|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mecz rundy jesiennej jest dla mnie już jutro!!!
Z pasami tylko 3 pkt !!! KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE KAŻDY TO POWIE ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To typowe dla pomarańczowych. Pracuje z nimi i dla nich od 5 lat. Podstawa dla Holendra to dobry image (stroj, fryzurka, bryka), perfekcyjny angielski i niesamowita pewność siebie. Chocby wciskał Ci najwiekszy kit, będzie to robił z takim przekonaniem, że uwierzysz ze jaja są kwadratowe.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Oczywiście wyjechanie z punktami (punktem) z tamtego stadionu jest w zasięgu możliwosci i umiejętności piłkarzy Wisły.
Oczywiście jako kibic wierzę w zwycięstwo. Ale odradzałbym (zwłaszcza piłkarzom) sugerowanie się ich miejscem w tabeli. Wbrew pozorom potrafią oni przeprowadzać groźne akcje ofensywne. A przy naszej defensywie ![]() Nie można im dać rozwinąc skrzydeł ! Jeżeli zostawimy im się zbyt dużo wolnego miejsca, będą mogli przeprowadzić jakąś grożna akcję. Jezeli zagęścimy środek i obronę to raczej nie przebiją się. To nie Lech, nie mają tak dobrych piłkarzy. A strzał życia to im już raz wyszedł na Reymonta. Statystycznie rzecz biorąc nie ma prawa sie powtórzyć. Będą niesieni dopingiem trybun. Będą się chcieli pokazać przed nowym trenerem. To jest wystarczająco dużo, by pokryć ich ewidentne braki piłkarskie. My, aby pokryć własne braki piłkarskie, musimy walczyć na każdym centymetrze boiska, podwajać lub potrajać krycie, zagrać presingiem na całym boisku, nie może być straconych piłek. Musimy walczyć jak z... No własnie czy ktoś pamieta z kim ostatnio tak graliśmy ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Prosze wygrajcie!!
Niech zapierdalają !! Podrażnieni sprawą Clebera!! Roznieść tych patałachów!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Elefant, wystarczy że będą jak Tommy Lee Jones w "Ściganym", to problem Cracovii rozwiąże się sam.
A jestem przekonany, bo wiara to za mało, że wygramy z sąsiadami zza miedzy i to w sposób bezsprzeczny. Bo ileż można jechać na paraliżu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Brak 3 pkt w tym spotkaniu, to poczatek konca Maaskanta w Wisle. Cracovia, to obecnie absolutnie NAJGORSZA druzyna w ekstraklasie, jesli nie z nimi, to z kim wygrywac?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Moja propozycja: Pawełek-Cikos,Bundoza,Chavez,Paijlic-Kirm,Sobolewski,Garguła,Piotr Brożek-Rios-Paweł Brożek. Małecki jako joker.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Do meczu coraz blizej ,wchodzimy akurat w taki cykl 3 meczów istotnych dla pilkarzy itd ale tez dla nas kibiców i z tych 3 (Amika,Cracovia,Legia) przegrac z beznapletkowcami bylo by najwieksza ujmą.
dlatego tych 11 pilkarzy ma jutro walczyc do upadlego,koszulka z Biala Gwiazdą na piersi zobowiazuje ich do godnego reprezentowania barw Wisły ,ZWLASZCZA w potyczkach z Cracovią. WISEŁKO WYGRAJ MECZ!! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tylko zwyciestwo i nic innego, moga kończyć w 8 jak będzie trzeba ale ten mecz muszą wygrać.
Jeśli ktoś z obozu Wisły po meczu bedzie mówił: "wypada mi przeprosic kibiców", "mielismy wiecej z gry", "mielismy 50 dośrodkowań", "zabrakło nam szczęścia", "zabrakło nam skuteczności, ostatniego podania, itp." to niech równocześnie w ręku trzyma papier z prośbą o rozwiazanie kontraktu z jego winy lub zesłanie do ME na 5 lat. I niech nikt nie mówi że to tylko sport, sportem są pozostałe mecze a ten to wojna, świeta wojna i Wisła musi tą wojne wygrać, nie ma innej opcji. ![]()
Po tym jak Wisełka ligi nie wygrała, tak ją to wkurzyło że Polskę zalała
Odtąd cała Polska będzie się modliła, by Wisełka zawsze Mistrzem Polski była |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tylko zwycięstwo. I to efektowne.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Chodzi mi tylko o wątek czysto piłkarski.Parchy były tak samo słabe rok temu, pół gdzie byli jedną nogą szczebel niżej i dziś. My dziś znów zagramy naszymi nowymi geniuszami, Cikosem,Bunozą i Chavezem, prawdopodobnie na dziś tworzącymi najgorszą defensywę w lidze.To też jest ich mecz prawdy ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Po tym jak Wisełka ligi nie wygrała, tak ją to wkurzyło że Polskę zalała
Odtąd cała Polska będzie się modliła, by Wisełka zawsze Mistrzem Polski była |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Z Lechią w Gdansku, 23.05.2009 ?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Tak, to wtedy graliśmy ostatnio dobrze.
A propos, Trójmiasto jest Lechii, niech Kraków będzie nasz! Lechijko, trzymaj kciuki dziś za Wisełkę! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Dobrze powiedziane Początek końca RM w Wiśle , na razie balonik się pompuję zobaczymy kiedyś pęknie mam nadzieję że nie dziś.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja sądzę,że to nie będzie początek końca a zwyczajny koniec. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić,że Cupiał da facetowi kasę na wzmocnienia, gdy ten nie potrafi tym co ma pokonać dużo słabszego przeciwnika.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Eh, dajmy jeszcze szansę Maaskantowi. Jak dla mnie, to problemem Wisły jest to, że nie może się ustabilizować pod wodzą jednego trenera. Zmiany trenerów co sezon/dwa jak dla mnie są zupełnie bezsensowne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeśli ktoś sądzi,że po zmianie trenera wszyscy piłkarze dostaną nagłego olśnienia to brawo....
Obrona dalej będzie do d..... Najwyższy czas aby włodarze klubu zrozumieli,że jeśli po przerwie zimowej bez wzmocnień nic się nie zmieni to będzie wina także piłkarzy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
wręcz przeciwnie kasa idzie teraz w drugą strone.. nie ma się co łudzić, tylko takimi meczami możemy duuużo zyskać, a zarazem duużo stracić. Cyrk czy też karuzela z trenerami,nic nie da nawet megaspec z Portugalii przy takich miernotach jakie są zakontraktowane nic nie poradzi. Jest co jest, po drugiej stronie też nie lepiej, zadecyduje postawa, czy też dyspozycja dnia, Derby, myślicie że to ich ciśnie Nawet nie wiem czy do niektórych dociera ranga tego meczu, Takie mecze bywają punktem zwrotnym, dlatego dziś i za tydzień tylko zwycięstwo. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
|
Jestem nastawiony bardzo źle do pomysłu zwalniania trenera, jednak jeśli dzisiaj nie będzie w stanie wygrać z mierną Cracovią da mi trochę do myślenia pan Maaskant...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Tak na prawdę to Maaskant jeszcze dobrze nie zaczął pracy a co po niektórzy chcą go już zwalniać.To przerwa zimowa pokaże jaki z niego trener.Mam takie przeczucia że w zimowym okresie transferowym wyłowi paru dobrych zawodników z Holandii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jeżeli dzis Cracovii nie przejdziemy,to czarno widze przyszlosci,Pasy mocno oslabione,grajace kiche do kwadratu...Kto ma z nami dzis wygrac,Cabaj ?
Bez jaj,licze na spore odbicie dzis chłopakow i 2-0,3-1 dla nas... ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
No tak Ja tez licze ze dzisiaj uda sie wygrac, tez bym chcial zeby pejsiaki zlecieli w koncu (za to co przy zielonym stoliku dostali) ale z drugiej strony.....jakby spadli bo nie bylo by najwiekszych derbow w Polsce. I wtedy takiej adrenaliny jak dzisiaj dlugo mogloby nie byc, a jesli juz zleca to byleby po ostatnich drbach Wiselka byla Pany ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeśli tego meczu nie wygramy w klubie będzie BARDZO,ale to bardzo gorąco
Wierze w zwycięstwo ,ale obstawiam 1:1 ![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
krótko i na temat jazda z ku..mi!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Warto przeczytać przed meczem:
Wisła - Cracovia? "Kiedyś nie było nienawiści" http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Wis...207,1,727.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Coś czuje że to będzie piękny wieczór dla Nas Wiślaków. Czuje że będzie gładkie 1:4.. czuje że Wisła zagra ładny mecz.
Być może mistrzostwa nie zdobędziemy ale jeśli wygramy dwukrotnie derby to będę w stanie przeboleć.. ten dzisiejszy mecz jak i rewanż na Reymonta to są dwa najważniejsze mecze w sezonie. Dlatego oczekuje dziś od piłkarzy tego że będą zapierdalać w podskokach wzdłuż i szerz boiska. JAZDA JAZDA JAZDA!!! ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Po porażce z Lechem piłkarze i trener mają szansę na szybką rehabilitację.
Wystarczy pokonać ostatni zespół w tabeli. Aż tyle i tylko tyle, bo wiadomo, że dla obu stron ten mecz jest najważniejszym spotkaniem w rundzie. Obawiam się tylko, żeby od pierwszego gwizdka nie zobaczyć tego, co w Poznaniu, czyli 11 zawodników (na pewno nie drużyny) grających bojaźliwie, nie potrafiących wymienić kilku dokładnych podań i sprawiających wrażenie facetów, którzy na boisku widzą się pierwszy raz w życiu. Wtedy nawet o remis będę się martwił, bo żydki na pewno się nas nie przestraszą. Dla nich to kluczowe spotkanie w walce o utrzymanie. Ewentualna wygrana da im kopa i mogą w końcu zacząć ciułać jakieś punkty. Porażka natomiast właściwie wyjaśniłaby sprawę i Filipiak mógłby śmiało szykować swój dream team do występów w I lidze. Wisełko TYLKO 3 punkty dzisiaj ! |
|
|