|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
1:2
to dobrze, niech troche pobiegają |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ta już 1:3 obrońcy parchów sobie stali....Mam nadzieje, że nasi zwolnią Jacka Zielińskiego
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Już 1-3 , nie lubię takich meczów , bo denerwuje mnie jak któraś z drużyn strzeli gola , obu nie lubie.
Najlepiej by było 0-0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Szkoda, że parchy się nie postarały. Liczyłem po cichu na dogrywkę (zawsze to 30 minut więcej w nogach piłkarzy Lecha, przed meczem z nami).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale oni są slabi. Przeciez ja bym stanął na obronie i bym mial wieksze pojęcie. Szkoda, ze nie gramy z nimi w tym tygodniu. 5-6 bramek im wbić to żaden problem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
chyba juz lepszego rywala kuchenki nie mogly dostac na przelamanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
To dobrze że nie przegrali to by było niemozliwe zeby przegrali 6 meczy z rzedu teraz sobie odbili to znów mogą dostac z nami. najwazniejsze zeby nie przegrywac z nimi do 60 minuty. pozniej padna jak muchy i my strzelimy jak wszystko dobrze pójdzie (daj Bóg)
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Moja jedynastka
++++Pawełek++++ Cikosz++++++Chavez++++ Cleber++++++Paljic Małecki++++++++ Gargula++++++++Wilk ++++++++Kirm ++++ Boukhari++++ ++++Brożek++++ ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Bandrowski wszedl po kontuzji, jestem ciekawy czy postawi na niego w meczu z Wisła.
A Ulatowski nie jest juz trenerem cracovii |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem ciekawy, czy nowy trener w jakiś sposób odmieni Cracovie, bo z takim składem to chyba mało prawdopodobne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba przykryć porządnie Peszko , Paljic się nim zajmie. Tak jak wczesniej pisałem Rudnevs jeden mecz dobry na 4-6 meczy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Paljic jest tragiczny jeśli chodzi o motorykę i zwrotność. Zwrotność kasy pancernej...
Peszko będzie nim kręcił na milion sposobów |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Paljic dobrze trzyma linie ostatnio z Widzewem tez mądrze pobiegł wszerz i złapał na spalonego, tak jak z Lechią
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Aha.. no i dodał bym jeszcze że jest wolny, źle się ustawia przy stalych fragmentach, słabo gra głową i śmierdzi serem.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z Amicą trzeba pocisnąć. Każdy inny wynik niż NASZE zwycięstwo będzie porażką. Oni są słabi jak ..... Jak nie teraz, to kiedy? Trzeba im się zrewanżować za 1-4 na Reymonta. Tym bardziej, że już łapiemy rytm. W dobrym momencie. Teraz tylko zwycięstwa chcę oglądać. Z Legią będzie ciężko, ale powalczymy. A co do Wronek* to dzisiejsze zwycięstwo tylko potwierdza, że oni grają dobrze jedynie w środku tygodnia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Może się nie znam ale Pajlic to nasz najlepszy boczny obrońca w tym momencie. A oceniając go jako piłkarza to chyba właśnie szybkość i zwrotność są jego atutami... Nie wiem kto by Ci pasował po lewej stronie - Usain Bolt? ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A mi się wydawało że Paljic jest własnie najpewniejszym zawdonikiem w defensywie obecnie. Ma chłopak ambicje i peszko przy nim nic nie zrobi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Myślę że mecz będzie bardzo otwarty. Boję się o naszą skuteczność bo naprawdę różnie z nią bywa a mianowicie należy przyznać że bramka strzelona Widzewowi była bardziej z winy bramkarza( przez cały mecz nie mogliśmy wykorzystać kilku setek). W Poznaniu nie będzie tak łatwo o ciągłe sytuacje podbramkowe. Pożyjemy zobaczymy
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
W Lechu zagra już Bandrowski (którego ostatnio najbardziej brakowało) i wypoczęty Arboleda, pozbyto sie też Wichniarka który robił ferment, więc może być ciekawie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
albo nieciekawie
|
|
|
|
Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
nie wiecie czy Boukhari czy przez te dwie zółte kartki zagra
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
A co mają kartki z PP do meczów ekstraklasy?
Będzie mógł grać. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2006