|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Do tanga trzeba dwojga. Takim samym tematem zastępczym jest zwalczanie pedalstwa i innych dewiacji. Polska scena polityczna zdominowana jest przez bzdety i tematy zastępcze.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Ale to wciąż temat zastępczy, któremu poświęca się nieproporcjonalnie dużo czasu i energii. Korzyści z tego są mizerne.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Lol, tylko na przemówienia po kościołach ich stać? Gdzie słuchaczami są w 100% emeryci i renciści. Ci eksperci z PiSu dobrze wiedzą, że swoimi "kosmicznymi" teoriami mogą trafić jedynie do umysłów i głów osób, nie oszukujmy się.. niezbyt lotnych itp (z racji wieku oczywiście, rzecz normalna)
A tak na marginesie, w oczach tych pseudo wykładowców widać tą nienawiść do Polaków i rządu.. masakra.. gdzie ja żyję.. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tymrazem darmowa wersja Skype'a pokrzyżowała plany Antkowi i jego czeredzie
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Antek kompromituje siebie na każdym kroku.. wymyślając to coraz to nowsze tezy o zamachu, a ludzie to dalej kupują. No po prostu nie dowierzam w jakim kraju przyszło mi żyć.. Ciemnota i zacofanie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A tu takie porównanie kompetencji ekspertów obu zespółów :
tworzący je wykorzystał bazy danych Scopus i ISI. Dla łatwiejszego porównania znaczenia publikacji poszczególnych naukowców podał także współczynnik Indeksu H. Wyniki za ostatnie 16 lat są następujące: 1) Komisja Badania Wypadków Lotniczych Lotnictwa Państwowego: - dr Maciej Lasek: Publikacje - 0, Cytowania - 0, H-index - 0. - Prof. Ryszard Krystek: Zgodnie z bazą danych Nauka Polska profesor zwyczajny na Politechnice Gdańskiej; Wydział Inżynierii Lądowej i Środowiska; Katedra Inżynierii DrogowejPublikacje - 0, Cytowania - 0, H-index - 0. - dr Sławomir Michalak: Publikacje - 0, Cytowania - 0, H-index - 0. - dr Stanisław Żurkowski: Publikacje - 0, Cytowania - 0, H-index - 0. 2) Współpracownicy Zespołu Parlamentarnego: - Prof. Wiesław Binienda: Publikacje - 95, Cytowania - 455, H-index - 10. - Prof. Jacek Rońda: Publikacje - 15, Cytowania - 69, H-index - 4. - Dr Gregory Szuladziński: Publikacje - 18, Cytowania - 7, H-index - 1. - Prof. Kazimierz Nowaczyk: Publikacje - 29, Cytowania - 855, H-index - 13. Do tego dochodzą inni, jak dr inż. Wacław Berczyński, który zarówno badał wypadki lotnicze, jak i miał publikacje typowo w zakresie bezpieczeństwa lotu , czy dr inż. Bogdan Gajewski członek ISASI (International Society of Air Safety Investigators) Na marginesie powyższego warto zauważyć, że eksperci, którzy wyjaśnili przyczyny katastrof samolotów Ił-62 ("Kopernik") w 1980 roku oraz Ił-62M ("Tadeusz Kościuszko") w 1987 roku, nie byli specjalistami od latania, a od metalurgii. To samo zauważył Prof. Michał Kleiber z Polskiej Akademii Nauk: "Powstaje pytanie, czy doświadczenie w badaniu wypadków lotniczych jest niezbędnym wymogiem, by móc zajmować się sprawą. Znam przypadki różnych katastrof lotniczych i tam o ekspertyzy proszono osoby, które nigdy nie miały z tym do czynienia. Piloci nie mogą decydować o tym, czy brzoza może przeciąć skrzydło. Muszą uczestniczyć w tym eksperci od badań materiałowych czy dynamiki uderzeń." ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=aYP3DxBXbBg
Ciekawe wystąpienie. Szczególnie polecam wyznawcom tvn to, co mówi Pani Binienda w 1:17: 50 sek ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale zakłócają połączenie przez skypa przy prezentacji prof. Biniendy i Szuladzińskiego.....widać że ta prawda wieeeelu uwiera
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.10.2013 o godz. 12:03.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Chcesz wyrazić opinie w temacie to nie ruinuj swojego autorytetu pierwszym wpisem ...
![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.10.2013 o godz. 16:47.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Raczej tylko idiota mógł pracować na zmanipulowanym zdjęciu.Widzę dalej tkwisz w przekonaniu jaki to tvn zły a już zapomniałeś jak wypunktowałem Cię w temacie Radwańskiej i tvnu? krótką masz pamięć...
Ostatnio edytowane przez GrzegorzTS : 16.10.2013 o godz. 17:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jaki uczciwy i na pewno wiarygodny . A co do Radwańskiej to lepiej się nie ośmieszaj tylko oglądnij zdjęcie z angielskiej gazety. Skoro nie dostrzegasz manipulacji to szkoda czasu na dyskusję. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie skype tylko banda lemingów, które żeby nie dowiedzieć się jakimi są kretynami zatykają uszy i zamykają oczy. Himalaje naiwności.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczekujesz czegoś więcej od tego typu ludzi ? Ważne że leci you can dance, gwiazdy tańczą na lodzie, na koniec wieczorne wydanie wiadomości faktów i można iść spać w poczuciu wyższości.
Ja wiem, przykro się robi od tego typu utumanień, no ale cóż możemy zrobić? Ta wstawka z tym skypem wygląda mi się z sytuacją, kiedy korepetytor stara się uczniowi coś wytłumaczyć, dziecko puszcza bąka i zaczyna się z tego śmiać. Co tam materiały cienkościenne - kto by się tam przejmował badaniami naukowymi. Putin zadzwonił. Ciekawy jestem czy profesor żałuję tego,że włączył się w te badania- mam nadzieję, że nie.Jjak płytkim jesteśmy narodem i ile w nas nienawiści. Mógł odmówić, ale coś chciał dla kraju zrobić, to teraz dzwonią do niego jakieś półgłowki lub wysyłają mu listy z pogróżkami- zapewne od miłośników partii miłości. http://www.youtube.com/watch?v=rGMQLZNW8W0
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 16.10.2013 o godz. 17:15.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
A czego można się spodziewać po widzach Telewizji Trwam ,którzy są najbardziej naświetlani tymi wariactwami Macierewicza ,którzy się kładą w poczuciu ,że żyją w państwie totalitarnym i że Tusk z Putinem im zabił prezydenta ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A tutaj wykład dla zainteresowanych. http://youtu.be/sr0_ICluGSE
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 16.10.2013 o godz. 20:05.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Taka jest właśnie z Tobą dyskusja - zero wiedzy, zero chęci zgłębienia tematu z Twojej strony. Samodzielnego myślenia brak. Lol-i za to pełno - no i frazesów o sztucznej mgle i helu. |
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Dzisiaj przez przypadek wszedłem na Interii w artykuł o jaki zamieścił jakiś idiota z redakcji o chorobie posła Górskiego z PiSu i Jego apelu do Przyjaciół zamieszczonym na szajsbooku o oddawanie krwi. Komentarze jakie się pod tym pojawiły to właściwie jeden ściek. Tak wiem to tylko forum interii, wypisz wymaluj forum onetu, pewnie dzieci z gimnazjum... ale ktoś te dzieci "wychował", ktoś nauczył takiego zachowania i takich reakcji. Zresztą czy na tym forum jest inaczej? że przypomnę tylko o wielokrotnych wpisach AS-a, Szpenia, pysia i innych pokemonów w tym temacie. Niestety tutaj wracamy do początku - II wojna światowa=wyniszczenie elity, 50 lat komuny. Niestety ale z szamba nie da się zrobić perfumerii, choć możemy się pocieszać, że kiedyś też nie było idealnie wspominając słowa wycofywanego teraz cichaczem z lektur szkolnych - wieszcza: "[...] Nasz Naród jest jak lawa, z wierzchu zimna i twarda sucha i plugawa lecz wewnętrznego ognia sto lat nie wyziębi Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi [...]" |
|
|
|
Banita
Offline |
|
I muszę cie zasmucić ,że to co robi Kaczyński i Macierewicz nie jest popierane przez jakieś elity o których dumnie piszesz , bo na ich teorie i przekaz nabierają się w większosci stare rozmodlone baby i niewykształceni ludzie. Dla Kaczyńskiego ludzie z wyższym wykształceniem to "wykształciuchy",którymi jak mniemam gardzi. PS Aha jeszcze o leżącym na łożu śmierci pośle Górskim ,podobno oprócz prośby o krew ,prosił także ,żeby mu przynieść urnę do sali w której leży ,tak żeby mógł głoować za odwołaniem HGW ,czyli chyba jeszcze umierający nie jest...
Ostatnio edytowane przez AS82 : 16.10.2013 o godz. 19:10.
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
|||
|
Z ciekawości co tam bazgrzesz (czy coś może się nauczyłeś, pojąłeś - polemizując tutaj z nami) rozwinąłem twój wpis i... szkoda gadać
Poniżej zamieszczam Ci dla ułatwienia jeszcze raz mój wpis w całości. Wskaż mi gdzie napisałem coś co próbujesz sugerować w wytłuszczonym fragmencieJEDREK76 napisał(a):
Widzisz ja nie wiem czy był zamach, ale także nie wiem czy to była zwykła katastrofa. I wielokrotnie to powtarzałem zarówno ja, jak i wielu userów tutaj się udzielających, ale Ty Jesteś na to po prostu głuchy i tak powtarzasz swoją mantrę próbując mnie zaszufladkować.
Rzecz jasna dla Ciebie naukowcy z zespołu Macierewicza swoje dyplomy na bazarze zakupili. Pochwal się może własnym wykształceniem, skoro tak chętnie nim żonglujesz Idąc dalej, wciąż nie rozumiesz prostego tekstu. Pisałem przecież, że polskie elity zostały w znacznym stopniu wymordowane, a za tworzenie nowych wzięli się "eksperci" z bolszewickim rodowodem mając na to pół wieku czasu.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 16.10.2013 o godz. 20:36.
|
||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Dla ciekawych składu tych komisjii. wis.la/hi3y4 wis.la/xewoz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty pewnie nie potrzebujesz tefałenu. Wszystko masz w domciu, z pierwszej ręki inaczej ciężko wytłumaczyć skalę POmylenia, którą prezentujesz.
A to tylko dlatego, że sprzedajne ku...wy nie są publicznie nazywane ku...ami. Więc pojawia się wrażenie równoważności argumentów. I taki Grzegorz wypisuje debililizmy które sprawiają że ręce opadają, a jest pewnie święcie do swojej racji przekonany. Klasyczny Kobierzyn...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 16.10.2013 o godz. 17:31.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Co by nie mówić - sfrajerzyli... Mogli tego uniknąć, gdyby tylko pomyśleli, a że ktoś może chcieć potrolować, to akurat do przewidzenia było.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
kolejny raz te same gadki... można mieć ch.uj wie jakie duplomy i ordery, a być cieciem i głąbem. albo chociaż oszukanym lub chcącym oszukać ...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|