|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
No wiesz każdy ma swoje zdanie, ja Twoje szanuje.
Obiektywnie jednak mogę stwierdzić, że PS3 jest bardziej przyszłościową konsolą. Ale powtarzam po raz wtóry, kupiłem Xbox'a - nie żałuje. Jest to każdego indywidualna decyzja. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Przyszłościowość xboxa i PS3 skończy sięw roku 2012-13. I będzie podobnie jak z przesiadkąz PSone na PS2 Napęd zostanie ten sam, zwiększy siętylko moc obliczeniowai poprawi grafika. Ale PS3 rzeczywiście może mieć wsparcie o wiele dłużej - tak jak PS2. Xbox "umarł" w zasadzi zaraz po pojawieniu się360-tki. Dobra, dość gadania, trzeba iść odpalić MW2!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Po 1 stawski Xbox też nie rysuje płyt jak się grę na dysku zainstaluje
Po 2 DMC, Xbox głośno chodzi ? chyba że nie instalujesz gier i słyszysz napęd albo trzymasz go w szczelinie 10 cm i wiatraki już od temperatury wariują PS3 to konsola na za dwa lata jak ktoś to już powiedział przyszłościowa I teraz koniec biadolenia Stawski który lvl ?
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 26.01.2010 o godz. 14:56.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Dymek ma racje jezeli instalujesz gre na dysku to Xbox nie rysuje plyty noi chodzi cichutko...Dymek tez cisniesz na MW2 ? Jak cos to moj nick jest taki sam jaki mam na forum to ja tez pocisne z checia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@dymek - 57
![]() Jak nie instaluję gry to mi ps3 też nie rysuje. W ogóle nie powinien rysować! Zresztą teraz podobno już nie rysują, (xboxy ofkors) a rysowały tylko te pierwsze i to jak się je postawiło. Mój kumpel po pierwszej zjechanej płycie x-a położył i już mu nie rysowało. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja co prawda nie gram w mw2 na konsoli ale na pc mam 63 lvl na 5 prestiżu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ehhhh w końcu udało dobrnąć mi się do prestiżu w cod
grał ktoś może w ninja gaiden sigma 2? potrzebuje zapytać o parę rzeczy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dżizas, Dymek, to masz skila jak nie wiem co, albo grasz po 6 godzin dziennie
Ja jak wyszarpię wieczorem półtorej godzinki, to jestem cały happy. średnio w tygodniu mam tak 4 góra 5 godzin z MW2. Najbardziej mnie bawi, że na wszystkich forach i w prasie branżowej ludzie jadą po MW2 jak po łysej kobyle, a jak mi się włącza PSN to z 12 znajomych on-line 10 ciupie właśnie w mw2 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
----> FUN ;P59.1 h / 2 tyg. W sumie przegrane mam 360.7h od 1 soboty po premierze. Tyle razy już wbijałem atoma że mi się już żygać nim chce Najlepsza seria 39 dalej się nie będę chwalił ![]() Gierka znośna... Najbardziej mnie nie denerwuje brak dedyków tylko blokada opcji KICK LAMER ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
360H teraz jestem w pl to w ogóle nie ma mnie na Xlive |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stawski
![]() ok. polecam Ci ustawienie : zrzut (często dają śmigłowiec, a przy bezkompromisowym na pro już po 3 zabiciach może Ci wpaść), nalot harriera ,oraz najważniejsze i moje ulubione strzelec śmigłowca
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 27.01.2010 o godz. 17:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
heja, zaproszęjeszcze raz wieczorem/w nocy. Bez skojażeń
![]() dymek - 360 godzin To ja mam dwa dni+ 8 godzin... mój największy killstreak to 18 w tym oczywiście harrier mi nastukał aż miło ![]() Ostatnio w ogóle przestawiłem się na inne killstreaki - predator - harrier - ac130. Ale jeszcze mi się samolotu przywołać nie udało. To powiedz który jesteś w rankingu na PC? Bo na PS3 to ja walczę ostro o wejście do drugigo miliona edit Kamikaze - weź włącz PSN bo już tydzień czekam na odpowiedź na zaproszenie ![]() Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez stawski : 27.01.2010 o godz. 16:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OK!
Muszę się pochwalić swoim wczorajszym osiągnięciem w MW2 (choć dymek to się pewnie będzie śmiał ) Po raz pierwszy udało mi sięnie zginąć przez cały Team Death Match i do tego miałem statystykę 18 - 2 - 0. W sumie zebrałem bonusów na 12500 punktów. Ostatnie 30 sekund to już się tylko modliłem żeby mnie teraz nikt nie sfragował ![]() aha, mam dwa dni i 5 godzin czyli 53 godziny i 59 level. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nono ladnie panowie cisniecie na MW2
chociaz ja tam zadowolony jestem z moich osiagniec 62 lvl, killstreak to 21 na Sub Base ze snajperki nie wiem jak Wy ale ja sie staram o jak najwieszky accuracy narazie mam 21.76 % ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
poleci mi ktoś jakieś ciekawe TPP na x360? oczywiście poza GoW'em 1 i 2, GTA4 i RE5
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wow! ja mam 14,55% ale ze snajperkąchodzętylko na Estate, Derail i Afganie. Poza tym biegam teraz z ACR. kill/death ratio mam 0.96, i 0.7 zwycięstwa/porażki.
Strasznie bym chciał spuścić atomówkę... A widzieliście Panowie 9i może jakieś Panie) zapowiedź Bad Company 2? Jedynka mi nie podeszła, ale multi nie próbowałem. Ale dwójka wygląda kozacko, nie wiem czy nie zainwestuję. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zagraj w nowe Army of Two
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Battlefield : Bad Company 2 (beta) - w sensie że polecam,nie że TPP
![]()
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 29.01.2010 o godz. 01:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stawski:
No widzisz ale ja ze snajperka biegam na kazdej mapie oprocz Quarry Rust no ale tez zalezy od dnia wiecej dni mam jednak tych ze snajperka mi sie tez jeszcze atomowki nie udalo spuscic...Jakiej snajpy uzywasz
Ostatnio edytowane przez Ivory1906 : 29.01.2010 o godz. 02:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@ ivory - ja tam cały czas z Barett gonię. Odblokowane mam wszystkie, ale tę broń chcę wymasterować.
Dodatki do GTA mnie nie kręcą. Miałem 4 przez miesiąc, zrobiłem 7% i więcej mi sięnie chciało. Po prostu jakoś to do mnie nie trafia. Za to stargałem przez noc Uncharted 2 i bardzo mi siępodoba. Jednak sobie kupię. Co prawda nie ma jakichśrewolucji w gameplayu, grafika piękna (przynakmniej to co na demo) ale przede wszystkim świetnie prowadzona fabuła. Nie przeszkadza mi żę to korytarzyk - muszę iść tędy i już. Gram na normalu i stopień trudności podobny do jedynki. Jeśli ktoś przeszedł, to proszę o opinie, choć jak pisałem jestem raczej zdecydowany na zakup. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stawski - bardzo dobry wybor
i uzywaj sobie thermal scope, na poczatku bylem temu przeciwny ale jak zagralem z nim na Estate albo Afganie to zmienilem zdanie szybciutko To samo zdanie mam na temat GTA IV...przeszedlem 60 % odblokowalem ostatnie miasto i juz mi sie nie chce robic zadnych misji tlyko sobie jezdze po miescie itp. tez gralem w demo u kuzyna na PS3 i musze powiedziec ze zaluje ze nie ma Uncharted 2 na Xboxa...;/ ja na Twoim miejscu bym kupil ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to chyba ten sam klimat co GTA prawda
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
oplaca sie kupic PS2 Slim(przerobiony) z dwoma padami(jeden nie orginalny) stam bdb, nie wcina sie nie zarysowany. do tego 8 gier: NFS Pro Street, Gran Turismo 4, Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 / Infinite World, Devil May Cry 3, Socom 3, Def Jam Fight for NY, Naruto Ultimate Ninja. za 320zl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
gdzie można kupić(taniej niż w sklepie) albo wymienić gry na PS3? Wiem, że na Dietla jest sklep gdzie można kupić używane gry ale innych nie znam.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przerabiaja juz Liteony Xtreme'm 1,61 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przerabiają już nawet najnowszym iXtreme LT Lite touch 1.7
Bez banana na xlive. Za niedługo też do reszty napędów. (a nóż już jest ?! mogę się mylić bo nie siedzę w temacie, nie mam na razie klocka to mnie to nie interesuje). ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Batorego,Wadowicka,Kazimierza Wielkiego
|
|