The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2010, 22:23
Krissu napisał(a):Wyświetl post
....

Wiem co śpiewali, kolego.

Zastanawiam się po kiego....
Jak to po kiego, żeby choć 1 % dopingu nie był skierowany pod adresem Wisły i nikt nie mógł im zarzucić że są ANTY.

Nie ma to jak po straconej bramce przez własny zespół zdopingować swoich do lepszej gry tekstem Wisła to stara...

Nie moje klocki nie wtrącam się
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Nic mi nie zepsuje dzisiejszego święta ! I jeszcze w takich okolicznościach smakuje niepowtarzalnie ! I tylko szkoda , że nas kibiców nie mogło tam być
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

brylant17 napisał(a):Wyświetl post

SMACZNEGO
Zabłysnąłeś na forum . Brawo.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Brawo Pawełek !
brawo Chavez !
brawo Kirm !
Reszta hmmm... tego.. no...
A Boukhari tą jedna bramką zasłuzył na swój roczny kontrakt i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej
Odpowiedz cytując
satori
Senior Member

Od: 05.2009

Ten mecz byl tak zalosny ze nawet po tej bramce ciezko bylo sie cieszyc. Tak w skrocie opisalbym ten mecz
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 05.11.2010, 22:24
Widok obrzezanych po golu Bukhariego bezcenny

WISLA PANY!!!!!!!!!!!

dzis czas na troche swieta ,bo wygrac z nimi to piękna sprawa
natomiast iod jutra ciezka praca,bo niestety ale gra Wisly jest po prostu tragiczna

KAZDY TO POWIE WISEŁKA RZADZI W KRAKOWIE
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.11.2010, 22:25
Cytat:
Proszę Cię- zamilcz. Nie jesteś z Krakowa, nie wiesz co tu się dzieje po Derbach, co będzie się działo przez najbliższe kilka dni- ten klimat musisz poczuć, a wtedy oddasz szacunek nawet najbardziej nielubianemu przez siebie piłkarzowi z naszej drużyny.
A czy ja powiedzialem ze nie szanuje go za to? Ja mowie ze jak go ktos do dzisiaj do 94 minuty wyzywal od ...., kebabow, mowil wypierdalaj stad to jak ma czelnosc teraz go lizac po jajach? Ale ok, kazdy ma swoje zasady. Niektorzy widac lubia byc choragiewkami.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Boukhariemu ktoś chyba powiedział, że gramy z "żydami " bo wyszedł z pianą na zębach.
Odpowiedz cytując
HENIEKen
Member

Od: 05.2004

Jeśli na boisku najlepszym zawodnikiem jest nasz bramkarz..to już na prawdę jest źle z grą naszej drużyny, jedna wielka kopanina przez większość, meczu, trzech podań nie byli w stanie zamienić..
Chwałą im za zwycięstwo, ale styl i forma co po niektórych piłkarzy fatalna
Jedna wiara jeden klub TS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
..DRAGON..
Banita

Od: 06.2004

Stary 05.11.2010, 22:26
Musimy na następnym meczu z Legią ostro skandować nazwisko Kebaba!!!! Niech wiedzą nasi obcokrajowcy co dla nas znaczy Wisła i zwycięstwa.Pomimo piachu jaki grał Boukhgari dla mnie już jest piłkarzem spełnionym w Wiśle!!!!!
Odpowiedz cytując
jaseik12
Member

Od: 08.2010

Emocje nie do opisania;p Jedyne co mnie martwi to to ze Maskant Strasznie długu czekał ze zmianami. I Jedno podstawowe pytanie CO BUNOZA WOGULE ROBI NA BOISKU? Wynik oczywiście Cieszy i Smutek na twarzach Pejsów także;p
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

satori napisał(a):Wyświetl post
Ten mecz byl tak zalosny ze nawet po tej bramce ciezko bylo sie cieszyc. Tak w skrocie opisalbym ten mecz
Bardziej ci się podobały te w tamtym sezonie?
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 05.11.2010, 22:27
kebab offtop ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=PJTOF3xMvts
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

@ Baala - absolutnie sie nie zgodze, ze Bunoza byl dzis tragiczny. ....a, jakie ten chlopak pilki potrafi wrzucic !

Inna sprawa ze zagrali z niedojdami. Lepsi napastnicy moga i Chavezowi i Bunozie wybic pilke z glowy.

Pawelek - swietny.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

@ Baala - absolutnie sie nie zgodze, ze Bunoza byl dzis tragiczny. ....a, jakie ten chlopak pilki potrafi wrzucic !

Inna sprawa ze zagrali z niedojdami. Lepsi napastnicy moga i Chavezowi i Bunozie wybic pilke z glowy.

Pawelek - swietny.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 05.11.2010, 22:28
Mecz beznadziejny,gra tragiczna,ale zwycięstwo cieszy Jednak z taką grą na Legii będzie lanie albo 0-0
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 05.11.2010, 22:28
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Pytanie ile piłkarzy Wisły potrafiłoby dostawić nogę tak jak Boukhari.
.
Weź nie strasz Wiem, że zarabiaja tyle, że ledwie na frytki starcza, smazone na starym oleju..ale noge dostawić to umieć by wypadało.. Dobrze, ze po golu zakonczyl sie mecz, Boukhari mogl wypocząc po swoim rajdzie
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 05.11.2010, 22:30
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
w trybuny chyba...
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 05.11.2010, 22:30
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
a co on zrobil? Raz dostawil noge tak jak trzeba i juz jest Bogiem bo strzelil gola zydom? Nie robcie z SIEBIE posmiewiska bo tydzien temu go byscie zdeptali, teraz go byscie w dupe pocalowali a za tydzien znowe bedzie jechany od kebabow i smieciow. To byl jeden strzal, chwala mu za to bo to bardzo wazne 3 pkt i cenne zwyciestwo nad zydami ale nie robmy z siebie choragiewek! Bo widze ze juz czesc dzieci komputerow sie spuszcza na mysl o Boukharim
Strzelajac tego gola zapisal sie zlotymi zglaskami w historii Wisly po wsze czasy.
Odpowiedz cytując
troj88
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.11.2010, 22:31
http://www.youtube.com/watch?v=tGwuLc2cNFg gol Boukhariego
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.11.2010, 22:31
Bunoza gość wygląda nie źle, a tragiczne. Co on robi na boisku ? Facet piłki do ku** nędzy nie potrafi Uwaga wybić! Ja nie mówię podać ,ale wybić jak najdalej.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 05.11.2010, 22:32
Nourdin Boukhari!
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 05.11.2010, 22:32
Baala napisał(a):Wyświetl post
w trybuny chyba...
w trybuny to Malecki.

polowiczny rewanz za mecz na wiosne sie udal.
pelny bedzie jezeli w rundzie wiosennej w derbach spuscimy zydkow do I ligi.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 05.11.2010 o godz. 22:37.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
RLY
Senior Member

Stary 05.11.2010, 22:33
Nourdin Boukhari jest z Maroka i ma tyle wspólnego z kebabem co wy z knedlami.Wiec zastanowcie sie dwa razy co piszecie.
Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Właśnie wróciłem od " U WIslaków". Tego ryku i dzikiej radość nie zapomnę do końca życia!!! Wisła Pany!

Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

WisŁa Panyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyy!
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.11.2010, 22:34
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A czy ja powiedzialem ze nie szanuje go za to? Ja mowie ze jak go ktos do dzisiaj do 94 minuty wyzywal od ...., kebabow, mowil wypierdalaj stad to jak ma czelnosc teraz go lizac po jajach? Ale ok, kazdy ma swoje zasady. Niektorzy widac lubia byc choragiewkami.

Mogę się doszukać tej uszczypliwości w stronę chorągiewek, jednakże pocisk w stronę Kebaba wybił się na pierwszy plan Twojej wypowiedzi i nieco ją zaciemnił. Sam raczej wolę okazać kunktatorstwo w ocenach naszych piłkarzy, przynajmniej do końca rundy, co dotychczas popłacało. Po drugie jak już zaznaczyłem Derby są tak wyjątkowym wydarzeniem, że nie ma co zwracać uwagi na zmiany nastrojów wśród kibiców- należy napawać się wynikiem Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

RLY napisał(a):Wyświetl post
Nourdin Boukhari jest z Maroka i ma tyle wspólnego z kebabem co wy z knedlami.Wiec zastanowcie sie dwa razy co piszecie.
Oho zaczęło się
Pawełek - najlepszy mecz w Wiśle od wielu miesięcy.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Bartii
Senior Member

Mecz - prawdziwe dno, takiej slabej Wisełki jeszcze nie widzialem, ale ta 94 minuta wszystko wybacza, smak zwyciestwa!!
Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 05.11.2010, 22:35
Powiem tak: nie piłem podczas tego meczu i bardzo żałuję. Na trzeźwo tego się nie dało oglądać. Boli mnie głowa, boli mnie wiślackie serce. Jesteśmy dramatycznie słabi!

W tym meczu nie można mieć w zasadzie pretensji do:
- Mariusza Pawełka - bez wpadek, wybronił dwie setki. Pierwszy mecz od dłuższego czasu, za który muszę go pochwalić. Nadal nie uważam, by to był dość dobry bramkarz na Wisłę ale na brawa zasłużył.
- Erika Cikosza - o dziwo Słowak również bardzo solidny - w defensywie, ale i ofensywie. Tu jednak ostrożniej z zachwytami, bo przeciwnik bardzo słaby.
- Pawła Brożka - zrobił to, co do niego należało. Wygrywał górne piłki, zastawiał się, absorbował obrońców i odgrywał do wychodzących na pozycje kolegów. Sytuacja, w której urwał się obronie i doszedł do podania Kirma - zrobił, co do niego należało, wyjątkowy pech że Cabaj obronił.

Małe, nieśmiałe plusiki można postawić przy nazwiskach:
- Łukasza Garguły - sporo czasu niewidoczny, ale jednak on może zrobić różnicę. Niezły przy stałych fragmentach, kilka jego podań wybornych.
- Osmana Chaveza - gra odważniej, widać u niego potencjał i umiejętności. Ciągle jednak głupie błędy.
- Radek Sobolewski - ciężka praca w odbiorze, na ogół nieźle ale widać że forma już nie ta. Choć może jeszcze odżyje na wiosnę?
- Andraż Kirm - co prawda często niewidoczny, ale powinien w tym meczu zaliczyć dwie asysty. Oba podania - do Brożka i Bouhkariego - najwyższej próby.
- Bouhkari - uratował posadę trenera i strzelił gola dającego zwycięstwo w meczu o wszystko. Od momentu wejścia na boisko beznadziejny, aż do ostatnich 30 sekund meczu. Cóż, liczy się efekt. Brawo!

Natomiast należy i to bardzo zganić:
- Dragana Pajlica - najgorszy jego mecz w Wiśle, zdecydowanie najsłabszy z Wiślaków. Sytuacja w pierwszej połowie z przyjęciem piłki na pierś - pomyliły mu się połowy boiska. Pocieszam się, że gorzej już zagrać się nie da, więc jeśli zagra za tydzień to postęp będzie z pewnością.
- Piotrka Brożka - katastrofa, ale tu usprawiedliwieniem że grał nie na swojej pozycji. Moim zdaniem bez sensu stawiać go do środka pomocy.
- Patryka Małeckiego - owszem, Mały podjął walkę ale niestety chyba za bardzo słuchał swoich wielbicieli na trybunach. W efekcie grał strasznie samolubnie, marnując wysiłek kolegów.
- Gordana Bunozę - czy ten chłopak ma zaślepki na oczy jak koń przypięty do dorożki na krakowskim Rynku? Grał piłki do przodu tylko w ramach wąskiego korytarza na lewym skrzydle - ani razu nie używając prawego skrzydła, które na ogół było wolne. Ciągle niepewny na ziemi i w powietrzu. Oj, tu potencjału nie widzę.
- Maćka Zurawskiego - wszedł wprawdzie na chwilę, ale od żywej legendy klubu oczekiwałbym przynajmniej, by po swoim nieudanym zagraniu nie rzucał qwami do młodszych kolegów (w tej sytuacji wina była 50/50 po stronie Maćka i Małego). Na pewno nie działa to mobilizująco na zespół i atmosferę w szatni.
- Roberta Maaskanta - nasz trener zupełnie się pogubił w drugiej połowie. W 60 minucie należało wprowadzić pierwszą zmianę, co dałoby zespołowi nowy impuls. Holender zwlekał za długo, dokonując kuriozalnych wyborów. Ściągnięcie Pawła Brożka było ewidentnym błędem, Paweł powinien był dostać wsparcie w postaci Riosa. Moim zdaniem należało też wprowadzić Wilka za Piotra Brożka. Potrzebny był drugi walczak, by zdominować środek pola. Oczywiście końcowy wynik i bramka Boukhariego go ratują, ale nie zacierają fatalnej gry Wisły w całym meczu.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów