|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
?
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 22.01.2010 o godz. 01:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
a glitche to nie są te takie zagadki, które musisz rozwiązać żeby odblokować sekwencję od tego gościa, co na ścianach skanujesz obrazek i potem masz zagadkę do rozwiązania.
![]()
Tylko Pomka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś może mi powiedzieć jak w Fifie 09 na X'a zapisać powtórkę?
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
replay odpalasz X a potem Y to jest save pozdro Kamyk
![]()
Ostatnio edytowane przez famul : 21.01.2010 o godz. 16:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, gdzie w Zakopanem mogę przerobić PSP?
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z calego serca moge wam polecic DJ Hero !!Kupilem ja dzisiaj i nie zaluje wydanych pieniedzy... gra jest przezajebista
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Famul a masz 09
A do misji to tez jestem chetny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
mogę z chęcią popykać jak coś czekam na xlive zapraszam do znajomych tak jak w gamertagu famulTS Kamyk dobra prywata pojechaliśmy no 2 dni i jestem w Krk pozdro F&K na wieki
Ostatnio edytowane przez famul : 22.01.2010 o godz. 12:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie Def Jam jest gierka przy ktorej mozna sie niezle pobawic
jak ostatnio gralem z ziomkeim to naprawde mielismy ubaw po pachy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jednak raczej chodzi o glify co sa porozrzucane po scianach w miastach tak jak mowi Maciejo. Poprzez ich skanowanie odblokowuje sie urywki jakiegos filmu w zakladce True w Bazie Danych
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak dokładnie o to mi chodzi
mam wersję angielską ,i w niej tak się właśnie nazywają te ukryte glify na ścianach.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.01.2010 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gra ktos w Armed Assault 2
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
Ja dzisiaj odgrzebałem sobie Midnight Club LA. Zajebiste wyścigi, jeśli ktoś nie grał to polecam. Mocna konkurencja dla NFS'a, dobry typowy arcade
![]() @DevilMayCry - jak dla mnie konsolka jest bardzo cicha, no chyba że nie słyszę bo stoi za szybką
Ostatnio edytowane przez Kamyk : 25.01.2010 o godz. 16:41.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
No jak dla mnie to pad od xboxa nie jest rewelacyjnie intuicyjny...
I ja bym żadnej konsoli za szybką nie stawiał. Pilnuj dobrej cyrkulacji powietrza, dłużej Ci posłuży. A blu-ray w PS3 nie rysuje płytek jak xbox, więc nie musi sobie radzić z porysowanymi ![]() |
|
|
|
Bene meritus
Offline |
|
|
No wiesz każdy ma swoje zdanie, ja Twoje szanuje.
Obiektywnie jednak mogę stwierdzić, że PS3 jest bardziej przyszłościową konsolą. Ale powtarzam po raz wtóry, kupiłem Xbox'a - nie żałuje. Jest to każdego indywidualna decyzja. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przyszłościowość xboxa i PS3 skończy sięw roku 2012-13. I będzie podobnie jak z przesiadkąz PSone na PS2 Napęd zostanie ten sam, zwiększy siętylko moc obliczeniowai poprawi grafika. Ale PS3 rzeczywiście może mieć wsparcie o wiele dłużej - tak jak PS2. Xbox "umarł" w zasadzi zaraz po pojawieniu się360-tki. Dobra, dość gadania, trzeba iść odpalić MW2!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po 1 stawski Xbox też nie rysuje płyt jak się grę na dysku zainstaluje
Po 2 DMC, Xbox głośno chodzi ? chyba że nie instalujesz gier i słyszysz napęd albo trzymasz go w szczelinie 10 cm i wiatraki już od temperatury wariują PS3 to konsola na za dwa lata jak ktoś to już powiedział przyszłościowa I teraz koniec biadolenia Stawski który lvl ?
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 26.01.2010 o godz. 14:56.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dymek ma racje jezeli instalujesz gre na dysku to Xbox nie rysuje plyty noi chodzi cichutko...Dymek tez cisniesz na MW2 ? Jak cos to moj nick jest taki sam jaki mam na forum to ja tez pocisne z checia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@dymek - 57
![]() Jak nie instaluję gry to mi ps3 też nie rysuje. W ogóle nie powinien rysować! Zresztą teraz podobno już nie rysują, (xboxy ofkors) a rysowały tylko te pierwsze i to jak się je postawiło. Mój kumpel po pierwszej zjechanej płycie x-a położył i już mu nie rysowało. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja co prawda nie gram w mw2 na konsoli ale na pc mam 63 lvl na 5 prestiżu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ehhhh w końcu udało dobrnąć mi się do prestiżu w cod
grał ktoś może w ninja gaiden sigma 2? potrzebuje zapytać o parę rzeczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dżizas, Dymek, to masz skila jak nie wiem co, albo grasz po 6 godzin dziennie
Ja jak wyszarpię wieczorem półtorej godzinki, to jestem cały happy. średnio w tygodniu mam tak 4 góra 5 godzin z MW2. Najbardziej mnie bawi, że na wszystkich forach i w prasie branżowej ludzie jadą po MW2 jak po łysej kobyle, a jak mi się włącza PSN to z 12 znajomych on-line 10 ciupie właśnie w mw2 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
----> FUN ;P59.1 h / 2 tyg. W sumie przegrane mam 360.7h od 1 soboty po premierze. Tyle razy już wbijałem atoma że mi się już żygać nim chce Najlepsza seria 39 dalej się nie będę chwalił ![]() Gierka znośna... Najbardziej mnie nie denerwuje brak dedyków tylko blokada opcji KICK LAMER ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
360H teraz jestem w pl to w ogóle nie ma mnie na Xlive |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stawski
![]() ok. polecam Ci ustawienie : zrzut (często dają śmigłowiec, a przy bezkompromisowym na pro już po 3 zabiciach może Ci wpaść), nalot harriera ,oraz najważniejsze i moje ulubione strzelec śmigłowca
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.01.2010 o godz. 17:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
heja, zaproszęjeszcze raz wieczorem/w nocy. Bez skojażeń
![]() dymek - 360 godzin To ja mam dwa dni+ 8 godzin... mój największy killstreak to 18 w tym oczywiście harrier mi nastukał aż miło ![]() Ostatnio w ogóle przestawiłem się na inne killstreaki - predator - harrier - ac130. Ale jeszcze mi się samolotu przywołać nie udało. To powiedz który jesteś w rankingu na PC? Bo na PS3 to ja walczę ostro o wejście do drugigo miliona edit Kamikaze - weź włącz PSN bo już tydzień czekam na odpowiedź na zaproszenie ![]() Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez stawski : 27.01.2010 o godz. 16:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OK!
Muszę się pochwalić swoim wczorajszym osiągnięciem w MW2 (choć dymek to się pewnie będzie śmiał ) Po raz pierwszy udało mi sięnie zginąć przez cały Team Death Match i do tego miałem statystykę 18 - 2 - 0. W sumie zebrałem bonusów na 12500 punktów. Ostatnie 30 sekund to już się tylko modliłem żeby mnie teraz nikt nie sfragował ![]() aha, mam dwa dni i 5 godzin czyli 53 godziny i 59 level. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nono ladnie panowie cisniecie na MW2
chociaz ja tam zadowolony jestem z moich osiagniec 62 lvl, killstreak to 21 na Sub Base ze snajperki nie wiem jak Wy ale ja sie staram o jak najwieszky accuracy narazie mam 21.76 % ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|