|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
u.... ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pozytywy:
3 pkt. Wisła znowu pełnoprawne Pany Dobra gra Mariusza Ponownie zwycięski gol zdobyty w końcówce co może umotywować piłkarzy do gry do końca w innych meczach. Poza tym ŻENADA Paljić i Małecki nie powinni powąchać piłki w następnym meczu. W bardzo słabym meczu zagrała bardzo słaba drużyna ze słabą drużyną. Przy takiej grze środek tabeli i tyle. Gdyby to nie były derby, gdyby nie grała Wisła pewnie większość z nas wyłączyła by TV po 20 min albo przerzuciłaby się na Klan – tam na pewno jest więcej emocji. ŻENADA ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Żałośni sa ci wszyscy , co nazywaja Boukhariego kebabem....Jeden głupi gówniarz wymyślil i cale stado bezmyślnych powtarza ...żal...Powtarza -bo taki jest trend na forum.....tacy k....a kibice- a zamiast mecz oglądać latali co chwile do klawiatury wypisywac te swoje wypociny...30 wpisów po golu "jeeeee,gooool, ku...waaaa KEBAB!!!!!" -to znak ze albo admin oglądał ( na pewno) mecz , albo to forum traci pewien poziom....Jechaliscie po Boukharim przed meczem-teraz te wasze wpisy gówno warte -"wreszcie nie gra Boukhari" " nie ma Boukhariego - to duzy plus".....i co
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jak by tak się nad tym dobrze zastanowić to w sumie można było przewidzieć że Boukhari (Arab) walnie tę bramkę żydom. Za Palestynę
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Fajny gest Bukhariego -jak sam mówi - ze wykonał salutowanie po bramce dla nas-kibiców Wisly.,Paliljic tez wykonal ten sam gest,brawa dla nich!!
Wogole marokanczyk zawsze milo mówi o nas i mysle ze wypisywanie o nim nieprzychylnych epitetów jest zwyczjnie nie na miejscu.Nie na swojego psioczcie ,ci ktorzy na tym forum przed 94 minuta meczu jechali po nim jak po lysej kobyle,(mozna sprawdzic kto,strony 23,24 chyba) to tak apropo tego co pisal kolega Melin ,o jakosci tego forum i cieszymy sie wiec bo Wisla w Krakowie znowu Pany! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zawiódł mnie najbardziej Garguła , był kompletnie niewidoczny ale cóż można wymagac od zawodnika co prawie 2 lata leczył kontuzje.Szkoda że nie mamy playmakera a bardzo na niego liczyłem.
Pozytywem była postawa Pawełka i defensywy, ogólnie większych błędów nie popełnili.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.11.2010 o godz. 01:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
http://galeria.wislakrakow.com/20101105/md/45.jpg
Zobaczyć minę Majchrowskiego po porażce na jego nowiutkim stadionie - bezcenne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ile przeżyłem, tyle widziałem, ale Pawełek, Bunoza, Kirm, Boukhari - dziękuje... Ta akcja zostanie w moim sercu na wieki!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() ![]() o umieram, dobre!!! W końcu coś pozytywnego, dzięki za to Wisło! ![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Takiegeo gówna jesli chodzi o grę to dawno nie widzialem. Ale jestem szczesliwy jak nitka ze strzelilismy ta bramke w doliczonym czasie gry ! Zawsze nad wami... !!1
swietuje dzis zwyciestowo naszej Wiselki !! Procenty w zylach polyną a buzka sie raduje jak nigdy dotad !! Dziekujemy ![]()
WISŁA NOWA HUTA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Nic tak nie smakuje jak zwycięska bramka z parchami w 95 minucie
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
materiały filmowe z wielkich derbów Krakowa na KIKS.tv:
doping na meczu: http://kiks.tv/2010/11/bez-komentarz...erbow-krakowa/ relacja: http://kiks.tv/2010/11/wisla-pany/ poderbowe wywiady z piłkarzami (Pawlusiński, Garguła, Polczak, Radomski): http://kiks.tv/2010/11/poderbowe-wywiady/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jebac wasze negatywne uwagi do gry Wisly ,liczy sie tylko to ze WISŁA PANY
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
material z konferencji prasowej:
http://kiks.tv/2010/11/maaskant-bouk...trzeli-bramke/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Sorki ,ale mam pytanie bo może źle oceniłem sytuacje . Ale kto z polaków cieszył sie w kotle po zdobyciu bramki ,bo raczej słabo widzę.Napewno sie mylę ,oby..
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Są trzy punkty, ale co z tego? Wstyd. Ręce opadają. ŻENADA i DRAMAT. DRAMAT i ZENADA. 3 liga.
Wystarczającym komentarzem jest toi, że naszym najlepszym graczem jest obecnie wiecznie wykpiwany Mariusz Pawełek. Boje się tylko, że i jego tu niedługo zabraknie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
zawsze mozesz kibicowac Realowi albo Barcelonie jesli chcesz zobaczyc piekno pilko noznej,w Polsce nie ma takich zawodnikow i nie ma takiej mozliwosci
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Ja o tym meczu będę opowiadać dzieciom (aczkolwiek to nie taki odległy czas, w perspektywie przyszłości No offence... Do tego chciałbym podziękować "kibicom" cracovii= 94 minuta bramka, 9 sekund później WTSK... Powód: bo mnie, 0-22, Kresequ o.......ą :D
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 06.11.2010 o godz. 04:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Allach Akbar!!!
Odsądzany od czci i wiary odnalazł się w momencie najlepszym. Oby to dla niego też był przełom. Gratulacje Wisło Kraków. Nie mówmy o grze bo w tym meczu liczy się wynik i prestiż. ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja uważam, że "kebab", nie jest obraźliwy, raczej humorystyczny i pozytywny. Nie zdziwił bym się, gdyby się to przyjęło na treningach.
Poza tym uważam, że Kebab, to jeden z najmilszych gości w Wiśle od czasów Marka "turbo krasnala" Penksy.![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ludzie ogarnijcie się trochę czego wam jeszcze trzeba wygraliśmy DERBY!!!Cieszcie się tym a nie wytykajcie że słabo grali itp.WISŁA PANY i na tą chwilę tylko to się liczy!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Coś pięknego. Bramka w 95 minucie i żydy w płacz. Jebać styl i cracovię!
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I tak jeszcze na "zero" nie jest z Pasami. Wtedy ukradli nam mistrzostwo...
![]()
Krakowska Wisła !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wisła Panyy!!!! styl mógł być lepszy lecz liczy się wygrana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
terazpasy.pl:
Cytat:
Ci to mają marzenia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
No o ile pamiętam .... sami sobie wbiliśmy .... dośrodkowanie nie było jakoś specjalnie niebezpieczne ....
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() A może dotarło do nich że żadna ich w tej bramce zasługa i pozwolili się cieszyć "bohaterom ostatniej akcji" |
|
|