The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2010, 12:53
Jaga nie spuchnie, tak mi sie wydaje. Jednak jedno nie ulega watpliwosci - Ma za slaba lawke i to moze sie zemscic nie teraz, ale za jakis czas jesli ( odpukac ) beda kontuzje i kartki.

Jak juz pisalem wczesniej dwie nastepne kolejki wszystko wyjasnia.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.11.2010, 13:58
Liga jest tak żałośnie krótka, że na dobrą sprawę te długie ławki nie są potrzebne. W europie nie grają, PP każdy olewa. Niedługo przerwa zimowa, każdy się zdąży wyleczyć. Kilka meczy na wiosne i wakacje Nie licze na puchnięcie u nikogo, nawet słabo fizycznie przygotowanych drużyn z "czołówki"
..
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 01.11.2010, 14:24
tofik napisał(a):Wyświetl post
Liga jest tak żałośnie krótka, że na dobrą sprawę te długie ławki nie są potrzebne. W europie nie grają, PP każdy olewa. Niedługo przerwa zimowa, każdy się zdąży wyleczyć. Kilka meczy na wiosne i wakacje Nie licze na puchnięcie u nikogo, nawet słabo fizycznie przygotowanych drużyn z "czołówki"
Pełna zgoda. W Polsce tak na dobrą sprawę nie da się zmęczyć. I tak jestem pod wrażeniem, że w Poznaniu nie narzekają na natłok meczy, bo wąska ławka i walczą na trzech frontach. To niespotykane w polskiej piłce klubowej.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.11.2010, 15:05
Skoro sadzicie ze u nas tak malo gramy to sobie porownajcie ile meczow rozegraja w Anglii czy Hiszpanii w okresie od kiedy my zagramy runde jesienna. Jasen oni dalej beda grac w grudniu, styczniu czy lutym ale my z kolei odpoczniemy te kilka tyg a pozniej znowu trzeba budowac forme- i chociaz w Polsce robi sie to nieudolnie to jednak jakies tam treningi trzeba odbebnic, pozniej sparingi i znowu liga- czy to jest az takie fajne zajecie czy moze lepiej byloby grac tak jak w Anglii i Hispzanii? Policzcie sobie jaki "natlok" meczow mamy u nas jesienia i porownajcie to z natlokiem meczow w Anglii i Hiszpanii- polecam.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.11.2010, 15:53
Jak dla mnie to lepiej byłoby grać co tydzień, tak jak mają w Hiszpanii. 38 kolejek i tydzień w tydzień jedziemy. Bez przerwy. Anglicy też nie mają przerw, więcej nawet, taki Arsenal, zgodnie z terminarzem w dn. 27.12-01.01 zagra 3 mecze w lidze. Nasze grajki chyba by się popłakały na taki kalendarz.

Ale patrząc realnie, to zima u nas taka jak i w Rzeszy. Posypie śnieg, mróz czasem ściśnie. Norma. A jednak Niemcy mają tylko miesiąc przerwy a my aż 3. Po co nowoczesne stadiony i podgrzewane murawy, skoro w zimie nikt ich nie odwiedza. Śnieg odgarnąć, podgrzać cieniutką warstwę, aż się roztopi i można grać spokojnie. Grajki mogą też przecież ubrać stroje z dłuższymi rękawami, rękawiczki i jakieś czapeczki, coby im uszka nie odmarzły Niech nie mówią władze ligi, że zima przeszkadza. Ile razy było tak, że przyszła wcześniej, choćby w październiku czy listopadzie? Nagle sypnęło śniegiem, zawieje i zamiecie jak w Irkucku ale grać trzeba. Zawsze można dać pomarańczową piłkę

3 miesiące przerwy to zdecydowanie za dużo. Ileż można skoki oglądać, gdzie w sumie nic się nie dzieje? Można by spokojnie wprowadzić system, że gramy od września do połowy grudnia i od połowy stycznia do maja (mniej więcej). Zawsze jest kalendarz ułożony w sposób popier*olony. 3 ostatnie kolejki grane co 3 dni, a czasem jeszcze ciaśniej. Można spokojnie wszystko rozłożyć na 30 tygodni w roku + przerwa, razem daje jakieś 34 tygodnie czyli 8,5 miesiąca.

Gdyby tak ustawić kalendarz w tym sezonie, to liga wystartowała by w dn. 3-5 września i ciągnęła się do 22-24 kwietnia. Oczywiście jeszcze były by po drodze przerwy na kadrę, to liga kończyłaby się w weekend 23-25 maja 2011 (jeśli kadra grałaby 3 razy w soboty). No i co? Da się tak zrobić? Lipiec i sierpień można by poświęcić na przygotowania, a wcześniej w czerwcu ściągnąć zawodników.
Odpowiedz cytując
ubi_es
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 02.11.2010, 00:08
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Jaga nie spuchnie, tak mi sie wydaje. Jednak jedno nie ulega watpliwosci - Ma za slaba lawke i to moze sie zemscic nie teraz, ale za jakis czas jesli ( odpukac ) beda kontuzje i kartki.
Porownajmy lawki z tego tygodnia.

Rezerwowi Jagi: 1. Jakub Słowik, 2. Mariusz Gogol, 3. Mladen Kašćelan, 4. Igor Lewczuk, 7. Franc Leopold Essomba Tchoungui, 9. Przemysław Trytko, 21. Tomasz Frankowski, 23. Marcin Burkhardt.

Rezerwowi Polonii Warszawa: 1. Michał Gliwa, 5. Piotr Dziewicki, 7. Janusz Gancarczyk, 17. Łukasz Teodorczyk, 19. Daniel Gołębiewski, 24. Jakub Tosik, 28. Łukasz Piątek.

Rezerwowi Wisly: Kurto, Binoza, Brożek, Gargua, Bronco, Rios, Żurawski

Rezerwowi Legii: 84. Wojciech Skaba, # 2. Artur Jędrzejczyk, # 14. Jakub Wawrzyniak, # 20. Sebastian Szałachowski, # 27. Alejandro Cabral, # 34. Daniel Łukasik, # 80. Bruno Mezenga

Rezerwowi Lecha: Burić, Gancarczyk, Wilk, Zapotoka, Tshibamba, Możdżeń

Naprawde uwazacie, ze lawki Lecha czy Wisly sa duzo lepsze? Tak z reka na sercu....
4 graczy z lawki to jak gracze 1wszej 11stki (kaszczelan, franek i bury + essomba, ktory wciaz jest wdrazany, ale widac ze ma potencjal). 4 pozostalych odstaje.

Liga krotka, rezerwowi powiezli rezerwy Korony Kielce w PP na wyjezdzie. Dajemy rade.

Podoba mi sie, jak wszyscy nam pisza co tydzien, ze "nastepne dwa mecze beda kluczowe". Co sie stanie jak przegramy z Legia i Korona? Nic, jesli wygramy potem z Cracovia, Ruchem i Slaskiem. Spokojny jestem o przygotowania na zime. Jesli Probierz przygotuje nas jak na dwumecz z Arisem, to moze byc bardzo, bardzo ciekawie.

Edit: Poprzednio napisalem: "Moim zdaniem najlepiej wyglada lawka Legii (choc brakuje mi tam pomocnika, chyba ze Cabral umie jednak grac) ale sklamalbym jakbym powiedzial, ze martwimy sie lawka w Bstoku. " - ale przejrzalem te lawke raz jeszcze i wszystko wycofuje
Ostatnio edytowane przez ubi_es : 02.11.2010 o godz. 00:16.
Chyba nigdy nie widziałem Beenhakkera zdenerwowanego. No, może raz. Gdy jeden z piłkarzy spóźnił się na kolację. Bo Leo nie lubi niepunktualności. Zresztą ja też. Ale przyznam szczerze, że tym piłkarzem, który się spóźnił byłem ja. - (c) Kamil Kosowski
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 02.11.2010, 00:18
Kluczowe sa dwie kolejki jesli chodzi o zespoly z dawnej czolowki i te ktore prowadza teraz. Odpowiednio :
Debry Krakowa, Legia-Jaga, Polonia - Lechia. Reszta w miare ( w miare ) przewidywalne wyniki...no ale wiecie jak jest

Nastepna kolejka to Wisla - Legia, Lech - Lechia, Korona - Jaga. Kilka innych ( znowu w miare ) przewidywalnych spotkan.

Jak widac sa to dwie kolejki, w ktorych "stara gwardia" oraz zespoly z tegorocznego czuba bija sie miedzy soba.

Nadal uwazam ze po tych 2 kolejkach bedziemy wiedziec o wiele wiecej jesli chodzi o sile czy slabosc tych druzyn.

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 02.11.2010, 01:08
Ja już nie mam żadnych złudzeń - My mistrzem w tym sezonie nie będziemy.Gdyby ten zjebany terminarz było odwrotny, czyli 14 teraz, 16 na wiosnę to może przy wielu spełnionych warunkach.Ale jest jak jest, gramy w syfie a jak pogoda jest najlepsza to liga się kończy.Nie ma bata byśmy dogonili czołówkę.

A co do reszty to faktycznie te 2 kolejki dużo powiedzą.Jak Legia i Amika się nie obudzą to też będzie raczej posprzątane, tyle że dziś ich na pewno nie skreślę.Można(wg mnie)ostro psioczyć na Skorżę bo to nie jest dobry trener ale 2 mistrzostwa zdobył więc może zdobyć i trzecie, podobnie Zieliński.

Ale na dziś faworytami są Jaga i Korona - grają na pewno lepiej niż ta tzw wielka trójka a i przewagę mają sporą.Jest też oczywiście DiskoPolo ale nie sądzę by z tak szalonym właścicielem, wygrali ligę, szczególnie że on raczej już w zimie nie będzie z kasą szalał.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 02.11.2010, 10:31
Polonia absolutnie się nie liczy. Tam nie ma atmosfery do pracy. Śmierdzi tam amatorką na kilometr.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 02.11.2010, 11:11
Polonia ma absolutnie skład na top ligi natomiast brakuje tam stabilizacji. Jakby tak z rok pograli bez presji z tym samym trenerem to spokojnie w lidze by sobie radzili.

Odnosnie Wisły to ostatni raz jak bylismy na 8 miejscu to mielismy 3 trenerów Okuku, Nawałka i Moskal. Teraz historia sie powtarza Kasperczak, Kulawik, Maaskant i znowu jestesmy na 8 miejscu Cupiał chce starej dobrej Wisły, ale przy okazji musi powielic wszystkie błędy, ktore juz kiedys popelnil. Wniosek taki, że w obydwu klubach decyzje są nieprzemyślane i pochopne.
Ostatnio edytowane przez tofik : 02.11.2010 o godz. 11:20.
..
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 02.11.2010, 15:37
tofik napisał(a):Wyświetl post
Polonia ma absolutnie skład na top ligi natomiast brakuje tam stabilizacji. Jakby tak z rok pograli bez presji z tym samym trenerem to spokojnie w lidze by sobie radzili.

Odnosnie Wisły to ostatni raz jak bylismy na 8 miejscu to mielismy 3 trenerów Okuku, Nawałka i Moskal. Teraz historia sie powtarza Kasperczak, Kulawik, Maaskant i znowu jestesmy na 8 miejscu Cupiał chce starej dobrej Wisły, ale przy okazji musi powielic wszystkie błędy, ktore juz kiedys popelnil. Wniosek taki, że w obydwu klubach decyzje są nieprzemyślane i pochopne.
A nie 4 trenerów?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 02.11.2010, 15:47
4, bo jeszcze Petrescu był przed Okuką
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 02.11.2010, 18:17
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html

ciekawe ile w tym prawdy !
Odpowiedz cytując
studio2
Banita

Stary 02.11.2010, 18:19
Chodzi plota ze nie mamy trenera, szczerze juz dawno bylem za zwolnieniem Zielinskiego ale po tych dwoch meczach chcialem, zeby dotrwal do konca rundy jesiennej i zobaczyc wtedy co i jak. Zarzadu naszego juz dawno nie idzie zrozumiec i chyba wkoncu sie doigraja lesne dziadki. Bakero bedzie mial strasznie ciezko z nami i mam nadzieje ze to jakas glupia przykrywka. Pilkarze chyba tez wola Zielinskiego niz Bakero, natomiast ze szczescia pewnie klaszcza uszami wlasciciele kasyn.

Druga sprawa to jestem zaskoczony jak jednomeczowcy sie rzucili na bilety z ManCity, nic juz nie ma procz pewnie tego co koniki zdarzyly "nakrasc"
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 02.11.2010, 18:26
yoda79 napisał(a):Wyświetl post
A nie 4 trenerów?
Kris54 napisał(a):Wyświetl post
4, bo jeszcze Petrescu był przed Okuką
No właśnie, za dużo było zamieszania.

Sylwek1906 napisał(a):Wyświetl post

ciekawe ile w tym prawdy !
Ci robią to samo. Nie wiem jaki sens jest zwalniać trenera w trakcie rundy ?
W jaki sposób można bedzie Bakero ocenić, skoro to ani nie jego drużyna, ani nie przez niego przygotowana ? Przecież w tej rundzie już lepiej grać nie będą.
Krótkowzroczność i zachłanność, a dodatkowo brak zaufania. Decyzje powinny być zaplanowane z dużym wyprzedzeniem by w trakcie sezonu był spokoj i skupienie sie tylko na meczach.
Polskie kluby działają w sposób amatorski ! Wkurzyłem się, a nie powinienem, w końcu to nie nasz problem
Ostatnio edytowane przez tofik : 02.11.2010 o godz. 18:31.
..
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 02.11.2010, 18:29
Leszek liczy na efekt miotly plus bedzie juz mial trenera ktory spokojnie przeczeka do przerwy. W ich wypadku to nie jest az taki zly ruch. Gorzej grac nie moga owszem, ale graja i tak ponizej jakiejkolwiek granicy w lidze ( Jeden wystrzal z Wisla tego nie zmienia ).

Odpowiedz cytując
studio2
Banita

Stary 02.11.2010, 18:36
Tylko ze dwa ostatnie mecze to 4:1, nawet sklonny jestem uzyc czarow i wyczarowac jakis sensowny wynik z Man City i to nawet porazki nie wliczam w to. Tylko co takiego ma hazardzista Bakero od wuefisty Zielinskiego? Procz dlugow
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 02.11.2010, 18:41
Bakero? Coz, nie wydaje sie byc jakims tam "szamanem" ale z drugiej strony piastowal funkcje trenera w klubie w ktorym funkcje szeryfa pelni Ten Ktorego Nazwiska Lepiej Nie Wymawiac wiec z ocena lepiej sie wstrzymac.

Warto tez popatrzec na sprawe z wiekszej perspektywy. O ile takiego Maaskanta mozna tlumaczyc ( mimo ewidentnych bledow taktycznych i chorych akcji z Kebabem ) totalnym rozp*** skladu jesli chodzi o obrone i brakiem wplywu na 3/4 transferow, o tyle speca od WFu nie tlumaczy juz nic. Koles nie ogarnia tych gwiazdeczek wiec Lech zrobil to co musial. Mozna sie sprzeczac czy nie lepiej by bylo poczekac...

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.11.2010, 18:45
A budzisz ty! 90minut to potwierdza jak i nszrot
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 02.11.2010, 18:59
Uważam że do Lecha pasuje Kasperczak.Owszem ostatnie jego wyniki mogą przeczyć,ale wydaje mi się że jest to trener który potrafi wygrywać jak ma dobry zespół.Ani ostatnio w Krakowie ani w Zabrzu takiego nie miał więc mu nie szło,ale kilka lat temu osiągnął z Wisłą sukces w Europie mając gwiazdy w drużynie jak Żuraw czy Franek które mu Smuda wcześniej sprowadził.A i z reprezentacjami afrykańskimi też mu nieźle szło.

A z Bakero pewnie będzie totalna wtopa - jakie niby ma sukcesy trnerskie? Może tylko zwiększy frekewncje na staodionie ze względu na nazwisko...
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.11.2010, 19:10
Bakero? Coz, nie wydaje sie byc jakims tam "szamanem" ale z drugiej strony piastowal funkcje trenera w klubie w ktorym funkcje szeryfa pelni Ten Ktorego Nazwiska Lepiej Nie Wymawiac wiec z ocena lepiej sie wstrzymac.
Zgadzam się z kolegą. Jeszcze za wcześnie by Hiszpana krytykować - mimo wszystko utrzymał drużynę, a i w tym sezonie Polonia pod jego wodzą jeszcze coś sobą prezentowała (jeden z tego forum już nawet zaczął odliczać kolejki do mistrzostwa ). Biorąc pod uwagę w jakiej patologii pracował wydaje sie, że cos potrafi - przynajmniej jeszcze nie dał powodu, by twierdzić, że nie... Pożyjemy zobaczymy.

I tak na plus dla Lecha, że nie poszedł w stronę Cześków, Ryśków i tym podobnych młodych zdolnych Ulatowskich.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.11.2010, 19:20
a kto to jest Bakero jako trener widze, ze umilowanie do zachodniej mysli szkoleniowej w Polsce juz siegnelo zenitu skoro bylo nie bylo mistrz Polski i klub z chyba najwiekszym budzetem zatrudnia trenere bez zadnych osiagniec tylko dlatego, ze jest z zagranicy - dziwne po doswiadczeniach z Liborem Palą czy Bohumilem Panikiem. Taki Ulatowski to już
do przygody z Cracovią miał lepsze wyniki niż Bakero, nie wspominając choćby o Szatałowie ale chyba nikt nie ma wątpliwości, ze nie sa to trenerzy na miare wielkie trójki. Zieliński też akurat miał dobre wyniki w Polonii W. i to już za kadencji JW, a wcześniej w Łęcznej czy Odrze ale w sumie nia nasz cyrk - nie nasze małpy. Mamy swojego zagranicznego fachowca bez wyników.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Od: 07.2010

Stary 02.11.2010, 19:30
Poki co wyniki mial lepsze w tejze Poloni niz Janas, ja tam bym go juz na poczatku nie skreslal.
Chociaz z drugiej strony, zastanawiajacy jest fakt, ze druzyna z takimi aspiracjami i jakby nie bylo jakimis tam malymi sukcesami w europie decyduje sie na zoltodzioba wiekszego od Zielinskiego.

A kto przyjdzie za Maskanta? Moze Zielinski?
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 02.11.2010, 19:59
Leszek liczy na efekt miotly plus bedzie juz mial trenera ktory spokojnie przeczeka do przerwy. W ich wypadku to nie jest az taki zly ruch. Gorzej grac nie moga owszem, ale graja i tak ponizej jakiejkolwiek granicy w lidze ( Jeden wystrzal z Wisla tego nie zmienia ).
Kresku, problem w tym że nie wiemy na 100% - czy to Amika grała tak dobrze, czy to my tak źle. Oczywiście ja mam obawy że to drugie ale pewności nie ma.

A co jeśli właśnie Amika wyszła z kryzysu? Tak nagła zmiana trenera może tylko rozwalić to, co odbudowano, wprowadzić chaos. I to przed ważnym meczem z MC.

Gdyby jeszcze Bakero był medialną zasłoną dymną, to bym zrozumiał. Sprowadzają wybitnego trenera za wuefistę. Ale oni chyba na serio...
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.11.2010, 20:11

Wyobraźnie to oni mają...
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 02.11.2010, 20:14
Macie problemy czemu Zieliński nagle odchodzi a mierny Bakero przychodzi? To może ja napiszę swoją wersję. Zieliński do Polonii a Janas do reprezentacji. Kto za i co o tym sądzicie?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 02.11.2010, 20:24
No, Petrescu w Amice to byłaby sensacja. Jednak facet wyrobił sobie nazwisko i może trafić do wiele lepszego klubu, mając większe pieniądze i lepszych zawodników. Raczej nierealne, chociaż...

PS. Marszałku, niby nie nasz problem ale moment zwolnienia trenera kuriozalny. Pojutrze grają kluczowy mecz w PE, właśnie efektownie wygrali w lidze z obecnym wicemistrzem i nagle nowy trener. Trochę to dziwne i moim zdaniem nawet nieeleganckie wobec Zielińskiego.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Stary 02.11.2010, 20:24
Do reprezentacji obojetnie kto, byle nie byl PL :] Na dzien dzisiejszy mam dosc polskiej mysli szkoleniowej
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 02.11.2010, 20:31
Emenems81 napisał(a):Wyświetl post
Do reprezentacji obojetnie kto, byle nie byl PL :] Na dzien dzisiejszy mam dosc polskiej mysli szkoleniowej
LEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ( Sorrry nie moglem sie powstrzymac )

Nie byle kto, a trener konkretny. Skoro stac ich na obijanie sie po jakis Hamerykach to stac ich na dobrego trenera.

Odpowiedz cytując
Emenems81
Banita

Stary 02.11.2010, 20:34
Jak patrze co wyczynia Franz to moze byc i Leoooooooo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów