im się upiekło ![]() "ale ty chyba tego nie potrafisz zrozumieć'. Dla mnie koniec, nie chce mi się kopać z koniem/
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 07.11.2010 o godz. 00:02.
![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.o...4_11_2010.html Cytat:
|
||
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kopnięcie bez piłki to jest faul. Faul w polu karnym to jest rzut karny.
Że przypomnę mecz eliminacji Euro 2008 Dania - Szwecja (ten który został przerwany po wbiegnięciu kibica na murawę). Tam karny przeciw Danii został podyktowany za uderzenie bez piłki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak juz jestesmy w temacie teorii spiskowych to dorzuce do pieca hehe
A tak serio. Cos mi wlasnie switalo w glowie ze madra komisja ligi lubi rozdawac kary finansowe za wszystko. Poszperalem troche po necie i wyczytalem ze Widzew dostal kare za obrazanie pilkarza WIsly Krakow (w meczu Widzew- Wisla oczywiscie) plus za WULGARNE okrzyki, my tak samo za wulgarne i antysemickie okrzyki dostalismy kare. Tutaj potwierdzenie, http://www.legionisci.com/news/38994...rze_Slask.html I teraz pytam. Jaka ku..a kare musialyby dostac zydy za te ich czeresniactwo? Na ich meczach leci chyba najwiecej bluzgow w kazdej kolejce a w derbach zawsze daja popis swojej inteligencji. Ogladalem mecz Widzew-Wisla w tv i z perspektywy tv jakos nie slyszalem az tak duzo wulgaryzmow, dalo sie wytrzymac a jak pisalem wczoraj czy przedwczoraj na meczu derbowym az uszy puchly od tych wulgaryzmow! I gdzie teraz jest madra komisja ligi? Czemu co mecz klub z Kaluzy moze wyzywac Wisłe bezkarnie? Czemu na derbach co drugie slowo to k..a? Jak pisalem wczesniej powinno sie cos zrobic z "kibicami" z Kaluzy bo to naprawde moim zdaniem juz nie jest smieszne, to jest zbior najwikszej patologii w Polsce, jedyna grupa kibicowska w Polsce i pewnie na swiecie zbudowana na nienawisci do rywala. Nie to zeby mnie to jakos specjalnie bolalo ale to jest przerazajace jak mozna na meczu, pod oslona sportu i kibicowania pielegnowac pokolenia patologii ktore wychowuja sie w Cracovii ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To też.
Najbliższy mecz pokaże gdzie nam bliżej, a wracając do meczu na Ł3, cóż gra a wynik jest wypadkową, i nawet nie chodzi o to kto jest w danej chwili lepszy, po prostu brak szczęścia, czy też głupota, ślepota sędziego może decydować o wyniku. Końcówka meczu, Franek wychodzi sam na sam... spalonego zgodnie z duchem gry nie powinno być... było by prawdopodobnie po 1 Komor kopie przeciwnika.. cóż karny i czerwień,, też remis. też prawdopodobnie... |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Zgadzam sie co do Komorowskiego. Spalony Franka byl taki sam jak spalony Kucharczyka czy Rado ( juz nie pamietam ). Dodatkowo katastrofalny kiks Iwanskiego i glupota Radovica. Mamy Wiec ( doliczajac 2 bramki ktore padly ) 5:2
Duch gry to jedno, przepisy to drugie. W przypadku spalonych jednak to nie ma znaczenia, albo sa albo ich nie ma. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tymczasem Lechia prowadzi 1:0 z Polonią.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mierzejewski hehehe
|
|