|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oglądam do końca i uszom nie wierzę. Co zdanie to samochwała a najlepiej się znam na taktyce. Za chwilę, że od początku sezonu nie wychodzą nam SFG, qrwa minęło 14 kolejek i nie poprawili nic, a ten gamoń się cieszy.
Lepszy od kabaretu jest |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Serio, warto to obejrzeć żeby zrozumieć jakim bucem jest Sobolewski. Wyniki wynikami, trenersko to kompletny dyletant, ale to jakie ten człowiek ma ego ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Też mi się to spodobało, a chwilę potem "ja potrafię bardzo dużo". A źli kibice lżą.
"Zagraliśmy przyzwoite spotkanie u siebie, mieliśmy kontrolę nad tym spotkaniem". Tu już chyba potrzebny jest specjalista z zakresu ochrony zdrowia. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obejrzyjcie konferencję pomeczową.
Sobolewski to nie tylko dyletant taktyczny, tylko buc i kompletny odklejeniec... Karherop, s1mone, pepe, FraMat - zajebistego macie idola. Do jednego się tylko odniosę: Sobolewski twierdzi że kibice niesprawiedliwie go oceniają, nie mają kompetencji, nie widzą tego co robi na treningach. No właśnie, nie widzą. Widzą to gówno które gramy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.11.2023 o godz. 23:21.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Widze ze spoilery juz poszly.
Konferencja mega polecam kazdemu kto ma gorszy nastrój, Górski (ten kabareciarz lepszej by nie zrobil). "Ja potrafie bardzo duzo" "Na taktyce znam sie najlepiej" To tylko 2 z wielu perelek. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Sobolewski ananasie juz nie bedziesz w ekstraklasie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ta konferencja jedynie potwierdza, że Sobolewski jednak taki głupi nie jest - to, że przez całą karierę nie udzielał wywiadów nie wzięło się z niczego.
Jest za to bezczelnym narcyzem, cały ten występ to bełkot człowieka totalnie oderwanego od rzeczywistości. Sama ta konferencja kwalifikuje gościa do dymisji. Niestety, jego przełożony porusza się w podobnych oparach absurdu.
Ostatnio edytowane przez d : 03.11.2023 o godz. 23:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.11.2023 o godz. 23:34.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Trzeba przyznać, że ta konferencja przejdzie do historii.
Tutaj nawet nie ma co komentować. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niektóre cytaty już z nami zostaną, na przykład "będę działał jak potrafię, a potrafię bardzo dużo" ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobol straciłem do Ciebie szacunek po tej konferencji. Niszczysz własną legendę. Odejdź.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Królewski przejrzy na oczy dopiero jak hajs się przestanie zgadzać, to znaczy kibice przestaną to gó… sponsorować.
Proces przerabiania klubu w rodzinny …dołek rozpoczęli bracia brzeczyszczykiewicze. Ten (informatyk) teraz go kończy. sobol - trenerski ułom i amator, zając - amator, pogoniony z każdego możliwego klubu, szot - podróbka pilkarskopodobna, uryga będący dwa lata na kontrakcie i rozgrywający przez ten czas pół spotkania, legenda kmiecik. Turysta z Hiszpanii udający dyrektora sportowego.. można by tak wymieniac bez końca. W tym klubie personalia leżą. Potraktowali Wisłę jak prywatny folwark do utrzymywania beztalenci za pieniądze kibiców. Co z tego ze kibice dostają raz po raz mokra szmata na pysk, a klub jest pośmiewiskiem na cała Polskę. Najważniejsze ze rodzinka i znajomi maja się dobrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Trzeba olać tą bandę pasożytów zamiast cały czas ich karmić. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sobolewski ,jak rzeczywiście czujesz jakiś związek emocjonalny z tym klubem, złóż dymisję , skończ szkodzić Wiśle !
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
https://twitter.com/BRobert1906/stat...68236914217044 perełka z konferencji
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Bezczelność tego człowieka przebrała już pewne granice, jeżeli Radziu nie słyszy głosu kibiców że ma się podać do dymisji to może kibice powinni to ubrać w odpowiedniejsze słówka żeby to zrozumiał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
On juz dawno zniszczyl. Czlowiek bez honoru. Tyle. Dwoch megalomanow z ego wyj...w kosmos. Sobol i prezes. To jeb.nie prędzej czy pozniej.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 04.11.2023 o godz. 00:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po dzisiejszym meczu i konferencji mogę napisać tylko:
Sobolewski wypierdalaj! ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wy nic nie rozumiecie, oni wyglądają super na treningach, mamy 150 strzałów co mecz i tysiąc niebezpiecznych ataków. Wyniki nie są ważne, to sprawa zupełnie drugorzędna, liczy się że piłeczka chodzi i hop dośrodkowanie od nikogo, to jest kwintesencja futbolu, ignoranci.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
W KAŻDEJ drużynie z jakimikolwiek ambicjami trener z takimi wynikami i stylem zostałby już dawno wypie*dolony na peryferia futbolu, ale Wisła ma zerowe ambicje.
Pytanie tylko czy to dlatego, że Królewskiego już doszczętnie powaliło, czy po prostu nie ma kasy na na zwolnienie szkodnika. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2023
Offline |
|
|
Pociąg do ESA odjeżdża i z każdą kolejką się mocniej rozpędza. Nasz terner goniąc na hulajnodze zapewnia i twra w przekonaniu, że go dogoni.. Nie ma co się łudzić mamy deja vu z poprzedniego sezonu, jesień zaprzepaszczona i żadnych wniosków nie wyciągnięto z poprzedniej wiosny. Z tą różnicą, że raczej w okienku nie spadnie manna z nieba, aby zespół jeszcze wzmocnić, bo na ewentualny sam efekt nowej miotły nie wierzę. I moim zdaniem niestety trzeba wyjść z błędnego przekonania, że jesteśmy faworytem, a siły powinniśmy mierzyć na zamiary, czyli baraże. Już bie jedna drużyna z dna tej tabeli nas zweryfikowała negatywnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobolewski psuje drużynę i zawodników. Każdy to widzi od dawna poza Królewskim.
Chciałbym w końcu zobaczyć choć jeden mecz tej ekipy bez jego autorskich pomysłów i geniuszu taktycznego, którym się chwali podczas konferencji prasowych.Bez tych wszystkich udziwnień i chorych inicjatyw, których nikt kompletnie nie rozumie, a już na pewno nie rozumieją jego piłkarze. Czyli zaczynając od ustawienia: Alfaro nie na dziesiątce, tylko na nominalnej pozycji lewego pomocnika, Goku nie na lewej pomocy, tylko na środku jako ofensywny, Rodado znów jako napastnik, a nie ofensywny pomocnik. Od tego można byłoby zacząć. Obecny system się nie sprawdza, więc trzeba go zmienić lub mieć pod ręką alternatywny. My nie mamy nic: ciągle ten sam model łatwy do przeczytania dla rywali zorganizowanych w obronie i po prostu broniących się w okolicy własnego pola karnego. Do rozbijania tej obrony nie mamy odpowiedniej koncepcji ataku pozycyjnego. Polskie kluby od zawsze mają z nim problem, ale my mamy Hiszpanów, którym powinno iść łatwiej,lecz którzy grają nie na swoich nominalnych pozycjach i stąd nie zawsze odnajdują się w reakcjach zespołowych, które z kolei zresztą jak widać na treningach kompletnie są niedopracowywane. Sobolewski ze swoim sztabem nie potrafią nawet dopracować wykonywania stałych fragmentów gry. O dośrodkowaniach już nie będę pisać: Szot ma tu teraz ten sam problem, który miał niegdyś Gruszkowski, za chwilę podawać ze skrzydła oduczą się pozostali zawodnicy. Zresztą chyba wszyscy się czegoś pod ręką tego sztabu oduczają, a uczą jedynie bezradności i chaosu.
Ostatnio edytowane przez Markus : 04.11.2023 o godz. 10:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na sytuację Sobolewskiego trzeba spojrzeć szerzej... Można oczywiście się obrazić na niego i jego krytykować ale to jest głębszy problem.
W skrócie - w klubie każdy klepie się po plecach a i pewnie liże po jajach, prezes wmawia każdemu nieudacznikowi, że jest zajebisty, a wszyscy nieudacznicy wmawiają prezesowi, że nie jest nieudacznikiem. Jestem pewien, że słowa Sobolewskiego to efekt relacji miedzy Krolewskim a nim (i resztą). Skoro gościu zjebał poprzedni sezon, na konferencję poświęcił 40 sekund, z niczego się publicznie nie wytłumaczył itd i nie został wy.......ony z klubu, tylko mu wmówiono, że wykonał kawał świetnej pracy oraz poproszono żeby został jeszcze z Wisłą - to co on ma mówić dzisiaj gdy w sumie spojrzy w statystyki, liczba niebezpiecznych sytuacji się zgadza, w tabeli też nie tak źle bo blisko to baraży itp? Możemy z Sobola zrobić jedynego winnego. Tu są wszyscy do wy.......enia, na czele z Radkiem i Jarkiem bo takich trzech, jak ich dwóch to już tu nie będzie. Na jego słowa patrzę jak na typowe bajdurzenie Królewskiego i jak na stanowisko zarówno Sobola jak i całego klubu - pierdlenie głupot, życie w jakimś alternatywnym świecie. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
na końcu Sobol. To JK i KR powinni być jebani od góry do dołu, za to, że go zostawili i przeciągają te męki, do Sobolewskiego mam pretensje, że sam nie zrezygnuje, myślałem, że jest trzeźwo ogarniającym rzeczywistość gościem, myliłem się. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To co ten człowiek pier.oli to jest wręcz nieprawdopodobne...
On może te mecze w Fifę jeszcze raz rozgrywa po końcowym gwizdku i mu się miesza ? Jakie kvrwa 100% sytuację?! Jedyna w meczu miał Valencia ale z tego co widziałem to gra w drużynie przeciwnej Taktyka?! Że co, klepka ja do ciebie ty do mnie, wałkowanie z uporem godnym maniaka jednego ustawienia ( jak można skutecznie wytrącić atuty i schować na boisku swojego najlepszego strzelca -pokazuje i objaśnia Radosław "na taktyce znam się bardzo dobrze" Sobolewski Kto kibicuje Wiśle oglądając cyrk Monty Pythona się nie śmieje... ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ten chlop wygral tylko 5 meczow na 14. W 1 lidze. Kurde Jarek chcesz liczby? To sa liczb! Wy....... go poki jeszcze czas, a on sie konczy
Ostatnio edytowane przez Skawa Wadowice : 04.11.2023 o godz. 06:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak można mówić, żeby Jarek kogoś wy.......ił skoro sam Jarek jest do wy.......enia bo jest jeszcze gorszy od Sobola...
Co zmieni wywalenie Sobola? Nadal będziemy żyli w jakimś innym wymiarze dzięki naszemu preziowi. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tzn chodziło mi, że co do wyników winny w połowie jest Sobol, w drugiej połowie tamci, że go trzymają. Ale co do całego cyrku, to jasne, że to w ogólnie nie powinno mieć miejsca i Sobol jest tu tylko pionkiem, niewinnym temu, że Królewski jest debilem i dalej go trzyma na stołku trenera. Bo to Sobolowi dzieje się krzywda, gdy jest mu wmawiane, że da radę.
Piłkarza też można wziać z B klasy i wstawić do pierwszej 11. Niech gra i się ośmiesza co tydzień. W jego umiejętnościach to nic nie zmieni i nie będzie ot jego wina, że ktoś go na siłę trzyma na boisku. ![]()
drozd:
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|