|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Należy wziąć pod uwagę obiektywne okoliczności całego zdarzenia. Mianowicie - płyta plexi prowokowała, w końcu nasi nie zdzierżyli i postanowili dochodzić sprawiedliwości. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
w czwartek od 12 55 transmisja z przed derbowej konferencji trenerów http://www.malopolskatv.pl/4-xiprzed-derbami-krakowa/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Żeby wygrać derby nie muszą grać Polacy tylko piłkarze ktorzy potrafia zrobic akcje w ofensywie, a w defensywie nie robic glupot
![]() W derbach gralo zawsze duzo Polakow, ale jak sie druzyna oslabila, to nawet swiadomosc ze to derby nie pomogla. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli przegramy derby,oczekuję, że do dymisji poda się prezio Basałaj.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ale po co? Bo nie rozumiem.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
A po to, żeby przyszedł kolejny łeb z Telefoniki i obsadził radę nadzorczą kablomiśkami o zerowym rozeznaniu w sprawach sportu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jesteśmy lepsi piłkarsko. Jeśli na sportową agresję piłkarzy cyrankiewiczovni nasi kopacze odpowiedzą taką samą agresją, ci pierwsi nie mają szans.
Teksty typu: " derby rządzą się swoimi prawami" mam nadzieję, że nasi piłkarze darują sobie. Tak wypowiadają się ludzie słabi, szukający wymówki. Niech w końcu pokażą, że są facetami. Wojna! ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może i jesteśmy słabi, ale od czasu awansu Cracovia jeszcze nigdy nie była tak beznadziejna.
Jesteśmy lepsi piłkarsko - jak wszystkie pozostałe drużyny. Nawet beznadziejna obrona nie jest żadnym problemem, bo Cracovia po prostu nie strzela bramek. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Już dwie drużyny przełamały się w meczu z nami:
Śląsk Amica czemu nie Cracovia? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Oni nie strzelają ale my też nie strzelamy.Gdyby nie ten przebłysk z Lechią to byśmy mieli ich tyle samo co oni
To że mimo wszystko są słabsi to jasne ale tak samo byli słabsi rok i pół roku temu Wiem że wygląda to na szukanie usprawiedliwienia ale to nie tak.Po prostu jak nie zagramy bardzo dobrego meczu, to z nimi nie wygramy , mimo że to cioty No i trzeba wyeliminować tego ich murzinosa.Patrząc jak kuchenkorze nas czasami mijali jak tyczki, to on może to robić jeszcze lepiej.Może takie wrażenie przez to że reszta jest tragiczna bo ten koleś to jak diament leżący w środku gówna. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
A czym się tu podniecać. Jesteśmy lepsi?-jesteśmy! a co do wyniku.......pytanie ILE?!, a nie czy wogóle...Jak dla mnie będzie pogrom 1-6
![]() Dla anglosasów: We are the Wisła We are the Best We are the Wisła and fuck all the rest ![]() Powód: Błont
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 03.11.2010 o godz. 22:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trafią w I lidze z formą.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Chyba, że znów ich PZPN utrzyma np. poprzez rozszerzenie ekstraklasy do 18 drużyn specjalnie dla cracovii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ja bym wolał, żeby jednak nie. Życzę im A - klasy. To ja tu jestem od psucia nastroju... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Oświadczam wszem i wobec wszystkim kibicom i piłkarzom, a także działaczom Wisły Kraków, że jakakolwiek strata punktowa w najbliższym meczu jest surowo wzbroniona, niedopuszczalna i nie zostanie zrozumiana przeze mnie osobiście. Taki mecz, jaki przydarzy nam się w piątek to jedno z najważniejszych meczów w całej karierze każdego jednego grajka naszej drużyny. Należy to powiedzieć naszej kadrze w każdemu z osobna w ojczystym języku. Jakby co, mogę partycypować w kosztach wynajmu armii tłumaczy.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Strasznie się "zagotowalem "po meczu z Amiką.
Bardzo wzrosło moje krytyczne stanowisko wobec trenera Maaskanta, itd. Ale przeczytałem sobie dziś wierszyk o wiślakach autorstwa ś.p. Ludwika Jerzego Kerna i od razu nabrałem optymizmu przed derbami. Polecam na polepszenie nastroju. Będzie dobrze!
Ostatnio edytowane przez Plastman : 03.11.2010 o godz. 23:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wszystko jest możliwe. Tym bardziej, że straciliśmy już kilka bramek z niczego. Niestety, nasza obrona popełnia proste błędy. Nie podciągałbym Kuchenek pod wspólny mianownik z Cracovią i Śląskiem. To zupełnie inny klub i inna sytuacja. Jeśli jednak Cracovia postanowi murować, jak Śląsk, możemy okazać się bezradni, bo wypracowywanie sytuacji bramkowych idzie nam, jak krew z nosa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
cholera jak obserwuję ten wątek i do drugi post to płaczki ze czarno to widzicie i że możemy przegrać to mi się rzygać chce.....
a gdzie tu wiara w Wisełkę...fakt nie idzie nam ale derby to derby, chłopy się zepną pokażą że mają jaja i wygramy to w cuglach.... tak że nie płaczcie co po chwilę bo jak pejsy to czytają to mają kupę śmiechu że sramy przed druzyną która na 90% spadnie z ligi....głowa do góry pierś do przodu i do boju!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Drogi Leszku, mamy ekipę co może puknąć każdego, a że podarować punkty komukolwiek również, to nie ulega wątpliwości. Mniej więcej przewidziałem przebieg spotkania z Lechem. Teraz z Cracovią będzie jak w Zabrzu (miałem okazję oglądnąć na żywo) słabsi piłkarsko, biegający dwa razy więcej od nas, walczący, palce w oczy, pompka w szprychy i to wystarczyło na nas. To, że Cracovia będzie biegać jak szalona, będzie walczyć wywierać presję to pewne jak procent na Kajmanach (tym bardziej przy nowym trenerze Szatałowie). Jeżeli usłyszę od kogokolwiek na boisku, że byli zaskoczeni, że przeciwnik walczy, to się zdenerwuję. Chciałbym indywidualnej kreatywności, ale przede wszystkim walki (biegania, mentalności, twardej, ale nie brutalnej gry), bo bez tego będzie co najwyżej 0-0. Niezależnie od wyniku piątkowego meczu Craxa na 90% spadnie z ligi. To nie przesądza jednak czy wygramy. Oświadczam więc. Koniec z frajerstwem. Wisła to nie organizacja charytatywna. Więc trzeba wyjść na boisko i dopisać trzy punkty. Samo się nie stanie, trzeba to wywalczyć. Zwycięstwo to nasz obowiązek!
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jakaś presja by się przydała na naszych kopaczy i Maaskanta. Nie żebym nawoływał do przemocy...
ale mały stres psychiczny by im sie przydał. Ma ktoś skrzynki mailowe naszych kopaczy? |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
zamienił stryjek siekierkę na.. Wasiluka ![]() ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
O której jest dzis trening?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ja mam jedna prosbe do tych wszystkich co to pisza ze musimy, wygrac, ze z kim jak z kim ale z pejsami musi byc do przodu, i ze wstydem jest ze nie wierzymy w wlasny klub. Otoz wiara w Wisle jest bardzo duza ale nie moze to przeslaniac obrazu i tlamsic chlodnego dystansu i podejscia do rzeczywistosci. Proponuje troche wziasc na wstrzymanie, bo zycie nie raz juz Nas w tym i szczegolnie zeszlym roku sprowadzilo brutalnie na ziemie.
Tak wiec wierzyc w zwysciestwo ale nie dopisywac przedwczesnie punktow. ![]() |
|
|