|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: DERBY ZAKOŃCZĄ SIĘ: | |||
| Wygraną Wisły! |
|
47 | 28,83% |
| Wysoką wygraną Wisły! |
|
116 | 71,17% |
| Głosujących: 163. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kara może i jest absurdalna, ale skoro trzeba ten hajs wyłożyć, to powinni zrobić to odpowiedzialni za oprawę, a nie klub.
Bo potem ludzie się dziwią, że słaba sprzedaż szalików cegiełek itd. Jasne, że słaba, bo nikt normalny nie chce sponsorować kar, za które odpowiada jakaś tam grupa ludzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Możemy przerwac te powtorke z rozrywki z FraMatem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Możecie.
Nie macie argumentów, więc to dla Was jedyne wyjście. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czyli to powinni zaplacić "dobre" chłopaki z Cracovii gdyż to oni właśnie są odpowiedzialni za tą oprawe.
Kara nie jest absurdalna. Kara to jest kpina przez ....a ogromne K. Oczywiście ze klub powinien zapłacić. A w zasadzie nie powinien zapłacic i powienien sie kłocić z pedałami o wykladnię tej oprawy, która nie nawołuje do niczego tylko dosadnie podsumowuje działania pewnej grupy "kibicow". Szanujmy się. Juz dawno tak spokojnych derbów nie było, a tutaj taka kara po.......ona. No sory. niedługo jak w.......ą Nam (nie napiszę Ci, bo Ci pewnie na mecze nie chodzi) 100.000 zł kary za to że ..oprawy nie było, to dla Ciebie będzie to również wina kibica... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez palikot : 29.03.2015 o godz. 16:19.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
FraMat zawsze na pierwszej anty-kibicowskiej linii frontu. Miłośnik Bednarza nie może sobie odpuścić. Dziwie się że ktokolwiek z nim rozmawia na takie tematy. Szkoda czasu.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
Ale większość chciałaby odwrotnie: kibice poza stadion, kibole do decydowania o klubie, prezes na dywanik do skwk... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
To może jeszcze usystematyzuj kto jest kim. Kim jest dla ciebie ten kibol? To chłopak, który zarywa kilka dni i nocek na przygotowanie oprawy? To chłopak, który poświęca na jedną oprawe więcej niż ty przez całe życie dla tego klubu? Zastanów się co piszesz, bo takich bredni nie słyszałem od czasów "wielkiego" łysego prezesiny od siedmiu boleści. Tak wogóle to bez urazy dziewczyny, że pisałem chłopak, was też się to tyczy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
I kiedy prędzej czy później to wszystko "zdechnie" i obudzimy się w okręgówce albo w III lidze - (przy takim zarządzaniu jest to prawdopodobne) - to nie będzie prezia któremu będziesz kadził jak typowy lizus, ale zostaniemy sami. Wtedy jedynymi dla których los Wisły będzie ważny będą ci znienawidzeni przez ciebie kibice. Wszyscy inni nas "zdradzą i zostawią". Tak mędrku - wtedy zostaniemy sami. I jestem pewny że tacy jak ty "mędrkowie" przerzucą się na Legię, Amicę czy coś tam innego. Zapomną o Wiśle w okręgówce. A ci "kibole" jako jedyni wesprą swój klub. Więc nie pouczaj innych jak mają wyglądać relacje w klubie na linii właściciel-kibice.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 30.03.2015 o godz. 11:08.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kara jest z d.. bezsprzecznie. Ale jeszcze kilka takich opraw i o złotówce 'od konsumentów' na akademię będzie można zapomnieć - czy chcesz tego czy nie. Pytanie jak się odnaleźć w nowej rzeczysistości, bo zapowiadało się przyjemnie (spokojne derby) a wyszło niestety jak zawsze. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Komisja Ligi od opraw zapomniałeś dodać
![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|||||
|
O argumentach pisze koleś, który zaraz po swoim prowokacyjnym, zaczepkowym poście na poziomie gimbazy spierrdala w podskokach z forum.
Sam się do nich w żadnym stopniu nie odnosisz. Cytat:
I teraz Twoi kompani z pięknych, beztroskich, Bednarzowych czasów, panowie: Malaki Cytat:
Cytat:
Ostatni raz taka kara miała miejsce w 2012 roku na meczu Lech Poznań-Śląsk Wrocław. Oto zajścia z tego meczu tutaj: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 29.03.2015 o godz. 19:19.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
To może ustosunkuję się do pytania, które się tu nieustannie przewija:
Cytat:
Uzasadnienie macie na stronie Komisji Ligi. Mam tylko jedno pytanie: Czy oprawa z meczu miała na celu dopingowanie ukochanej drużyny czy prowokowanie kibiców przyjezdnych? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Trzeba znać i miejsce i czas. Może gdyby ci szukający poklasku "plastycy" umieścili swoje dzieło gdzieś na jakiejś wystawie, miałoby to sens? A ta oprawa nie miała nic wspólnego ani z meczem, ani z piłką nożną, ani z Wisłą. Ogryzek napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
powtarzam bez osobistych wycieczek
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Do korekty temat opraw powiadasz. Wlasnie to probuje na jakikolwiek mozliwy sposob wydedukowac. Wg Komisji Legii orpawa byla o zabronionej tresci - czyli jakiej
O widzisz pan framat widocznie wie co sie miesci a co nie w ramach dopuszczalnych opraw. Zapewne ma jakies zrodlo z Komisji Ligii, ktorym bardzo chetnie sie z nami podzieli? Hmm? Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 30.03.2015 o godz. 12:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Natomiast czy nikt nie wie - nie jestem taki o tym przekonany. Wie KL, myslę że Gaszynski również tak samo myslę że dobrze wie SKWK. Niestety uważam przy tym też że wiedza przyszła post factum, dlatego czujemy się tak zaskoczeni. Do tego pewnie Ci z nas którzy brali pod uwagę ewentualne kary, liczyli na mniejszy ich rozmiar. Edit: Tak samo jak kasa na oprawy? Oczywiście pytanie retoryczne. EOT
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.03.2015 o godz. 13:04.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wedlug Komisji Ligii oprawa byla o zabronionej tresci a nie niezwiazanej z widowiskiem tresci. Nie wedlug mnie, nie wedlug ciebie, nie wedlug dramata tylko wedlug Komisji Ligii.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Zacytuję więc regulamin, a Ty mi powiedz czy osoba proponująca i akceptująca treśc, nie miała prawa podejrzewać że kara może być: Cytat:
Cytat:
![]()
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W koncu. Dziekuje bardzo za przytoczenie tego. Teraz przynajmniej wiadomo chyba za co. Za "wolnosc zlodziejom" bo nic innego co naruszyloby ten regulamin nie przychodzi mi do glowy z meczu derbowego. Przynajmniej z naszej strony. Chociaz i tak strasznie to naciagane bo gdzie tu "pochwalanie"?
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 30.03.2015 o godz. 13:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cytat:
i kłócimy się czy ma być większy faszyzm czy mniejszy faszyzm... demokracja to faktycznie najgłupszy ustrój jaki wymyślono
Ostatnio edytowane przez palikot : 30.03.2015 o godz. 14:16.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
przepraszam najmocniej, ale współpraca z policją, przyznanie się do winy i przerywanie zmowy milczenia to nic innego jak zachowania pożądane i pochwalane ale przez policję więc nie wiem jak ta oprawa, która tylko stwierdza fakt a) przerwania zmowy milczenia (profit dla społeczeństwa!) i b) przyznanie się do winy (profit x2! o ileż niższe koszta!) w żaden sposób nie pochwala przestępczości!
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 30.03.2015 o godz. 15:59.
![]() |
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|