|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tak? Zwłaszcza w sobotę dając żółtko w trzeciej minucie. Jeżeli nie rozróżniasz przypadkowej pomyłki na naszą korzyść od tego co gwiżdżą dla krawaciarzy to szczerze współczuję. Może jeszcze komentarze w takich przypadkach porównasz? Proszę cię...
. Ciekawe dlaczego. Zresztą jak wygląda sytuacja to bez zakładów wszyscy wiedzą. W lidze drukando a w pucharach wpi....ol. Bo nagle bez wsparcia "nie idzie" ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda się denerwować, krawaty będą się zapierać żeby tylko nie przyznać tego co wszystkim innym jest wiadome. Bez czarnych są bez szans. Nawet Norweskiej drużynie grającej w 10 nie potrafią strzelić. A to dopiero początek, co się będzie działo w rundzie finałowej
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Rozumiem, że tam na pewno był faul, a inny obrońca nie nadbiegał z drugiej strony? Faul jeśli już bardzo naciągany, bo napastnik Piasta również trzymał Dossę, a żółta to maksymalny wymiar kary w sytuacji, gdy nadbiega drugi obrońca. Ślepy będzie się jednak zawsze upierał, że widzi swoje, a szczególnie jeśli jest to przeciwko krawaciarzom
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
. Gdyby nie faul murzyna wyszedłby sam na sam z bramkarzem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Stanowski - ten od wesz(L)o, kreujący się na obiektywnego sziennikarzyne ujawnia swoje prawdziwe oblicze na lamach PS, gdzie od niedawna jest felietonistą.
Ogolnie (L)osersi z Warszawy to fajny klub najlepszy w Polsce i cała przyszłość przed nim, zdominuje lige na lata niczym Celtic obecnie, reszta zespołów to dziadygi, a wyniki w LE to tylko nic nie znaczacy przypadek bo (L)osersi to super klub... Oto cały Stano przedstawiciel niezaleznego warszawskiego dziennikarstwa... http://www.przegladsportowy.pl/Felie...96,1,1084.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ach te płacze Wiślaków, zawsze pokrzywdzeni, wszyscy przeciwko Wam. Macie tylu fanów więc bądzcie kreatywni, zaużcie jakąś gazetę, serwis, portal, telewizję czy coś tam jeszcze i przedstawiajcie wizję świata wg siebie. Za trudne to? Widocznie tak. Zostały więc Wam tylko żale i płakanie nad swoim losem. Ci (L)oserzy są bardziej kreatywni i potrafiący coś zrobić niż Wy. My jestesmy (L)oserami, więc kim Wy jestescie w takim razie? Niedojdami, nieudacznikami, płaczkami, ofiarami losu? Chyba tak, skoro (L)oserzy potrafią coś zrobić a Wy nie.
A teraz czekam na pojazd i żale, co tylko pitwierdzi moją tezę ![]() PS. tak, w tej chwili Legia to najlepszy klub w Polsce. Nie wiem co Cię to tak dziwi, masz problem z interpretacją rzeczywistości? ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Przemyślałeś ten post, czy tylko koniec własnego szalika w mediach widzisz? Edit: Może uda się ich wysiudać poza 8-ke. Oby.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 26.10.2013 o godz. 18:47.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wygląda na to że na wiosnę będą derby.
Zakładałem że parchy będą walczyć o życie ale jakimś cudem się trzymają. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jesli juz awansuja do niej mam nadzieje ze dane nam bedzie zagrac z nimi na R 22, co bezie dokonala okazja aby na koniec sezonu przetrzepac im dupska zarowno na boiku jak i na trybunach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
przeciez runda rewanzowa bedzie tak czy inaczej cala a w razie ich gry w 8 beda dodatkowe derby (jezeli wszystko dobrze rozumiem z calej tej reformy)
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Musze przyznac ze w tym meczu chyba po raz pierwszy w sezonie Jakubina Kosecka zachowywala sie w koncu po mesku... jak Kosecki. Jesli ladowal na murawie to nie w wyniku przeciagow na stadionie przy Bulgarskiej tylko po meskich starciach. Dawno tego nie grali w wykonaniu tego kopacza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Kibicami Wisły z Olkusza, Bochni czy Proszowic też gardzisz?
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
kilka osób pukało się w głowę, jak pisałem, że pejsy grają jedną z najlepszych piłek w e-klasie. Może i słusznie. Bo patrząc na dzisiejszy mecz, a także na wczorajszy Amica-Legia, to muszę zrobić poprawkę: po prostu, na chwilę obecną, grają najlepiej.
Tak, wiem, spuchną. Za tydzień, miesiąc, czy w następnym sezonie? Życzę im wszystkiego najgorszego, ale niestety: efektowna i efektywna gra przyciąga kibiców na stadion, a z tego płyną same korzyści. Tak, wiem, to tylko piłka, liczy się to, kto w mieście rządzi. Tutaj szacun dla wszystkich działających chłopaków, tępią ich jak się da i gdzie się da i oby tak dalej. Ale wielu z nich zajawiało się na Wisłę za naszych "złotych"czasów, gdzie pykaliśmy wszystkich jak leci i toczyliśmy boje o jak równy z równym z najlepszymi europejskimi zespołami. Także dzięki temu (oraz dzięki działaniom kibiców, SKWK itp) krakowska młodzież jest tak zdecydowanie Wiślacka. Ostatniej rzeczy jakiej bym chciał, to zajawianie się młodych na laski w paski. Mam nadzieję, że Saidi szybko znajdzie sobie nowy klub, bo to w większości on robi im grę. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętam czasy gdy Górnik Łęczna grał "najlepszą piłkę " w ekstraklasie i został nawet liderem półmetka. Co się stało z nim na wiosnę lepiej nie pytać. Tak juz jest w naszej lidze, że beniaminek idzie mocno w górę w rundzie jesiennej by na wiosnę jeszcze szybciej stoczyć się w dół. Wczorajszy mecz to nudy na pudy. Górnika dopadł wreszcie kryzys. A ci "najlepiej" grający potracą punkty u siebie z kieleckimi rzeźnikami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Z nazywaniem Cracovii beniaminkiem to się nie zapędzajmy bo jednak w 1 lidze grali tylko przez jeden sezon. Ich budżet i infrastruktura też wskazują na to, że to beniaminek tylko z nazwy.
Cracovia gra w tym momencie bardzo dobrze ale ich gra opiera się głównie na Nowaku i Ntibazonkizie. Bez nich są zwykłymi jeźdźcami bez głowy. Jakakolwiek kontuzja lub spadek formy tych piłkarzy na pewno będą miała duży wpływ na postawę drużyny, a to zawodnicy mocno szklani. My jednak nie mamy się co na to oglądać. Trzeba przyjąć do wiadomości, że aby wyprzedzić lokalnego rywala w tabeli (to chyba jest główny cel na ten sezon) trzeba się będzie porządnie napocić. Taka dodatkowa motywacja może tylko dobrze wpłynąć na nasz zespół. A jeśli rozpędzeni w tym lokalnym wyścigu skończymy na pozycji premiowanej udziałem w fazach wstępnych europejskich pucharów to chyba nikt się nie obrazi ![]() ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Z innej beczki - właśnie powstają wytyczne dla wojewodów w sprawie zamykania stadionów. Wytyczne robi Warszawa na podstawie własnych doświadczeń.
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Dowcip Urbana "Doznali kontuzji mechanicznych. Broziowi założono szwy, a rana musi się zagoić. 'Kosa' miał wstrząs mózgu i do czwartku odpoczywa. Potem zobaczymy, jak się czuje. Skopali biedaka - poinformował Urban"
Nie wiem czy Urban zauważył że to nie Lech ich skopał ale Kosecki dał z bani kumplowi... W sumie dobrze że sędzia nie odgwizdał faulu dla Legii. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żaden tam dowcip. Jeśli ktoś w miarę uważnie oglądał mecz to chyba dostrzegł, że tych fauli na Koseckim było nie jeden i nie trzy. Akurat w tamtym meczu trudno mu było zarzucić, że odstawiał nogę przez co został kilka razy równo skoszony z ziemią i dlatego Urban powiedział, że go skopali.
Żeby nie było, że znowu spotka się to kontrą poprzez fantazje tutejszych spiskowych nuworyszy to wklejam statystykę z tego meczu.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 29.10.2013 o godz. 20:10.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Ok, był faulowany ale dziura w głowie Brzyskiego i wstrząs mózgu Koseckiego to dzieło tego ostatniego, a to jest przyczyną że nie mogą grać z Zawiszą. A z kontekstu wypowiedzi Urbana wynikało jak by nie mogli grać przez faule popełnione przez Lecha.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brzyski nie ma żadnej dziury w głowie. Co najwyżej Broź ma podwójne S po zderzeniu z Koseckiem. Z tego co wiem Kosecki mimo dziury w głowie i wstrząśnienia mózgu mógł dograć 2/3 spotkania, a dopiero kolejne kopniaki od zawodników Amikorza spowodowały, że musiał zejść. Bez dziury w głowie pewnie i tak nie zagrałby, bo będzie oszczędzany na LE.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
.......isz. Planujecie wreszcie strzelić bramkę!?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zawsze widzisz co innego. Już pewnie taka mania prześladowcza prowadząca do urojeń prześladowczych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może wypowiesz sie w tematach w których ostatnio brylowałeś, zamiast bredzić jak powyżej. Kosecki oszczędzany na LE? .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|