The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dymek_nhs
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.01.2010, 01:37
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
mnie miło zaskoczyły tzw. glitche w ac2. miły dodatek przy którym trzeba się nieźle nagłowić.do tego rozwój swojego miasta (twierdzy),różnorodność broni też dają radę. dla mnie assassins był wraz z borderlands i batmanem AA największym zaskoczeniem 2009r.
Jakie glitche ? Chodzi ci o błędy w grze czy o tą muzykę ?
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 22.01.2010 o godz. 01:40.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.01.2010, 12:50
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Jakie glitche ? Chodzi ci o błędy w grze czy o tą muzykę ?
a glitche to nie są te takie zagadki, które musisz rozwiązać żeby odblokować sekwencję od tego gościa, co na ścianach skanujesz obrazek i potem masz zagadkę do rozwiązania.
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 22.01.2010, 18:21
Maciejo napisał(a):Wyświetl post
a glitche to nie są te takie zagadki, które musisz rozwiązać żeby odblokować sekwencję od tego gościa, co na ścianach skanujesz obrazek i potem masz zagadkę do rozwiązania.
eee raczej nie
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 22.01.2010, 18:43
Maciejo napisał(a):Wyświetl post
wystarczy skorzystać z wujka google on prawdę Ci powie http://pl.wikipedia.org/wiki/Glitch

Cytat:
Z Wikipedii
Skocz do: nawigacji, szukaj

Glitch (ang. krótkotrwałe zakłócenie), znany również jako Clicks and Cuts - gatunek muzyki elektronicznej powstały w latach 90. wraz z upowszechnieniem się cyfrowej obróbki dźwięku.

Cechą charakterystyczną tego gatunku jest użycie, zazwyczaj bardzo krótkich, próbek dźwięku oraz efektów wygenerowanych elektronicznie bądź powstałych jako zakłócenie fali dźwiękowej - w miejsce tradycyjnych instrumentów.

Nagrania glitch są minimalistyczne, z silnie podkreślonym rytmem. Większość (choć nie wszyscy) kompozytorów tego gatunku tworzy muzykę za pomocą komputerowych programów do obróbki dźwięku.
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 21.01.2010, 13:55
Czy ktoś może mi powiedzieć jak w Fifie 09 na X'a zapisać powtórkę?
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 21.01.2010, 16:47
Kamyk napisał(a):Wyświetl post
Czy ktoś może mi powiedzieć jak w Fifie 09 na X'a zapisać powtórkę?
replay odpalasz X a potem Y to jest save pozdro Kamyk
Ostatnio edytowane przez famul : 21.01.2010 o godz. 16:51.
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 21.01.2010, 20:56
Orientuje się ktoś, gdzie w Zakopanem mogę przerobić PSP?
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 21.01.2010, 21:29
Z calego serca moge wam polecic DJ Hero !!Kupilem ja dzisiaj i nie zaluje wydanych pieniedzy... gra jest przezajebista remixy piosenek sa kapitalne!! ogolnie cala gra i konsola jest swietna
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 22.01.2010, 11:12
Famul a masz 09 jak tak to ja tez chetny na gre przez Live A do misji to tez jestem chetny
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 22.01.2010, 11:59
Ivory1906 napisał(a):Wyświetl post
Famul a masz 09 jak tak to ja tez chetny na gre przez Live A do misji to tez jestem chetny
mam wszystkie od 07 mogę z chęcią popykać jak coś czekam na xlive zapraszam do znajomych tak jak w gamertagu famulTS

Kamyk dobra prywata pojechaliśmy no 2 dni i jestem w Krk
pozdro F&K na wieki
Ostatnio edytowane przez famul : 22.01.2010 o godz. 12:02.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 22.01.2010, 11:33
Jak dla mnie Def Jam jest gierka przy ktorej mozna sie niezle pobawic jak ostatnio gralem z ziomkeim to naprawde mielismy ubaw po pachy z mojej strony gierka ktora warto miec
Odpowiedz cytując
MayoneS
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.01.2010, 23:46
Jednak raczej chodzi o glify co sa porozrzucane po scianach w miastach tak jak mowi Maciejo. Poprzez ich skanowanie odblokowuje sie urywki jakiegos filmu w zakladce True w Bazie Danych
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 24.01.2010, 16:18
tak dokładnie o to mi chodzi mam wersję angielską ,i w niej tak się właśnie nazywają te ukryte glify na ścianach.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 24.01.2010 o godz. 16:20.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 24.01.2010, 16:25
Gra ktos w Armed Assault 2
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Stary 25.01.2010, 16:22
Ja dzisiaj odgrzebałem sobie Midnight Club LA. Zajebiste wyścigi, jeśli ktoś nie grał to polecam. Mocna konkurencja dla NFS'a, dobry typowy arcade

@DevilMayCry - jak dla mnie konsolka jest bardzo cicha, no chyba że nie słyszę bo stoi za szybką
Ostatnio edytowane przez Kamyk : 25.01.2010 o godz. 16:41.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 25.01.2010, 19:28
No jak dla mnie to pad od xboxa nie jest rewelacyjnie intuicyjny...
I ja bym żadnej konsoli za szybką nie stawiał. Pilnuj dobrej cyrkulacji powietrza, dłużej Ci posłuży.
A blu-ray w PS3 nie rysuje płytek jak xbox, więc nie musi sobie radzić z porysowanymi
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Stary 25.01.2010, 19:41
No wiesz każdy ma swoje zdanie, ja Twoje szanuje.
Obiektywnie jednak mogę stwierdzić, że PS3 jest bardziej przyszłościową konsolą.
Ale powtarzam po raz wtóry, kupiłem Xbox'a - nie żałuje.
Jest to każdego indywidualna decyzja.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 25.01.2010, 23:14
Przyszłościowość xboxa i PS3 skończy sięw roku 2012-13. I będzie podobnie jak z przesiadkąz PSone na PS2 Napęd zostanie ten sam, zwiększy siętylko moc obliczeniowai poprawi grafika. Ale PS3 rzeczywiście może mieć wsparcie o wiele dłużej - tak jak PS2. Xbox "umarł" w zasadzi zaraz po pojawieniu się360-tki. Dobra, dość gadania, trzeba iść odpalić MW2!
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 26.01.2010, 14:51
Po 1 stawski Xbox też nie rysuje płyt jak się grę na dysku zainstaluje
Po 2 DMC, Xbox głośno chodzi ? chyba że nie instalujesz gier i słyszysz napęd albo trzymasz go w szczelinie 10 cm i wiatraki już od temperatury wariują

PS3 to konsola na za dwa lata jak ktoś to już powiedział przyszłościowa

I teraz koniec biadolenia
Stawski który lvl ?
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 26.01.2010 o godz. 14:56.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 26.01.2010, 15:13
Dymek ma racje jezeli instalujesz gre na dysku to Xbox nie rysuje plyty noi chodzi cichutko...Dymek tez cisniesz na MW2 ? Jak cos to moj nick jest taki sam jaki mam na forum to ja tez pocisne z checia
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 26.01.2010, 17:56
@dymek - 57
Jak nie instaluję gry to mi ps3 też nie rysuje. W ogóle nie powinien rysować! Zresztą teraz podobno już nie rysują, (xboxy ofkors) a rysowały tylko te pierwsze i to jak się je postawiło. Mój kumpel po pierwszej zjechanej płycie x-a położył i już mu nie rysowało.
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 26.01.2010, 18:05
stawski napisał(a):Wyświetl post
@dymek - 57
Jak nie instaluję gry to mi ps3 też nie rysuje. W ogóle nie powinien rysować! Zresztą teraz podobno już nie rysują, (xboxy ofkors) a rysowały tylko te pierwsze i to jak się je postawiło. Mój kumpel po pierwszej zjechanej płycie x-a położył i już mu nie rysowało.
Ja co prawda nie gram w mw2 na konsoli ale na pc mam 63 lvl na 5 prestiżu
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 26.01.2010, 19:02
ehhhh w końcu udało dobrnąć mi się do prestiżu w cod grał ktoś może w ninja gaiden sigma 2? potrzebuje zapytać o parę rzeczy.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 26.01.2010, 19:25
Dżizas, Dymek, to masz skila jak nie wiem co, albo grasz po 6 godzin dziennie Ja jak wyszarpię wieczorem półtorej godzinki, to jestem cały happy. średnio w tygodniu mam tak 4 góra 5 godzin z MW2. Najbardziej mnie bawi, że na wszystkich forach i w prasie branżowej ludzie jadą po MW2 jak po łysej kobyle, a jak mi się włącza PSN to z 12 znajomych on-line 10 ciupie właśnie w mw2
Odpowiedz cytując
dymek_nhs
Senior Member

Stary 27.01.2010, 03:00
stawski napisał(a):Wyświetl post
Dżizas, Dymek, to masz skila jak nie wiem co, albo grasz po 6 godzin dziennie Ja jak wyszarpię wieczorem półtorej godzinki, to jestem cały happy. średnio w tygodniu mam tak 4 góra 5 godzin z MW2. Najbardziej mnie bawi, że na wszystkich forach i w prasie branżowej ludzie jadą po MW2 jak po łysej kobyle, a jak mi się włącza PSN to z 12 znajomych on-line 10 ciupie właśnie w mw2
Szukasz wrażeń sprawdź sobie Fala z podwieszanym shootem na hardcorze ----> FUN ;P

59.1 h / 2 tyg. W sumie przegrane mam 360.7h od 1 soboty po premierze. Tyle razy już wbijałem atoma że mi się już żygać nim chce Najlepsza seria 39 dalej się nie będę chwalił Jeszcze 5 prestiżów i będę mógł się dłużej nacieszyć moim ulubionym kałachem
Gierka znośna... Najbardziej mnie nie denerwuje brak dedyków tylko blokada opcji KICK LAMER
Odpowiedz cytując
famul
Senior Member

Stary 27.01.2010, 10:38
dymek_nhs napisał(a):Wyświetl post
Szukasz wrażeń sprawdź sobie Fala z podwieszanym shootem na hardcorze ----> FUN ;P

59.1 h / 2 tyg. W sumie przegrane mam 360.7h od 1 soboty po premierze. Tyle razy już wbijałem atoma że mi się już żygać nim chce Najlepsza seria 39 dalej się nie będę chwalił Jeszcze 5 prestiżów i będę mógł się dłużej nacieszyć moim ulubionym kałachem
Gierka znośna... Najbardziej mnie nie denerwuje brak dedyków tylko blokada opcji KICK LAMER

360H jesteś HARDCOREM ja mam ledwo 8 h i 12 poziom ale atomówka miażdży bum i po grze teraz jestem w pl to w ogóle nie ma mnie na Xlive
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Stary 27.01.2010, 15:45
Stawski sorki ,ale odmówiłem z przyzwyczajenia jak skończyłem grać dopiero wtedy sprawdziłem jeszcze raz od kogo.ale było już za późno- nie mogłem Cie już dodać.możesz podać mi swój nick, albo wysłać mi zaproszenie jeszcze raz? sorki ponownie

ok. polecam Ci ustawienie : zrzut (często dają śmigłowiec, a przy bezkompromisowym na pro już po 3 zabiciach może Ci wpaść), nalot harriera ,oraz najważniejsze i moje ulubione strzelec śmigłowca
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.01.2010 o godz. 17:19.

Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 27.01.2010, 16:46
heja, zaproszęjeszcze raz wieczorem/w nocy. Bez skojażeń
dymek - 360 godzin OMFG!!!!
To ja mam dwa dni+ 8 godzin... mój największy killstreak to 18 w tym oczywiście harrier mi nastukał aż miło
Ostatnio w ogóle przestawiłem się na inne killstreaki - predator - harrier - ac130. Ale jeszcze mi się samolotu przywołać nie udało. To powiedz który jesteś w rankingu na PC? Bo na PS3 to ja walczę ostro o wejście do drugigo miliona
edit Kamikaze - weź włącz PSN bo już tydzień czekam na odpowiedź na zaproszenie
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez stawski : 27.01.2010 o godz. 16:47.
Odpowiedz cytując
stawski
Senior Member

Stary 28.01.2010, 18:36
OK!
Muszę się pochwalić swoim wczorajszym osiągnięciem w MW2 (choć dymek to się pewnie będzie śmiał )
Po raz pierwszy udało mi sięnie zginąć przez cały Team Death Match i do tego miałem statystykę 18 - 2 - 0.
W sumie zebrałem bonusów na 12500 punktów. Ostatnie 30 sekund to już się tylko modliłem żeby mnie teraz nikt nie sfragował
aha, mam dwa dni i 5 godzin czyli 53 godziny i 59 level.
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Stary 28.01.2010, 21:07
Nono ladnie panowie cisniecie na MW2 chociaz ja tam zadowolony jestem z moich osiagniec
62 lvl, killstreak to 21 na Sub Base ze snajperki a laczny czas to 2 dni 6h 22 min nie wiem jak Wy ale ja sie staram o jak najwieszky accuracy narazie mam 21.76 %
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów