|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
ale wieś
mam nadzieję, że im tą burdel arenę zamkną ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Teraz wszystko trzeba zaorać. 3/4 składu do wymiany. W tym sezonie już o nic nie powalczymy chyba, że o utrzymanie. Wprowadzać teraz tylko młodych piłkarzy. Bunoze, Chaveza, Pawełka, Boukhariego, Jirsaka, Łobodzińskiego, Riosa wypierd*lić zastąpić ich wartościowymi piłkarzami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Trudno ,przegraliśmy, Lech był dzisiaj lepszy ale dopóki piłka w grze wszystko możliwe . Teraz najważniejsze jest zdrowie Clebiego .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A tak spytam bo niezauważyłem, może ktoś widział. Czy Żurawski był przy piłce dziś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dla mnie Pawełek przy pierwszym golu nie miał nic do powiedzenia. To była zbyt mocna piłka by wybić ją jedna ręką, a na rzut z dwoma nie było czasu na taka reakcje. Generalnie to powinniśmy wyjść na drugą połowę w 10-ciu. Pierwsza połowa to kompromitacja myśli trenerskiej. Brożek stoi sam i w przestrzeni 30-40 metrów nie ma nikogo komu może podać!! Boukhari jest tak cienki że aż szkoda pisać. Zauważyłem że nie tylko nie biega i nie walczy, ale gra też na alibi. Clebera szkoda. Chavez>>Bunoza choć i tak nie aż tak dobry by go kupować. Aż się prosiło żeby Rios wszedł, bo to jedyny zawodnik który może przebiec te 20-30 metrów z rywalem na plecach. To on od początku powinien być ustawiony za Brożkiem.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
a Borski powinien zmienić zawód
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Było widać po I połowie że będzie wtopa,Nie wiem czemu wielu się nakręcało że Wisła wygra.Już w statystykach strzałów na bramke Lech wysoko prowadził.A niech tam Lech się nacieszy.I tak już majstra raczej nie zdobędą....
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
tez wlasnie slyszalem jak pseudokibice amici darli sie jak Cleber wyjezdzal wypierdalaj
myslalem ze jak Brozek strzelil to bedzie dobrze, ale potem strzal zycia Injaca i poszlo... ![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
Zarząd dorzucił swoje, bez dwóch zdań. Ale zwalanie winy na Heńka to psychoza maniakalna, lecz się.człowieku, jeśli już nie za późno. Jak w dzień po zatrudnieniu Maaskanta napisałem, żeby Basałaj walnął się.o sosnę, dostałem bana. Podtrzymuje to co napisałem i bana się.nie boję. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Powiem tak,mam już dosyć porażek z Lechem czy remisów z Żydami,sądzę że mamy lepszych piłkarzy niż Lech a mimo to przegrywamy ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że po tym 4:1 wreszcie kur... się obudzą do lepszej gry.
TYLKO WISŁA! ![]()
Częstochowa, Częstochowa - WISEŁKA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
szkoda Clebera, jezeli ma jakies przemieszczenie w kregosłupie szyjnym to koniec kariery (w jego wieku)
o meczu nic nie napiszę... starszy mi jedynie na pewna rzecz zwrocil uwage - zauwazyliscie ze nikt nie gral do Maleckiego dzisiaj? a co do Maaskanta... coz, jestem za zwolnieniem tego chlopa - pogubil sie w ustawieniu to raz, dalej nie wprowadzil chociazby namiastki stylu gry, wyniki koszmarne... ale PR ma dobry Porownajcie jak wygladala gra za Petrescu po analogicznym czasie. PS. Dragan pokazal ze nie jest obronca, wystarczyl bardziej poukladany skrzydlowy i juz... ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
A już myślałem, po wypowiedzi komentatorów, że taka dobra publiczność, że się przesłyszałem:/ Wisła na pewno była gorsza na boisku. Szkoda, że ta się skończyło, bo ewentualne punkty pozwoliłyby na grę o mistrzostwo, a Śląskowi dawałyby wyjście z strefy spadkowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zaorać i zasiać od nowa. Możemy oczywiście zmieniać trenera co kilka miesięcy. A może by tak pan Cupiał się określił po tych kilku latach kompromitacji. Chodźmy spać, szkoda nerwów. W piątek derby. Tylko zwycięstwo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Nie zwalniajmy trenera!!!! Zwolnijmy WAS z kibicowania. Będzie spokój za Wisłe narzekać to każdy by chciał - trzeba było jechać do Poznania dostać wryj i za.......ić komus za Wisłe.
Na oficjalnej napisali że kibice klaskali. Ja słyszałem ze było ostre wypierdalać!!!!!! Dobrze słyszałem , Jak Bosackiego znosili to cały widzew klaskał. ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
no co wy
w C+ powiedzieli, że Clebera żegnały brawa... buractwo na stadionie i tyle to Maaskant przygotowywał drużynę przed sezonem... myśmy już trenera zwalniali w tym sezonie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
NASTĘPNE MECZE CRACOVIA I LEGIA TYLKO 6 PKT albo mistrzostwo jest przegrane już po 1 rundzie
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Kurde, nie daruję Riosowi tej setki w 70 minucie. A potem jeszcze mógł podawać do Brożka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Cóż, jednak miałem rację. Żurawski ma już jednak 33 lata i to nie jest ta siła i ta moc, którą miał przy pierwszej przygodzie z Wisłą. Gdyby dalej był potężny, to grałby nadal w Celticu, a nie tułał się po Cyprach i innych Uzbekistanach. Wzięty został z okazji nazwiska. Szacunek dla jego pracy na rzecz Wisły to oczywistość, teraz jednak niech się lepiej zajmie szkoleniem napastników albo budowaniem atmosfery w szatni. Tak właśnie myślałem jak przychodził do Wisły, że pogra może ze 3 lata, potem zajmie się trenerką, wyda autobiografię i będzie odcinał kupony od minionego geniuszu.
A nam nie pozostaje nic innego jak zemścić się na wiosnę. Bo, do kur*y nędzy, ileż można nie wygrywać z Lechem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No Żuraw się snuje po tym bosiku, kopnie piłkę 5 razy na rok, ale z tym 5 strzałów padają 4 bramki.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Widzę że już zwalniamy trenera. Czy to trener pierwszej drużyny ma uczyć kupionego za euro stopera jak się ma ustawiać i przesuwać. Panowie trochę powagi i namysłu. W obronie błędy straszne ( np. zagranie w pierwszej połowie i wybicie Pawełka) i tak jak pisałem wcześniej. W zimie bezwzględnie potrzebni obrońcy. W pierwszej połowie Wisła grała w piłkę przez 20 minut(25-40) i wtedy amika nie miała przewagi. Niestety nic z tego nie wynikło dla nas. Po przerwie strzeliliśmy bramkę i gdyby nie dzień konia i strzał życia mecz prawdopodobnie potoczył by się inaczej. Co do trenera to widać postępy w drugiej linii i w rozgrywaniu, ale jedna formacja meczu nie wygra. I ktoś napisał że Wilk zawalił mecz. Chciałbym żeby każdy w Wiśle tak walczył. Jeżeli nie wzmocnimy obrony to leżymy na całego. Jeżeli kupimy dobrych stoperów to walczymy na wiosnę przynajmniej o puchary.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Cupiał powinien się głupio zapytać Basałaja, gdzie się podziała ta stara dobra Wisła
Ps. tak, jak napisałem już wcześniej, że czarne dni Wisły nadchodzą w 3 najważniejszych meczach rundy i bądźcie przygotowani na jeszcze gorsze sceny, niż wynik w Poznaniu i połamanie Clebera oraz frustracja kibiców Wisły i stadionowa bijatyka. Cupiał niech nie udaje "Greka", bo to nie tylko Maaskant jest tutaj winny, ale bardziej i to o wiele, wiele,wiele bardziej - piłkarze, jakich obecnie ma Wisła. Bez wymiany przynajmniej 8 ( ośmiu ) podstawowych piłkarzy za kwoty kilku milionów €, Wisła stanie się od przyszłych sezonów, klubem walczącym o utrzymanie, czego dowiedzie pozycja końcowa Wisły w tabeli w tej rundzie.
Ostatnio edytowane przez kot : 31.10.2010 o godz. 19:27.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
pisaliście po zwolnieniu Heńka, że sezon stracony tak ?
Więc niech poprowadzi Robert drużynę jeszcze przez 10 kolejek, a jak dalej będą takie denne wyniki to zrobić protest na stadionie. Zero dopingu, albo w ogóle nie przychodzić na mecze. Czemu taka Lechia, Legia ( choć tu raczej chodziło o inne sprawy ), kiedyś Jaga czy inni potrafili się zebrać i pieprzyć widowisko ? |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cikos to jakies nieporozumienie!! Gra w obronie to paranoja, dno i 3 metry mułu... NA DERBACH 3 PUNKTY!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trener musi zostać i sobie sam skład poustawiać w przerwie i tyle. PROBLEMEM SĄ ZMANIEROWANI PIŁKARZE. A najbardziej mnie dziś zawiódł Mały który swoją postawą pokazał że pomimo zaangażowania był najsłabszym zawodnikiem, jest to przykre że zawodnik o naprawdę jak na naszą kadrę porządnymi umiejętnościami totalnie nei myśli na boisku. I potrafi podjąć 100% złych decyzji to jest niesamowite.
I jeszcze widzę że się tu potrafią w dzisiejszym meczu do Cikosa przyje*** normalnie podziękuje za czytanie takich .... ?
Ostatnio edytowane przez pawelwislak : 31.10.2010 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Podsumująć: Bardzo dziwny mecz Lech był lepszy bramke zdobyła Wisła . Poźniej uderzenie życia Injaca i Lech wraca do gry . Wisła zaczyna atakować Lech zdobywa szmate. Karny no nie wiem wg.mnie Tshibabamba wleciał w leżącego. 4ta bramka sie praktycznie nie liczy bo Wiślacy byli zdruzgotani...
Nie wiem co w tej drużynie robi Boukhari ... Trenera zwalniac nie można już teraz,poczekajmy Wiecie może co sie stało z kibicami,bo w C+ się tak strasznie napinali że jakaś bójka? ![]()
" Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nasi fatalnie zagrali ten mecz. W pierwszej połowie miałem wrażenie, że się Lecha boją. Szczęśliwie nie straciliśmy żadnej bramki.
Dobrze zaczęliśmy drugą połowę i strzeliliśmy gola, potem strzał życia Injaca i remis. Jakby nie to uderzenie to Lech mógłby się nie podnieść. Później bramka na 2 : 1 - majstersztyk w wykonaniu Peszki ale też ta piłka przeszła po nodze (lub pomiędzy) nogami naszych piłkarz - strasznie niefartownie... Potem karny dzięki głupiemu faulowi Wilka w niegroźnej sytuacji, a ten gol na 4:1 to raczej już żaden z naszych piłkarzy nie myślał o meczu po tym co się stało z Cleberem (z resztą nie dziwię im się, ja sam miałem problem, żeby się na meczu skupić, a co dopiero oni - jego dobrzy koledzy). Suma sumarum zagraliśmy słabo, jak mielibyśmy farta to może padłby remis albo nawet byśmy to wygrali - ale nie od dziś wiadomo, że suma szczęścia musi zawsze wyjść na zero. Fortuna się do nas uśmiechnęła w meczu z Lechią, a teraz niejako w rewanżu kopnęła nas w dupę. I ten kop strasznie boli....
Ostatnio edytowane przez s1mone : 31.10.2010 o godz. 19:27.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|