|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Lech dużo lepszy, dziś to powinno być 5-0
Teraz jeszcze przegrana na Cracovii, remis z Legią i do widzenia panie Maaskant. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Miałem zawsze Djurdjevica za takiego cwaniaczka boiskowego, ale po dzisiejszym fauli na Cleberze widać się przejął poważnie i odrazu poprosił o karetkę. Szacunek.
Ale najgorsze jest to, że w TV będą mówić o ' pogromie ' 4:1 albo o zadymie ( że mamy nowocześniejsze stadiony a hołota na nie chodzi ), a nikt kur*a nie powie, że ze względu na sponsorów, nastawiali tych reklam, że pogotowie nie mogło przyjechać.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie, powinien zostać dyscyplinarnie wyp... jak mawia pewien "złotousty" nadworny krytyk.
Facet nie ma pomysłu na grę, żadnego. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Kto zbuduje drużynę dobrymi wynikami z tymi piłkarzami jakich obecnie ma do dyspozycji Maaskant
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Maaskant udowodnił to co pisałem od kilku tygodni, że jest zwyczajnie słabym trenerem, którego ratuje tylko to że jest z Zachodu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co tu dużo mówić nie pokazaliśmy poza akcją z golem Pawła Brożka absolutni nic totalne dno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Brawo dla Lecha był lepszy w każdym elemencie i pokazał charakter niestety my jak zwykle ostatnio nie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zastanawia mnie jedno dla czego Robert co mecz zmienia skład
Czy nie mogli od pierwszej minuty grać Rios i Garguła? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ile jeszcze będziemy musieli znosić te kompromitacje? Może jeszcze z trzy u parchatych chycimy.
Ta drużyna to wielki wstyd dla nas wszystkich. Trenerowi dam jeszcze spokój bo wcześnie ale postępów od dwóch mcy brak. W piątek na Kałuży pojedynek dwóch godnych siebie przeciwników. Będzie grał ślepy z kulawym. ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Walić Amikę, walić Legię, najważniejszy jest teraz mecz z parchami. Jeśli nie wygramy, to Maaskanta nic nie usprawiedliwi.
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W-S-T-Y-D jednym słowem. Dalej do wymiany cała drużyna...trener chyba też nie wie co robi zaczynam wątpić w jego umiejętności...Ech idę się napić...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Najbardziej mnie wkur*ia, że chyba słyszałem, gdy karetka z Cleberem opuszczała boisko okrzyki "wypier*alaj! wypier*alaj!". Wieśniactwo i buractwo :/
Strasznie szkoda tego 1:4. Ładny ten gol Brożka, a potem miazga. Wydaje mi się, że gdyby Pawełek nie musnął tej piłki, to byłby słupek po strzale Injaca. A potem to już się posypało. Najważniejsze jednak jest zdrowie Clebera. Mam nadzieję, że to nie będzie nic poważnego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
az chce sie wyjsc z kina
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Sęk właśnie w tym, że takie wyniki z tymi piłkarzami zrobi prawie KAŻDY trener. Więc po co zatrudniać Holendra? Czy Kulawik gdyby został na stanowisku trenera miałby dziś mniej zdobytych punktów? Nie sądzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ludzie co wy mówicie że zwolnić trenera. Wy patrzcie co Mały k**** robił cały mecz on ani jednego podania dobrego nie miał tylko bezsensowne kiwanie mu w głowie ja nie wiem jak to w ogóle komentować. Jego brak pomysłu w ataku głupie straty w dużej mierze przyłożyły się do dzisiejszego wpier.... Do tego znowu błąd Clebera przy bramce na 2:1. Fatalna postawa Pawełka przy karnym i 4 bramce. My nie mamy żadnych zawodników a najbardziej zawodzą ci nasi starzy wyjadacze Cleber, Mały i Pa. Brożek ja nie wiem całą pierwszą połowę wyglądał jakby mu się nic psia mać nie chciało. I Boukhari który chce budować akcję ofensywne pod naszą bramką. Dzisiejszy mecz to dramat. Pokazuje że nasi spaleni byli jeszcze przed meczem wyszli na murawę wysr*** jak nigdy.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Co wy myslicie ze zmiana trenera cos da
nawet jak by Murinho przyszedł wielkie gówno by zrobil. z takimi pilkarzami i nastawieniem ich do gry to nic nie pomorze. DAC TRENEROWI MASKANTOWI DAC POPRACOWAC TROCHE ! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
a i jeszcze jedno ja to widzę tak od jakiegoś czasu na Wiśle podnoszą się wszyscy, obym nie był złym prorokiem ale czuję że w takiej formie to i Legia i Cracovia się na nas podniesie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wiecej graczy ala pączuś Boukhari i 2 liga pewna. Szoda Clebera, a sedzia nawet faulu nie widział...Gwizdy poznańskich buraków lepiej pozostawić bez komentarza.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A ja tak z innej strony...
Jak to jest ze stadion na euro a karetka ma problemy z wjazdem na stadion bo ktos postawil na wjezdzie reklamy ktorych usuniecie zajelo kilka minut. I kolejna sprawa - kibice zaczynaja sie napierdalac na stadionie a ochrona ucieka (takie stwierdzenie padlo w komentarzu - chyba Szymek to powiedzial) Przeciez jakby takie dwie akcje wydarzyly sie na euro to uefa by nas (Polske) zaje****!! A jesli chodzi o mecz to WIsla grala slabo - Amica byla lepsza , grala szybciej i zasluzyli na zwyciestwo , moz enie 4:1 ale byli lepsi od Wiselki. Ale pamietajcie... Dumni po zwycięstwie. Wierni po porażce.TYLKO WISLA!! ![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
niestety ostatnie 1-1,5 roku pokazało jak jestesmy słabi przedewszystkim dzięki fatalnym decyzjom naszych włodarzy...i tyle w temacie nie powinno sie pisac petrescu wróc czy maskant podaj sie do dymisji...tu trzeba zmian na górze...
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
kto tu pisał,że dobrze by było jakby był taki sam wynik padł co w MESIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Drużyna siadła po golu strzelonym dla nas, a bramka Injaca (czemu w takich momentach wchodzi im bramka życia?) dodała kuchenkom gazu i strzelili bramkę na 2:1, która paść nie powinna, gdyby obrona zagrała lepiej. Później karny (dzięki Czarek), a po sytuacji z Cleberem (POZnan* miasto kultury ma się rozumieć) wszystko poszło wiadomo gdzie.
....a. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Wisła nie zasłużyła na taki srogi wymiar kary. Fakt faktem że obrona słabo, Sobolewski i Bukhari słabo, Garguła też zbytnio się nie rozruszał od wejśćia ale jemu nie ma co się dziwić.
4-5-1 ssie Bukhari w pierwszym składzie ssie No kiepsko..kiepsko ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
To teraz niech się z nami przełamie Craxa jeszcze i mnie do czubków odwiozą. . .
Chcieliście powtórki z ME- proszę bardzo! Nawiasem mówiąc: ja chce całą drużynę ME [wraz ze sztabem] w następnym meczu! Gorzej od tych gwiazd nie zagrają. Cleber kontuzjowany został w doliczonym czasie gry więc nie ma się co tłumaczyć. Dodatkowo jeszcze Legia wygrywa... A trenerem Legii jest pan Maciej wciąż. . . Gdzie jest nasza Wielka Wisła, ta z boiska? Gdzie sa nasze grube lata? Oby nie przepadły bez powrotnie. Jak już pisałam: Ciężki tydzień idzie... ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mieli pełne gacie przed meczem
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
.... z wynikiem, najważniejsze, żeby Cleberowi nie stało się nic poważnego. I to zachowanie najlepszych kibiców w galaktyce to ....A BRAK SŁÓW!!
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|