The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2010, 17:17
Worcester napisał(a):Wyświetl post
To forum słynie z ludzi, którzy wypowiadają się o rzeczach, z którymi mają styczność tylko dzięki C+. Apeluję:

1. Jeśli nie byłeś w Poznaniu - nie wypowiadaj się. Na podstawie czego chcesz ocenić sytuację, która tam miała miejsce? Z tego co wiem, w C+ nie pokazano zdarzenia. Byłem na piętrze i widziałem tylko małą część "zadymy stulecia", o której piszecie WY - sympatycy w kapciach.
2. Jeśli jeden z drugim ma w "d" SKWK, niech pochwali się swoimi osiągnięciami na rzecz ABG.
Teraz napiszę Wam jaki macie problem:
Wiadomości podawane w mediach przyjmujecie jako PRAWDĘ OBJAWIONĄ i kodujecie w głowach jako niepodważalny fakt. Na fali nagonki, która panuje w tym kraju wobec środowiska kibicowskiego KAŻDE wydarzenie związane z kibicami jest hiperbolizowane. Przykro, że klub nie stoi z kibicami w jednym szeregu. Z ludźmi, którzy zajmują się oprawami, dopingują, jeżdżą za Wisłą na drugi koniec Polski. Nie chodzi mi w tym momencie, aby klub szedł w zaparte i dementował informacje o "zwarciu", które miało miejsce. Klub powinien uderzyć w Amikę, PZPN i głoszone kłamstwa.
23 godziny spędziłem w pociągu stojąc lub siedząc na dupie pomiędzy przedziałami i mam prawo do wypowiadania się na temat, który mnie dotyczy.
Osoby, które w Poznaniu były nieobecne zapraszam do tematu piłkarskiego Cracovia-Wisła. Tam możecie profesorować o taktyce i personaliach, znawcy wszechrzeczy.
Nie wiem czy wiesz o czym tu jest mowa... Pan Szymański przekręcił słowa Maaskanta. Prawdopodobnie celowo.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.11.2010, 19:45
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy wiesz o czym tu jest mowa... Pan Szymański przekręcił słowa Maaskanta. Prawdopodobnie celowo.

Jesli celowo ,no to k***wa bez jaj.

znowu jakies podchody jak bylo z Kasperczakiem

dajcie sobie ludzie z tym spokój.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 05.11.2010, 21:03
Worcester napisał(a):Wyświetl post
[...] WY - sympatycy w kapciach [...]
.
... a ja apeluję o nie obrażanie się wzajemne i stereotypowe klasyfikowanie na lepszych i gorszych.

Mało mamy wrogów?

Każdy ma prawo kibicowac tak jak chce. Bardzo często Ci, którzy teraz mają nogi w kapciach, przez wiele lat dawali całego siebie Wiśle. Na wyjazdach również.
A teraz mają na przykład i po prostu Rodzinę i ważniejsze obowiązki. Czy jest coś ważniejszego niż Wisła? Tak. Np. Rodzina (kto ją założy, przekona się).
Jednak ktoś kto ma takie jak wyżej wspomniałem obowiązki, nie przestaje byc Wislakiem. To chyba jasne?

I chociażby dlatego nie pozbawiałbym prawa do oceny tego co było w Poznaniu, tych którzy tam nie byli. Każdy ma do niej prawo.
Ostatnio edytowane przez yarow : 05.11.2010 o godz. 21:05.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 05.11.2010, 21:55
Bardzo was prosze ... niech ktos mi zdradzi argument który mi udowodni, ze Robert to dobry trener

1. Malecki na skrzydle
2. Zmiany
3. Gra jedym napastnikiem

....
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.11.2010, 21:56
Bye Robert
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Stary 05.11.2010, 21:56
a teraz bramka
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 05.11.2010, 22:02
Bramka nie może zaciemnić obrazu - Maaskant nie ma pomysłu na grę, żadnego.
PS Ale w sumie zamiast pastwić się nad trenerem cieszmy się
Ostatnio edytowane przez yoda79 : 05.11.2010 o godz. 22:04.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
SzEjKeR
Member

Od: 09.2006

Stary 05.11.2010, 22:04
Maaskant GO HOME!!! No past no future!!!
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.11.2010, 22:08
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Bramka nie może zaciemnić obrazu - Maaskant nie ma pomysłu na grę, żadnego.
W pełni się zgadzam. Gramy totalną padlinę, zero postępów, pomysłu na gre, NIC. Zbliza sie koniec meczu, a Maaskant zdejmuje Brozia i broni 0:0..Panie Boże ratuj.

Jest trener do wziecia, zwolniony z Lecha. W Maaskanta już nie wierzę.
Odpowiedz cytując
mieczuu
Junior Member

Od: 08.2007

Stary 05.11.2010, 22:09
Ludzie, po co ?
Mówicie, żeby rozliczać roberta po sezonie. Po co ? żebyśmy spadli ?
Kulawik wygrał 2 mecze na 3, a przyszła ta ciota i co my gramy ? cracovia, przegrywa z każdym, i ....a graja lepiej od nas ? Wiem, że to derby, najważniejszy dla nich mecz itp. itd, ale przecież nie powinniśmy wygrać.
Ok, gra zaczyna się od obrony, a obrone mamy słabą, ale przecież w ataku tez nic nie gramy. Pawełek najlepszy w meczu, a jak byliśmy Mistrzem, to był najsłabszy..
Chłopaki w ME wygrywają siódmy mecz, któryś do pudła, i czemu nikogo nie ma w 1 składzie, skoro nowi piłkarze są słabi.
Po co gra kebab ?
Co to za zmiany ?
Wisła ma grać 4-5-1 ?
2 dwutygodniowe przerwy i nic.
Nie ma motywacji, motoryki.

Za co mamy robertowi dawać kredyt zaufania
Kulawik jak wróci, to zrobimy lepszy wynik......
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 05.11.2010, 22:09
Cytat:
Jest trener do wziecia, zwolniony z Lecha. W Maaskanta już nie wierzę.
Wolę już złotoustego niż tego jegomościa...
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Stary 05.11.2010, 22:13
Niestety bardzo polubiłem Roberta, wydawał się byc nową jakością ... eh ... zero pomyslu, do kitu zmiany, i denerwuje mnie to ze gramy jednym napastnikiem, ktory jest zmieniany ( a wygladal dobrze) ... do egoista Patryk Małecki na skrzydle ... juz dawno pisalem, ze Patryk powinien grac w ataku jak juz ... czy tylko ja to widze? :|
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Stary 05.11.2010, 22:13
ja tez nie mam przekonania do Jacka Z, choc szczerze to wydaje mi sie lepszy niz Robert ....
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.11.2010, 22:15
No niestety jeszcze was powkurza przez kilka meczy Maaskant. Ale nie traćcie nadziei.
..
Odpowiedz cytując
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 05.11.2010, 22:21
nie ma co teraz pisać czy maskanta wyrzuca czy nie. Moim zdaniem do marca musi mieć czas. niech zrobi coś z nimi bo... totalna polewka. Bak obrony i ataku w sumie to brak niczego...i tak coś czuje że sezon stracony:(
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Mam nadzieje, że nam Skorża z Legią nie w.......ą, bo to by była tragedia.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

przynajmniej było widać, że nasi są w miarę silniejsi, sprawniejsi, co niewątpliwie jest zasługą Roberta
brawo
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Oceniajcie go dopiero po sezonie...
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 05.11.2010, 22:23
Padaka padaką, zmiany zmianami,ale dzisiaj mu odpuśćmy - możemy cieszyć się z wyniku
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.11.2010, 22:28
Śmieszne jest to, że sędzia kończy mecz 5 sekund wcześniej i Maaskanta pewnie już by nie było, a na forum byłaby burza :]
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Stary 05.11.2010, 22:32
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Oceniajcie go dopiero po sezonie...
Dla Wisły to już jest praktycznie po sezonie...zostanie walka o puchar polski i środek tabeli.
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Stary 05.11.2010, 22:35
Filippo napisał(a):Wyświetl post
Dla Wisły to już jest praktycznie po sezonie...zostanie walka o puchar polski i środek tabeli.
w polskiej lidze strata 10 punktów do lidera jest do odrobienia i w samej rundzie wiosennej wiec nie spisuj sezonu na takie straty... bo liga jest wyrównana.. wzmocnić obronę, atak i coś z tym środkiem zrobić... dobrze ich wg. maaskanta przygotowac zeby to miało ręce i nogi i wygrać wszystko co sie da wiosną...
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Stary 05.11.2010, 22:37
*Michael* napisał(a):Wyświetl post
w polskiej lidze strata 10 punktów do lidera jest do odrobienia i w samej rundzie wiosennej wiec nie spisuj sezonu na takie straty... bo liga jest wyrównana.. wzmocnić obronę, atak i coś z tym środkiem zrobić... dobrze ich wg. maaskanta przygotowac zeby to miało ręce i nogi i wygrać wszystko co sie da wiosną...
Pogadamy za 2-3 mecze, jak strata będzie większa.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 05.11.2010, 22:44
Baala : ale czemu miałby kończyć 5 sekund wcześniej? Akcja Wisły była w 94 minucie a sam gol padł 94:02. Wytłumacz mi czemu sędzia miałby skończyć mecz przed świetnie zapowiadającą się akcją Wisły? Tym bardziej, że 4 minuty były doliczone od momentu w którym wstał piłkarz pejsów z murawy (91 minuta) i dlatego mecz trwał jeszcze minutę po strzeleniu gola?

Na żydowni zawsze się męczyliśmy, nie inaczej było dzisiaj i chwała Nordinowi, że w ułamku sekundy nas przeniósł z piekła do nieba. Gra Wisły wyglądała beznadziejnie, ale przynajmniej graliśmy do końca. Raz mecz wychodzi dobry, raz gorszy, sztuką jest wygrywać większość spotkań - zarówno tych, które "siądą" jak i te, w których nie idzie.

Raczej ciężko oceniać Maskaanta po tym meczu, czy po meczu z Lechem. Trzeba dać mu w spokoju popracować, wzmocnić zespół zimą i jeśli Maskaant te klocki poukłada jak należy, to może zaczniemy grać na poziomie na następnej jesieni - bo o wiośnie to raczej nie ma co marzyć. Nie da się stworzyć zespołu w ciągu paru miesięcy, wystarczy wziąć pod lupę mecz z pejsami, nieporozumienia między piłkarzami były aż nadto widoczne. Do tego zimą pewnie dojdzie gro nowych piłkarzy i trzeba będzie czasu, żeby ten burdel ogarnąć.

A apropo artykułu na wiadomej stronie: całe sedno wypowiedzi Roberta zostało chamsko przekręcone na potrzeby artykułu. Nie od dziś wiadomo, że SKWK nadal płacze za złotoustym maciejem, który ich całował po dupie, także każdy kolejny trener będzie z zasady dla nich zły.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 05.11.2010, 22:48
Filippo napisał(a):Wyświetl post
No właśnie... kwestia tego czyja to jest wina. Jak chcieli ratować sezon trzeba było zatrudni trener który zna lige i zawodników. Albo ogólnie nie rozp tego co było najlepsze w tym klubie ale ten temat jest już wyczerpany. Trzeba dać temu człowiekowi czas do końca sezonu, albo chociaż do początkowych meczów nowej rundy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 05.11.2010 o godz. 23:02.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 05.11.2010, 23:13
Wypowiedz Maaskanta na temat atmosfery na stadionie - żałosna.
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 05.11.2010, 23:15
Zmiany w dniu dzisiejszym jak dla mnie beznadziejne i niezrozumiałe, no ale wygrali.

Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 05.11.2010, 23:16
Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Wypowiedz Maaskanta na temat atmosfery na stadionie - żałosna.
Myslisz ze Maaskant wie co to znaczy "Wisla to stara" itd ?
Jedz chociazby na Slowacje to tez nie zwrocisz uwagi co spiewaja, bedziesz slyszal tylko i wylacznie ze spiewaja. Wiec antyMaaskancie nie trafiles
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.11.2010, 23:17
Żałosna od razu - chłop nie rozumie co te imbecyle śpiewają. Darli się, krzyczeli to myślał, że wspierają własną drużynę. Nigdzie indziej na świecie nie ma tak, żeby 98% dopingu było wrzutami na przeciwnika. Został zapytany o atmosferę i powiedział, że podobało mu się, że było głośno..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 05.11.2010, 23:17
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje, że nam Skorża z Legią nie w.......ą, bo to by była tragedia.
Skorża z Legią przyjedzie za tydzień zbierać owoce - w dużej mierze - swojej pracy przez mniej więcej półtora sezonu.
Tyle że za tą pracę płaciła mu Wisła, i to płaciła świetnie.
Jak dla mnie Legia będzie faworytem ale to tylko piłka jak mówią piłkarze po przegranych meczach.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów