|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Może umycie krzesełek i pozbieranie śmieci na stadionie poszłoby im lepiej niż udawanie, że grają w piłkę. Pasowałoby wykonać jakąś pracę dla klubu za te kilkadziesiąt tysięcy na miesiąc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jest kilku których koordynacja ruchowa raczej na to nie pozwala.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ale gdy przychodził Brzeczek liczyłem że wy.......i pupilów Guli czyli Klimenta i Skvarke. Dał ich na ławkę ok ale wpuścił na Łęczną gdzie się przewracal,wpuścił na Legie gdzie jeden z nich dostawal piłkę i odrazu ją tracił na domiar złego sprokurował głupiego wolnego po którym pada bramka. Dzis wpuszcza znoq Klimenta który kompletnie zagrał gówno i wpuszcza Skvarke który jak zwykle zagrał gowno i jeszcze ktoś go wyznaczył do karnego!!!
Wiec o co do ch*** chodzi ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A kogo ma ....a wpuścić? Chełmeckiego ściągnąć w przerwie z wypożyczenia?
Podziękujcie tzw. pionowi sportowemu, z wielkim specjalistą "skautem" z Arsnealu na czele. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
No i co Brzęczek następny nie daje rady. Właścicieli należy wymienić i tyle niestety s.......ili to po mistrzowsku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Czyli to jednak nie Stolarczyk,Skowronek,Hyballa,Gulla,Brzeczek są do wymiany a kto inny.Hmm,no ciekawe ile czasu zajeło nam wpadniecie na ten pomysł. A ze Wuja juz nie ma na kogo wymienić to bedzie z nami kiblował a kliment i skvarka beda dawali radość z gry.Oj bracia B. co wy robicie.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 01.03.2022 o godz. 21:59.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Kupujesz klub Ty czy panowie z poprzedniego rozdania po wyjściu z aresztu?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat Brzęczek tu ostatni do ponoszenia winy. Mogli by i zatrudnić kolejnych 10 trenerów i nic by z tego nie wyszło z jednej podstawowej przyczyny - my mamy skład na II ligę. I nie chodzi mi o tylko o dzisiejszy mecz, bo pamiętamy wszyscy KSZO, Błękitnych, Valarenge, Levadie... Kompromitacji się nazbierało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Odpier ^#^# #%@ sie niektórzy od Brzeczka. To on po tych blamazach zbiera bęcki
w mediach i będzie memem a taka prawda że ch uja w tym jego winy .współczuję mu bo przez te pier do lo ne miernoty wyjdzie że jest cienkim trenerem , myślę że na ekstraklasę jest wystarczający ale nie jak ma się w drużynie same cipy Swoją drogą co go podkusiło żeby wejść w takie bagno ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Te cipy wyhodował sobie Kubuś obrażalski... Teraz jakoś cieszynek nie widać.
Myślałem że Brzęczek z Sobolem będą wstanie to uratować, ale to zaszło za daleko.... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Tak rzeczywiście wina Brzęczka, że przegraliśmy z klubem lepszym od nas sportowo pod każdym względem
Ludzie obudźcie się kadra Wisły może, przy dobrych wiatrach i pomocnych sędziach jest zdolna do walki o utrzymanie się w pierwszej lidze. Przypomnijcie sobie mecz z Legią gdzie w drugiej połowie notorycznie oddawali nam piłkę na 30 metrze przed swoją bramką i te łamagi nie potrafiły podać celnie więcej niż dwa razy. Ja się dziwie trenerowi Olimpii, że cofnęli się po bramce, mogli mecz zamknąć w pierwszej połowie, a tak ryzykowali kompromitującą porażkę z Wisłą. Brzęczek ustawił ich w jedyny sensowy sposób. Dużo dzid do przodu na aferę i może coś wpadnie. Dla mnie wielkim zaskoczeniem były dwa celne strzały na bramkę w pierwszej połowie i remis w regulaminowym czasie gry. Tu powinno być 2 lub 3 zero i po zawodach. Zrozumcie w końcu, że piłkarze grający w Wiśle dno oglądają od spodu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem pilkarze nie sa tak zli jak wyniki, ktore mamy. Oni po prostu nie funkcjonuja jako druzyna. Gula cofnal nas w czasie, ale co najlepsze - niekoniecznie ze swojej winy.
Taki obrazek z meczu z Legia: Zukow podaje do Gruszkowskiego, wybiega mu na pozycje, pilki nie dostaje, bo obronca przyjmuje, a potem patrzy w tyl i zagrywa do innego obroncy. Brakuje wycwiczonych zagran, wszystko jest przewidywalne, mozolne, oni sie nawet ustawiaja bez wiekszego sensu. Teraz przyszlo kilku nowych, to kazdy gra jescze troche ze swoimi nawykami. Widac, ze cos sie za Brzeczka zmienia. Na razie niewiele, bo i silowo i wytrzymalosciowo na tle Olimpii wygladalismy tak se. Szkoda, ze Wuja nie doatal wiecej czasu. Ale chyba nikt z zarzadu nie ogladal sparingow Guli, zwlaszcza ostatniego, w ktorym moglismy grac i trzy dni, a pewnie nic bysmy nie strzelili. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
I to jest najgorsze, bo czasu na to, żeby JAKIKOLWIEK trener tutaj pomógł, nie mamy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Podobno po tym meczu Brzęczek się tak w....ił, że aż mu gula skacze.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Sa nieprzygotowani i to widac. Wolni. Nie wiem co oni robili podczas przygotowac w zimie z Gula.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jednak wystawianie w pierwszym składzie Klimenta, Młyńskiego, Sadloka, Kuveljica przeszłoby może w Wieczystej. Oh wait... nawet tam by nie przeszło.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No faktem jest, żę kto nie wyjdzie to jeden uj.
Ale w porównaniu do meczu z Legią wczoraj w wyjściowym składzie było 7 zmian. SIEDEM! Zagrali tylko Biegański, Colley, Hanousek i Fazlagic. Po cholerę tak kombinować? Zwłaszcza, że Brzęczek mówił po Legii że było lepiej i powoli zaczęły jakieś schematy funkcjonować. To nie można było tego kontynuować, zwłaszcza na tle potencjalnie słabszego (LOL!) rywala? ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Puchar Polski to był teraz dla nas sparing. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mecz z Legią był w piątek. Sobota-niedziela-poniedziałek-wtorek. 4 dni na regenerację to mało? Trening codziennie, regularne mecze, odpowiednia dieta - i jeszcze można być nieprzygotowanym? To tylko pokazuje, że te miernoty po prostu źle się prowadzą i mają wyjebane na swój zawód, za który biorą ciężki pieniądz. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Grając 1,5h na Orliku zazwyczaj przebiegałem 8-9 km. Z kilkoma kg nadwagi. Teraz nie gram, bo okazało się, że mam zaawansowaną wadę zastawki serca Wiadomo, że to pewnie inna intensywność, ale na Boga, oni całe życie grają w piłkę. Jak ktoś będący w treningu może nie dać rady grać co 3-4 dni? Goście z Olimpii to mają wysokiej klasy dietetyka i trenera przygotowania kondycyjnego? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To u nas sa jacys profesjonalisci ? U nas sa tylko goscie co traktuja pilke jako fajna przygode.
Profesjoanlistami mozna nazwac lewego, ronaldo czy zlatana co cale zycie i kazda sekunde z niego maja ustawiona pod pilke. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moim zdaniem jedyne, o co wczoraj można winić Brzęczka, to wpuszczenie i - zwłaszcza - wyznaczenie Skvarki do karnego. Chłop jest całkowicie rozwalony psychicznie, u nas już się nie podniesie, a karny to tylko gwóźdź do trumny. W sumie nie wiem kiedy się to stało, na początku strzelił kilka bramek, był aktywny, a poźnej z każdym meczem coraz gorzej, aż do obecnej beznadziejności w tej rundzie. Tak czy inaczej - jak dla mnie to nie ma sensu go dawać na zmiany, bo on myślami jest gdzie indziej.
Co do reszty nie ma sensu czepiać się Brzęczka. W dwa tygodnie ani nie poprawi ich kondycji, ani nie nauczy grać jak drużyna. Ten ruch z trenerem był niestety o 2 miesiące za późno... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
Szot zaczął rundę tak beznadziejnie, że jeszcze Guliczka go zdjął w przerwie meczu ze Stalą, potem u Brzęczka gra 2x Gruszkowski, strzela bramkę Legią, po czym nagle wczoraj, z czwartoligowcem Brzęczek sobie wystawia tego Szota. Następny - Kuveljić, facet który nie zagrał w tym sezonie pełnych 90 minut, tylko 4 mecze w pierwszej 11, w tym 1 u Brzęczka (słaby występ), po czym ława z Legią. Nagle na czwartoligowca, powrót do 1 składu. Młyński - beznadziejna dyspozycja od początku sezonu, potem kiepskie 45 minut w 1 meczu Brzęczka z Łęczną, zdjęty w przerwie. Z Legią ława, po czym nagle na czwartoligowca znów 1 skład. Brzęczek nie podszedł do tego meczu poważnie i zapłacił za to wysoką cenę. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Wygląda na to, że zamknięciem historii będzie to, że Wuja nie da rady utrzymać Wisły w ekstraklasie. 3 lata cyrków skończą się tym, że wujo, po rodzinie, postawi swoją pieczątkę pod tym spadkiem. Trochę beka. Już w sumie jedna pieczątka jest, odpadnięcie z III ligowcem z PP, gdzie w sumie należało ich ojebać, może fartem awansować do finału, może te ż fartem ten finał wygrać... i dzięki 3 meczom, nawet spadając, zakwalifikować się do pucharów, co byłoby może i niewielkim pocieszeniem ale jakimś takim małym sukcesem w tym całym gównie, czymś co by osłodziło ten spadek. Póki co mamy kompromitację w PP i może się niedługo okazać, że spierdalamy się z ligi.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Teoretycznie to zespół ekstraklasowy powinien najsłabszym z możliwych składów ograć zespół III ligowy. Inaczej czym niby się różnią piłkarze z angażem w ekstraklasie (nawet grzejący ławę) od piłkarzy z 4 poziomu rozgrywek? Gdyby tej różnicy nie było to lepiej wywalać te tabuny stranierich , którzy zarabiają relatywnie dużo, a zatrudniać na uzupełnienie skłądu Polaków z II, III czy IV ligi...
Także nieważne kogo Brzęczek tu wystawił bo każdy z ekstraklasy powinien być z palcem w dupie lepszy od piłkarzy Olimpii. Praktycznie to nas piłkarze nie mają tylko palca w dupie, oni cali są w dupie. Dlatego wyszło jak wyszło i dlatego gramy taki piach. Prezentują poziom II-III ligi, co udowodnił ten mecz. Może być mylące, że gramy w ekstraklasie, bo przeciez realnie to w tej ekstraklasie odstajemy w......., jesteśmy najgorsi, a wczoraj mecz pokazał gdzie można pozycjonować obecny skład i formę Wisły Kraków. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Mogę tylko powtórzyć za śp. Pawłem Zarzecznym - skoro podejście piłkarzy amatorskie to i zarobki również winny być amatorskie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
To jego wina, że taki kretyn Piotruś odjebal w 98 minucie piłkę na kontrę ?
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Może to pójdzie do przodu, a może te remisy i lepsza gra to efekt nowej miotły i już wszystko na co nas stać... Robi się co raz ciekawiej bo im dalej w las tym mniej meczów a my póki co na dole, bliżej spadku niż kiedykolwiek przez ostatnie lata.
![]()
drozd:
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|