|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zagra ktoś sparing ? Zaznaczam , że gra młodzikami , 19 lat , siła 1.2-1.4
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
organizuję Puchar Zjednoczony prywatny;] wszyscy chetni niech sie w temacie zapisuja.koszt to chyba 150giców.
jako ze na 100% tutaj sie nie uzbiera komplet bede tez zapraszac w GU inne druzyny o nie za wysokiej sile ![]() ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Nie ma chetnych. Sam chciałem zorganizować taki puchar. Jak cos to ja sie pisze ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przypomnij mi nazwę drużyny. moze cos sie uda tym razem stworzyc. a jak nie to i tak gice zostana zwrocone
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Te druzyny chciały grać,niewiem jak teraz: Tak jak pisze Ci u góry, ja mam konto premium, wiec lige moge załozyc. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja zaproszenia juz wysyłam
zobaczymy co z tego wyjdzie.a lige to swoją drogą tez mozna zrobic. tylko to chyba wiecej gicow na to idzie;/ a ja mam to nowe premium wiec musze placic juz gicami ![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na chwile obecna do pucharu zgłosiło sie 8ekip.jest wiec jeszcze 8 miejsc wolnych.jak ktos jest chetny jeszcze to niech pisze bo pozostale miejsca za chwile zapelnia sie druzynami zagranicznymi
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja chcę zagrać wyślij mi zaproszenie mój klub to: TSW_R22
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pytanie do graczy z dłuższym stażem: czy inwestowanie w juniorów jest opłacalne? Ilu najlepiej obserwować? Ja obserwuję 3, a pytam bo jakoś po przejściu do seniorów ich wartość nie rzuca na kolana. Jakieś porady w tej kwestii mile widziane.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja obserwuje pięciu (stać mnie na to) i nie żałuję. Juniorzy to znakomita inwestycja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Jeśli ma sie takich trzech w sezonie to z miliona zainwestowanego w ich szkolenie po sezonie można wyciągnąć ze 4 miliony spokojnie, w dłuższej perspektywie jeszcze więcej. Także inwestycja świetna, wymagająca jednak cierpliwości, dobrego trenera i dobrego treningu. Czasem z nijakiego juniora może sie całkiem ciekawy zawodnik wykreować za którego na rynku płacilibyśmy po kilka mln.Ktoś chętny na sparing? ![]() ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a jeszcze jedno... ;DD ile trwa jeden sezon.. nie ile meczy tylko czas... 2 miesiace, 3, 4 czy ile tam ;p
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Sezon trwa 16 tygodni czyli jakieś 4 miechy.
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
to co z tym turniejem pisze sie w razie czego, tylko nie mam zadnego premium
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
kurcze no... ;// mam taką chęć w to zagrać ;( a nie moge... ;// czekam juz o 14:00 na werfikacje ;[
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Napisałem Ci już wyżej że teraz czeka się nawet 1,5 dnia. Jak nie możesz wytrzymać wyjdź na zewnątrz, pobiegaj - deszcz przestał padać - a forum sobie odpuść.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zagram sparing z kimkolwiek.ktos chetny na jutro
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
mi sie trafił junior który jest środkowym pomocnikiem i gdy go wyciągnołem miał 1.8 teraz jest już 2.2 gra u mnie w piewszym składzie i na 6 lige wystarcza strzelił już 4 gole w 5 meczach.Więc polecam inwestowanie w juniorów mam jeszcze środkowego obrońce 2.0 też z juniorów go wyciągnołem jest już wart 900 tys
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ta nowa goalunited-wikia zawiera sporo cennych informacji na temat juniorów...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ależ zmian w tej nowej wersji... trzeba będzie sporo przetestować...
|
|
|
|
Czarownica
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kolega założył puchar zjednoczony "Puchar Miasta Królów" na 64 zespoły. Puchar jest otwarty. Zapisy do piątku do godzin popołudniowych na zwykłych zasadach (150 euro, nie zabiera świeżości). Jedyne ograniczenia to siła <= 39. Jeśli ktoś ma ochotę zagrać to może się zapisać
![]() ![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
"Puchar Miasta Królów", o którym pisałam 2 posty wyżej został - z powodu źle założonego filtra - anulowany i założony ponownie
. Koniec zapisów 13.II. 2010 o godz. 22.16 a rozpoczęcie rozgrywek 16.II.2010. Jeśli ktoś nie mógł się poprzednio zapisać a chciałby zagrać to obecnie nie ma przeszkód .
Ostatnio edytowane przez Ala1955 : 04.02.2010 o godz. 22:41.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Jeśli jest osoba chętna na objęcie drużyny to proszę priv.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Apropo tego Pucharu Zjednoczonego...jestem chętny jeśli jest jeszcze wolne miejsce...mój nick w GU to: jaarrek
Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja zakupiłem ostatnio lewego pomocnika 2.8 niemiec 24 lata przymierzam go do pierwszego składu... Jeśli macie problemy finansowe to proponuje kupować gości 1.2-1.4 gorliwych i przy odpowiednim trenerze na koniec sezonu zyskacie jakiś 1mln.
W juniorach trafił mi sie gość 17 lat(31 sierpnia urodziny będzie miał) ma 22 w Po 10 w Ro 8 BS i 7 1-1(jest gorliwy) więc myśle że po wypromowaniu będe go trzymał do 20 lat i sprzedam za pare milionów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak tam u was ?
Ja chetnie zagram spara pod warunkiem jednym: zaangażowanie 75% Moj zespoł: TSW-Krakow ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Jak tam u was? ja wywalczyłem awans do 6 ligi, chociaz w mojej lidze jest tylko 5 klubów nie botów to i tak z tego dwa nie wchodzą a miedzy pierwszym a mną jest rożnica jednego punktu. Ta rożnica jest tylko dlatego że nie miałem okazji kierowac drużyną bo wyjechalem na kilka tygodni i zawodnicy byli premęczyni. Patrząc na kadre drużyn które wywalczyły awans do 5 ligi, to maja zawodnikow z siła ponad 3.0, będzie trzeba pól skladu wymienic.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Ja walcze o awans do 7 ligi
![]() Już wiem dokładnie co robić, niestety na poczatku kupowałem słabych graczy, więc jestem 3 w lidze. Została 1 kolejka do końca sezonu, a ja gram z 4 miejscem, ktore ma... 3 pkt mniej ode mnie, więc mecz o wszystko. Ostatnie 4 mecze w lidze to 4 zwycięstwa (nawet z liderem i vice liderem), mam w składzie wszystkich powyżej 2 pkt siły i mam duże szanse na awans, nie mogę przegrać z 4 miejscem. W przeciwieństwie do większości innych 8 ligowych klubów mam stadion na 20.000 widzów, więc liczę na duże wpływy z biletów. teraz inwestuję w młodzież, kupuję tanio sprzedaję z nawet 10-krotnym zyskiem - czyli krok po kroku staram się iść do coraz wyższych lig. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Mój drugi sezon. Po awansie do 7 ligi obecnie jestem na 3 miejscu. Ostatnia kolejka i 7 pkt przewagi nad 4 miejscem więc awans pewny. W końcu trafił się junior warty ponad "bańkę". Na koncie też trochę kasy zaoszczędzone więc jakieś perspektywy na 6 ligę są.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto może niech buduje stadion, po 9 września wzrosną zyski, ale też koszta jego budowy.
Ja na przykład buduje teraz obiekt na 42 500 miejsc ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|