|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
cos czuje ze strzelimy, limit pecha (Chavez, Brożek, Kirm) i farta sie skonczy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie jest żle ale mogło by być lepiej
JZS |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pozwolę sobie zacytować moje słowa z tematu o pucharach: Szczęsciu trzeba pomóc: dośrodkowanie Kriwca gdy padła 2 bramka dla Amici bardzo dobre.Teraz odpowdzcie sobie na pytanie: Widzicie takie dośrodkowanie w wykonaniu naszych piłkarzy? Ja widzę tylko wyje***ie piłki w trybuny przez Małeckiego lub innego grajka.
Dlaczego on wykonuje dośrodkowania jak nie umie dośrodkować ?! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gra - dno i 5 metrow mulu.
najslabszy - Malecki najlepszy - Pawelek i Chavez. zobaczymy co dalej ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Trzeba ich przycisnąć i będą w dupie , nasza gra jest żałosna tak jak by brak pomysłu mało ruchu bez piłki wszyscy do przodu uciekają jednym słowem beznadzieja. W drugiej połówce wpuściłbym Riosa żeby przytrzymał Piłkę i Wilka.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Branco na LO, skrzydła Kirm i Paljić, Rio jako ofensywny.
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bluzgi na Małego to zazdrość kibiców Craxy. Też chcieliby mieć w swoich szeregach tak znienawidzonego piłkarza swojej drużyny, przez Kibiców Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
z całym szacunkiem do Małego ale jest on najsłabszym piłkarzem ok kilku kolejek... gra coraz słabiej... garguła ma dośrodkowanie a ten jak zwykle na siłe sie pcha wszedzie...niech rios wejdzie za niego i gramy na dwoch z przodu bo trzeba ograc tych frajerów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ale derby....żenada mecz kicha, bez naszych kibiców, lepiej iść wyrawać jakąś lampucerkę...
ale Kaziu Węgrzyn, wielki nos powiedział w studiu canal+ że bramki będą...zobaczymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A ja widze ze znowu mamy o samo co z Amica i jesen zawodnik atakuje czyli Brozek...
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Do przerwy 3 sety dla nas i dwa błędy w obronie dla pejsów. Jak takich nie strzelamy to nie wygramy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
4/5 zjebanych to jest jego standard, a rownie grozna atmosfera byla na stadionie Levadii
![]()
.
. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przykro mi, bo po pierwszej połowie odnoszę wrażenie że grają dwie obecnie najsłabsze drużyny w lidze.
Nasza gra wygląda strasznie. Przecież Pasy są dramatycznie słabe, co pokazało ostatnie 20 minut. Wystarczy wymienić 2-3 szybsze podania, pokazać się na pozycję i Starozakonni są zupełnie bezbronni. Ironia losu polega na tym, że nam ten mecz jak na razie wybronił Pawełek, a im - Cabaj. Przy czym obrona strzału Brożka to nie szczęście, a fuks stulecia. Nie podoba mi się w tym meczu Pajlić, który gubi się w obronie a i mało pokazuje na skrzydłach. Dobrze - bo mądrze - gra Garguła, który jak podaje, to na ogół posyła kąśliwe piłki. Jak przechodzą, to robi się groźna akcja. A przy tak dziurawej obronie Pasów sporo musi przejść. Fajnie grają też Małecki i Paweł Brożek, tylko na miłość boską - niech Mały nie centruje przy stałych fragmentach. Przynajmniej póki mamy na boisku Gułę. Liczę jednak, że druga połowa będzie o wiele lepsza w naszym wykonaniu - Pasy spięły się na pierwsze 20 minut, może na kolejne 10 w drugiej połowie może sił im starczy. Ale na więcej nie. Dlatego nawet przy stracie bramki powinniśmy ten mecz spokojnie wygrać - pod warunkiem, że gramy swoje. Przy tak dziurawej obronie Pasów musi wpaść kilka goli. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jak zwykle nie ma kto dokonczy akcji , ale jest dobrze i wygramy to, juz bez przesady ze kazdy mecz przegrywaja i tu nagle olsnienie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
To są derby? Zero emocji, kibice żenada, przed każdymi derbami i w czasie meczu serce mi drży a teraz puls jak podczas snu...
chyba że muszę iść do kardiologa... Powód: zmienmy temat, oglądaliście Klan?dlaczego Rysiek oślepł i czy w ogóle oslepł?
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 05.11.2010 o godz. 21:02.
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Irytuje mnie któryś z obrońców, który notorycznie wybija piłkę w aut.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wg mnie najsłabsi są ci których za wiele nie widać czyli Garguła, Pi Brożek. Paljicia nie ocenie bo nie jest lewym obroncą.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie da sie grac w tym chorym ustawieniu z 1 napastnikiem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Piszecie Małecki słaby, strzeli brame w 2 połowie to już cudowny będzie, nie?
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
w sumie to zazdroszcze normalnym ludziom. Mają to gdzieś i sobie zyja spokojnie. A ja prawie 40 lat siedze przy radiu, pisze cos na chacie i sie podniecam jak psychiczny. Dobrze, że nie ma nikogo w domu...ale nic to ta jedna chwila jak Brożek strzeli dziś - bezcenne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Szkoda końcówki naprawdę dobrej. Niepotrzebnie Patryk brał się również za wrzutę , chyba za bardzo go podrazniły te okrzyki z trybun. Musimy dziś wygrać i zamknąć im usta ! I przy tym bardzo im pomóc w powrocie na zaplecze
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Przecież my tak gramy już chyba 4 rok
- a napastnika to akurat jednego mamy![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
1 trzeba ją strzelić ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
*Bialix*- nie wierzę, że o to pytasz, ale ok. Odpowiedź brzmi: za to, że jest Wiślakiem. Że kocha nasz klub i się z nim w pełni identyfikuje.
I naprawdę weźcie się od niego i wy odpier..., bo nie wiem o co wam chodzi. W tym meczu Patryk zawalił całkiem tego ostatniego wolnego. Sytuacja bramkowa? Jak miał do cholery dogrywać, jak miał dwóch blisko siebie i jakby zaczął kombinować z dograniem to na bank by stracił! Wy nigdy w piłkę nie graliście?! o.O Poza tym, to zachował się w tej sytuacji jak... typowy kibic Paweł Brożek spieprzył dwie akcje- po podaniu Kirma i... Małeckiego- wtedy co tak koślawo przyjmował... Nie jest źle. Mam nadzieję na zmianę Palijić out, Rios in i wtedy na lewa obronę Pietia, na jego miejsce Kirm i Rios tam do przodu. Tak bym to widziała. Statystyki po tej połówce dla nas, ale co z tego? Ta najważniejsza musi się zmienić na naszą korzyść! A i oczywiście po tej pierwszej połowie: BRAWO MARIUSZ PAWEŁEK!!! Z nadziejami na lepszą drugą połowę w naszym wykonaniu- skuteczniejszą. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Uparli się na Małego i już go będą tak gnoić do końca, Mały im jeszcze pokaże szkoda że nie strzelił w tej jednej swojej sytuacji.
Wilk za Gargułę na drugą połowę, Wilk walczy jak lew taki jest potrzebny! Zmiećmy craxę w pył. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Mały musi grac dokońca meczu, nikt ich tak nie w....ia jak on.
Łatwo jest być śpiewającym kibicem parchów. Parę pioseneczek non stop w kółko i może w dwóch na wszystkie trzy nie ma bluzgów na Wisłę. Uwielbiam jak śpiewają "Kraków jest nasz........", nic tak mnie nie potrafi ubawić. Rozumiem że w Carrefourze komplet, bo widać to nawet w TV za naszą bramką w 1 połowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie da sie grac z Boukharim ,nie da sie grac z 1 napastnikiem, niedlugo nie bedzie sie dalo grac z 11 zawodnikami, przeciez potrzebujemy minimum 14 zeby miec przewage
![]() Wszystko sie da, tylko trzeba miec wykonawcow a nie cieniasow. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
ojjjj wyłożyłbym kilkaset ojro na drugiego napastnika, bo irytuje mnie ta gra z osamotnionym Brożkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Branco, Boukhari, Wilk - takie zmiany by sie przydały.
![]() |
|
|