|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków | |||
| Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Remisem |
|
10 | 9,43% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków |
|
72 | 67,92% |
| Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków |
|
20 | 18,87% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Może grać ale raczej nie zagra, bo pewnie woli grać dla Izraela, a jak będzie tak grał, to szybko go ich selekcjoner dostrzeże.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a myślisz że jak on grał w tej lidze izraelskiej że selekcjoner dopiero teraz go dostrzeże ?
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może jest podobny do Smudy, Smuda też nie widzi tego co ma pod nosem (Brożek, Głowacki)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Mel...142,1,727.html
Zmiany w przepisach obejmują Boenischa, ale nie Meliksona. Beonisch ma kilkadziesiąt meczy w młodzieżówkach Niemiec, ale żadnego w 1 kadrze, więc mógł u nas zagrać, ale jeśli zawodnik zagrał choćby pół sekundy w oficjalnym meczu 1 kadry to jest dla nas stracony. @Titto Sparing to oficjalny mecz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Fajny początek !
Wszystko juz chyba powiedziane, ale zwróciłbym uwagę na spontaniczną radość piłkarzy po końcowym gwizdku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
śmiem twierdzić ze ten strzał głową(plecami) Rozicia z około 15minuty ktory obronił Pareiko to Pawełka ten strzał by przelobował
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MELIKSON mowi po polsku?> Wie ktos?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie. 1906 znaków. Info ? Poszukaj w prasie gdzies byl wywiad. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Bez kitu,po raz pierwszy od dawien dawna widzialem nasz druzyne grajaca z jakism ogolnym sensem i pomyslem.
Obralismy bardzo dobry kierunek i trzeba ufac Maaskantowi i Stanowi -oni wiedzą co robia. Melikson wydaje sie byc juz naszym mozgiem,i tym kims na kogo czekalismy tyle lat.nareszcie ![]() jesli on dokladnie "zrozumie" sie z Genkovem czy pomocnikami ,to to moze byc naprawde dobra druzyna,eh dobry humor cos we mnie wstapil,moze dlatego ze naresczie cos chyba w naszej Wisle drgnęło do przodu! ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Czarek razem z Sobolem w nastepnym meczu w wyjsciowym
Meleks na lepszej płycie przy lepszej pogodzie dopiero pokaże co potrafi Fajnie Pereiko, pewnosć ,spokój w bramce - tego nam było trzeba Jaliens zgodnie z oczekiwaniami, troche strat przy wyprowadzeniu słabiej dzisiaj lewa strona zagrała ale i tak źle nie było ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie tu jest temat Arka Wisła a nie Melikson jako taki . Temat reprezentacji był już tyle razy wałkowany tak że szczególnie tutaj zejdźcie z niego
a tak w temacie jestem ciekaw czy komisja ligi coś nie wymyśli i nie da Małemu jakiejś dodatkowej kary np obrażanie kibiców gospodarzy. Nasi wracają też samolotem
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 25.02.2011 o godz. 23:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jakby ktoś nie wiedział, to Patryk Małecki pod koszulką Wisły miał również koszulkę Lechii. Wydaje mi się że była na niej namalowana jedna z flag Lechii. Po meczu w Canal + widać było jeszcze jak całuje herb a do kamery krzyczy Wisła Kraków ( przynajmniej to było widać z ruchu warg bo niestety dźwięku już nie było). To mi się podoba, widać że Mały żyje z kibicami i dla niego Wisła to coś więcej niż tylko pracodawca, to prawdziwy Wiślak
![]() P.S. Kibiców Arki powinni ukarać za okrzyki skierowane do Małego. Przecież gdyby wyzywano tak np. jakiegoś murzyna to kara na pewno by była.
Ostatnio edytowane przez licoo : 25.02.2011 o godz. 23:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Naprawdę, jestem pod dużym wrażeniem. Przynajmniej 3 z 5 transferów przeprowadzonych zimą już pokazało, że raczej się spłacą. Za Maliksona, o ile się pokażemy w pucharach, zgarniemy grubą kasę. Mr kupić - sprzedać - kogoś takiego nam brakowało na stanowisku.
Zaczynam też powoli rozumieć filozofie "Basałaja" - aż przyjemnie było patrzeć dzisiaj na grę chłopaków, naprawdę. I rzeczywiście, mając do wyboru przepłaconych gorszych polskich piłkarzy a zagranicznych porządnych piłkarzy (Melikson tańszy od Robaka, a jak się ma jeden do drugiego? ) to nawet przełknę to, że Wisła coraz mniej "wiślacka". Nie ma sentymentów w piłce, jeśli chcemy coś osiągnąć to musimy sięgać po najlepszych możliwych piłkarzy, bez patrzenia na paszporty. Dzisiejsze spotkanie, mimo że pierwsze i w ciężkich warunkach, zdaje się to potwierdzać. I Kirm jakoś zaczął lepiej grać, Mały coś strzelił. Naprawdę, optymistycznie można patrzeć na przyszłość. Z taką grą, wyniki prędzej czy później przyjdą.*Jeśli mogę mieć uwagi to do gry obronnej, zwłaszcza Palić i Chavez. To była _tylko_ arka, będą jeszcze lepsi przeciwnicy, a i tak mieli parę dobrych sytuacji. Wszystkich się ich nie da wyeliminować, jasne, ale tak serducho mi szybciej biło jak widziałem jak nasz zwrotny Chavez w pojedynki biegowe się wdawał ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mamy zajebistą drużynę, a najlepszy jest Żyd! ogólnie to miło oglądać!!!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
dał byś sobie spokój, Melikson nasz najlepszy zawodnik w tym meczu, dawno nie wiedziałem żeby ktoś tak zasuwał jak on w Wiśle, brawo, takiego piłkarza nam brakowało, jak dziś oglądałem jego grę to aż nie dowierzałem
Wisła dziś? widać zalążki dobrej gry, chyba w końcu coś poszło do przodu, będzie dobrze, a nowi zawodnicy zostawiają po sobie dobre wrażenie (Maor wywarł na mnie ogromne wrażenie, takiego zawodnika w Wiśle w ofensywie dawno nie widziałem, potrafił sam ponad połowę boiska przejść), z niecierpliwością czekam na pierwszy mecz u nas!
Ostatnio edytowane przez gromaders : 26.02.2011 o godz. 00:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
dobry mecz !!! a silny miał pruszcz gdański pod koszulką
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Najlepsze jest to, że wygrywamy 1-0 a bramke strzela znienawidzony przez kibiców Małecki
I pozwole sobie zacytowac pare postów :
Ostatnio edytowane przez Donki : 25.02.2011 o godz. 23:49.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pereiko, Wilk, Melikson kapitalny mecz! Kirm, Małecki, Genkov tez całkiem nieźle. Reszta niech dalej pracuje nad formą.
Radość po bramce Małego niesamowita. Zwłaszcza po tych okrzykach coś cie tak cicho i ubliżenia na Małego. A tak w ogóle to do naszych: rzeczywiście tak cicho byliście? Bo w drugie połowie w ogóle nic nie słyszałem... |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Po drugie, jak mozna oceniac doping na podstawie TV ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po drugie nie uważam, że byli cicho, tylko oglądając mecz w TV nic nie słyszałem w drugiej połowie, stąd pytanie, czy rzeczywiście byli cicho, czy mi i kibicom arki fujarki się tylko wydawało? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() dodatkowo kilka razy Wisełka rządzi w Krakowie etc Pożycz markowe słuchafony od Westersyla |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I dodatkowo dałem się nabrać na okrzyki przeciwników ![]() Nie zrozumcie mnie źle. Wiem, że wielu uważa, że jak mnie nie było na meczu, to nie powininienem brać głosu w tej sprawie, ale dziwiło mnie to, że jak ktoś miał mozliwość wyjazdu i z tego skorzystał, to siedział cicho. Powininni dać z siebie wszystko. Mimo przewagi kibiców gospodarzy, trzeba wspierać naszych przez cały mecz, zwłaszcza w takich warunkach... Bo oglądać mecz to mozna w domu przed TV... No, ale widocznie sie myliłem. Także szacun dla naszych kiboli ![]() Tak, Mały dobrze operuje obydwiema nogami. Podobnie jak Kirm, który nie jest drewnem. No może trochę przy takim Małym (Silnym ![]()
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 26.02.2011 o godz. 00:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
Jeszcze jedna kwestia, na którą mało kto zwraca uwagę - mamy bardzo mocną, szeroką ławkę. Nie mógł zagrać Sobol, Wilk wszedł w jego miejsce i nie wiem czy nie zagrał jeszcze lepiej. Pomocników mamy tyle, że można naprawdę nieźle kombinować z ustawieniem, w ataku również. Nawet w linii obrony, chociaż tutaj bardziej ubogo, ale Bunoza też zaczął się jakoś rozgrywać pod koniec zeszłej rundy. Najgorzej chyba z lewym obrońcą. Tak poza tym to tak szeroka ławka, że raczej nie straszne nam kartki czy jakaś pojedyńcza kontuzja. Możemy spokojnie jechać na 2 fronty, bez przemęczania zawodników czy dobierania na siłę młodzików. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Maor,Maor Melikson.Za tydzień gramy z tymi
Volksdeutsche Chorzow licze na 3 bramki .Viva Maor!!!!!! |
|