|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jesli celowo ,no to k***wa bez jaj. znowu jakies podchody jak bylo z Kasperczakiem dajcie sobie ludzie z tym spokój. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
... a ja apeluję o nie obrażanie się wzajemne i stereotypowe klasyfikowanie na lepszych i gorszych.
Mało mamy wrogów? Każdy ma prawo kibicowac tak jak chce. Bardzo często Ci, którzy teraz mają nogi w kapciach, przez wiele lat dawali całego siebie Wiśle. Na wyjazdach również. A teraz mają na przykład i po prostu Rodzinę i ważniejsze obowiązki. Czy jest coś ważniejszego niż Wisła? Tak. Np. Rodzina (kto ją założy, przekona się). Jednak ktoś kto ma takie jak wyżej wspomniałem obowiązki, nie przestaje byc Wislakiem. To chyba jasne? I chociażby dlatego nie pozbawiałbym prawa do oceny tego co było w Poznaniu, tych którzy tam nie byli. Każdy ma do niej prawo.
Ostatnio edytowane przez yarow : 05.11.2010 o godz. 21:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
Bardzo was prosze ... niech ktos mi zdradzi argument który mi udowodni, ze Robert to dobry trener
1. Malecki na skrzydle 2. Zmiany 3. Gra jedym napastnikiem .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bye Robert
![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
a teraz bramka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Bramka nie może zaciemnić obrazu - Maaskant nie ma pomysłu na grę, żadnego.
PS Ale w sumie zamiast pastwić się nad trenerem cieszmy się ![]()
Ostatnio edytowane przez yoda79 : 05.11.2010 o godz. 22:04.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Maaskant GO HOME!!! No past no future!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
W pełni się zgadzam. Gramy totalną padlinę, zero postępów, pomysłu na gre, NIC. Zbliza sie koniec meczu, a Maaskant zdejmuje Brozia i broni 0:0..Panie Boże ratuj.
Jest trener do wziecia, zwolniony z Lecha. W Maaskanta już nie wierzę. ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ludzie, po co ?
Mówicie, żeby rozliczać roberta po sezonie. Po co ? żebyśmy spadli ? Kulawik wygrał 2 mecze na 3, a przyszła ta ciota i co my gramy ? cracovia, przegrywa z każdym, i ....a graja lepiej od nas Ok, gra zaczyna się od obrony, a obrone mamy słabą, ale przecież w ataku tez nic nie gramy. Pawełek najlepszy w meczu, a jak byliśmy Mistrzem, to był najsłabszy.. Chłopaki w ME wygrywają siódmy mecz, któryś do pudła, i czemu nikogo nie ma w 1 składzie, skoro nowi piłkarze są słabi. Po co gra kebab ? Co to za zmiany ? Wisła ma grać 4-5-1 2 dwutygodniowe przerwy i nic. Nie ma motywacji, motoryki. Za co mamy robertowi dawać kredyt zaufania Kulawik jak wróci, to zrobimy lepszy wynik...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Niestety bardzo polubiłem Roberta, wydawał się byc nową jakością ... eh ... zero pomyslu, do kitu zmiany, i denerwuje mnie to ze gramy jednym napastnikiem, ktory jest zmieniany ( a wygladal dobrze) ... do egoista Patryk Małecki na skrzydle ... juz dawno pisalem, ze Patryk powinien grac w ataku jak juz ... czy tylko ja to widze? :|
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
ja tez nie mam przekonania do Jacka Z, choc szczerze to wydaje mi sie lepszy niz Robert ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No niestety jeszcze was powkurza przez kilka meczy Maaskant. Ale nie traćcie nadziei.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nie ma co teraz pisać czy maskanta wyrzuca czy nie. Moim zdaniem do marca musi mieć czas. niech zrobi coś z nimi bo... totalna polewka. Bak obrony i ataku w sumie to brak niczego...i tak coś czuje że sezon stracony:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że nam Skorża z Legią nie w.......ą, bo to by była tragedia.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przynajmniej było widać, że nasi są w miarę silniejsi, sprawniejsi, co niewątpliwie jest zasługą Roberta
brawo |
|
|
|
Guest
|
|
|
Oceniajcie go dopiero po sezonie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Padaka padaką, zmiany zmianami,ale dzisiaj mu odpuśćmy - możemy cieszyć się z wyniku
![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Śmieszne jest to, że sędzia kończy mecz 5 sekund wcześniej i Maaskanta pewnie już by nie było, a na forum byłaby burza :]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla Wisły to już jest praktycznie po sezonie...zostanie walka o puchar polski i środek tabeli.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w polskiej lidze strata 10 punktów do lidera jest do odrobienia i w samej rundzie wiosennej wiec nie spisuj sezonu na takie straty... bo liga jest wyrównana.. wzmocnić obronę, atak i coś z tym środkiem zrobić... dobrze ich wg. maaskanta przygotowac zeby to miało ręce i nogi i wygrać wszystko co sie da wiosną...
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Baala : ale czemu miałby kończyć 5 sekund wcześniej? Akcja Wisły była w 94 minucie a sam gol padł 94:02. Wytłumacz mi czemu sędzia miałby skończyć mecz przed świetnie zapowiadającą się akcją Wisły? Tym bardziej, że 4 minuty były doliczone od momentu w którym wstał piłkarz pejsów z murawy (91 minuta) i dlatego mecz trwał jeszcze minutę po strzeleniu gola?
Na żydowni zawsze się męczyliśmy, nie inaczej było dzisiaj i chwała Nordinowi, że w ułamku sekundy nas przeniósł z piekła do nieba. Gra Wisły wyglądała beznadziejnie, ale przynajmniej graliśmy do końca. Raz mecz wychodzi dobry, raz gorszy, sztuką jest wygrywać większość spotkań - zarówno tych, które "siądą" jak i te, w których nie idzie. Raczej ciężko oceniać Maskaanta po tym meczu, czy po meczu z Lechem. Trzeba dać mu w spokoju popracować, wzmocnić zespół zimą i jeśli Maskaant te klocki poukłada jak należy, to może zaczniemy grać na poziomie na następnej jesieni - bo o wiośnie to raczej nie ma co marzyć. Nie da się stworzyć zespołu w ciągu paru miesięcy, wystarczy wziąć pod lupę mecz z pejsami, nieporozumienia między piłkarzami były aż nadto widoczne. Do tego zimą pewnie dojdzie gro nowych piłkarzy i trzeba będzie czasu, żeby ten burdel ogarnąć. A apropo artykułu na wiadomej stronie: całe sedno wypowiedzi Roberta zostało chamsko przekręcone na potrzeby artykułu. Nie od dziś wiadomo, że SKWK nadal płacze za złotoustym maciejem, który ich całował po dupie, także każdy kolejny trener będzie z zasady dla nich zły. |
|
|
|
Guest
|
|
|
No właśnie... kwestia tego czyja to jest wina. Jak chcieli ratować sezon trzeba było zatrudni trener który zna lige i zawodników. Albo ogólnie nie rozp tego co było najlepsze w tym klubie ale ten temat jest już wyczerpany. Trzeba dać temu człowiekowi czas do końca sezonu, albo chociaż do początkowych meczów nowej rundy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 05.11.2010 o godz. 23:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wypowiedz Maaskanta na temat atmosfery na stadionie - żałosna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zmiany w dniu dzisiejszym jak dla mnie beznadziejne i niezrozumiałe, no ale wygrali.
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Żałosna od razu - chłop nie rozumie co te imbecyle śpiewają. Darli się, krzyczeli to myślał, że wspierają własną drużynę. Nigdzie indziej na świecie nie ma tak, żeby 98% dopingu było wrzutami na przeciwnika. Został zapytany o atmosferę i powiedział, że podobało mu się, że było głośno..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Skorża z Legią przyjedzie za tydzień zbierać owoce - w dużej mierze - swojej pracy przez mniej więcej półtora sezonu.
Tyle że za tą pracę płaciła mu Wisła, i to płaciła świetnie. Jak dla mnie Legia będzie faworytem ale to tylko piłka jak mówią piłkarze po przegranych meczach. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|