The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.10.2010, 20:55
Plastman napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że gdyby np. Tomek Kulawik został na stanowisku pierwszego trenera pewnie nie mielibyśmy dziś mniej punktów w ligowej tabeli.

To ja się pytam, po co nam trener z Holandii?

Niby ma budować drużynę, ale nie ma z czego jej budować. To jest bez sensu.
Dodatkowo swoimi osiągnięciami upewnia mnie w przekonaniu, że jakby miał z czego zbudować, to nie i tak by nie zbudował.
Niestety, masz świętą rację. Brak poprawy jakości gry, błędy w założeniach taktycznych, błędy w ustwieniu meczowych 11-stek - czytaj szczególnie promowanie może sympatycznego , ale do bólu beznadziejnego "Kebaba", brak prawidłowej reakcji na zmiany sytuacji na boisku, itd, itd.
Pewna jestem, że przy Tomku punktów byłoby więcej! Inna sprawa to ktoś za wyprzedaż obrony i fatalne transfery w tej formacji "beknąć" powinien.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 31.10.2010, 20:56
Dajcie spokój, trenera w spokoju zostawcie. Sytuacja jaką mamy w klubie jest wynikiem pracy Basałaja i letniej "ofensywy transferowej". Kilka rozgarniętych osób potrafiło już w czerwcu przewidzieć co stanie się z drużyną po takich "wzmocnieniach" jakie zafundował nam prezes (podobieństwo do Palikota widać nieprzypadkowe).

Czekam teraz z niecierpliwością, bo zbliża się zimowe okienko transferowe. Wraz z nim pojawi się na forum Macios i zbymak i znowu będzie śmiesznie. Już doczekać się nie mogę opowieści o talentach długo obserwowanych przez naszych skautów, o przemyślanych transferach i wielkich gwiazdach z którymi prowadzimy negocjacje
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.10.2010, 21:02
a ja mam dosyć takiej Wisły kiedy my osatatni raz wygraliśmy z Legią Lechem? Nie mowiac juz o jakims sensowynm przeciwniku na arenie miedzynarodowej osatatnio Wisła to wieczny w....... kompromitacja i odgrywanie sie co jakis czas na słabeuszach z polskiej ligi dla 'ratowania twarzy'
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 31.10.2010, 21:03
My mamy w miarę solidną obronę, tylko dziwię się Maaskantowi, że na mecz z Lechem wstawił dwóch defensywnycn pomocników. Mógł wstawić Gargułę z Boukharim i jakoś by to hulało. A tak... to była bida z nyndzą.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.10.2010, 21:06
Mam pytanie Dla czego trener jest winny? to nie on sprowadzał obrońców więc wara od niego czepcie się Bogdana...
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 31.10.2010, 21:06
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Powiem ci tak, Maaskanta mnie osobiście ciężko oceniać. Bo mam odczucia że dzisiaj gdybyśmy na ławce posadzili duet Ferguson-Mourinho to mógłbym zwątpić w ich umiejętności trenerskie.

Mam wrażenie że Wisła się dzisiaj do niczego nie nadaje. Na ofensywę ciężko postawić bo jak dla mnie zawodnicy są mocno przeciętni. Umiejętności indywidualne, gra bez piłki nawyki wynikająca ze zgrania, tego poprostu brak. Dodatkowo przy niezgranej obronie która gra głęboko, powstają duże luki między formacjami, bo taki Wilk z Sobolem zamiast zgarniać drugie piłki, często byli za daleko od rywali bo asekurowali obronę.To samo na bokach, skrzydłowy jak stracił piłkę to boczny obrońca był za daleko aby od razu przerwać atak.
Kiedy rywal był cofnięty to jakoś to wyglądało, natomiast przy zespole wyżej i agresywniej atakującym każdy zawodnik musi być w ruchu i potrafić tą piłką grać. Z tym jest problem.

Na defensywę też ciężko postawić gdyż jest sporo błędów i nie zawsze tylko obrońców. Peszko przy drugiej bramce na zamach wziął dwóch zawodników, przy trzeciej głupi faul Wilka, pierwsza bramka wynikała właśnie z tego że mocno się cofnęliśmy, owszem Injacowi wyszedł niesamowity strzał ale nie było nikogo kto by do niego doskoczył bo Sobol i Wilk byli pod obroną.
Nie zgodzę się. Po to trener konsekwentnie stawia na grę ofensywną, by w meczu z silniejszym rywalem przestawić się na taktykę Skorży? 2 defensywnych pomocników i dzida do Brożka?

Źle to o nim świadczy. Najwyraźniej bał się blamażu i nie wierzył w dobry wynik, skoro ustawił nas na obronę Częstochowy. Blamaż z resztą i tak był, a przy grze ofensywnej może przynajmniej poleglibyśmy z honorem. Mimo wszystko takie 6-3 mogłoby lepiej wyglądać.

Drużyna zagrała zastraszona w pierwszej połowie, bez wiary w końcowy sukces. Do tego źle ustawiona taktycznie - Boukhari grał zupełnie nie tam, gdzie powinien - nie wiem, czy to wina zawodnika czy Maaskant mu tak kazał.

Zgadzam się, że zawodników mamy za słabych. Dlatego punkty wywiezione z Poznania uznałbym za niespodziankę, w dodatku punkty wywiezione po dobrej grze - za cud. Problem w tym, że dzisiaj nie zobaczyłem choćby symptomów lepszej gry. Wyszła nam raptem jedna akcja, poza tym cały mecz to dramat.

Podkreślam - nie ma sensu zwalniać Maaskanta, ale po prostu zaczyna we mnie narastać niepewność. Nie wiem, czy nawet zakup (mało realny, niestety) kilku dobrych grajków w zimie pomoże (nawet nie w walce o europejskie puchary - sezon stracony - ale w budowie solidnej drużyny).
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 31.10.2010, 21:11
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie Dla czego trener jest winny? to nie on sprowadzał obrońców więc wara od niego czepcie się Bogdana...
ale nikt nie zwala calej winy na Maskanta ale ludzie badzmy realistami to ze jest obcokrajowcem i pracuje tyle ile pracuje nie znaczy ze nie mozna go oceniac!!! Pilkarze tez nie sa bez winy.
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 31.10.2010, 21:11
To ten "mag z Holandii" ktory mial nas zbawic? Dostac czwórke od obecnego Lecha to nie lada sztuka.
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 31.10.2010, 21:17
Niech Maaskant przepracuje okres przygotowawczy to będzie można go rozliczać.W końcu to nie on ściągał piłkarzy słabszych od Karabachu i z nim poległ.

Co nie zmienia faktu że już zatrudnienie faceta którego największym sukscesem było wyeliminowanie Polonii Warszawa z PUEFA po czym w następnej rudzie dostanie łomotu od bodajże hiszpanów zbyt rozsądnym krokiem chyba nie było...
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.10.2010, 21:20
Mysle, ze atmosfera w druzynie bedzie lepsza i gra sie bedzie bardziej ukladac wiec moze i wyniki sie poprawia
jesli o miejscu w podstawowej 11 bedzie decydowac forma, a nie dobra znajomosc z trenerem. Co sobie taki
Gargula ma myslec skoro ciezko pracowal zeby wrocic do gry, zagral 2 dobre mecze i nagle ląduje na łąwie no
bo "święta krowa" jest nie do ruszenia ? Mi by sie odechcialo ciezko pracowac w takich warunkach.
Na zachodzie Polak musi być dużo lepszy od miejscowego żeby grać. Czy to jest przypadek, że najważniejsze
gole w ostatnich meczach strzelali dla nas Polacy ? Czy to jest przypadek, ze nasz najlepszy letni transfer to
Polak ? Czy to jest przypadek, ze najwieksze sukcesy Wisla osiagala kiedy grali w niej wiekszosci Polacy ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.10.2010, 21:23
dynek.pl, a może Maaskant zwyczajnie NIE POTRAFI ocenić kto jest w dobrej formie, a kto jest dupa na chwilę obecną? Albo jeszcze inaczej, może wszyscy są obecnie w formie fatalnej, dodaj do tego jeszcze niskie morale po wpier*olu ze Światem Lodówek i Kuchenek i masz pełny obraz tego z czym Maaskant musi pracować.

Gdyby miał taki podgląd jak w FMie miałby z górki ale niestety
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 31.10.2010, 21:24
Ja nie widzę w tej drużynie, zawodnikach jakiegoś przyspieszenia. Oni nie potrafią wygrać pojedynku biegowego, nie potrafią pobieć sprintem. My po prostu nie biegamy.

Na tle Lecha która gra ostatnio co 3 dni i miał być zmęczony, poruszaliśmy się jak zółwie. Ja nie wiem, jak tak się patrzy na tą naszą gre to nie widać polotu, chęci, wygląda to tak jakby zawodnicy nie mieli kondycji.

I jak dla mnie to nie jest winą zawodników że tak wyglądają kondycyjnie. Ale sztabu trenerskiego który ich prowadzi na codzień w klubie.

Jeszcze ta transmisja prowadzona w ten sposób, to ustawienie kamery. Dosłownie wydawało się jak by się oglądało zółwie na trawie.

Tutaj nic nie da taktyka, kupowanie zawodników, tu trzeba kogoś od przygotowania fizycznego kto sprawi że ci goście będą biegać jak strzały. Dodatkowo to rozgrywanie akcji. Zawodnicy są wolni, nie potrafią ucieć spod krycia, wyprzedzić zawodnika Lecha , nie mają się jak pokazać na pozycję. Więc ten który aktualnie posiada piłkę, albo musi grać długą na Brożka, albo musi próbować indywidualnej akcji.

Wszystko się zaczyna od biegania. Kondycji, Szybkości. Ja liczyłem że taki trener jak Maaskant doskonale zdaje sobie z tego sprawę i tak będzie prowadził treningi że po kilku miesiącach jego pracy to my zabiegamy tą polską ligę. Tymczasem po tych 2 miesiącach jego pracy nic się nie zmieniło.
Ostatnio edytowane przez wwf : 31.10.2010 o godz. 21:27.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 31.10.2010, 21:25
Sorki, ale piłka nożna to nie szachy. Tu nie muszą grać goście o iq 150. Tutaj wystarczy 10 schematów wyćwiczonych na treningach przez kumatego trenera + doświadczony stoper który krzyknie co i jak ( którego notabene dziś straciliśmy) i bramkarz, który broni. Ja naprawdę rozumiem jaki cios otrzymała ta drużyna, kiedy pozbyto się całej obrony. Takich rzeczy się nie robi nigdy, pod żadnym pretekstem, ale to nie jest temat o "polityce" Wisły tylko o trenerze Maaskancie. A do tego gościa mam kilka zarzutów konkretnych i chciałbym żeby ktoś się w końcu do nich konkretnie odniósł.
1. Dlaczego trenerem Wisły został trener bez żadnego doświadczenia? Nie przystający w żaden sposób do klubu o aspiracjach mistrzowskich i pucharowych. Bez znaczącej kariery zawodniczej i trenerskiej?
2. Dlaczego skoro zgranie formacji obrony jest w tym momencie najistotniejszą sprawą, to co mecz gramy dwójką innych stoperów?(pomijając temat kartek, bo to chyba oczywiste)
3. Dlaczego znów zagrał Boukhari, skoro widać, że jest on nie przygotowany do sezonu, ma sporą nadwagę + dlaczego ten sam Boukhari przez pierwszą połowę biegał pod własną 16 stwarzając w ten sposób gigantyczną dziurę pomiędzy linią defensywnych pomocników, a atakiem. Czemu zagrał skoro w każdym meczu notuje kilka bezsensownych strat narażając drużynę na kontry.
4. Dlaczego w meczu ze Śląskiem miało miejsce 49 dośrodkowań w pole karne, podczas gdy znajdował się tam jedynie osamotniony Paweł Brożek. Dlaczego Maaskanta po meczu dziwił fakt, ze pomimo tylu dośrodkowań nic nie strzeliliśmy?
5. Dlaczego pomimo stosunkowo wysokiego odsetka idiotycznych błędów ciągle broni Pawełek?

Pięć pytań wystarczy i tak wątpię czy ktoś ze zwolenników Maaskanta pofatyguje się sensownie odpowiedzieć.
Chociaż zwolennikiem Holendra od początku nie byłem, to naprawdę chciałem się mylić w jego osądzie. Miałem nadzieję, że Wisła zaskoczy i da mi powód do wstydu za wygłoszone na temat Maaskanta opinie.Dalej mam nadzieję, ze tak będzie. Lepszy mój wstyd jako osoby prywatnej, niż wstyd jako kibica Wisły po meczach z Lechem,Cracovią i Legią.

Aha i jeszcze jedno. Jesteśmy w trakcie sezonu. Zawodnicy powinni być już teraz w rytmie meczowym. Czy to jest aby na pewno odpowiedni moment, na zgrupowanie w Zakopanem i ciężkie treningi. Może to wcale nie Kasperczak odpowiada za to, że ruszają się jak żółwie?
Powód: zaraz będzie ban - powstrzymałem się tylko dlatego, że sam post sensowny. Ale obrażanie przeciwników - na to nie ma zgody.
Ostatnio edytowane przez carpenter : 31.10.2010 o godz. 21:49.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 31.10.2010, 21:33
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Niech Maaskant przepracuje okres przygotowawczy to będzie można go rozliczać.
problem w tym że narazie nie widac JAKIEJKOLWIEK poprawy.Grają jak w końcowej fazie pracy Skorży czy Kasperczaka z Karbachem.
Odpowiedz cytując
manson777
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 31.10.2010, 21:40
Maaskant = Liczka
efekt jego pracy będzie taki sam jak Czecha
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio.
Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios.
Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...]

Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 31.10.2010, 21:41
Słusznie, wwf przypomniał bardzo istotną sprawę. Amika grała ciężkie mecze co kilka dni, praktycznie tym samym składem. Mimo to w tym meczu nas zabiegali, szczególnie w pierwszej połowie. Grali pressingiem, podwajali a nawet potrajali (np. Małeckiego, holującego piłkę).

Taki Arboleda biegał od pola karnego do pola karnego, mijając naszych asów jak tyczki. Owszem, to czołowy obrońca ligi ale bez przesady. Jest szybki, ale nie tak szybki jak Henry czy Overmars w najlepszych latach.

Wniosek jest taki, że to nasi byli rozpaczliwie wolni, nie Poznaniacy demonicznie szybcy. Ok, Kasperczak spaprał przygotowania kondycyjne ale jednak coś dało się z tym zrobić. Szczególnie, że były przerwy na mecze reprezentacji.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 31.10.2010, 21:41
Zależy kiedy. Niekiedy naprawdę mają fajne zrywy. I wcale nie jest to jakieś wielkie chełpienie się trenerem z zagranicy tylko po prostu prawda. Drużyna ma wpadki, jak ta z Lechem, ale i pokazała ostatnio, że potrafi wygrać mecz. Więc poczekajmy do końca rundy chociaż na końcową ocenę pracy Maaskanta. Jak dla mnie powinien zostać jak najdłużej.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 31.10.2010, 21:45
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Wniosek jest taki, że to nasi byli rozpaczliwie wolni, nie Poznaniacy demonicznie szybcy. Ok, Kasperczak spaprał przygotowania kondycyjne ale jednak coś dało się z tym zrobić. Szczególnie, że były przerwy na mecze reprezentacji.
pojechali do Zakopanego i niestety zgodnie z życzeniem wielu kibiców-trenerów z forum ciężko trenowali
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.10.2010, 21:51
PvD napisał(a):Wyświetl post
pojechali do Zakopanego i niestety zgodnie z życzeniem wielu kibiców-trenerów z forum ciężko trenowali
nie jest sztuką zajechać drużynę
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 31.10.2010, 21:52
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
nie jest sztuką zajechać drużynę
Smuda powiedział kiedyś że zajechac to można ale babę w łóżku a nie drużyne na obozie
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 31.10.2010, 21:54
PvD napisał(a):Wyświetl post
Nie interesuje mnie, co robili ale jakie są tego efekty. W meczu z Widzewem poruszali się całkiem szybko, dziś jak muchy w smole. Coś jest nie tak.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 31.10.2010, 21:54
O jakim zajechaniu wy pie****icie !? Goście ewidentnie nie mają siły, kondycji i szybkości. Po 20 minutowym natarciu lecha obie drużyny musiały ODPOCZĄĆ! o ile kartofli mógłbym rozumieć (z ciężkim trudem), to jakim prawem nasi w tym momencie nie zrobili tego samego, tylko na odwrót?
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Stary 31.10.2010, 22:00
Gdy garnizon twierdzy cały czas napier*ala z dział w sensie broni się rozpaczliwie, to też musi sobie dychnąć, bo jak długo bez przerwy można sypać proch i wtaczać kule do luf

Nie wiem co oni tam robili na tym zgrupowaniu. Ale podobno góry są bardzo ładne jesienią :]
Odpowiedz cytując
lucas1906
Member

Od: 05.2010

Stary 31.10.2010, 22:00
Ludzie, każdy trener jak przychodzi do nowego klubu potrzebuję czasu, powtarzam czasu na popracowanie z zespołem. Po przygotowaniu zespołu przez Maaskanta do rundy wiosennej i po wzmocnieniu 2-3 zawodnikami będziemy mogli oczekiwać od trenera wyników.

Wolicie po raz kolejny zatrudnić polskiego trenera, wygrać Mistrzostwo kraju, zamydlić sobie oczy jacy to my jesteśmy zajebiści, a potem zostać sprowadzonym na ziemię w pucharach? bo ja nie.
My musimy przejąć jakieś wzorce z zachodu. Odciąć się od polskiej myśli szkoleniowej. Teraz dopiero piłkarze się uczą jak wygląda profesjonalne podejście do zawodu.

Czas, czas i jeszcze raz czas.
Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.10.2010, 22:05
Spokój, spokój i jeszcze raz spokój. Maaskant przyszedł jak już cała obrona oprócz Diaza była sprzedana, nie miał wpływu na kupienie kogokolwiek. Zobaczył Cikosa na treningu to na szybkości kołowali Branco. Swoją drogą uważam go za lepszego obrońce, dziwi mnie to że nie gra. No i jeszcze jest Marokańczyk. Wystawianie jego uważam za na razie największy błąd Maaskanta. Dajmy mu przepracować zimę, liczę że nasz dyrektor sportowy w załatwi prawdziwych piłkarzy.
Odpowiedz cytując
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 31.10.2010, 22:05
lucas1906 napisał(a):Wyświetl post
My musimy przejąć jakieś wzorce z zachodu. Odciąć się od polskiej myśli szkoleniowej. Teraz dopiero piłkarze się uczą jak wygląda profesjonalne podejście do zawodu.

Czas, czas i jeszcze raz czas.
Zgadzam się, ale nie z tym trenerem
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 31.10.2010, 22:07
Z konfeencji po meczu: "Maaskand odniósł się także do wyjazdowych porażek Wisły - "Biała Gwiazda" przegrała bowiem aż cztery z sześciu potyczek poza swoim stadionem. - Wiem, że jeśli chcesz być mistrzem, to musisz wygrywać na wyjeździe. Pamiętajmy jednak, że graliśmy w Bełchatowie, Białymstoku czy Poznaniu. Teraz będzie łatwiej - zakończył Holender" - trzymam za słowo, bo coś mi się wydaje, że mamy do czynienia z kolejnym "złotoustym"
Odpowiedz cytując
lucas1906
Member

Od: 05.2010

Stary 31.10.2010, 22:13
carpenter napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego nie z tym trenerem? Oceniasz go przez pryzmat dwumiesięcznej pracy?
Wy wszyscy oczekujecie gruszek na wierzbie. Facet przychodzi do rozbitego personalnie zespołu. Ma 8 nowych piłkarzy i do tego wszyscy są źle przygotowani do sezonu. Obudzcie się. Czarodzieja szukacie?e

Powtarzam, że będzie można oceniać Maasakanta po przerwie zimowej.
Przypomnijcie sobie pierwszy sezon Franza w Lechu, albo Probierza w Jadze? Coś grali konkretnego?

My budujemy od podstaw zespół, a na budowę potrzeba czasu. Kto tego nie rozumie niech sobie da spokój.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 31.10.2010, 22:15
carpenter napisał(a):Wyświetl post
A z kim ? Jakieś propozycje ? I po ilu meczach byś goz chciał zwalniać ? Pewnie do 20 by nie dociągnął.

Myślę, że z takim podejściem w Wiśle nigdy nie będzie drużyny na puchary europejskie.
..
Odpowiedz cytując
Bialix
Senior Member

Stary 31.10.2010, 22:15
No pewnie, a przed zimą jedziemy na Konwiktorską, gdzie może być różnie, bo Janas i Polonia są nieobliczalni. No i jeszcze wpadamy do Arki, z którą mordowaliśmy się w 1. kolejce. Ciekawa rzecz, że gramy na stadionie rugby z nimi
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów