|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Dajcież spokój...Cracovia ? Naprawdę ?
Jeśli tego nie wygramy, to kopacze powinni się zapaść pod ziemię, a następnie zmienić klub/zawód. Dosyć pobłażania. W temacie o trenerze cała masa wymagań, a przecież to nie on biega po boisku. Dlatego zacząć trzeba od naszych gwiazdorów. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
daj spokoj zaraz zostaniesz nazwany kibicem sukcesu..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Gdzie żeby nie było - ja liczę na to że przynajmniej nie przegramy ale trzeba też otwarcie stwierdzić, spokojnie możemy to przerąbać i to w zasadzie nie ma różnicy czy będą grali 'nasi' czy obcokrajowcy.W ostatnich derbach grało 9 'naszych' i nic to nie dało Gdy to przegramy to pierwsi powinni się pod ziemię zapaść prezes i nadprezes ps. mam też nadzieje że w tym meczu nikomu nie zagotuje się pod czaszką.Będą nas lżyć przez 90 minut i trza sobie z tym dać radę, szczególnie Ci co są mocniej związani z klubem.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 01.11.2010 o godz. 22:21.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zauważ, że oni przegrywają mecz za meczem i właśnie zwolnili trenera, który pozostawił po sobie zgliszcza
Nikt tu cudów nie wymaga. Zrobić to, co reszta ligi. Kopacze muszą zachować odrobinę przyzwoitości i wygrać. To się kibicom należy.Co się tyczy odwołania do poprzedniego sezonu, to w ataku nie potrafilismy nic. Zaryzykuje niepopularne stwierdzenie, ze gramy w ofensywie lepiej. Natomiast w defensywie starszy mnie trochę Bunoza i Cikos. Zobaczymy czy obydwaj wystąpia. Jednak podtrzymuje to co napisałem wyżej. Straty punktów nie zrozumiem,
Ostatnio edytowane przez tofik : 01.11.2010 o godz. 22:55.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dlatego też chciałbym aby trener dał szansę od pierwszych minut Nalepie, Burldze czy też Chrapkowi i Papieżowi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja zrozumiem ale też Ciebie rozumiem.Jak PP jest najkrótszą i chyba jedyną naszą szansą na puchary, to wygrana w piątek jest zdecydowanie najkrótszą drogą do wybaczenia tych wtop co były i pewnie będą
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zasadniczo to wystarczy wygrana w derbach razy dwa plus wygrana z Legią razy dwa i reszta remisy z makabrycznymi wtopami. Byleby się utrzymać a LE poprzez PP. Jest to do zrobienia
i jak najbardziej do zakceptowania.![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Wszystko się może zdarzyć... niestety... takie ch.jowe czasy, taka drużyna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ale niby dlaczego kopacze mają sie spiąć na ten mecz skoro dla nich obecnie jest on taki sam jak każdy inny ? Skąd ta naiwna wiara, że bedzie inaczej niż dotychczas ? Dlatego , że my tak chcemy ?
Przecież skórokopy dobrze wiedzą, że po kolejnym blamażu i tak na końcu usłyszą: "Nic się nie stało, Wisełko nic się nie stało" , chętnym przybiją piąteczki, może nawet rzucą koszulki o które przy siatce niejeden kibic stoczy walkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
kuxwa zebrać się w 20 chłopa iść na trening i sobie porozmawiać z naszymi pseudopiłkarzykami że takiej gry więcej nie zdzierżymy i nie ma możliwości innego wyniku z cracovią jak wygrana..... ale to trzeba do tego kibiców z jajami a u nas smiem twierdzić coraz mniej takich
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kac po poznaniu niesamowity, nie patrzę już na wyniki w tej rundzie, każde pkt będą sukcesem, byle by żydów zlać i to konkretnie 4-5 jajko. JJJBG!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
no z taka obrona jaka ma cracovia to 3 bramki to najmarniej juz nasza obrona jest do dupy ale to co oni prezentuja to jest poziom 3 ligi. nawet nie dopuszczam do siebie ze bedzie inny wynik niz nasza wygrana tylko nie jakas wymeczona
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i kurde po derbach.
zgodnie z przewidywaniami mamy zakaz wyjazdowy:-( |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ciekawe jaka kare dostana te ....y z poznania
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Dziwi Cię to.... mnie wcale..
po części sami sobie jesteśmy winni,,, co do meczu nie ważne jak ,, nawet po trupach ale należy to wygrać...
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 02.11.2010 o godz. 12:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tak to jest jak na wyjazdy jeździ wiele przypadkowych osób...
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
salek - jeśli mogę zapytać gdzie się pojawiła informacja na temat zakazu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wiadomo było że dostaniemy zakaz, jest to na rękę działaczom i kibicom cracovii, policji, ekstraklasie. Czekali tylko na pretekst i go dostali.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Tyle ze przy Naszej wspanialej obronie obawiam sie ze beda mieli te sytuacje bramkowe. Ostatnio regula w lidze tez jest to ze tracimy przynajmniej jedna bramke wiec moze byc nie za ciekawie. Wiem ze parchy sa slabiutkie w tym sezonie ale nowy trener plus fakt ze to sa derby moga spowodowac ze i ten mecz dla Nas sie zle skonczy. Mam nadzieje ze sie myle i ze 3 punkty beda ale prawda jest taka ze przy obecnej Wiselce niczego nie mozna byc pewnym.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Chcesz powiedzieć że przypadkowe osoby brały w tym udział ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
gdzie tam przypadkowe, w większości dymią jedni i ci sami...
wiem że kiełbaski zimne , hot-dogi drogie,,, ale... reszta cierpi, Ciekawe dlaczego przed derbami zawsze mamy mecz tzw podwyższonego ryzyka gdzie istnieje duże prawdopodobieństwo załapania zakazu.....
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 02.11.2010 o godz. 12:41.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
zakaz pewny :
http://ekstraklasa.org/ekstraklasa.o...mpaign=5792171 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Skoro są takie mecze, to trzeba się opamiętać, a nie ....a walczyć z hot-dogami. Mając świadomość, jaki mecz jest następny, należy zachować się godnie i trzymać nerwy na wodzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
koniecznie z pasami trzeba wygrać. Przez tamten sezon nie udało nam ich się pokonać , co więcej upokorzyliśmy się dwa razy przy nich... teraz pasowało by ich zlać , ale czy w obecnej dyspozycji jesteśmy w stanie dokonać tego
Oby , lecz pewności nie mam. No i jak już naprawdę dostaniemy zakaz na ten mecz to " Święta Wojna " znów starci na wartości.. Pożyjemy zobaczymy , grunt to wywieźć stamtąd 3 punkty ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Cracovie bez Wiślaków
http://naszsport.iq24.pl/default.asp...88918&nr_str=1 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ciekawe jak zaprezentują sie nasze piłkarzyny kiedy na trybunach adnego wislackiego kibica
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Kebab dostał miano cieniasa kolejki. http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...aklasy,1552221
|
|
|