|
Witam , otóż ja tego meczu się trochę obawiam ponieważ wydaje mi się że nasz obecny styl gry jest wręcz wymarzonym dla Lecha , jeśli zagramy tak wysoko jak dotychczas atakiem pozycyjnym na pograniczu spalonego to Kolejorz mając te skrzydła w postaci Peszki , Wilka byc może Krivets , to oni bedą grać tę piłkę którą grali w pooprzednim sezonie w LE i trzeba przyznać że skutecznie , choć u nas Cikos i Paljić są szybcy więc to jest plusem gorzej z szybkoscią na srodku obrony , tak więc uważam że lepiej by było zagrac troszkę z tyłu i cierliwie czekać na nasze szybkie ataki skrzydłami a skrzydła mamy lepsze niz Kolejorz ( Kirm Małecki )ci zawodniy sa w gazie i warto oprzeć na nich naszą siłe , choć z drugiej strony Masskant byc moze zwycieskiego stylu zmieniać na ten mecz nie bedzie choc gramy na wyjezdzie ale jak by nie patrzec z zespołem bedącym w słabej formie i bardzo nisko w tabeli , ostatnia wygrana z Cracovią Lecha nie przełamała po prostu to Cracovia ma Sito w defensywie . Tak czy owak mecz bardzo ważny i mam nadzieję że wygrany szansa jest ograć ich na Bułgarskiej , więc trzeba korzystać podnosic morale wkrótce Derby ! Swięte Barwy swe wznieś...
|