|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
gra młoda
po pierwszej połowie jest 1-0 ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
jest jakaś relacja live z młodej ekstraklasy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Na meczu ok tysiac osob, doping prowadzony od pierwszego gwizdka.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem pod wrażeniem tego co wyprawia Mączyński Łks-ie.
A czy ktoś wie jaki wynik na młodej Wiśle ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
a my go oddalismy czy wypożyczyliśmy
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
wypożyczenie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
e to dobrze
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://cracovia.pl/pilka-nozna/mecze..._ME:_Cracovia_
Wstyd, pejsy prowadzą relacje, a od nas z klubu nikt sie nie pofatygował... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Koniec meczu.
Młoda Wisła, tak jak pierwsza drużyna, pokonała Cracovię 1:0! Bramkę w 43. minucie zdobył Jirsak. Wisła ma 28 pkt i zrównała się z Legią, która przewodzi tabeli. Zobaczymy jak zakończy się spotkanie stołecznej drużyny z Jagą w Białymstoku. Brawo Panowie! Derby Krakowa - Jesień 2010: 2 zwycięstwa Wisły Kraków |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
no i gitara ME tak samo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wyjściowy skład Młodej Wisły:
Kurto – Burliga, Cyzio, Nalepa, Cygal, Jeleń, Jirsak, Brud, Chrapek, Rado, Rios Bravo!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
słaby mecz
Wisła miała kilka szans ale i żydki też mogły coś trafić, bardzo dobrze bronił KurtoCałe g2 zapełnione i doping prowadzony cały mecz, ogólnie fajne sobotnie popołudnie chociaż z dużą ilościom bluzgów na odmieńców i zrobiło sie troche anty ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
brawo dla Chrapka, chłopak się świetnie pokazuje, dać mu szansę.
ładnie też Kurto. ogólnie przyzwoita gra, powinno być więcej niż 1-0. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
Ogolnie meczyk fajny pod kazdym wzgledem... ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ale skoro parchy nie mają inwencji twórczej, by zaśpiewać coś innego od napinkowych pieśni to nie znaczy, że my też musimy.
Na początku było to znośne, ale gdy co drugą przyśpiewką było "barak 6, barak 6...", albo "Jebać Żydów S....ysynów", to robi się nudno. We wszystkim trzeba mieć umiar. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to znaczy, że mieliśmy się zniżać do ich poziomu? Chyba lepiej pokazać, kto jest inteligentniejszy, nie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No lekka przesada była z tym anty, trochę już mdliło hehe no ale też było dużo innych normalnych przyśpiewek
![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Przychodze na Wisle i mam ochote kibicowac naszemu klubowi a nie robic bydła. Jeszcze te przyspiewki typu "barak 6..." czy "Auschwitz Birkenau sialalala...". Takie rzeczy moga spiewac tylko jakies polmozgi, ktore nie znaja historii i nie wiedza co sie tam dzialo. Pojedzcie tam,poczytajcie troche, a potem na kleczkach na Jasna Gore (przeciez 95% Polakow to katolicy, podobno). Jakby Ci tam rodzine zabili to tez bys tak spiewal? teraz drastyczny przyklad. Jakby twoja żone zgwałcił oddział niemcow, potem poderżnęli by jej gardlo, a potem zwolki Twojej żony zgwałciłi caly garnizon ukrainskiej policji pomocniczej to tez bys cieszyl ryja spiewajac "Auschwitz Birkenau sialalala..." ![]()
!!Ekstraklasa w miastach, a nie w wioskach!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Osobiście pierwsza połowa z przyśpiewkami anty pozbawiła mnie chęci dopingu w drugiej połowie. Praktycznie cały czas stałem z założonymi rękami. Zliczyłem 78 przyśpiewek na żydków i ich zgody. Doliczając bluzgi na sędziego. majchrowskiego, ległe itd wyszłoby ponad 100.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A kto prowadził doping?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
widocznie tłuką kompleksiarzy w szkole, na osiedlu, i tu się wykazują..
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Gdzie można znaleźć jakąś aktualną tabelę Młodej Ekstraklasy. Oficjalna strona nie jest aktualna.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli dla kogoś argumentem jest, "że na Kałuży też bluzgają" to ja nie mam pytań. Pewnie, zejdźmy do ich poziomu bo oni już tam są. Świetny argument Panowie...
My jesteśmy Wisła Kraków. To do czegoś powinno nas zobowiązywać. Przynajmniej do tego, żeby prezentować się co najmniej o niebo lepiej niż koleżanki z gorszej strony błoń. Szczególnie gdy nie ma kibiców gości na stadionie, a na boisku grają w większości chłopaki, których średnia wieku oscyluje w okolicach 20 lat... |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
||||
|
Ja mam tylko nadzieję, że ci co dziś tak głośno krzyczeli "wszyscy wstają i śpiewają" a potem z automatu bo tak należy przecież "ruszcie dupy" ruszą swoje na kolejne mecze Młodej Wisły bo z dotychczasowych wizyt na stadionie Wawelu i przy R22 odnoszę wrażenie, że to inni powinni wam zaśpiewać "ruszcie dupy"!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak się za coś zabieracie to róbcie to mądrze i z głową bo my nie Cracovia ale WIELKA WISŁA jesteśmy! Brawo dla Młodej Wisły pokonali odwiecznego rywala i są na chwilę obecną liderem. Brawo Wiślacy! Wisła Pany!
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.11.2010 o godz. 00:18.
![]() Cytat:
|
|||||
|

|
||||||
![]() |
|
|