|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez FajQ : 06.11.2010 o godz. 01:09.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Vukovic nie.
Na miliard procent. Jemu dopiero pozniej zaczelo odpierdzielac. Coraz pewniejszy jetem Czarusia. Wlazlem, pomimo obrzydzenia, na strone dresovii. smutno tam :( : D ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
No właśnie. Skoro Lech z 14 pkt straty myśli o mistrzostwie, to dlaczego Pasy z mniejszą stratą nie mogą myśleć o utrzymaniu. Cuda się zdarzają.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
No, zdarzaja.
Swego czasu Polonia Warszawa z okresu Drzymaly miala taka wiosne stulecia. Swit z alkoholikiem i oszustem na lawce tez. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tyle, że Świt spadł
![]() P.S. Myślisz, że czysto awansowaliście do ekstraklasy w latach 90tych? ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
U nas chyba większy dół nich u nich...jesteś w stanie to zrozumieć?
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Wiem ze nieczysto nie awansowalismy.
1q2 - to proste. Oni z natury sa padlinozercami. Zywia sie tym co chujowe, zle, brzydkie i beznajdziejne. Im gorzej, tym lepiej. Pewnie dzis z 6 tysiecy wzwodow bylo jak Boukhari gola strzelal. Wiec sobie siedza w tym ....idole i narzekaja - bo taka starozakonna natura, a to sledzie drogie, a to antysemityzm, a to halny; a jednoczesnie sie brandzluja emocjonalnie bo w dwunastym meczu dziesiąty piec. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To dobre
![]() EDIT: Z tego co kojarzę to Wy w takim razie, wraz z KSP, Jezioraka ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 06.11.2010 o godz. 02:56.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sa w Polsce 2 druzyny ktore powinno sie dla dobra narodu zlikwidowac. Jest to Polonia Warszawa, bez kibicow, bez dopingu z prezesem debilem ktory osmiesza siebie a i caly nasz narod. Drugim przypadkiem jest Cracovia. Ja jakbym poszedl na ich mecz to chyba bym ze spuchnietymi uszami wyszedl. Wiadomo nikt nie jest swiety ale zeby na kazdym meczu spiewac to samo o nas i jeszcze wczoraj poswiecac nam z 70% dopingu to to jest po prostu niesmaczne juz. Nie wiem gdzie oni znajduja te kilka tysiecy debili ktorzy przychodza jednak na ich mecze zeby sluchac tej patologii co co druga piosenke spiewa cos na Wisle. Generalnie mysle ze oni powinni dostawac jakies kary od tej smiesznej ekstraklasy. Kary zamkniecia stadionu i by sie skonczyla "zabawa". Nawet ogladajac ich mecze w tv to az wstyd zeby np dac ogladac mecz kobiecie czy dziecku. Jest roznica zabluznic raz na 15 minut a bluznic co minute. Nie znam kibicow Cracovii ale mysle ze to jest najgorsze menelstwo i patologia zebrana z Krakowa i okolic. Normalny czlowiek by powiedzial "dobra ja juz odpuszczam z tym antydopingiem bo to jest zalosne i smieszne". A tam sie jaraja tym ze moga nas powyzywac. Od dawna wiedialem ze aby kibicowanie zydom bierze sie z nienawisci do Wisly ale naprawde to jest taka patologia ze ktos (Ekstraklasa?) powinien sie tym zajac. A najbardziej rozjebal mnie wczoraj komenator ktory w pewnym momencie zaslyszal fragment pozytywnego dopingu i powiedzial cos w stylu ze przy takim dopingu chce sie grac.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jaroo1, jak to jest, że kompleksy odzywają się 350km od Krk?
I nie płacz, że Cracovia co chwilę śpiewa na Wisłę, bo to na pewno nie było 70%, tylko nateżenie takie samo co na Wiśle na Cracovię...![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
i masz racje nie bylo to 70% ale jakies 80% a to WTSK a to na Małeckiego wrzuty. parodia![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Twój obiektywizm w stosunku do oceniania dopingu parchów wczoraj a naszego jest porażający. Cóż się dziwić jak się ma za ziomków takich głąbów jak ci z Kałuży. Nie jesteś tu mile widziany więc wydupcaj na forum swoich parchatych kolegów.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
A piszesz tak tylko i wylacznie z powodu zgody ? Hymn Wisly to "Cracovia to stara..." z podniesionymi barwami " na kazdym meczu (i na hokeju tez)? Kibice Wisly w kazdym meczu (nawet sparingu, PP z ogorkami) spiewaja pare(nascie) razy "Cracovia to stara" oraz inne pochodne ? Kibice Wisly posiadaja w wiekszosci gadgety z przekreslona flaga Cracovii ? Drugi, czesciej stosowany herb Wisly to prekreslona flaga Cracovii ? Kibice Wisly w 90+ minucie meczu, przy niekorzystnym wyniku, zamiast wspierac wlasnych pilkarzy jada z "anty" ? Kibice Wisly w hymnie posiadaja obrazliwe aluzje na temat Cracovii ? Kibice Wisly potrafia tylko i wylacznie GLOSNO spiewac anty ? Kibice Wisly leja starsze osoby, ktorym nie podoba sie spiewanie co chwile "to stara..." ? wlasnie. Wiec Dumo( ) stolicy splyn
Ostatnio edytowane przez mic : 06.11.2010 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Swoją drogą, to Wasz trener, człowiek z zasadami (a jakże!), chce prowadzić klub z Jacusiem Zielińskim. Nie ma to jak JUŻ szukać sobie alibi. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Co nie zmienia faktu, iż cracovia to straszliwa ....a i obrzydliwa lampucera ![]() A tak poważnie, to chyba jest to sprawa sukcesów obu klubów. Jak mają się one do stosunku do przeciwnika dobrze świadczy temat "europejskie puchary" na naszym forum po meczach Lecha ![]() ![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Wy pewnie też sobie wmawiacie, że Legia żyje tylko pociskiem na wasz wielkopolski klubik. A potem się dziwicie, że kibic "Polonii" ma na twarzy porażkę wypisaną. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Powiem tak: Zero obiektywizmu bedzie z jednej i drugiej strony
Nie piszcie zeby PDP ( sorry ale szybciej sie pisze ) spadal z forum bo tak nie mozna Zachowanie Cracovii jakie jest kazdy widzi, to samo tyczy sie Lecha ( chociaz z roku na rok jest tego mniej ), Polonia Warszawa w sumie jakos momentami trzyma fason ale jezdzimy sobie nawzajem. W Krakowie to jest tez inna sytuacja niz u Nas. Cracovii sporo wiec i akcenty inaczej sie rozkladaja. Mam jednak wrazenie ze za duzo u nich jest anty i mowie to z perspektywy widza. Wisla tez jezdzi po Pasach ale nie w takich ilosciach. Kazdy moze to zobaczyc podczas ogladania spotkan tych druzyn. Przykre ze kibice Cracovii bardziej nienawidza Wisly niz kochaja swoj klub...to jest chore. W Warszawie Polonii jest o wiele mniej niz Cracovii w Krakowie wiec i sam doping inaczej wyglada Owszem sa jazdy ale nie ma swinsich lbow, 90% anty podczas dopingu i tysiecy szalikow czy innych gadzetow anty. Za to Polonia ma u mnie maly bo maly ale jednak plus. Z drugiej strony jak pisalem w wiekszosci chodza kanalami wiec moze tam jada 100% anty ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Co do wrzutów. Wiadomo, że na Cracovii jest silniejszy nurt antywisła niż na Wiśle antyjude, ale to nie jest tak, że Cracovia non stop ciśnie Wam podczas meczów. Nienawiść jest taka sama z jednej i z drugiej strony. ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Nawet Resovii się dostało. Edit: Oni nawet w swoim "hymnie" napisanym przez niejakiego Maleńczuka, rodowitego Krakusa z Wojcieszowa, mają odniesienie do nas. I tylko ten jeden wers znają.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 06.11.2010 o godz. 13:17.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
nie kłam! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cracovia bez względu na to czy jest to mecz PP, Ekstraklasy, towarzyski w swoim repertuarze ma przeznaczone przynajmniej parę minut na pozdrowienia dla Wisły. A zazwyczaj zaczynają nas pozdrawiać kiedy tracą pierwszą bramkę (w końcu trzeba jakoś sobie odbić niepowodzenia
) Oczywiście im większa liczba straconych bramek tym głośniejsze pozdrowienia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Nie wiem czy wczoraj proporcjje byly 70/30, wydawalo mi sie nawet ze 99/1 bo jak spiewali WTSK czy Malecki gej czy inne .... Ci na imie Malecki... to az mi sie szyby trzesly w oknach a jak spiewali cos tam o Cracovii to tylko jakies mruczenie slyszalem. Hmm dziwne. To jest patologia z ktora powinno sie cos zrobic bo naprawde to jest az niesmaczne zeby tak sie napinac co mecz a wczoraj to juz byl szczyt wszystkiego. Do tego tak jak mowie klamczuchy i hipokryci i nadal podtrzymuje ze Wy jestescie podobni + macie prezesa debila ktory osmiesza Was i nasz kraj. Polemizuj ze mna ale na jakies argumenty bo ja postawilem wydaje mi sie trafna teze a Ty wyjezdzasz z tekstami ze na Wisle jest tyle samo anty co na Cracovii ;/ ehh I to nie sa moje zadne kompleksy tylko moje zdanie. Nie wazne gdzie mieszkam, moge mieszkac na ksiezycu ale juz do konca zycia moje serc bedzie bilo dla Wisly wiec dlaczego mam sie nie wypowiadac jako Wislak Ja zadnych kompleksow nie mam bo jak ide na mecz WIsly to mam w dupie jakichs zydow i ide kibicowac Wiselce a nie sie podniecac ze krzykne cos na Cracovie a tam jak jest? Jak maja krzyczec dla Cracovii to kazdy mruczy a jak na Wisle to dra morde. To oni maja kompleksy
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.11.2010 o godz. 14:17.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Zaraz Zabrze gra z Bytomiem, naprawdę jestem ciekawy co Urban tam wymodzi.
Ja nawet rozumiem ,że można mięć nie chęć do Wisełki, ale nie wypisuj takich bredni, owszem na derbach bluzga się żydom, ale nie na każdym meczu non stop. Tu nie ma żadnej nawet płaszczyzny porównawczej. "Kibice" kluby z Kałuży na niechęci do Wisły zbudowali swoją całą filozofie. Jak to w ogóle można porównywać do wiślaków? Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Mahazel888 : 06.11.2010 o godz. 14:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zobaczymy, co dzisiaj Legia pokaze, ale wydaje mi sie, ze wygra z Jagiellonia i wroci tym samym do walki o MP. Wowczas mecz za tydzien bylby bardzo emocjonujacy
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ciekaw jestem ile osób wie że mecz pokaże tvp2
wynik , w sumie z dwojga tych druzyn o wiele bardziej lubię oczywiście Jagiellonie , ale z drugiej strony to właśnie Jaga ma nad nami bardzo dużą przewage w tabeli . W takim razie strata punktów Jagi będzie mile widziana . |
|
|