|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Okazyjnie za 500k jewro odpalimy wam jeszcze Iwańskiego, skoro tak lubicie piłkarzy na potęgę kupować. Arboleda i Iwański, obaj z charakterem, z takimi to tylko po MP i puchary, serio!
![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ajawen + Łobo to przeciez BFF Wam akurat takie teksty nie przystoją...
Ostatnio edytowane przez szprotson : 29.10.2010 o godz. 17:17.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Bez żartów
Szanujmy się.![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Urban w Polonii Bytom
Robi sie coraz bardzej bekowo ... Szatałow ponoć dostał proozycję od sąsiadek ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ale Bełchatów przyfarcił....
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ten Małkowski to potrafi dośrodkować!
To pokazuję jak Widzew jest słaby na wyjazdach i tak dziwne, że zespół który w poprzedniej kolejce wygrał z liderem 4:1, a teraz nie potrafi poradzić sobie z Bełchatowem, który przegrał ze słabiutką Arką. Takiego sezonu w ekstraklasie nie było już dawno. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Polska (ekstra)klasa. Tak naprawde kazdy moze z kazdym przegrac, kazdy moze z kazdym wygrac. Decudyje tylko dyspozycja dnia i troche szczescia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dokładnie. A sam poziom meczu to jakiś dramat
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cudownie
![]() Kazda porazka pejsiatych z Al. Piłsudskiego , a zwłaszcza w takich okolicznosciach niezmiernie mnie cieszy :bravo: ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No to teraz zobaczymy jak się spisze Duma Stolicy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Duma Stolicy gra w niedziele z Górnikiem
![]() To tak w kwestii formalnej. Aczkolwiek mam nadzieje ze smieszna druzynka z Muranowa prowadzona przez Pawła Janasa zremisuje dzisiaj ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Filipiak z nerwów podejmuje kuriozalne decyzje.
Dziennikarze już pisali, że chce kupić od Polonii Bytom Szatałowa. Było to o tyle dziwne, że Polonia to główny rywal Pasów w ew. walce o utrzymanie. Przekonanie ich do sprzedaży Szatałowa i wzięcia Urbana musiało sporo kosztować! Pytanie, czy było warto. Szatałow zeszły sezon miał niezły, teraz słabo ale chyba drużyna została osłabiona. Nadal jednak nie wiem, czy jest to dobry szkoleniowiec. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Alez nudny mecz Jagi i Dyskobolii... Az chce sie wstac i wyjsc z kina.
PS Dla postronnych kibicow takie np spotkanie Wisla - Slask pewnie wywolywalo podobne odczucia... ![]()
DysoN
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mysle, ze ten mecz jest jednak ciut lepszy od naszego ze Slaskiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
bardzo słaby mecz, Jagiellonia nic nie pokazuje, tak jak Polonia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na razie widać, że wyłączyliśmy Jagę z akcji ofensywnych. Pewnie skończy się 0:0, ale przyfarcimy jednego gola. ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Na Jage starczy miec ogarnietych obroncow. Nic nie graja, a dziewczyny z Konwiktorskiej nie wiem na co czekaja... Jakis atak...jakis Sobiech skill albo Smolarek move....a nie takie stanie i czekanie ch*** wie na co. Bedzie remisik, bedzie impreza
PS: Kanalarze i duma te dwa slowa nie moga stac obok siebie bo wykluczaja sie totalnie ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Urbana potwierdzili w C+, mówili też o Szatałowie, a Andrzej Zamilski dosadnie wyśmiał całą tą sytuację i trudno się z nim nie zgodzić.
![]() Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jaga z atakiem pozycyjnym ma problemy, kontry im swietnie wychodza, ale jak juz maja prowadzic gre to jest problem.
Cos czuje ze Jozef szybko sie pozbedzie Smolarka, jak Ebi przychodzil do Poloni to mowilem ze max do zimy utrzyma sie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie sztuką jest wyłączyć rywala, wyłączając też siebie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Frankowski za Kijanskasa, czyli Jaga walczy o 3 punkty. Oby, bo na razie ten mecz jest tak nudny, że mam wrażenie jakbym oglądał spotkanie 2 ekip walczących o utrzymanie. A tam się niby o mistrza biją...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
źydki zatrudniły ruska, widać poleciał na kasę filipiaka szczur, będzie żałował że mógł walczyć o utrzymanie z Polonią a spadł z mirnotami bez ambicji. Ave TS!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
poza tym sporo jest tam takich osób, które mają w 'miejscowość' nie Warszawe Ale to jest najlepsze ze względu na treść posta:http://img156.imageshack.us/img156/5015/groclin.jpg ![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Akurat Szatalow to dobry wybor dla Pasow. On lubi takie krzywe akcje
Jaga w sumie caly czas na wlasnej polowie. Kilka pilek na dobieg i juz jest groznie. Niezla akcja Jagi i spory kociol w polu Polonii. Moze cos byc z tego usypiania i bronienia sie na wlasnej polowie. Wystarczy dobrze bronic i miec szybkiego skrzydlowego plus ogarow w ataku i juz jest ciekawie. Jesli chodzi o szybkosc to Grosik i Manu maja jednak kopyto ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 29.10.2010 o godz. 20:40.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
A żeby nie rozmywać tematu - wszedł Frankowski i Jagiellonia zaczyna coś grać. Ja trzymam kciuki za remis, bo przy takim wyniku jeżeli ogramy w niedzielę Lecha wyprzedzamy Polonię i redukujemy sratę do Jagi |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
E tam, to temat ekstraklasa, nie ma co sie napinac, a link z Kobyłka fajny
![]() |
|
|